Στοχοποίηση επιχειρηματία.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
nowhere

Re: Στοχοποίηση επιχειρηματία.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 30 Δεκ 2023, 16:42

Dwarven Blacksmith έγραψε:
30 Δεκ 2023, 16:36
Πως κι έτσι, συνήθως φημίζεσαι για την ικανότητα σου να διαμορφώνεις ξεκάθαρη άποψη.
δεν το ξερα ότι κυκλοφορούσε σαν φήμη αλλα ισχύει το έχω αυτό

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 30 Δεκ 2023, 16:43

Sid Vicious έγραψε:
30 Δεκ 2023, 16:35
nowhere έγραψε:
30 Δεκ 2023, 16:31
30 Δεκ 2023, 16:19
Μέχρι στιγμής έχουμε εσένα και το Γκόλντεν Έιτζ να μας διαβεβαιώνει ότι (δυστυχώς) δεν είναι ρατσισμός. Ναι, δεν νιώθω πολύ σίγουρος.
από την άλλη έχουμε εσένα που δεν σε ενοχλούν διαφημίσεις που χώνουν μαυρους στο πλυντήριο για να ασπρίσουν και χαρούμενους κινέζους που χαιρετάνε με "νιγκα νιγκα μουχαχα νιγκα-νιγκα-νιγκα" μαύρους στο δρόμο να διαβεβαιωνει πως είναι.δύσκολο να αποφασίσω
Μα αφού στο εξήγησε πως "Η Κίνα δεν είναι κάτι στατικό στο χρόνο ή μονολιθικό" :lol:
Το οποίο σημαίνει ότι αυτά τα περιστατικά προκαλούν αντιδράσεις εντός της Κίνας οπότε ούτε προσδιορίζουν την Κίνα στο σύνολο της ούτε χρωστάω εγώ κάτι να σχολιάσω. Όπως εδώ σχολιάζουμε το περιστατικό και όχι την Ελλάδα. Επομένως κανένας δεν μπορεί να μου πει "ναι αλλά στην Κίνα του Νάνου έγινε το τάδε". Ε και; Εκεί εξελίσσεται χωριστός κοινωνικός διάλογος με τον οποίο δεν έχεις σχέση. Εδώ που έχεις σχέση λες μαλακιούλες αντί να συνεισφέρεις εποικοδομητικά.

Κατάλαβες τώρα ή μπα;
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης
Phorum.gr user: Doc McCoy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης » 30 Δεκ 2023, 16:43

Fata_Morgana έγραψε:
30 Δεκ 2023, 16:40
Δε μπορώ. Δε κάνει το μαλλί μου για ραστα.
Ε τότε σταμάτα να μας ζαλίζεις με τους ρατσισμούς.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 30 Δεκ 2023, 16:45

Fata_Morgana έγραψε:
30 Δεκ 2023, 16:33
Ε πως. Άμα το θέλει ο εργοδότης, τι έτσι αιντε άιντε;
Κάνω την αμυδρά υπόθεση ότι όσοι κατηγορούν τη συγκεκριμένη για ρατσισμό, πάνε στις δικές τους δουλειές στο πλαίσιο του ενδυματολογικού κώδικα που υπάρχει στην εταιρία και το προφίλ που πλασάρει. Όποιος το παίζει ελεύθερο πνεύμα, ας πάει όπως γουστάρει να ντύνεται/κουρεύεται/χτενίζεται στην πρώτη συνέντευξη/ραντεβού που θα κάνει. Και αν τον προσλάβουν, έχει καλώς.

Αν δεν το κάνει, θέλει απλώς να "τρουπώσει" και μετά να φωνάζει αγιούτο στους ρουβίκωνες για συμπαράσταση. Τα υπόλοιπα είναι να 'χουμε να λέτε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 30 Δεκ 2023, 16:47

30 Δεκ 2023, 16:43
Sid Vicious έγραψε:
30 Δεκ 2023, 16:35
nowhere έγραψε:
30 Δεκ 2023, 16:31

από την άλλη έχουμε εσένα που δεν σε ενοχλούν διαφημίσεις που χώνουν μαυρους στο πλυντήριο για να ασπρίσουν και χαρούμενους κινέζους που χαιρετάνε με "νιγκα νιγκα μουχαχα νιγκα-νιγκα-νιγκα" μαύρους στο δρόμο να διαβεβαιωνει πως είναι.δύσκολο να αποφασίσω
Μα αφού στο εξήγησε πως "Η Κίνα δεν είναι κάτι στατικό στο χρόνο ή μονολιθικό" :lol:
Το οποίο σημαίνει ότι αυτά τα περιστατικά προκαλούν αντιδράσεις εντός της Κίνας οπότε ούτε προσδιορίζουν την Κίνα στο σύνολο της ούτε χρωστάω εγώ κάτι να σχολιάσω. Όπως εδώ σχολιάζουμε το περιστατικό και όχι την Ελλάδα. Επομένως κανένας δεν μπορεί να μου πει "ναι αλλά στην Κίνα του Νάνου έγινε το τάδε". Ε και; Εκεί εξελίσσεται χωριστός κοινωνικός διάλογος με τον οποίο δεν έχεις σχέση. Εδώ που έχεις σχέση λες μαλακιούλες αντί να συνεισφέρεις εποικοδομητικά.

