Εμένα πάντως μου θυμίζει τη διαφήμιση απ' τον πύραυλο σόκ τη δεκαετία του 80. Κάπως έτσι λεγόταν νομίζω.Isildur έγραψε: ↑29 Δεκ 2023, 14:59Έχω εξηγήσει στον Ναύτη ρε συ προς τι το άβαταρ και η υπογραφή. Απλά βαρέθηκα να τα αλλάξω, όταν είδα ότι δεν μπορώ να ξεκόψω από το ίδρυμα τόσο εύκολα όσο νόμιζα...
Υγρασία και μούχλα στο σπίτι
Re: Υγρασία και μούχλα στο σπίτι
Έχω έναν άνθρωπο να με αγαπά και να τον αγαπώ.vagabondo έγραψε: ↑29 Δεκ 2023, 14:53Ρε συ, γονείς δεν έχεις, φίλους δεν έχεις, γείτονες δεν έχεις και αποκαλείς τους άλλους δυστυχισμένους;Casp έγραψε: ↑29 Δεκ 2023, 14:49Πες εσύ ΠΟΙΟΥΣ έθαψα και ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ τους έθαψα.
Την "φίλη" φίδι που με απειλούσε και τον έβγαλε γκέι.
Την "κολλητή" που της είπα να έρθει με τον δικό της σπίτι μας και μου είπε πως θα σκάσει στα γέλια από την διαφορά ύψους με τον δικό της.
Τους γονείς μου τότε που με απειλούσαν και έκαναν ό,τι έκαναν.
Τις γύφτισσες "φίλες" που είναι συμφεροντολόγες.
Συμπλήρωσε και πες και τους λόγους.
Άντε και είμαστε, αυτό σε κάνει ευτυχισμένη;
Και επιπλέον από το εργασιακό περιβάλλον έχω μια χαρά παρέες, και προσπαθώ να κάνω και φιλίες

Όχι δεν είμαι ευτυχισμένη να βλέπω ανθρώπους να ειρωνεύονται και να ξερνάνε χολές. Απλά σχολιάζω facts.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Νομίζω κατάλαβα ποια λες. Με μια τύπισσα-πύραυλο με φερμουάρ μπροστά στο μπούστο, που το κατέβαζε αργά-αργά; Κάτι τέτοιο;Kauldron έγραψε: ↑29 Δεκ 2023, 15:01Εμένα πάντως μου θυμίζει τη διαφήμιση απ' τον πύραυλο σόκ τη δεκαετία του 80. Κάπως έτσι λεγόταν νομίζω.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Προτείνω στους χρήστες να κατουρουν πού και πού.Isildur έγραψε: ↑29 Δεκ 2023, 14:52Πέρα από την πλάκα πάντως, το 3-4 φορές την εβδομάδα, για την ηλικία σας (; είναι συνομήλικος;), τον χρόνο που έχετε τη σχέση και αφού ζείτε και μαζί, δεν το λες και πολύ...
Τα νοσήματα του προστάτη καραδοκούν.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ακριβώς γι' αυτό.

Αν τα είχαν ζήσει θα τα θεωρούσαν τραυματικές εμπειρίες και όχι Μεγάλες Στιγμές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΕΣΥ τα θεωρούσες Μεγάλες Στιγμές και ΕΣΥ νόμιζες, μέχρι πρόσφατα ότι τρολλάρω.
Οπότε βούλλωστο υποκρίτρια του κερατά
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Αυτό, ναι.
Δίνεις πολλά πατήματα όμως. Φιλικά αυτό, κι ας μην είμαι απ' αυτούς που σου την πέφτουν όπως θα ξέρεις. Και ίσως δεν είμαι, επειδή δεν ήμουν κι από αυτούς που σε συμβουλεύανε σε κάθε θέμα που έθετες (εκτός από σπάνιες περιπτώσεις), ώστε μετά να γυρίσει το πράμα αλλιώς. Οπότε, ξανασκέψου λίγο τι λες αρχικά, πώς πάει στην πορεία και πού καταλήγει τελικά το κάθε περιστατικό που ανεβάζεις εδώ και θα καταλάβεις γιατί έχεις τόσους απέναντί σου. Εκτός κι αν αυτός είναι ο σκοπός σου βέβαια, οπότε πάω πάσο.Casp έγραψε: ↑29 Δεκ 2023, 15:01Έχω έναν άνθρωπο να με αγαπά και να τον αγαπώ.vagabondo έγραψε: ↑29 Δεκ 2023, 14:53Ρε συ, γονείς δεν έχεις, φίλους δεν έχεις, γείτονες δεν έχεις και αποκαλείς τους άλλους δυστυχισμένους;Casp έγραψε: ↑29 Δεκ 2023, 14:49
Πες εσύ ΠΟΙΟΥΣ έθαψα και ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ τους έθαψα.
Την "φίλη" φίδι που με απειλούσε και τον έβγαλε γκέι.
Την "κολλητή" που της είπα να έρθει με τον δικό της σπίτι μας και μου είπε πως θα σκάσει στα γέλια από την διαφορά ύψους με τον δικό της.
Τους γονείς μου τότε που με απειλούσαν και έκαναν ό,τι έκαναν.
Τις γύφτισσες "φίλες" που είναι συμφεροντολόγες.
Συμπλήρωσε και πες και τους λόγους.
Άντε και είμαστε, αυτό σε κάνει ευτυχισμένη;
Και επιπλέον από το εργασιακό περιβάλλον έχω μια χαρά παρέες, και προσπαθώ να κάνω και φιλίες
Όχι δεν είμαι ευτυχισμένη να βλέπω ανθρώπους να ειρωνεύονται και να ξερνάνε χολές. Απλά σχολιάζω facts.

Προτείνω στους πρεσβύωπες να μπαίνουν στον κόπο να βάλουν τα γυαλιά τους πριν διαβάσουν κάτι, για να μην πετάνε κοτσάνες μετά.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑29 Δεκ 2023, 15:03Προτείνω στους χρήστες να κατουρουν πού και πού.
Τα νοσήματα του προστάτη καραδοκούν.
Ο κίνδυνος εθισμού στις παπαρόλες καραδοκεί.

τι στο μπούτσο νομίζεις ότι ζεις κοριτσάκι [νταξ] μου που σου επιτρέπει να θάβεις τους πάντες και σου φταίνε οι σκατάνθρωποι που για κάποιο μυστήριο λόγο η σκατανθρωπιά τους έχει στόχο εσένα και όχι τους δικούς τους ανθρώπους ?Casp έγραψε: ↑29 Δεκ 2023, 14:58Μήπως επειδή ΔΕΝ ζουν αυτά που ζω;
Πόσοι εδώ μέσα, ακόμη και σήμερα, δεν νομίζουν ότι ακόμα τρολλάρω επειδή δεν πιστεύουν αυτά που γράφω και ό,τι μου τυγχαίνει;
Πλάκα μου κάνεις τώρα;
Επίσης οι περισσότεροι δεν γράφουν τα προσωπικά τους. Βολεύονται με το να κριτικάρουν μόνιμα τα προσωπικά των άλλων.
Ναι, εγώ είμαι. Περνάω καλά με την οικογένειά μου με τα όποια σκαμπανεβάσματα, μια χαρά δεχόμαστε την όποια διαφορετικότητα, απλά δεν γουστάρουμε τους τοξικούς ανθρώπους.
Μήπως θες να σου πω και πόσες φορές γαμιέμαι; Θα δηλητηριαστείς οικτρά,αν δεν σε τελειώσει η μπόχα απ'τα παπούτσια του κοντού κάτω απ'το κρεββάτι.
Εμείς τα αφήνουμε στην είσοδο.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αν δεν το βουλώσω, τί ακριβώς θα κάνεις;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιατί συναναστρέφεσαι με την πλέμπα; Ποιός στο ζήτησε; Μονη σου αμολάς τα προσωπικά σου, εμείς φταίμε. Ρε μαλάκα μου, τι ζούμε.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Dwarven Blacksmith
Έχουμε φωτό της νυχτερινής βάρδιας;

jk, jk

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γυρνάτε το μεσημέρι σπιτι...
από George_V » 20 Σεπ 2024, 17:38 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 15 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zundapp
20 Σεπ 2024, 22:13
-
-
- 11 Απαντήσεις
- 516 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
24 Σεπ 2024, 14:02