Υγρασία και μούχλα στο σπίτι

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Casp
Phorum.gr user: Casper

Re: Υγρασία και μούχλα στο σπίτι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 29 Δεκ 2023, 14:13

Ναύτης έγραψε:
29 Δεκ 2023, 12:29
Κάνε μια εξαίρεση και γράψε κάνα προσωπικό, έτσι για να τους μπεις στη μύτη.
Είμαι ήδη και στην μύτη και στα αυτιά και στο στόμα.
Δεν χρειάζεστε κάτι άλλο.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 29 Δεκ 2023, 14:26

Η πλάκα ποιά είναι; Είμαι 30 χρονών και με λέτε εμένα ανώριμη επειδή δεν λειτουργώ σαν εσάς και δεν συμφωνώ με πολλά από όσα γράφετε (που κάποια κιόλας τα τήρησα και έφαγα τα μούτρα μου, επειδή οι ξερόλες ΔΕΝ έχουν πάντα δίκαιο και επειδή δεν μπορείς να προβλέψεις τις συμπεριφορές των ανθρώπων) αλλά ταυτόχρονα εσείς που είστε τουλάχιστον 40, το βρίσκετε εντάξει να μπαίνετε σε ένα φόρουμ και να ξερνάτε χολή και κακίες σε έναν άνθρωπο που μπαίνει για να μοιραστεί τα προσωπικά του, κρίνοντας ακόμη και την τελευταία τελία και θεωρώντας ότι ό,τι πείτε εσείς είναι η θέσφατη αλήθεια. Κατά τα άλλα, μόνο εγώ είμαι το ανώριμο και εγωκεντρικό εδώ μέσα που δεν ξέρω τι μου γίνεται. :smt005:

Οι περισσότεροι εδώ μέσα είστε τόσο δυστυχισμένοι και σκατάνθρωποι, που δεν ξέρω καν αν αξίζει να σας λυπηθώ. :c020:
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 29 Δεκ 2023, 14:27

Casp έγραψε:
29 Δεκ 2023, 14:13
ΓΑΛΗ έγραψε:
29 Δεκ 2023, 12:58
Casp έγραψε:
29 Δεκ 2023, 12:27

Με είδες να γράψω τα προσωπικά μου;
Απάντησα στην χολή της κακιασμένης.
Και δεν πρόκειται να σπαταλήσω άλλο σάλιο στο δηλητήριό της.
Θα την αφήσω να πνιγεί μόνη της.
Έχω ήδη καλέσει το εκαβ γιατί μ' έπιασε κρίση πανικού. 160 πήγαν οι παλμοί.

Άπονη.
Μα δεν χρειάζεσαι κανένα εκαβ γλυκό μου πόνυ.
Πνίγεσαι καθημερινά από το δηλητήριο που βγάζεις σε τέτοιο βαθμό που πλέον το έχεις συνηθίσει.
Είναι καθημερινότητα για σένα.
Κατά τα φαινόμενα κι εσύ έχεις εθιστεί πλέον στην καθημερινή του δόση. :)

Ενιγουέι, συνέχισε να παίζεις τη μπάρμπι μι καβάλα στο αρσενικό πόνυ που διαθέτεις και όλα καλά θα πάνε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 29 Δεκ 2023, 14:38

ΓΑΛΗ έγραψε:
29 Δεκ 2023, 14:27
Casp έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
29 Δεκ 2023, 12:58

Έχω ήδη καλέσει το εκαβ γιατί μ' έπιασε κρίση πανικού. 160 πήγαν οι παλμοί.

Άπονη.
Μα δεν χρειάζεσαι κανένα εκαβ γλυκό μου πόνυ.
Πνίγεσαι καθημερινά από το δηλητήριο που βγάζεις σε τέτοιο βαθμό που πλέον το έχεις συνηθίσει.
Είναι καθημερινότητα για σένα.
Κατά τα φαινόμενα κι εσύ έχεις εθιστεί πλέον στην καθημερινή του δόση. :)

Ενιγουέι, συνέχισε να παίζεις τη μπάρμπι μι καβάλα στο αρσενικό πόνυ που διαθέτεις και όλα καλά θα πάνε.
Για μένα φυσικά και θα πάνε όλα καλά από την στιγμή που τα αντιμετωπίζουμε όλα μαζί και δενόμαστε περισσότερο μέρα με την μέρα.

Για σένα όμως, πολύ αμφιβάλλω.

Μέχρι την αιωνιότητα θα συνεχίζεις να μπαίνεις εδώ και να ξερνάς χολές, μη αντέχοντας να βλέπεις ανθρώπους που να νιώθουν ευχαριστημένοι με την σχέση τους και μη αντέχοντας να μην κρίνεις κάποιον για να φαίνεσαι εσύ η υπερτατη θεότητα και η υπεράνω.

Δεν περνάει ούτε μισή μέρα που θα αντέξεις να μην υποβιβάσεις έναν άνθρωπο και να μην ειρωνευτείς.
Δεν μπορώ καν να περιγράψω με λόγια πόσο σιχαίνομαι ανθρώπους του είδους σου.

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 29 Δεκ 2023, 14:41

Casp έγραψε:
...
Να ρωτήσω θέλω μόνο. Ο τίτλος δεν κρύβει τίποτα σεξουαλικά υπονοούμενα, έτσι; Πχ τις δικές σου επιθυμίες vs τις επιδόσεις του "κονδού", ε; :003:

Έλα, μην αρπάζεσαι και μη βαράς. Καζούρα με καλή διάθεση (αν υπάρχει τέτοιος όρος) κάνω...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 29 Δεκ 2023, 14:43

Isildur έγραψε:
29 Δεκ 2023, 14:41
Casp έγραψε:
...
Να ρωτήσω θέλω μόνο. Ο τίτλος δεν κρύβει τίποτα σεξουαλικά υπονοούμενα, έτσι; Πχ τις δικές σου επιθυμίες vs τις επιδόσεις του "κονδού", ε; :003:

Έλα, μην αρπάζεσαι και μη βαράς. Καζούρα με καλή διάθεση (αν υπάρχει τέτοιος όρος) κάνω...
Ευχαρίστως να σου απαντήσω.
Φυσικά και όχι.
3-4 φορές την βδομάδα, από 15 λεπτά (σκέτο σεξ εννοώ, δεν βάζω μέσα και προκαταρκτικά) μέχρι 1.5 ώρα. Μετά πέφτουμε ξεροί.
Σε κάλυψα; :003:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Casp την 29 Δεκ 2023, 14:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 29 Δεκ 2023, 14:43

Isildur έγραψε:
Casp έγραψε:
...

Βρε πονηρή μουσίτσα, που έβαλες και άβαταρ που θυμίζει τη διαφήμιση με το παγωτό τον "πύραυλο σόκ".
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 29 Δεκ 2023, 14:44

Καλά που δε γράφει προσωπικά της η άλλη. Σε λίγο θα πεί και τί στάσεις κάνουν. :giggle:
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 29 Δεκ 2023, 14:45

Isildur έγραψε:
Casp έγραψε:
...
Υπάρχει υγρασία, υπάρχει όμως και αντιμουχλικό εργαλείο. :smt047
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 29 Δεκ 2023, 14:45

Kauldron έγραψε:
29 Δεκ 2023, 14:44
Καλά που δε γράφει προσωπικά της η άλλη. Σε λίγο θα πεί και τί στάσεις κάνουν. :giggle:
Α αυτά ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ θα τα γράψω :D:D:D
Κρίμα να μείνουν αναπάντητες τέτοιου είδους απορίες!

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 29 Δεκ 2023, 14:46

Casp έγραψε:
29 Δεκ 2023, 14:26
Η πλάκα ποιά είναι; Είμαι 30 χρονών και με λέτε εμένα ανώριμη επειδή δεν λειτουργώ σαν εσάς και δεν συμφωνώ με πολλά από όσα γράφετε (που κάποια κιόλας τα τήρησα και έφαγα τα μούτρα μου, επειδή οι ξερόλες ΔΕΝ έχουν πάντα δίκαιο και επειδή δεν μπορείς να προβλέψεις τις συμπεριφορές των ανθρώπων) αλλά ταυτόχρονα εσείς που είστε τουλάχιστον 40, το βρίσκετε εντάξει να μπαίνετε σε ένα φόρουμ και να ξερνάτε χολή και κακίες σε έναν άνθρωπο που μπαίνει για να μοιραστεί τα προσωπικά του, κρίνοντας ακόμη και την τελευταία τελία και θεωρώντας ότι ό,τι πείτε εσείς είναι η θέσφατη αλήθεια. Κατά τα άλλα, μόνο εγώ είμαι το ανώριμο και εγωκεντρικό εδώ μέσα που δεν ξέρω τι μου γίνεται. :smt005:

Οι περισσότεροι εδώ μέσα είστε τόσο δυστυχισμένοι και σκατάνθρωποι, που δεν ξέρω καν αν αξίζει να σας λυπηθώ. :c020:
μια και μιλάμε για σκατανθρωπιά.πες έναν [1] απόλους αυτούς τους σκατάνθρωπους που να έχει θάψει όλους τους ανθρώπους στον περίγυρο του στο 1/10 που τους έχεις θάψει εσύ

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 29 Δεκ 2023, 14:48

Casp έγραψε:
29 Δεκ 2023, 14:43
Isildur έγραψε:
Casp έγραψε:
...

Ευχαρίστως να σου απαντήσω.
Φυσικά και όχι.
3-4 φορές την βδομάδα, από 15 λεπτά (σκέτο σεξ εννοώ, δεν βάζω μέσα και προκαταρκτικά) μέχρι 1.5 ώρα. Μετά πέφτουμε ξεροί.
Σε κάλυψα; :003:
:o Του κολλάς βαρέα και ανθυγιεινά;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 29 Δεκ 2023, 14:48

Kauldron έγραψε:
29 Δεκ 2023, 14:44
Χελωνε ΒΑΛΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΑΜΕΣΩΣ.

Αναγωγε.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 29 Δεκ 2023, 14:49

nowhere έγραψε:
29 Δεκ 2023, 14:46
Casp έγραψε:
29 Δεκ 2023, 14:26

μια και μιλάμε για σκατανθρωπιά.πες έναν [1] απόλους αυτούς τους σκατάνθρωπους που να έχει θάψει όλους τους ανθρώπους στον περίγυρο του στο 1/10 που τους έχεις θάψει εσύ
Πες εσύ ΠΟΙΟΥΣ έθαψα και ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ τους έθαψα.

Την "φίλη" φίδι που με απειλούσε και τον έβγαλε γκέι.
Την "κολλητή" που της είπα να έρθει με τον δικό της σπίτι μας και μου είπε πως θα σκάσει στα γέλια από την διαφορά ύψους με τον δικό της.
Τους γονείς μου τότε που με απειλούσαν και έκαναν ό,τι έκαναν.
Τις γύφτισσες "φίλες" που είναι συμφεροντολόγες.

Συμπλήρωσε και πες και τους λόγους.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 29 Δεκ 2023, 14:50

απάντησες τώρα?

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών