Πατρινός είμαι.
Η Ρίμινι στα 90s ήταν 100 μέτρα πιο πέρα στην Ακρωτηρίου, μέσα σε μία αυλή, είχε γαμάτη ατμόσφαιρα. Μετά, κάποια στιγμή στις αρχές των 00s νομίζω, μεταφέρθηκε εκεί που είναι τώρα. Είχα να φάω 25+ χρόνια, όμως πριν 2 χρόνια ήρθα να δω τα γερόντια και ένα βράδυ είπα να δοκιμάσω για το γαμώτο. Η ποιότητα παραμένει όπως την θυμόμουν, οι φωτογραφίες παρακάτω είναι δικές μου. Όταν ξανάρθω ίσως πάω και πάρω και μία μακαρονάδα, να δω αν είναι όπως τις θυμάμαι.
Καλή πίτσα τότε έκανε και η Pizza Express, επίσης επί της Ακρωτηρίου, δίπλα από το βενζινάδικο. Τώρα έχει μεταφερθεί ακριβώς απέναντι και μάλλον η συνταγή έχει χαλάσει.
Επίσης καλή πίτσα έκανε και η Signore τον καιρό που ήταν επί της αγίου Ανδρέου, μπροστά στην Τριών Συμμάχων. Κάποια στιγμή μετακόμισε στον πεζόδρομο, έκτοτε δεν έχω δοκιμάσει αλλά οι φωτό που βλέπω δεν με τρελαίνουν.
Και μιάς και γράφω για ξεχασμένες πιτσαρίες, να πω ότι θυμάμαι πολύ αμυδρά μία πιτσαρία με την επωνυμία Aramis (από τους τρεις σωματοφύλακες, μου είχε κάνει εντύπωση) κάπου στα Ψηλαλώνια; Θυμάμαι ένα λευκό κουτί να μπαίνει στο αυτοκίνητο από συγγενικό πρόσωπο και πως ήταν νόστιμη, αλλά μετά το μαγαζάκι χάθηκε.