Δεν είναι ακριβώς ψηφιακοί νομάδες. Είναι κατά βάση ανατολικού μπλοκ και μεσανατολίτες που κάνουν ξέπλυμα ή έχουν επιχειρήσεις...
Ελληνική ποιότητα ζωής
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Re: Ελληνική ποιότητα ζωής
Όντως είναι πολύ δύσκολο να ξέρω, γιατί εγώ ξεκίνησα με ομαδικά αθλήματα από τα 13. Και ακριβώς γι' αυτό δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, αναφορικά με αυτά που γράφεις για δραστηριότητες και κοινωνικοποιήσεις τύπου πάνω κάτω τα χεράκια για μεσήλικες.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Ιαν 2024, 15:52Άμα θες να με πείσεις ότι 7 χρόνια δραστηριότητας και κοινωνικοποίησης στα πάρκα αντί εργασίας δεν είναι τίποτα, θα είναι λίγο δύσκολο να ξέρεις. Οπότε συμφωνώ, ασ' το.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιαν 2024, 15:47Η ατομική γυμναστική δεν παίζει ως κόνσεπτ;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Ιαν 2024, 15:32
Η ομαδική γυμναστική είναι για τους 60ρηδες συνταξιούχους. Στα 67 τόσα χρόνια πίσω από ένα γραφείο θα έχω ήδη κακογεράσει.
Κατά τα άλλα, αν περιμένεις να πάρεις σύνταξη για να ενεργοποιήσεις το μυικό σου σύστημα, τί να πω;
Στην καλύτερη θα τη βγάλεις με κάποιο κάταγμα. Οπότε, ασ 'το.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η Νέα Σμύρνη είναι παράδειγμα περιοχής όπου το στοιχείο που δημιουργεί όλα τα προβλήματα έκανε επίδειξη της δύναμής του.
https://nomadlist.com/pros-cons/athens
Εδω πάντως υπάρχουν 1145 reviews ψηφιακών νομάδων για την Αθήνα.
-
Ωραια ιστοσελίδα, αξιόπιστη φαίνεταιgassim έγραψε: ↑19 Ιαν 2024, 16:17https://nomadlist.com/pros-cons/athens
Εδω πάντως υπάρχουν 1145 reviews ψηφιακών νομάδων για την Αθήνα.

αν παίρνεις 15k τον μήνα βρίσκεις και καλά σχολεία και τελεια νοσοκομεία, επίσης εγω την έβαλα για το πλήθος των κριτικών.talaipwros έγραψε: ↑19 Ιαν 2024, 16:22Ωραια ιστοσελίδα, αξιόπιστη φαίνεταιgassim έγραψε: ↑19 Ιαν 2024, 16:17https://nomadlist.com/pros-cons/athens
Εδω πάντως υπάρχουν 1145 reviews ψηφιακών νομάδων για την Αθήνα.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 19 Ιαν 2024, 16:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Εσύ δεν έλεγες πως ο Κούλης έχει κάνει τη χώρα πρότυπο;talaipwros έγραψε: ↑19 Ιαν 2024, 16:22Ωραια ιστοσελίδα, αξιόπιστη φαίνεταιgassim έγραψε: ↑19 Ιαν 2024, 16:17https://nomadlist.com/pros-cons/athens

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
Μα ειπα, αξιόπιστη.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑19 Ιαν 2024, 16:24Εσύ δεν έλεγες πως ο Κούλης έχει κάνει τη χώρα πρότυπο;talaipwros έγραψε: ↑19 Ιαν 2024, 16:22Ωραια ιστοσελίδα, αξιόπιστη φαίνεταιgassim έγραψε: ↑19 Ιαν 2024, 16:17
https://nomadlist.com/pros-cons/athens
Ευγε Κυριακο.
Αφήνω και αυτο εδω

- Otto Weininger
δε θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά δεν έχεις ιδέα από Πειραιά. Για τις ίδιες περιοχές μιλάω όταν λέω από Μικρολίμανο μέχρι Πειραική. Και όταν αναφέρω τον κεντρικό δρόμο και το Δημοτικό θέατρο, μιλάω για κάτι που είναι στα 5 λεπτά περπάτημα από το Πασαλιμάνι.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑19 Ιαν 2024, 14:41Κάτσε ρε συ. Προσπάθησε να μη μετακινείς το γήπεδο κατά πως σε βολεύει.Otto Weininger έγραψε: ↑19 Ιαν 2024, 13:56Όχι.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑19 Ιαν 2024, 13:38
Ισχύει αυτό στην Πειραϊκή σε όλο το μήκος της;
Πάμε και στις παιδικές χαρές. Πόσες υπάρχουν και σε τί έκταση;
Ισχύει για το μεγαλύτερο μέρος της βέβαια, ενώ από Μικρολίμανο μέχρι Ζεα είναι πολύ μεγαλύτερο (από τριπλάσιο και βάλε ) από αυτό που λες εσύ. Και μάλιστα εις διπλούν.
Στην κεντρικό δρόμο είναι επίσης μεγάλα και ολοκαίνουργια λόγω τραμ και μονοδρομησης.
Επίσης, βγαίνοντας από το μέτρο στο Δημοτικό Θέατρο, αρχίζεις και περπατάς χιλιόμετρα όπου το 99,9% είναι πεζόδρομοι και το 90% πλάι στην θάλασσα.
Τι ακριβώς συζητάμε τώρα; Όποιος έχει πατήσει Πειραιά, έχει δει.
Σχολίασα αυτό:Δεν έβαλα εγώ τα όρια. Γιατί σε λίγο θα μου απαντήσεις για το πάρκινγκ στα Μανιάτικα...Otto Weininger έγραψε: ↑19 Ιαν 2024, 11:17Σας έχω πει ότι ο Πειραιάς (Πασαλιμανι, Καστελλα, Φρεαττυδα, Πειραικη) είναι οι καλύτερες περιοχές.
Καιρός; Τούμπανο.
Πεζόδρομοι; Τεράστιοι και δίπλα στη θάλασσα.
Μαγαζιά; Τα πάντα.
ΜΜΜ; Τα πάντα (και μάλιστα αφετηρία).
Γιατροί/Νοσοκομεία; Όλα δίπλα (δημόσια/ιδιωτικά)
Δημόσιες υπηρεσίες; Όλα δίπλα για κάποιο λόγο. Και παντού.
Ησυχία; Χωριό με το που κλείσουν τα μαγαζιά.
Μάλλον πρέπει να πας μια βόλτα από τον Πειραιά γιατί δεν έχεις ιδεά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
τελευταια φορα περασα πριν απο λιγα χρονια, ειπα να βρω καπου να ρημαδοφαω, μετα απο κανα διωρο που εψαχνα για παρκαρισμα, την εκανα για πατρα και εφαγα στα γκουντις στην εθνικη.Otto Weininger έγραψε: ↑19 Ιαν 2024, 11:17Σας έχω πει ότι ο Πειραιάς (Πασαλιμανι, Καστελλα, Φρεαττυδα, Πειραικη) είναι οι καλύτερες περιοχές.
Καιρός; Τούμπανο.
Μαγαζιά; Τα πάντα.
Κορυφαία πόλη, με όλα δίπλα. Ξεχνάς και το αυτοκίνητο εκεί πέρα αν δουλεύεις εντός πόλης.
Ντάξει, η Τεργέστη είναι πιο ωραία εν τω συνόλω. Αλλά μιλάμε για Ιταλία, που ούτως ή άλλως αν όχι Ελλάδα, τότε μόνο Ιταλία για μόνιμα.
Καθίστε εσείς να λέτε παίρνω 3.500€ στο Μπελφαστ. Να τα χαίρεσαι

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ε;
δεν εχεις βγει απο την αθηνα ποτε, η ζεις σε κυκλαδονησι;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Otto Weininger
όλο αυτό για να μην δώσεις 5 ευρώ σε ένα από τα δεκάδες πάρκινγκ;Ασέβαστος έγραψε: ↑19 Ιαν 2024, 17:47τελευταια φορα περασα πριν απο λιγα χρονια, ειπα να βρω καπου να ρημαδοφαω, μετα απο κανα διωρο που εψαχνα για παρκαρισμα, την εκανα για πατρα και εφαγα στα γκουντις στην εθνικη.Otto Weininger έγραψε: ↑19 Ιαν 2024, 11:17Σας έχω πει ότι ο Πειραιάς (Πασαλιμανι, Καστελλα, Φρεαττυδα, Πειραικη) είναι οι καλύτερες περιοχές.
Καιρός; Τούμπανο.
Μαγαζιά; Τα πάντα.
Κορυφαία πόλη, με όλα δίπλα. Ξεχνάς και το αυτοκίνητο εκεί πέρα αν δουλεύεις εντός πόλης.
Ντάξει, η Τεργέστη είναι πιο ωραία εν τω συνόλω. Αλλά μιλάμε για Ιταλία, που ούτως ή άλλως αν όχι Ελλάδα, τότε μόνο Ιταλία για μόνιμα.
Καθίστε εσείς να λέτε παίρνω 3.500€ στο Μπελφαστ. Να τα χαίρεσαι
- Otto Weininger
εννοείται αυτό. Αν μένεις μόνιμα ειδικά και χρειάζεσαι αυτοκίνητο γιατί δουλεύεις εκτός, αν δεν έχεις πάρκινγκ τον ήπιες.gassim έγραψε: ↑19 Ιαν 2024, 14:54Ωραίος είναι ο πειραιάς αλλά πρέπει να έχεις πάρκινγκ, αλλιώς δεν παίζει.Otto Weininger έγραψε: ↑19 Ιαν 2024, 13:56Όχι.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑19 Ιαν 2024, 13:38
Ισχύει αυτό στην Πειραϊκή σε όλο το μήκος της;
Πάμε και στις παιδικές χαρές. Πόσες υπάρχουν και σε τί έκταση;
Ισχύει για το μεγαλύτερο μέρος της βέβαια, ενώ από Μικρολίμανο μέχρι Ζεα είναι πολύ μεγαλύτερο (από τριπλάσιο και βάλε ) από αυτό που λες εσύ. Και μάλιστα εις διπλούν.
Στην κεντρικό δρόμο είναι επίσης μεγάλα και ολοκαίνουργια λόγω τραμ και μονοδρομησης.
Επίσης, βγαίνοντας από το μέτρο στο Δημοτικό Θέατρο, αρχίζεις και περπατάς χιλιόμετρα όπου το 99,9% είναι πεζόδρομοι και το 90% πλάι στην θάλασσα.
-
Ειλικρινά, σέβομαι και εκτιμώ το να αγαπάς τον τόπο σου, τον τόπο που ζεις, που μεγάλωσες, που έχεις την περιουσία σου. Αλλά άλλο αυτό και άλλο ο παραλογισμός.Otto Weininger έγραψε: ↑19 Ιαν 2024, 17:46δε θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά δεν έχεις ιδέα από Πειραιά. Για τις ίδιες περιοχές μιλάω όταν λέω από Μικρολίμανο μέχρι Πειραική. Και όταν αναφέρω τον κεντρικό δρόμο και το Δημοτικό θέατρο, μιλάω για κάτι που είναι στα 5 λεπτά περπάτημα από το Πασαλιμάνι.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑19 Ιαν 2024, 14:41Κάτσε ρε συ. Προσπάθησε να μη μετακινείς το γήπεδο κατά πως σε βολεύει.Otto Weininger έγραψε: ↑19 Ιαν 2024, 13:56
Όχι.
Σχολίασα αυτό:Δεν έβαλα εγώ τα όρια. Γιατί σε λίγο θα μου απαντήσεις για το πάρκινγκ στα Μανιάτικα...Otto Weininger έγραψε: ↑19 Ιαν 2024, 11:17Σας έχω πει ότι ο Πειραιάς (Πασαλιμανι, Καστελλα, Φρεαττυδα, Πειραικη) είναι οι καλύτερες περιοχές.
Καιρός; Τούμπανο.
Μαγαζιά; Τα πάντα.
Μάλλον πρέπει να πας μια βόλτα από τον Πειραιά γιατί δεν έχεις ιδεά.
Και να πιστεύεις ότι είσαι ο μόνος που ξέρει από τον Πειραιά είναι παραλογισμός.
Διότι αν πιστεύεις ότι εγώ θέλω να σου την πω ή να σε μειώσω να σου πω έντάξει. Αλλά ρε τύπε, όλοι εδώ μέσα που σου λένε το ίδιο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 538 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
06 Δεκ 2024, 11:46
-