Δε βαριέσαι. Η νέα γενιά έτσι είναι.
Υγρασία και μούχλα στο σπίτι
Re: Υγρασία και μούχλα στο σπίτι
εμείς ημασταν τυχεροι, ειχαμε ενθρωπους να μας δώσουν μια σωστή συμβουλή, η νέα γενιά έχει εμάς, την πάτησε.
Oι νέες γενιές πάντα έχουν γραμμένες τις συμβουλές των παλιών.
Το αν ακολουθούν τον τρόπο τους, είναι άλλο θέμα.
Το αν ακολουθούν τον τρόπο τους, είναι άλλο θέμα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 28 Δεκ 2023, 17:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Στη Νάιδα πήγαινε το "αυθαίρετο συμπέρασμα" και το "θα μπορούσε να ρωτήσει". Το "κακιασμένο" πήγαινε στη Γαλή.
Τι στο καλό, μόνο εγώ ξέρω ανάγνωση;

Ανάγνωση ξέρουμε όλοι. Τα υπόλοιπα είναι θέμα ερμηνείας, ανάλογα με την περίπτωση.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 17:49Στη Νάιδα πήγαινε το "αυθαίρετο συμπέρασμα" και το "θα μπορούσε να ρωτήσει". Το "κακιασμένο" πήγαινε στη Γαλή.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ε, ρε τύπε είσαι πολύ κόκμπλόκερ.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 17:49Στη Νάιδα πήγαινε το "αυθαίρετο συμπέρασμα" και το "θα μπορούσε να ρωτήσει". Το "κακιασμένο" πήγαινε στη Γαλή.
τι λες βρε, εμείς ρουφουσαμε την γνώση, μπορεί να μοιαζαμε λιγο επανασταση αλλα ειχαμε σεβασμο. Καλα βεβαια δεν ακούγαμε και τις μαλακιες που λέμε εμείς, ήταν πιο εύκολο.
σόρυ νανε, κεκτημενη ταχυτητα, ειπε κακιασμενο και αμέσως κατάλαβα ναιδα, δεν ήθελα να ανακατωσω τιποτα.
- Fata_Morgana
Καλέ το κατάλαβα. Αυθαίρετο συμπέρασμα δεν έβγαλα. Ρώτησα τι σχεση έχει το φύλο βάσει της πρότασης που έγραψε. Αν είχα βγάλει συμπέρασμα θα της είχα πει κάτι διαφορετικο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 17:49Στη Νάιδα πήγαινε το "αυθαίρετο συμπέρασμα" και το "θα μπορούσε να ρωτήσει". Το "κακιασμένο" πήγαινε στη Γαλή.
παντως να ξερεις, κανεις και καμμια δε θελει το κακο σου. οτι λεμε-λενε, απο καλοσυνη τα λενε. απλως μερικοι ειναι μαλακες, η εστω δε συμφωνουν μαζι σου και τα παιρνεις κρανιο.Casp έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 11:42Μπορούσε πολύ απλά ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ τι εννοώ παρά να βγάζει συμπεράσματα. Και πιάστηκε και η άλλη η κακιασμένη να ρίξει πάλι την χολή της.
Επειδή τώρα το είδα, δες τι γράφει. "αυτή η νοοτροπία ξεκαθαρίζει επιτέλους το γιατί έχει κορώνα στο κεφάλι της και κολώνα του σπιτιού της η Casp τον λατρεία.". Απλά και μόνο επειδή είδε το αυθαίρετο συμπέρασμα της Νάιδας. Η τραγική ειρωνία είναι ότι τώρα το γύρισε στο ότι τον έχω κολώνα του σπιτιού μου (αυτό σύμφερε να πει το κακιασμένο) ενώ την προηγούμενη φορά έβγαλε ξανά χολή που έγραψα ότι είμαι αρχηγός και άρχισε πάλι να μου λέει για την εγωκεντρικότητά μου.Τελικά τι είμαι; Αρχηγός και εγωκεντρική ή τον έχω τελικά κορώνα στο κεφάλι και κολώνα του σπιτιού μου;
Ε ρε κατακαημένα.
Δεν πρόκειται να ξαναδώσω τροφή. Σαν τα κοράκια κάνετε μερικοί και πολλές φορές σας λυπάμαι.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
στο κρατάει όμωςFata_Morgana έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 18:10Καλέ το κατάλαβα. Αυθαίρετο συμπέρασμα δεν έβγαλα. Ρώτησα τι σχεση έχει το φύλο βάσει της πρότασης που έγραψε. Αν είχα βγάλει συμπέρασμα θα της είχα πει κάτι διαφορετικο.
- Fata_Morgana
Ε τι να κάμουμε. Δε πειράζει.nowhere έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 18:14στο κρατάει όμωςFata_Morgana έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 18:10Καλέ το κατάλαβα. Αυθαίρετο συμπέρασμα δεν έβγαλα. Ρώτησα τι σχεση έχει το φύλο βάσει της πρότασης που έγραψε. Αν είχα βγάλει συμπέρασμα θα της είχα πει κάτι διαφορετικο.
οχι, δεν ειναι. και δεν πρεπει να της φερεται κανεις σαν να ειναι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Τα μισά να μου χε πει....Fata_Morgana έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 18:10Καλέ το κατάλαβα. Αυθαίρετο συμπέρασμα δεν έβγαλα. Ρώτησα τι σχεση έχει το φύλο βάσει της πρότασης που έγραψε. Αν είχα βγάλει συμπέρασμα θα της είχα πει κάτι διαφορετικο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 17:49Στη Νάιδα πήγαινε το "αυθαίρετο συμπέρασμα" και το "θα μπορούσε να ρωτήσει". Το "κακιασμένο" πήγαινε στη Γαλή.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Fata_Morgana
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γυρνάτε το μεσημέρι σπιτι...
από George_V » 20 Σεπ 2024, 17:38 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 15 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zundapp
20 Σεπ 2024, 22:13
-
-
- 11 Απαντήσεις
- 516 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
24 Σεπ 2024, 14:02