Γκρίνια των γυναικών

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Γραφικός

Re: Γκρίνια των γυναικών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 11 Νοέμ 2018, 23:57

omg kai 3 lol έγραψε:
11 Νοέμ 2018, 23:51
Γραφικός έγραψε:
11 Νοέμ 2018, 23:48
Αυτό για τον ψυχικό πόνο πρώτη φορά το ακούω, αλλά υποθέτω ότι για να φαίνεσαι τόσο σίγουρος το έχεις ακούσει. Όπως έχεις γνωρίσει και γυναίκες που ότι και να τους συμβεί παραμένουν χαμογελαστές άλλωστε.
ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο (βλεπε πονο γεννας, πονο περιοδου καθε μηνα επι 25+ χρονια) οχι ασκητης, αλλα ουτε μαχητης ΜΜΑ δεν επιδεικνυει τοσο dedication,
Για τον ΨΥΧΙΚΟ πόνο λέω ρε άθρωπα. Για τον ΨΥΧΙΚΟ.
Αμάν πια.

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 12 Νοέμ 2018, 00:10

Γραφικός έγραψε:
11 Νοέμ 2018, 23:57
omg kai 3 lol έγραψε:
11 Νοέμ 2018, 23:51
Γραφικός έγραψε:
11 Νοέμ 2018, 23:48
Αυτό για τον ψυχικό πόνο πρώτη φορά το ακούω, αλλά υποθέτω ότι για να φαίνεσαι τόσο σίγουρος το έχεις ακούσει. Όπως έχεις γνωρίσει και γυναίκες που ότι και να τους συμβεί παραμένουν χαμογελαστές άλλωστε.
ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο (βλεπε πονο γεννας, πονο περιοδου καθε μηνα επι 25+ χρονια) οχι ασκητης, αλλα ουτε μαχητης ΜΜΑ δεν επιδεικνυει τοσο dedication,
Για τον ΨΥΧΙΚΟ πόνο λέω ρε άθρωπα. Για τον ΨΥΧΙΚΟ.
Αμάν πια.

μα κυριως για αυτον μιλουσα μεχρι τωρα ωσπου διαπιστωσα τελικα οτι συνομιλω με χρυσοψαρο

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 12 Νοέμ 2018, 00:12

Κι ένιωσες την ανάγκη να μεταφέρεις τη συνομιλία σας στο πχόρουμ; Εγώ τι φταίω;

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 12 Νοέμ 2018, 00:18

Γραφικός έγραψε:
12 Νοέμ 2018, 00:12
Κι ένιωσες την ανάγκη να μεταφέρεις τη συνομιλία σας στο πχόρουμ; Εγώ τι φταίω;

δεν ειναι τιποτα το ανησυχητικο.. συμβαινει πολυ συχνα εδω, απλα δεν μπορεις να το θυμασαι

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 12 Νοέμ 2018, 00:27

Παίδες, δεν διάβασα όλες τις σελίδες αλλά θυμήθηκα ένα βίντεο που είχε ανεβάσει ο psi. :lol:

Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 12 Νοέμ 2018, 10:00

Cecily Anne έγραψε:
11 Νοέμ 2018, 02:15
Βινόσαυρος έγραψε:
11 Νοέμ 2018, 02:07
:011::e040::011::e040::011:
Εγω εχω μοτεράκια πιρ πιρ πιρ πιρ πιρ πιρ
η αφρεναριστη γκρινια, ειναι η δευτερη χειροτερη.

η πρωτη ειναι η πρωινη γκρινια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 12 Νοέμ 2018, 10:10

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
11 Νοέμ 2018, 15:35

Στα πλαίσια του γάμου είχα επιτρέψει να χειραγωγούμαι, να άγομαι και να φέρομαι. Πλέον δεν το ανέχομαι. Έχασα τεράστιες ψυχικές δυνάμεις εξαιτίας αυτής της κατάστασης. Κάτι πήγε να μου πει περί ενδιαφέροντος, ότι ξέρεις δεν ενδιαφέρεσαι για μένα και γι' αυτό εξαφανίστηκες μετά την Κυριακή εκείνη, αλλά της το έκοψα. Ενδιαφέρομαι τόσο όσο να μην καταστρέφω τον εαυτό μου. Αν είναι να παίζω κάθε φορά με κάθε μια το παιχνιδάκι αυτό, τότε θα καταλήξω στον νευρολόγο! Αν εσύ ενδιαφέρεσαι, δεν θέλω μούτρα, νευράκια, υπονοούμενα και τα παρόμοια.
Αυτό.
Στην προηγούμενη μου σχέση που έληξε το 2016 είχα πάθει αυτό ακριβώς, είχα επιτρέψει στον εαυτό μου να δέχεται τα μούτρα, τις παραξενιές, τις γκρίνιες και να προσπαθώ να βγάλω και άκρη στο που φταίω. Όπως τα σκέφτομαι τώρα η κατάσταση ήταν εντελώς παρανοϊκή και ψυχοφθόρα, ευτυχώς που δε προχώρησε τελικά διότι αν πας σε γάμο-παιδιά περιπλέκεται η ιστορία. Εκεί που καταλήγω είναι πως είναι θέμα προσωπικότητας και στο πόσο καλλιεργημένος είναι ο άλλος/η. Όπως είπα παραπάνω όταν με έναν άνθρωπο τα βρίσκουμε και όταν παίξει θέμα έρχεται να συζητήσει μαζί μας σοβαρά χωρίς μουτράκια,ναζάκια, γκρίνιες τότε είναι καλό δείγμα για την προσωπικότητα και τον ψυχισμό του.
Διαφωνώ σε αυτό που είπε παραπάνω η Μετανάστρια, δε πληρώνει η επόμενη τα σκατά της προηγούμενης, απλά δε δεχόμαστε να ξαναβάλουμε τον εαυτό μας σε μια διαδικασία να κάνουμε τον ψυχολόγο στον καθένα με αποτέλεσμα να επιβαρύνουμε τον εαυτό μας χωρίς λόγο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 12 Νοέμ 2018, 10:11

Gherschaagk έγραψε:
11 Νοέμ 2018, 14:53
lolek1 έγραψε:
11 Νοέμ 2018, 10:35
οι γυναικες ειναι γκρινιαρες γιατι εξαρτουνται ολοκληρωτικα απο τον αντρα οχι μονο οι ιδιες αλλα και τα παιδια του. :lol:
ετσι ειναι καταγεγραμμενο στο ντι εν ει τους να μυξιαζουν και να κλαψουριζουν συνεχεια ουσιαστικα παντα ζητωντας παροχες απο τον αντρα τους.
Με σκοπό τι; Να του τα σπάσουν μέχρι να τις παρατήσει για μια νεότερη και λιγότερο γκρινίαρα;
ε, μα. :goodpost:

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 12 Νοέμ 2018, 10:13

Η γκρινια τους δεν ειναι αθωα - φυσικη - στην πλειον'οτητα των περιπτωσεων προκειται για εργαλείο το οποίο χρησιμοποιούν με στοχευση και μεθοδικότητα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 12 Νοέμ 2018, 10:20

Αγις έγραψε:
12 Νοέμ 2018, 10:13
Η γκρινια τους δεν ειναι αθωα - φυσικη - στην πλειον'οτητα των περιπτωσεων προκειται για εργαλείο το οποίο χρησιμοποιούν με στοχευση και μεθοδικότητα.
Έχω καταλήξει οτι είναι θέμα στο πόσο είναι καλλιεργημένη η άλλη, τελικά. Δε νομίζω οτι το κάνουν εν γνώση τους οι γκρινιάρες διότι θα έβλεπαν ότι δε μπορεί να κρατήσει πολύ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 12 Νοέμ 2018, 10:23

Ασέβαστος έγραψε:
12 Νοέμ 2018, 10:00
Cecily Anne έγραψε:
11 Νοέμ 2018, 02:15
Βινόσαυρος έγραψε:
11 Νοέμ 2018, 02:07
:011::e040::011::e040::011:
Εγω εχω μοτεράκια πιρ πιρ πιρ πιρ πιρ πιρ
η αφρεναριστη γκρινια, ειναι η δευτερη χειροτερη.

η πρωτη ειναι η πρωινη γκρινια.
Οχι, εμενα με πιανει το απογευμα η μιρλα, οταν με πιασει. Το πρωι εχω δουλειες και το βραδυ νυσταζω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 12 Νοέμ 2018, 10:28

Ερμής έγραψε:
12 Νοέμ 2018, 10:20
Αγις έγραψε:
Έχω καταλήξει οτι είναι θέμα στο πόσο είναι καλλιεργημένη η άλλη, τελικά. Δε νομίζω οτι το κάνουν εν γνώση τους οι γκρινιάρες διότι θα έβλεπαν ότι δε μπορεί να κρατήσει πολύ.
Ολες χρησιμοποιούν αυτο που ονομάζεται λανθασμένα ''γκρινια '' με πλήρη συνειδηση - οπου τις παίρνει - κ δυστυχώς εκπαιδευόμαστε στην ανοχή η να την θεωρούμε φυσιολογική γιατί αι γυναίκαι είναι ''παράξενα κ μυστήρια πλάσματα'' :smt005:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 12 Νοέμ 2018, 10:37

Γραφικός έγραψε:
11 Νοέμ 2018, 17:23

Κάποιος που πάσχει από μόνιμο άγχος κι έχει τάση προς κατάθλιψη δεν είναι πιο γκρινιάρης από κάποιον που δεν έχει;
αν δεν γκρινιαζε θα ειχε λιγοτερο αγχος και καταθλιψη.

η γκρινια ειναι ενα προσθετο προβλημα, δεν ειναι λυση σε καποιο προβλημα. δεν εχει καμμια λογικηνα εχεις αγχος κλπ και να κανεις ακριβως αυτο που θα σε κανει χειροτερα.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 12 Νοέμ 2018, 10:41

Ίφιδα έγραψε:
11 Νοέμ 2018, 18:49
Λόγοι γκρίνιας μιας γυναίκας

Είναι κουρασμένη.
Πονάει
Έχει ζητήσει 100 φορές το ίδιο πράγμα κι ακόμα δεν έχει γίνει
για σπάσιμο.

Εχει κι άλλους λόγους βέβαια αλλά να πω πως πολλές φορές βαφτίζεται απ τους άνδρες ως γκρίνια οποιαδήποτε αρνητική έκφραση μιας κατάστασης, ενώ αν ο άντρας εκφραστεί αρνητικά για κάτι π.χ έχει πολύ αλάτι το φαγητό δε θα το δεχτεί η γυναίκα ως γκρίνια. Θα πρέπει ο άλλος να αρχίσει τα "πώωωω πω λύσσα το φαγητό μα καλά δε τό κατάλαβες, γεύση δεν έχεις, πώς να το φάμε αυτό τώρα και πεινούσα, 4 ώρες στη δουλειά αυτό ονειρευόμουν τώρα πρέπει να παραγγείλω τις αηδίες απ έξω; καλύτερα να το έκανες ανάλατο παρά λύσσα..κλπ κλπ" εκείνο για μας είναι γκρίνια, ενώ αν αντιστοίχως ρωτήσει η άλλη "με τη λάμπα τί θα γίνει; Πέρασαν 2 μήνες στο είπα 4 φορές" θα πάρει πιθανότατα ως απάντηση "όχουυυυυ φτάνει πια με τη γκρίνια"!

Επίσης αυτό με τον πόνο μη το προσπερνάτε. Οι περισσότερες γυναίκες έχουν μάθει να ζουν με τον πόνο χωρίς να διαμαρτύρονται ιδιαίτερα στην καθημερινότητα εκτός κι αν γίνει το μπάμ, απ την άλλη δέκατα να έχει το παλικάρι το δυο μέτρα σα τα ψηλά βουνά, δε θα περάσει κράμπα που να μην τηνε ακούσουμε και ρίγος που να μην έχει το ανάλογο φωνητικό εφέ με ριζωμένη την πεποίθηση ότι όπου νά ναι θα δει τα θυμαράκια ανάποδα και το ανάλογο ψυχολογικό πρήξιμο πάντα.
καταρχην να ορισουμε τι ειναι γκρινια. γκρινια δεν ειναι ενα παραπονο, απλως.

ειναι η επαναληψη του παραπονου, πολλες φορες, για ενα προβλημα που δεν λυνεται.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 12 Νοέμ 2018, 10:48

Αγις έγραψε:
θα διαφωνησω.

εχω δει απειρες φορες να σπανε τα μουτρα τους με τη γκρινια,να καταφερνουν το ακριβως αντιθετο απο αυτο που επιδιωκουν, αλλα να μην αλλαζουν βιολι.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών