Εμπλοκή σε ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ κατηγορείται ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ λυκειάρχης.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Εμπλοκή σε ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ κατηγορείται ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ λυκειάρχης.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 12 Νοέμ 2018, 10:14

Εισαι και ψευτης, εγω δεν εχω απειλησει κανενα. Τα ποστ σου αναφερθηκαν.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 12 Νοέμ 2018, 10:15

Cecily Anne έγραψε:
12 Νοέμ 2018, 10:14
Εισαι και ψευτης, εγω δεν εχω απειλησει κανενα. Τα ποστ σου αναφερθηκαν.
Ούτε εγώ απείλησα κανέναν. Σου έγραψα ό,τι μου γράφατε χθες εσύ και ο ταλαίπωρος.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 12 Νοέμ 2018, 10:16

Με απειλησες και εχει αναφερθει. Τα ποστ ειναι παραπανω.
Γάταρος έγραψε:
12 Νοέμ 2018, 09:56
Cecily Anne επαναλαμβάνω ότι εγώ παρέθεσα πηγή από την ερτ και σου λέω ότι θα έχεις ποινικές ευθύνες αν κάποιος θελήσει ν' ασχοληθεί με την υπόθεση. Θα σου δώσω όσο χρόνο μου έδωσες κι εσύ. Έχεις 1 λεπτό για να διαγράψεις το νήμα.

Καλη συνεχεια και καλη δυναμη στο τρομπονιασμα απο Μρ Μαξ. Θα χαζευω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 12 Νοέμ 2018, 10:16

μίστερ μαξ έγραψε:
12 Νοέμ 2018, 10:05
Το Σύστημα/Καθεστώς ανέβαλε την δίκη του κατηγορουμενου ως βιαστή 13χρονης ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ!!!!!

http://www.efsyn.gr/arthro/anavlithike- ... i-gymnasti
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 12 Νοέμ 2018, 10:17

το θεμα εχει ως εξης, οι κανονικοι ανθρωποι αμα θελουν να βρισουνε και να λασπολογησουν καποιον λενε "νεοναζι" και τετοια. Οι χρυσαυγιτες τι να πουνε; Το μονο που μενει (οριακα) πιο κατω ειναι "παιδεραστες" αρα αυτο χρησιμοποιουν.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 12 Νοέμ 2018, 10:18

Yochanan έγραψε:
12 Νοέμ 2018, 10:17
το θεμα εχει ως εξης, οι κανονικοι ανθρωποι αμα θελουν να βρισουνε και να λασπολογησουν καποιον λενε "νεοναζι" και τετοια. Οι χρυσαυγιτες τι να πουνε; Το μονο που μενει (οριακα) πιο κατω ειναι "παιδεραστες" αρα αυτο χρησιμοποιουν.
:smt005:
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη

Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς » 12 Νοέμ 2018, 13:17

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 12 Νοέμ 2018, 13:24

Cecily Anne έγραψε:
12 Νοέμ 2018, 09:48
Γάταρος έγραψε:
12 Νοέμ 2018, 09:45
Οι δημοσιεύσεις και το νήμα που αναφέρουν εμπλοκή Χρυσαυγίτη ήδη έχουν αναφερθεί διότι παραπέμπουν σε αναξιόπιστη πηγή η οποία αναφέρει ως Χρυσαυγίτη κάποιον που ήταν απλώς σύζυγος γυναίκας που ήταν υποψήφια με τη Χρυσή Αυγή.
Ναι, αλλά χτες έκανες όλη μέρα θέμα "κατά των αναξιόπιστων πηγών" με 2-3 από δίπλα να "κράζετε" για το ποιά είμαι που θα κρίνω την αναξιόπιστη πηγή και πολλά άλλα, οπότε από μένα, :bored:

την καλημέρα μου.
Με ακολουθούσαν κι άλλοι δύο; Δεν το πήρα χαμπάρι.

Στο ξαναλέω και μη πας μουλωχτά να αντλήσεις ικανοποίηση ότι την είπες και ξόρκισες το χτεσινό.
Είπες μαλακία τέλος. Και δεν είναι η ίδια η μαλακία, άνθρωποι είμαστε δεν τρέχει και τίποτα. Αλλά είναι ο τρόπος σκέψης σου που δεν ξεπερνάει λίγο τον εαυτό σου να δει κι άλλες οπτικές. Θεώρησες ότι έτσι είναι τα πράγματα και προχωράς κιόλας σε ενέργειες εκτιμώντας ότι έχεις δικαίωμα να πράξεις αυτό που σου ήρθε. Προφασιστικό στάδιο είναι αυτό.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 12 Νοέμ 2018, 13:27

Χαοτικός έγραψε:
12 Νοέμ 2018, 13:24
Cecily Anne έγραψε:
Γάταρος έγραψε:
Οι δημοσιεύσεις και το νήμα που αναφέρουν εμπλοκή Χρυσαυγίτη ήδη έχουν αναφερθεί διότι παραπέμπουν σε αναξιόπιστη πηγή η οποία αναφέρει ως Χρυσαυγίτη κάποιον που ήταν απλώς σύζυγος γυναίκας που ήταν υποψήφια με τη Χρυσή Αυγή.
Ναι, αλλά χτες έκανες όλη μέρα θέμα "κατά των αναξιόπιστων πηγών" με 2-3 από δίπλα να "κράζετε" για το ποιά είμαι που θα κρίνω την αναξιόπιστη πηγή και πολλά άλλα, οπότε από μένα, :bored:

την καλημέρα μου.

Στο ξαναλέω και μη πας μουλωχτά να αντλήσεις ικανοποίηση ότι την είπες και ξόρκισες το χτεσινό.
Είπες μαλακία τέλος. Και δεν είναι η ίδια η μαλακία, άνθρωποι είμαστε δεν τρέχει και τίποτα. Αλλά είναι ο τρόπος σκέψης σου που δεν ξεπερνάει λίγο τον εαυτό σου να δει κι άλλες οπτικές. Θεώρησες ότι έτσι είναι τα πράγματα και προχωράς κιόλας σε ενέργειες εκτιμώντας ότι έχεις δικαίωμα να πράξεις αυτό που σου ήρθε. Προφασιστικό στάδιο είναι αυτό.
Φάτε τώρα τρομπόνιασμα απο Μρ Μαξ και τα ξαναλέμε νεξτ ταιμ.
Όσο για τα περί φασισμού, αν ξαναδώ έστω υπονοούμενο, έχεις φάει άμεση αναφορά.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 12 Νοέμ 2018, 13:31

Γάταρος έγραψε:
12 Νοέμ 2018, 09:52
Cecily Anne έγραψε:
Γάταρος έγραψε:

την καλημέρα μου.
Μα ακριβώς αυτό ήθελα να τονίσω, τα δυο μέτρα και δυο σταθμά γιατί γνώριζα ότι δε θα κάνεις τίποτα γι' αυτό το νήμα. Εγώ σου είπα ότι μπορώ να σου παραθέσω όσες πηγές θέλεις και τελικά παρέθεσα πηγή κι από την ερτ. Το ότι εσύ προσωπικά έκλεισες την αναφορά ίσως σε κάνει να βρεθείς με ποινικές ευθύνες αν κάποιος θελήσει ν' ασχοληθεί με την υπόθεση.
Έτσι έτσι. όλο το συζητάμε και τίποτα δεν κάνουμε. Κάντε μυνύσεις ρε μαλάκες να πέσουν μεροκαματάκια στα δικηγορικά γραφεία (ντελιβεράδες, κούριερ, γραμματείς). Καταπολεμάμετην ανεργίαμε τη ΣΥΡΙΖΑΡΑ! :romance-hearteyes:

(Να ανοίξω νήμα για την αχρηστίλα των δεξων μθυαλών να καταφέρουν να συνδιαλέγονται; :p2: Μια ζωή τους βλέπεις. Απειλές, μαγκιά, κακία, μοχθηρία, φθόνοις, επιθετικότητα - προερψχόμενη από ενδοσυγκρουσιακές καταστάσεις στον ψυχισμό τους.
Θα δω γιατί βαριέμαι κιόλας)

Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 12 Νοέμ 2018, 13:37

Χαοτικός έγραψε:
12 Νοέμ 2018, 13:31
Γάταρος έγραψε:
12 Νοέμ 2018, 09:52
Cecily Anne έγραψε:

την καλημέρα μου.
Μα ακριβώς αυτό ήθελα να τονίσω, τα δυο μέτρα και δυο σταθμά γιατί γνώριζα ότι δε θα κάνεις τίποτα γι' αυτό το νήμα. Εγώ σου είπα ότι μπορώ να σου παραθέσω όσες πηγές θέλεις και τελικά παρέθεσα πηγή κι από την ερτ. Το ότι εσύ προσωπικά έκλεισες την αναφορά ίσως σε κάνει να βρεθείς με ποινικές ευθύνες αν κάποιος θελήσει ν' ασχοληθεί με την υπόθεση.
Έτσι έτσι. όλο το συζητάμε και τίποτα δεν κάνουμε. Κάντε μυνύσεις ρε μαλάκες να πέσουν μεροκαματάκια στα δικηγορικά γραφεία (ντελιβεράδες, κούριερ, γραμματείς). Καταπολεμάμετην ανεργίαμε τη ΣΥΡΙΖΑΡΑ! :romance-hearteyes:

(Να ανοίξω νήμα για την αχρηστίλα των δεξων μθυαλών να καταφέρουν να συνδιαλέγονται; :p2: Μια ζωή τους βλέπεις. Απειλές, μαγκιά, κακία, μοχθηρία, φθόνοις, επιθετικότητα - προερψχόμενη από ενδοσυγκρουσιακές καταστάσεις στον ψυχισμό τους.
Θα δω γιατί βαριέμαι κιόλας)
Φυσικά ποτέ δε θα έκανα τίποτα τέτοιο. Ξεκαθάρισα πως έγραψα ό,τι μου έγραφαν χθες για να τονίσω το λάθος σκεπτικό τους.

Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 12 Νοέμ 2018, 13:45

Cecily Anne έγραψε:
12 Νοέμ 2018, 13:27
Χαοτικός έγραψε:
12 Νοέμ 2018, 13:24

Φάτε τώρα τρομπόνιασμα απο Μρ Μαξ και τα ξαναλέμε νεξτ ταιμ.
Όσο για τα περί φασισμού, αν ξαναδώ έστω υπονοούμενο, έχεις φάει άμεση αναφορά.
Αφού ο Χαοτικός δεν είναι Χρυσαυγίτης, πώς στοιχειοθετείς ότι τρομπονιάζεται με το άνοιγμα του συγκεκριμένου νήματος;

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 12 Νοέμ 2018, 13:46

Είναι λειτουργικά χρυσαυγίτης, όπως όλοι οι ζαίοι. Οι θέσεις σε επί μέρους ζητήματα είναι δευτερεύον
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 12 Νοέμ 2018, 13:51

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
12 Νοέμ 2018, 13:46
Είναι λειτουργικά χρυσαυγίτης, όπως όλοι οι ζαίοι. Οι θέσεις σε επί μέρους ζητήματα είναι δευτερεύον

Εικόνα

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών