O I έγραψε: ↑11 Ιαν 2024, 08:51
student έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 18:38
O I έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 17:22
Δε νομίζω ότι διαφωνούμε κάπου αν λάβεις υπ' όψιν σου γιατί χρησιμοποίησα τη λέξη "αλληγορία/αλληγορικά".
Σε κάθε περίπτωση αν κάνω λάθος και δεν αντιλαμβάνομαι σωστά τις έννοιες, διόρθωσέ με.
.,
Σίγουρα δε διαφωνούμε. Αλλά να διορθώσω εγώ κάποιον άλλον...
εδώ τον εαυτό μου δεν μπορώ να διορθώσω στα πιο βασικά όσο και να προσπαθώ, να διορθώσω άλλον?
Άντε να πω καμιά γνώμη αξίας ... 0,02...το πολύ

Μέχρις εκεί και πολύ μου είναι
Καλά τα λες...αυτοί που έχουν το δικαίωμα να διορθώνουν για να ξεστραβώσουν τον πεπλανημένο κόσμο που ζει στα σκοτάδια είναι οι αυτόκλητοι σωτήρες που ταξιδεύουν στ' άστρα και συνομιλούν με ανώτερα όντα, άυλα. αυτοί που έχουν επωμιστεί το βάρος να διορθώνουν, γραφές και συνειδήσεις με μια...νέα συνειδητότητα προερχόμενη από τ' άστρα τα λαμπερά τού ουρανού που συναναστρέφονται και τους καθοδηγούν...οι ψαγμένοι...οι αλάθητοι...οι ανθρωπόσοφοι - θεόσοφοι και τανάπαλιν. αυτοί που δεν έχουν τον Θεό τους αλλά είναι οι ίδιοι θεοί.
Να σου πω...χάρη μας κάνουν που αφήνουν ανώτερες συναναστροφές με τερατοτεράστιες οντότητες και συχνοσυχνάζουν στο πχορουμ να πουν μεγάλες αλήθειες από...αστροεπιφοίτηση βεβαίως... αφού πρώτα έχουν ξεφυλλίσει τις γραφές, έρχονται με την επίθεση αγάπης που τους διακρίνει και ολ' αυτά; ανιδιοτελώς! βεβαίως!!
Αυτοί λοιπόν...οι πεφωτισμένοι...έρχονται ταπεινά και ανιδιοτελώς να πουν τη γνώμη τους χωρίς καμιά διάθεση δόλου και έρχεσαι συ τώρα...ο αγράμματος και υπερφίαλος να συνομιλήσεις με τέτοιες διάνοιες...πσαγμένες;
Μηηη...ντροπή...

.,
το έχω ξαναπεί ότι προσωπικά δεν είμαι κατά του ιστορικού Ιησού που ήταν ένας απλός ραββίνος επαναστάτης εσχατολόγος της εποχής όπως και ο Ιωάννης ο βαπτιστής και άλλοι...
Σε αυτό που είμαι αντίθετος είναι στους μετέπειτα ακολούθους του Ιησού τους λεγόμενους Χριστιανούς που είναι γεμάτοι υποκρισία και δόλο.
Με σύνθημα την "αγάπη" δήθεν προσεγγίζουν τον κόσμο και τους φανατίζουν με μίσος για άλλους πολιτισμούς που δήθεν είναι δαιμονικοί.
Με σύνθημα τους "δαίμονες" πράττουν εγκλήματα, σκοτώνουν, βασανίζουν ανθρώπους με την κατηγορία του αιρετικού ή του μάγου και καταστρέφουν τον πολιτισμό ναούς και αγάλματα.
Δεν ξεχνάμε την υποκρισία, το ψέμα και την εγκληματική ιστορία του Χριστιανισμού...τα κυρήγματα αγάπης είναι λόγια του αέρα...και οι πνευματικοί καθοδηγητές των Χριστιανών άγουν και φέρουν το ποίμνιο πλήθος όπως βολεύει την περίσταση.
Μπορεί φανατικοί σαν τον Ο Ι να κολλάνε ταμπέλες σε αυτούς που ταξιδεύουν στα άστρα και να έχει αλωθεί από το πνεύμα της Διαβολής αλλά η ιστορία έχει κρεμάσει την ταμπέλα του εγκληματία της ανθρωπότητας στους χριστιανούς εδώ και αιώνες...
... αυτή είναι η πικρή αλήθεια...
καλημέρα σας...