Κατάλαβες τώρα ή μπα;
Το περιστατικό το σχολιάσαμε, δεν είναι ρατσιστικό, δεν θα την είχε προσλάβει εξαρχής αν υπήρχε τέτοιο θέμα, τέλος.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 30 Δεκ 2023, 16:47

Πλέριος έγραψε:
30 Δεκ 2023, 16:37
SpoilerShow
Λοξίας έγραψε:
30 Δεκ 2023, 16:28
Πλέριος έγραψε:
30 Δεκ 2023, 15:51
τι ννοας?
Οι ναυτιλιακές είχαν από μέτρια αυστηρό έως πολύ αυστηρό κώδικα ενδυμασίας.
Π.χ. σε αυτήν (μία από τις μεγαλύτερες στον χώρο), που δούλεψα επί 30 συναπτά έτη, ήταν υποχρεωτικό σακάκι, πουκάμισο (μακρυμάνικο) και γραβάτα, χειμώνα καλοκαίρι. Όσον αφορά το παντελόνι, μπλου τζην ή ψάθα (σκληρό ύφασμα) δεν επιτρεπόταν.
Η δε ανδρική κόμμωση επιμελημένη και όχι μαλλιά στους ώμους...μούσι περιποιημένο κα όχι ταλμπανόμουσο.
Καλά για σκουλαρίκια δεν το συζητώ... :lol:

Αντίστοιχα για τις γυναίκες.
Φούστα ή παντελόνι ή ολόσωμο φόρεμα και όλα χωρίς ακρότητες και εξαλλοσύνες. Δηλαδή όχι έντονο μακιγιάζ, κόμμωση περιποιημένη κ.λπ.

Τα τελευταία χρόνια είχαν λασκάρει λίγο το dress code και επέτρεπαν μια χαλαρότητα την Παρασκευή...χωρίς γραβάτα και σακάκι.

Επειδή οι ναυτιλιακές συνήθιζαν (ακόμα το κάνουν), να προτρέπουν τα στελέχη τους να συναντιώνται κάπου κάπου, από εκεί γνωρίζω ότι σχεδόν όλες ακολουθούσαν περίπου τον ίδιο κώδικα ενδυμασίας.

Αλλά, απ' ό,τι έχω αντιληφθεί, τα κόζια έχουν αλλάξει και τα πράγματα πρέπει να έχουν χαλαρώσει αρκετά.
μαιστα... δεν τα ηξεβρα αυτα τα εβραιομασονικα λολ

δε ξερω σε τι ποστα δουλευες αλλα η δικιαμου ηταν φαση δεν υπαρχει

αλλα ας μην κολλησουμε σε αυτο, εχω αλλονα τσιμπητω με μανικια διευθηνει τραπεζα (προφανως δε θα πω που)
Και να ήταν μόνον αυτά τότε;
Την κόρη παιδικού μου φίλου (43 χρονών σήμερα), αριστούχο της ΑΣΟΕΕ με μεταπτυχιακό στην Αγγλία, δεν την προσλάμβανε καμία τράπεζα, επειδή είχε ένα, αρκετά ευδιάκριτο, τατουάζ στο πλάι του λαιμού...

Τέσπα, ξεφύγαμε...

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 30 Δεκ 2023, 16:47

ΓΑΛΗ έγραψε:
30 Δεκ 2023, 16:45
Fata_Morgana έγραψε:
Κάνω την αμυδρά υπόθεση ότι όσοι κατηγορούν τη συγκεκριμένη για ρατσισμό, πάνε στις δικές τους δουλειές στο πλαίσιο του ενδυματολογικού κώδικα που υπάρχει στην εταιρία και το προφίλ που πλασάρει.
Έχεις μια μανία να κάνεις ράντομ υποθέσεις κσι νσ στηρίζεις την γνώμη σου στην βεβαιότητα ότι οι υποθέσεις σου είναι σωστές, που συμπτωματικά πάντα είναι του τύπου "δεν έχετε δικαίωμα να μιλάτε για κάνετε το Χ", όπου το Χ είναι η λανθασμένη σου υπόθεση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 30 Δεκ 2023, 16:49

Πιο πιθανό κόβω η υπάλληλος να είναι ατενσιονχορίστας και το είδε σαν ευκαιρία απόκτησης λίγης ιντερνετικής δημοσιότητας
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 30 Δεκ 2023, 16:51

hellegennes έγραψε:
30 Δεκ 2023, 16:47
ΓΑΛΗ έγραψε:
Fata_Morgana έγραψε:
Κάνω την αμυδρά υπόθεση ότι όσοι κατηγορούν τη συγκεκριμένη για ρατσισμό, πάνε στις δικές τους δουλειές στο πλαίσιο του ενδυματολογικού κώδικα που υπάρχει στην εταιρία και το προφίλ που πλασάρει.
Έχεις μια μανία να κάνεις ράντομ υποθέσεις κσι νσ στηρίζεις την γνώμη σου στην βεβαιότητα ότι οι υποθέσεις σου είναι σωστές, που συμπτωματικά πάντα είναι του τύπου "δεν έχετε δικαίωμα να μιλάτε για κάνετε το Χ", όπου το Χ είναι η λανθασμένη σου υπόθεση.
Σαφώς και ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει το οτιδήποτε, ακόμη και αν δεν μπορεί να το υποστηρίξει ο ίδιος.

Το ερώτημα είναι γιατί θα πρέπει να πάρει ο οποιοσδήποτε στα σοβαρά τις κατηγορίες που προσάπτει ο/οι εν λόγω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 30 Δεκ 2023, 16:54

ΓΑΛΗ έγραψε:
Fata_Morgana έγραψε:
Κάνω την αμυδρά υπόθεση ότι όσοι κατηγορούν τη συγκεκριμένη για ρατσισμό, πάνε στις δικές τους δουλειές στο πλαίσιο του ενδυματολογικού κώδικα που υπάρχει στην εταιρία και το προφίλ που πλασάρει. Όποιος το παίζει ελεύθερο πνεύμα, ας πάει όπως γουστάρει να ντύνεται/κουρεύεται/χτενίζεται στην πρώτη συνέντευξη/ραντεβού που θα κάνει. Και αν τον προσλάβουν, έχει καλώς.

Αν δεν το κάνει, θέλει απλώς να "τρουπώσει" και μετά να φωνάζει αγιούτο στους ρουβίκωνες για συμπαράσταση. Τα υπόλοιπα είναι να 'χουμε να λέτε.
Όπως θέλω ντυνομαι στη δουλειά μου. Τώρα αν μια εταιρία έχει dresscode 1ον ενημερώνει από την αρχή και 2ον παρέχει στολή εργασίας στον υπάλληλο.

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 30 Δεκ 2023, 16:55

Fata_Morgana έγραψε:
30 Δεκ 2023, 16:41
GoBzi έγραψε:
30 Δεκ 2023, 16:41
Fata_Morgana έγραψε:

Μάντεψε ποιανής φυλής είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα τα ράστα.
Σκανδιναβοί (Βίκινγκ);

[img]https://i.postimg.cc/4xgP4xV4/viki ... .jpg[/img]

[img]https://i.postimg.cc/hvm8gkG7/Did- ... .jpg[/img]
Να σοβαρευτούμε παρακαλώ. Ευχαριστώ.
Μα ιστορικά τα ράτσα χρησιμοποιούνται απ'ολες τις φυλές.
Εικόνα

Εικόνα
Εικόνα

Μήπως από το πολύ Χόλιγουντ εχουμε μπερδέψει τα ράστα με την άφρο;

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 30 Δεκ 2023, 16:56

Κατάλαβες τώρα ή μπα;
αντιδράσεις από ποιους ρε άνθρωπε?απ αυτούς που παίρνουν από πισω τους μαύρους στο δρόμο και χαζογελάνε με τα νιγκα νιγκα που πετάνε?πόσο καιρό έπαιζε αυτή η διαφήμιση?

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 30 Δεκ 2023, 17:00

nowhere έγραψε:
30 Δεκ 2023, 16:56

Κατάλαβες τώρα ή μπα;
αντιδράσεις από ποιους ρε άνθρωπε?απ αυτούς που παίρνουν από πισω τους μαύρους στο δρόμο και χαζογελάνε με τα νιγκα νιγκα που πετάνε?πόσο καιρό έπαιζε αυτή η διαφήμιση?
Όχι ρε άνθρωπε, απ' τους άλλους.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 30 Δεκ 2023, 17:04

οι άλλοι είναι οι "ρατσιστές" σου απ έξω που τους πήραν με τα σάπια αλλιώς ακόμα θα έπαιζε

Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης
Phorum.gr user: Doc McCoy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης » 30 Δεκ 2023, 17:04

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών