Συμφωνώ.
Ελληνική ποιότητα ζωής
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ελληνική ποιότητα ζωής
Στα ρωσικα το μεταπτυχιακό γιατί είμαι μίσος ρώσος ούτως η άλλως, με την αναγνώριση δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Chilloutbuddy έγραψε: ↑19 Ιαν 2024, 14:29Στα αγγλικά ή τα ρώσικα το μεταπτυχιακό; και με αναγνωρίσεις τι παίζει;AOC έγραψε: ↑19 Ιαν 2024, 14:03Όταν έκανα μεταπτυχιακό υπέρ ζωάρα έκανα γιατί τα λεφτά που ειχα από Ελλάδα είχαν μεγαλύτερη αξία εκεί.
Δηλαδή έπινα τρία ευρώ ποτό σε κλαμπ, με πιο ωραίες γκόμενες και σε πιο καλές υποδομές από Αθήνα να πούμε, με πιο πολύ πράσινο και τώρα που έχω επιστρέψει στην πρωτεύουσα σπάστηκα.
Αλλά οκ δεν μπορώ να κρίνω αντικειμενικά και πως ζει ο μέσος ρώσος με τον μισθό που παίρνει εκεί και να αξιολογήσω τον Πούτιν, αν τα βγάζεις πέρα ίσα ίσα πάλι σκατα θα είσαι είτε εδώ είτε εκεί. Ίσως καλυτερα εδω από άποψη επιδομάτων και κοινωνικού κράτους παραδόξως.
Ισα ισα αν δεν χρειάζεσαι αυτοκίνητο έχεις καλύτερη ποιότητα ζωής αλλά αν χρειάζεσαι, στον πειραιά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το παρκάρισμα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιαν 2024, 14:58Α ναι; Δηλαδή η υπόθεση να έχεις ποιότητα ζωής χωρίς να χρησιμοποιείς το άλογο, δεν παίζει;gassim έγραψε: ↑19 Ιαν 2024, 14:54Ωραίος είναι ο πειραιάς αλλά πρέπει να έχεις πάρκινγκ, αλλιώς δεν παίζει.Otto Weininger έγραψε: ↑19 Ιαν 2024, 13:56
Όχι.
Ισχύει για το μεγαλύτερο μέρος της βέβαια, ενώ από Μικρολίμανο μέχρι Ζεα είναι πολύ μεγαλύτερο (από τριπλάσιο και βάλε ) από αυτό που λες εσύ. Και μάλιστα εις διπλούν.
Στην κεντρικό δρόμο είναι επίσης μεγάλα και ολοκαίνουργια λόγω τραμ και μονοδρομησης.
Επίσης, βγαίνοντας από το μέτρο στο Δημοτικό Θέατρο, αρχίζεις και περπατάς χιλιόμετρα όπου το 99,9% είναι πεζόδρομοι και το 90% πλάι στην θάλασσα.
Τι ακριβώς συζητάμε τώρα; Όποιος έχει πατήσει Πειραιά, έχει δει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 19 Ιαν 2024, 15:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dwarven Blacksmith
Καμια φορά σκέφτομαι Σενζεν πεζόδρομοι, έξοδοι για κρασάκι, αυτοκίνητο ποιος το χρειάζεται, σύνταξη στα 60 και ομαδική γυμναστική με μουσική στα πάρκα. Και κλαίω λιγάκι.
Αλλά ντάξει μωρέ κι εδώ καλά είναι

Αυτό όμως έχει να κάνει και με το γεγονός οτι στο άμστερνταμ επιβιώνεις πιο εύκολα χωρίς αυτοκίνητο απ ότι στην αθήνα.GoBzi έγραψε: ↑19 Ιαν 2024, 14:57Εάν θες να κάνεις συγκρίσεις σε οικονομικό επίπεδο πάρε ένα "περιττό" έξοδο όπως το αυτοκίνητο και σύγκρινε. Για να πάρεις νέο αυτοκίνητο πρέπει να κύρια σου έξοδα να βγαίνουν εύκολα ώστε να νιώσεις άνεση να τα σκάσεις. Τι μέσω όρο ηλικίας αυτοκίνητα έχουν οι Ολλανδοί και τι οι Έλληνες; Όπως και να'χει, άσχετο με το θέμα το τι παίρνουν οι Ολλανδοί. Η ερώτηση είναι εάν ο Ολλανδός με τον μισθό του θα ερχόταν μόνιμα στην Ελλάδα. Το σχέδιο για τους ψηφιακούς νομάδες πήγε κουβά, ποιος ο λόγος;
Edit: τώρα κατάλαβα τι θέλεις να πεις. Υποθέτω οτι στην Ολλανδία ο στόλος των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν είναι πολύ μικρότερης ηλικίας απ' οτι στην Ελλάδα.
Το θέμα με τους ψηφιακούς νομάδες δεν νομίζω οτι έχει πάει και τόσο κουβά, στην γλυφάδα ακούς όλες τις γλώσσες της Ευρώπης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 19 Ιαν 2024, 15:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Cecily Anne
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Ιαν 2024, 15:08Καμια φορά σκέφτομαι Σενζεν πεζόδρομοι, έξοδοι για κρασάκι, αυτοκίνητο ποιος το χρειάζεται, σύνταξη στα 60 και ομαδική γυμναστική με μουσική στα πάρκα. Και κλαίω λιγάκι.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Αυτό συν την ασφάλεια. Στην Θεσσαλονίκη το 2018 και 2019 είχαμε 0 και 3 δολοφονίες. Ψάχνω να βρω άλλη δυτική πόλη στο μέγεθος της Θεσσαλονίκης που παίζει να είναι τόσο χαμηλός ο δείκτης και δεν βρίσκω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Έλα στη Νέα Σμύρνη βρε δακρυσμένε, σιγά μην τρέχεις στη Σενζεν για ομαδική γυμναστική στα πάρκα. Και δεν νομίζω ότι είναι ο μοναδικός δήμος που προσφέρει τα ζητούμενα που αναφέρεις στους δημότες.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Ιαν 2024, 15:08Καμια φορά σκέφτομαι Σενζεν πεζόδρομοι, έξοδοι για κρασάκι, αυτοκίνητο ποιος το χρειάζεται, σύνταξη στα 60 και ομαδική γυμναστική με μουσική στα πάρκα. Και κλαίω λιγάκι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Η ομαδική γυμναστική είναι για τους 60ρηδες συνταξιούχους. Στα 67 τόσα χρόνια πίσω από ένα γραφείο θα έχω ήδη κακογεράσει.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιαν 2024, 15:31Έλα στη Νέα Σμύρνη βρε δακρυσμένε, σιγά μην τρέχεις στη Σενζεν για ομαδική γυμναστική στα πάρκα. Και δεν νομίζω ότι είναι ο μοναδικός δήμος που προσφέρει τα ζητούμενα που αναφέρεις στους δημότες.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Ιαν 2024, 15:08Καμια φορά σκέφτομαι Σενζεν πεζόδρομοι, έξοδοι για κρασάκι, αυτοκίνητο ποιος το χρειάζεται, σύνταξη στα 60 και ομαδική γυμναστική με μουσική στα πάρκα. Και κλαίω λιγάκι.

Η ατομική γυμναστική δεν παίζει ως κόνσεπτ;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Ιαν 2024, 15:32Η ομαδική γυμναστική είναι για τους 60ρηδες συνταξιούχους. Στα 67 τόσα χρόνια πίσω από ένα γραφείο θα έχω ήδη κακογεράσει.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιαν 2024, 15:31Έλα στη Νέα Σμύρνη βρε δακρυσμένε, σιγά μην τρέχεις στη Σενζεν για ομαδική γυμναστική στα πάρκα. Και δεν νομίζω ότι είναι ο μοναδικός δήμος που προσφέρει τα ζητούμενα που αναφέρεις στους δημότες.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Ιαν 2024, 15:08Καμια φορά σκέφτομαι Σενζεν πεζόδρομοι, έξοδοι για κρασάκι, αυτοκίνητο ποιος το χρειάζεται, σύνταξη στα 60 και ομαδική γυμναστική με μουσική στα πάρκα. Και κλαίω λιγάκι.
Κατά τα άλλα, αν περιμένεις να πάρεις σύνταξη για να ενεργοποιήσεις το μυικό σου σύστημα, τί να πω;
Στην καλύτερη θα τη βγάλεις με κάποιο κάταγμα. Οπότε, ασ 'το.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Άμα θες να με πείσεις ότι 7 χρόνια δραστηριότητας και κοινωνικοποίησης στα πάρκα αντί εργασίας δεν είναι τίποτα, θα είναι λίγο δύσκολο να ξέρεις. Οπότε συμφωνώ, ασ' το.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιαν 2024, 15:47Η ατομική γυμναστική δεν παίζει ως κόνσεπτ;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Ιαν 2024, 15:32Η ομαδική γυμναστική είναι για τους 60ρηδες συνταξιούχους. Στα 67 τόσα χρόνια πίσω από ένα γραφείο θα έχω ήδη κακογεράσει.
Κατά τα άλλα, αν περιμένεις να πάρεις σύνταξη για να ενεργοποιήσεις το μυικό σου σύστημα, τί να πω;
Στην καλύτερη θα τη βγάλεις με κάποιο κάταγμα. Οπότε, ασ 'το.

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Καλά δεν μπορώ να ξέρω και με σιγουριά, αλλά βλέπω πολλά παιδάκια να κυκλοφορούν και να μιλάνε αγγλικά, πολλές ξένες πινακίδες σε αυτοκίνητα, η blueground που βρίσκει σπίτια σε ξένους ξέρω οτι πάει καλά.... ε μάλλον κάτι κινείται σε αυτόν τον τομέα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
δεν διάβασα ούτε ένα ποστ από το νήμα. είδα ποιός ήταν ο τελευταίος και τραμπούκισα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 538 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
06 Δεκ 2024, 11:46