Σπέρνεις διχονοιες χρονιάρες μέρες. Τς τς.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 18:37Τα μισά να μου χε πει....Fata_Morgana έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 18:10Καλέ το κατάλαβα. Αυθαίρετο συμπέρασμα δεν έβγαλα. Ρώτησα τι σχεση έχει το φύλο βάσει της πρότασης που έγραψε. Αν είχα βγάλει συμπέρασμα θα της είχα πει κάτι διαφορετικο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 17:49Στη Νάιδα πήγαινε το "αυθαίρετο συμπέρασμα" και το "θα μπορούσε να ρωτήσει". Το "κακιασμένο" πήγαινε στη Γαλή.
Τι στο καλό, μόνο εγώ ξέρω ανάγνωση;
Υγρασία και μούχλα στο σπίτι
- Fata_Morgana
Re: Υγρασία και μούχλα στο σπίτι
Fata_Morgana έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 18:39Αμα φέρνετε γενικά εγώ το θα ήθελα το i phone το max το 15 γιατί με έχει απογοητεύσει το samsung μου. Α και ένα ninja πολυμαγειρα. Θα σκεφτώ τι άλλο.

- Fata_Morgana
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Εγώ; εσείς το αρπαξατε το κορίτσι από τα μούτρα πάλι.Fata_Morgana έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 18:40Σπέρνεις διχονοιες χρονιάρες μέρες. Τς τς.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 18:37Τα μισά να μου χε πει....Fata_Morgana έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 18:10
Καλέ το κατάλαβα. Αυθαίρετο συμπέρασμα δεν έβγαλα. Ρώτησα τι σχεση έχει το φύλο βάσει της πρότασης που έγραψε. Αν είχα βγάλει συμπέρασμα θα της είχα πει κάτι διαφορετικο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άρπαξε σα τη γιαγιά στο φούρνο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 18:57Εγώ; εσείς το αρπαξατε το κορίτσι από τα μούτρα πάλι.
Εντάξει, αποφάσισε να μην ξαναγράψει μέχρι να ξαναγράψει.
Θα τα πει όλα και στ@ κοντ@.
Θα σάς δείξει αυτή.
Χρουμφφφ.
Θα τα πει όλα και στ@ κοντ@.
Θα σάς δείξει αυτή.
Χρουμφφφ.
- Fata_Morgana
Είσαι εσύ μια σουπιά.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 18:57Εγώ; εσείς το αρπαξατε το κορίτσι από τα μούτρα πάλι.
Ε ωραία. Και εσένα ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημά σου αν εμείς περνάμε καλά και ταιριάζουμε;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 16:06Είσαι μια εγωκεντρική που μπορεί να παίξει τον αρχηγό σε κορώνες και κολώνες τύπου λατρεία.Casp έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 11:42Μπορούσε πολύ απλά ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ τι εννοώ παρά να βγάζει συμπεράσματα. Και πιάστηκε και η άλλη η κακιασμένη να ρίξει πάλι την χολή της.
Επειδή τώρα το είδα, δες τι γράφει. "αυτή η νοοτροπία ξεκαθαρίζει επιτέλους το γιατί έχει κορώνα στο κεφάλι της και κολώνα του σπιτιού της η Casp τον λατρεία.". Απλά και μόνο επειδή είδε το αυθαίρετο συμπέρασμα της Νάιδας. Η τραγική ειρωνία είναι ότι τώρα το γύρισε στο ότι τον έχω κολώνα του σπιτιού μου (αυτό σύμφερε να πει το κακιασμένο) ενώ την προηγούμενη φορά έβγαλε ξανά χολή που έγραψα ότι είμαι αρχηγός και άρχισε πάλι να μου λέει για την εγωκεντρικότητά μου.Τελικά τι είμαι; Αρχηγός και εγωκεντρική ή τον έχω τελικά κορώνα στο κεφάλι και κολώνα του σπιτιού μου;
Ε ρε κατακαημένα.
Δεν πρόκειται να ξαναδώσω τροφή. Σαν τα κοράκια κάνετε μερικοί και πολλές φορές σας λυπάμαι.
Και γι' αυτό τον έχεις και σ' έχει ανάγκη. Τεντζεροκαπάκωμα φάση σε πλήρη αρμονία.
Εδώ έλεγες για την συγκακοίτηση παλιά ότι προτιμάς χίλιες φορές να κοιμάσαι μόνη. Συγχαρητήρια. Και εγώ μια χαρά τα έβρισκα με την μοναξιά μου και ήθελα να ζήσω μόνη, μέχρι που τον γνώρισα και πλέον προτιμώ να κοιμόμαστε και να ζούμε ΜΑΖΙ.
Εσένα πάντως δεν σε βλέπω και τόσο ευτυχισμένη. Αν είμαι εγώ μια φορά εγωκεντρική εσύ είσαι χ100. Είσαι ένας άνθρωπος που αγαπάει τόσο υπερβολικά τον εαυτό του και έχεις τόσο εγωισμό μέσα σου, που και λάθος να κάνεις και να στο αποδείξουν 300 άνθρωποι μαζί, δεν πρόκειται να το παραδεχτείς ποτέ. Είσαι τόσο ευχαριστημένη και ευτυχισμένη με την ζωή σου που το μόνο που κάνεις είναι να μπαίνεις σε ένα φόρουμ και να ξερνάς χόλη και κακία. Μας έπεισες κυρία Γαλή.
Κατά τα άλλα είμαι εγώ το μωρό και η ανώριμη που τώρα μαθαίνω την ζωή επειδή δεν λειτουργώ όπως εσείς και δεν συμφωνώ μαζί σας; Επειδή είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι; Και επειδή δεν συμφωνώ και αντιδρώ στο ξέρασμα που βγάζετε, είμαι κακομαθημένη, ανώριμη και θέλω να ακούω μόνο αυτά που με συμφέρουν ε; Εσείς τι είστε ακριβώς; Ώριμοι και ευτυχισμένοι άνθρωποι που δέχεστε την διαφορετικότητα και τις απόψεις του άλλου; Δηλητήρια είστε.

Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
NoWriteDecember
Βusted. Day 2
Βusted. Day 2
Με είδες να γράψω τα προσωπικά μου;
Απάντησα στην χολή της κακιασμένης.
Και δεν πρόκειται να σπαταλήσω άλλο σάλιο στο δηλητήριό της.
Θα την αφήσω να πνιγεί μόνη της.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Κάνε μια εξαίρεση και γράψε κάνα προσωπικό, έτσι για να τους μπεις στη μύτη.
Έχω ήδη καλέσει το εκαβ γιατί μ' έπιασε κρίση πανικού. 160 πήγαν οι παλμοί.
Άπονη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Casp έγραψε: ↑29 Δεκ 2023, 12:23Ε ωραία. Και εσένα ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημά σου αν εμείς περνάμε καλά και ταιριάζουμε;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 16:06Είσαι μια εγωκεντρική που μπορεί να παίξει τον αρχηγό σε κορώνες και κολώνες τύπου λατρεία.Casp έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 11:42
Μπορούσε πολύ απλά ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ τι εννοώ παρά να βγάζει συμπεράσματα. Και πιάστηκε και η άλλη η κακιασμένη να ρίξει πάλι την χολή της.
Επειδή τώρα το είδα, δες τι γράφει. "αυτή η νοοτροπία ξεκαθαρίζει επιτέλους το γιατί έχει κορώνα στο κεφάλι της και κολώνα του σπιτιού της η Casp τον λατρεία.". Απλά και μόνο επειδή είδε το αυθαίρετο συμπέρασμα της Νάιδας. Η τραγική ειρωνία είναι ότι τώρα το γύρισε στο ότι τον έχω κολώνα του σπιτιού μου (αυτό σύμφερε να πει το κακιασμένο) ενώ την προηγούμενη φορά έβγαλε ξανά χολή που έγραψα ότι είμαι αρχηγός και άρχισε πάλι να μου λέει για την εγωκεντρικότητά μου.Τελικά τι είμαι; Αρχηγός και εγωκεντρική ή τον έχω τελικά κορώνα στο κεφάλι και κολώνα του σπιτιού μου;
Ε ρε κατακαημένα.
Δεν πρόκειται να ξαναδώσω τροφή. Σαν τα κοράκια κάνετε μερικοί και πολλές φορές σας λυπάμαι.
Και γι' αυτό τον έχεις και σ' έχει ανάγκη. Τεντζεροκαπάκωμα φάση σε πλήρη αρμονία.
Εδώ έλεγες για την συγκακοίτηση παλιά ότι προτιμάς χίλιες φορές να κοιμάσαι μόνη. Συγχαρητήρια. Και εγώ μια χαρά τα έβρισκα με την μοναξιά μου και ήθελα να ζήσω μόνη, μέχρι που τον γνώρισα και πλέον προτιμώ να κοιμόμαστε και να ζούμε ΜΑΖΙ.
Εσένα πάντως δεν σε βλέπω και τόσο ευτυχισμένη. Αν είμαι εγώ μια φορά εγωκεντρική εσύ είσαι χ100. Είσαι ένας άνθρωπος που αγαπάει τόσο υπερβολικά τον εαυτό του και έχεις τόσο εγωισμό μέσα σου, που και λάθος να κάνεις και να στο αποδείξουν 300 άνθρωποι μαζί, δεν πρόκειται να το παραδεχτείς ποτέ. Είσαι τόσο ευχαριστημένη και ευτυχισμένη με την ζωή σου που το μόνο που κάνεις είναι να μπαίνεις σε ένα φόρουμ και να ξερνάς χόλη και κακία. Μας έπεισες κυρία Γαλή.
Κατά τα άλλα είμαι εγώ το μωρό και η ανώριμη που τώρα μαθαίνω την ζωή επειδή δεν λειτουργώ όπως εσείς και δεν συμφωνώ μαζί σας; Επειδή είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι; Και επειδή δεν συμφωνώ και αντιδρώ στο ξέρασμα που βγάζετε, είμαι κακομαθημένη, ανώριμη και θέλω να ακούω μόνο αυτά που με συμφέρουν ε; Εσείς τι είστε ακριβώς; Ώριμοι και ευτυχισμένοι άνθρωποι που δέχεστε την διαφορετικότητα και τις απόψεις του άλλου; Δηλητήρια είστε.
Δίκασε.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Μα δεν χρειάζεσαι κανένα εκαβ γλυκό μου πόνυ.
Πνίγεσαι καθημερινά από το δηλητήριο που βγάζεις σε τέτοιο βαθμό που πλέον το έχεις συνηθίσει.
Είναι καθημερινότητα για σένα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γυρνάτε το μεσημέρι σπιτι...
από George_V » 20 Σεπ 2024, 17:38 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 15 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zundapp
20 Σεπ 2024, 22:13
-
-
- 11 Απαντήσεις
- 516 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
24 Σεπ 2024, 14:02