ΓΑΛΗ μας, ο τύπος μπλέκει τη φούτσα με τη φούρτσα

tanipteros έγραψε: ↑11 Ιαν 2024, 14:15
O I έγραψε: ↑11 Ιαν 2024, 08:51
student έγραψε: ↑09 Ιαν 2024, 18:38
Σίγουρα δε διαφωνούμε. Αλλά να διορθώσω εγώ κάποιον άλλον...
εδώ τον εαυτό μου δεν μπορώ να διορθώσω στα πιο βασικά όσο και να προσπαθώ, να διορθώσω άλλον?
Άντε να πω καμιά γνώμη αξίας ... 0,02...το πολύ

Μέχρις εκεί και πολύ μου είναι
Καλά τα λες...αυτοί που έχουν το δικαίωμα να διορθώνουν για να ξεστραβώσουν τον πεπλανημένο κόσμο που ζει στα σκοτάδια είναι οι αυτόκλητοι σωτήρες που ταξιδεύουν στ' άστρα και συνομιλούν με ανώτερα όντα, άυλα. αυτοί που έχουν επωμιστεί το βάρος να διορθώνουν, γραφές και συνειδήσεις με μια...νέα συνειδητότητα προερχόμενη από τ' άστρα τα λαμπερά τού ουρανού που συναναστρέφονται και τους καθοδηγούν...οι ψαγμένοι...οι αλάθητοι...οι ανθρωπόσοφοι - θεόσοφοι και τανάπαλιν. αυτοί που δεν έχουν τον Θεό τους αλλά είναι οι ίδιοι θεοί.
Να σου πω...χάρη μας κάνουν που αφήνουν ανώτερες συναναστροφές με τερατοτεράστιες οντότητες και συχνοσυχνάζουν στο πχορουμ να πουν μεγάλες αλήθειες από...αστροεπιφοίτηση βεβαίως... αφού πρώτα έχουν ξεφυλλίσει τις γραφές, έρχονται με την επίθεση αγάπης που τους διακρίνει και ολ' αυτά; ανιδιοτελώς! βεβαίως!!
Αυτοί λοιπόν...οι πεφωτισμένοι...έρχονται ταπεινά και ανιδιοτελώς να πουν τη γνώμη τους χωρίς καμιά διάθεση δόλου και έρχεσαι συ τώρα...ο αγράμματος και υπερφίαλος να συνομιλήσεις με τέτοιες διάνοιες...πσαγμένες;
Μηηη...ντροπή...

.,
το έχω ξαναπεί ότι προσωπικά δεν είμαι κατά του ιστορικού Ιησού που ήταν ένας απλός ραββίνος επαναστάτης εσχατολόγος της εποχής όπως και ο Ιωάννης ο βαπτιστής και άλλοι...
Σε αυτό που είμαι αντίθετος είναι στους μετέπειτα ακολούθους του Ιησού τους λεγόμενους Χριστιανούς που είναι γεμάτοι υποκρισία και δόλο.
Με σύνθημα την "αγάπη" δήθεν προσεγγίζουν τον κόσμο και τους φανατίζουν με μίσος για άλλους πολιτισμούς που δήθεν είναι δαιμονικοί.
Με σύνθημα τους "δαίμονες" πράττουν εγκλήματα, σκοτώνουν, βασανίζουν ανθρώπους με την κατηγορία του αιρετικού ή του μάγου και καταστρέφουν τον πολιτισμό ναούς και αγάλματα.
Δεν ξεχνάμε την υποκρισία, το ψέμα και την εγκληματική ιστορία του Χριστιανισμού...τα κυρήγματα αγάπης είναι λόγια του αέρα...και οι πνευματικοί καθοδηγητές των Χριστιανών άγουν και φέρουν το ποίμνιο πλήθος όπως βολεύει την περίσταση.
Μπορεί φανατικοί σαν τον Ο Ι να κολλάνε ταμπέλες σε αυτούς που ταξιδεύουν στα άστρα και να έχει αλωθεί από το πνεύμα της Διαβολής αλλά η ιστορία έχει κρεμάσει την ταμπέλα του εγκληματία της ανθρωπότητας στους χριστιανούς εδώ και αιώνες...
... αυτή είναι η πικρή αλήθεια...
καλημέρα σας...
Προσωπικά, βλέπω ότι προσπαθείς να κλονίσεις (ή κλωνοποιήσεις) τα θεμέλια του Χριστιανισμού στο πρόσωπο τού Ιησού που φαντάζεσαι ότι είναι όλ' αυτά που νομίζεις και φέρνεις για υπερασπιστή τον Κούτουλα...ποιον;
τον Κούτουλα που είναι ένας εξ υμών των Σοφιστών ή και Θεοσοφιστών. Οι πηγές σας δε, αμφοτέρων, για τις απόψεις που διαλαλείτε είναι μόνο στη δική σας "έρευνα" που πηγάζει απ' το φανταστικό σας πεδίο που έχει την τάση να κάνει συγκρητισμό θρησκειών.
Το Βυζάντιο ή αλλιώς Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία είχε ως ηγέτη τον αυτοκράτορα αντίθετα από τη Δύση και ειδικά κατά και μετά τις σταυροφορίες που είχε τον Πάπα. Αυτά τα συγχέετε αμφότεροι για προφανείς λόγους.
Η υποκρισία και η ευθύτητα είναι ανθρώπινα στοιχεία που διακατέχουν ανθρώπους αλλά εσύ και ο δίδυμός σου εαυτός Κούτουλας το ορίζετε για να μεμφθείτε τη διδασκαλία των Πατέρων που πηγάζει ατόφια από τη Γραφή. κι αυτό, για προφανείς λόγους αμφισβητώντας ότι άλλο οι ανθρώπινες τάσεις και αδυναμίες και άλλο η ατόφια ερμηνεία των γραφών.
Ότι είσαι πτηνό που ταξιδεύει με αστρικό σώμα και συναναστρέφεται με άστρικές οντότητες...συ είπας

ΥΓ
Αυτό που με παραξενεύει στα έντονα είναι, ενώ κουατάρεις δικό μου ποστ μιλάς σε τρίτο πρόσωπο κι αυτό προφανώς γίνεται επειδή εσύ και ο Κούτουλας (ή δια μέσω τού Κούτουλα), ο διακαής πόθος σας είναι προφανής. δηλαδή αυτό που είπα: "Αυτοί λοιπόν...οι πεφωτισμένοι...έρχονται ταπεινά και ανιδιοτελώς να πουν τη γνώμη τους χωρίς καμιά διάθεση δόλου".
.,