Εμπλοκή σε ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ κατηγορείται ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ λυκειάρχης.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Εμπλοκή σε ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ κατηγορείται ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ λυκειάρχης.
Εισαι και ψευτης, εγω δεν εχω απειλησει κανενα. Τα ποστ σου αναφερθηκαν.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ούτε εγώ απείλησα κανέναν. Σου έγραψα ό,τι μου γράφατε χθες εσύ και ο ταλαίπωρος.Cecily Anne έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 10:14Εισαι και ψευτης, εγω δεν εχω απειλησει κανενα. Τα ποστ σου αναφερθηκαν.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- Cecily Anne
Με απειλησες και εχει αναφερθει. Τα ποστ ειναι παραπανω.
Καλη συνεχεια και καλη δυναμη στο τρομπονιασμα απο Μρ Μαξ. Θα χαζευω.
Γάταρος έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 09:56Cecily Anne επαναλαμβάνω ότι εγώ παρέθεσα πηγή από την ερτ και σου λέω ότι θα έχεις ποινικές ευθύνες αν κάποιος θελήσει ν' ασχοληθεί με την υπόθεση. Θα σου δώσω όσο χρόνο μου έδωσες κι εσύ. Έχεις 1 λεπτό για να διαγράψεις το νήμα.
Καλη συνεχεια και καλη δυναμη στο τρομπονιασμα απο Μρ Μαξ. Θα χαζευω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
μίστερ μαξ έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 10:05Το Σύστημα/Καθεστώς ανέβαλε την δίκη του κατηγορουμενου ως βιαστή 13χρονης ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ!!!!!
http://www.efsyn.gr/arthro/anavlithike- ... i-gymnasti
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
το θεμα εχει ως εξης, οι κανονικοι ανθρωποι αμα θελουν να βρισουνε και να λασπολογησουν καποιον λενε "νεοναζι" και τετοια. Οι χρυσαυγιτες τι να πουνε; Το μονο που μενει (οριακα) πιο κατω ειναι "παιδεραστες" αρα αυτο χρησιμοποιουν.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν

Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Με ακολουθούσαν κι άλλοι δύο; Δεν το πήρα χαμπάρι.Cecily Anne έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 09:48Ναι, αλλά χτες έκανες όλη μέρα θέμα "κατά των αναξιόπιστων πηγών" με 2-3 από δίπλα να "κράζετε" για το ποιά είμαι που θα κρίνω την αναξιόπιστη πηγή και πολλά άλλα, οπότε από μένα,
την καλημέρα μου.
Στο ξαναλέω και μη πας μουλωχτά να αντλήσεις ικανοποίηση ότι την είπες και ξόρκισες το χτεσινό.
Είπες μαλακία τέλος. Και δεν είναι η ίδια η μαλακία, άνθρωποι είμαστε δεν τρέχει και τίποτα. Αλλά είναι ο τρόπος σκέψης σου που δεν ξεπερνάει λίγο τον εαυτό σου να δει κι άλλες οπτικές. Θεώρησες ότι έτσι είναι τα πράγματα και προχωράς κιόλας σε ενέργειες εκτιμώντας ότι έχεις δικαίωμα να πράξεις αυτό που σου ήρθε. Προφασιστικό στάδιο είναι αυτό.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Cecily Anne
Φάτε τώρα τρομπόνιασμα απο Μρ Μαξ και τα ξαναλέμε νεξτ ταιμ.Χαοτικός έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 13:24Με ακολουθούσαν κι άλλοι δύο; Δεν το πήρα χαμπάρι.Cecily Anne έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 09:48Ναι, αλλά χτες έκανες όλη μέρα θέμα "κατά των αναξιόπιστων πηγών" με 2-3 από δίπλα να "κράζετε" για το ποιά είμαι που θα κρίνω την αναξιόπιστη πηγή και πολλά άλλα, οπότε από μένα,
την καλημέρα μου.
Στο ξαναλέω και μη πας μουλωχτά να αντλήσεις ικανοποίηση ότι την είπες και ξόρκισες το χτεσινό.
Είπες μαλακία τέλος. Και δεν είναι η ίδια η μαλακία, άνθρωποι είμαστε δεν τρέχει και τίποτα. Αλλά είναι ο τρόπος σκέψης σου που δεν ξεπερνάει λίγο τον εαυτό σου να δει κι άλλες οπτικές. Θεώρησες ότι έτσι είναι τα πράγματα και προχωράς κιόλας σε ενέργειες εκτιμώντας ότι έχεις δικαίωμα να πράξεις αυτό που σου ήρθε. Προφασιστικό στάδιο είναι αυτό.
Όσο για τα περί φασισμού, αν ξαναδώ έστω υπονοούμενο, έχεις φάει άμεση αναφορά.
Έτσι έτσι. όλο το συζητάμε και τίποτα δεν κάνουμε. Κάντε μυνύσεις ρε μαλάκες να πέσουν μεροκαματάκια στα δικηγορικά γραφεία (ντελιβεράδες, κούριερ, γραμματείς). Καταπολεμάμετην ανεργίαμε τη ΣΥΡΙΖΑΡΑ!Γάταρος έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 09:52Μα ακριβώς αυτό ήθελα να τονίσω, τα δυο μέτρα και δυο σταθμά γιατί γνώριζα ότι δε θα κάνεις τίποτα γι' αυτό το νήμα. Εγώ σου είπα ότι μπορώ να σου παραθέσω όσες πηγές θέλεις και τελικά παρέθεσα πηγή κι από την ερτ. Το ότι εσύ προσωπικά έκλεισες την αναφορά ίσως σε κάνει να βρεθείς με ποινικές ευθύνες αν κάποιος θελήσει ν' ασχοληθεί με την υπόθεση.Cecily Anne έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 09:48Ναι, αλλά χτες έκανες όλη μέρα θέμα "κατά των αναξιόπιστων πηγών" με 2-3 από δίπλα να "κράζετε" για το ποιά είμαι που θα κρίνω την αναξιόπιστη πηγή και πολλά άλλα, οπότε από μένα,
την καλημέρα μου.

(Να ανοίξω νήμα για την αχρηστίλα των δεξων μθυαλών να καταφέρουν να συνδιαλέγονται;

Θα δω γιατί βαριέμαι κιόλας)
Φυσικά ποτέ δε θα έκανα τίποτα τέτοιο. Ξεκαθάρισα πως έγραψα ό,τι μου έγραφαν χθες για να τονίσω το λάθος σκεπτικό τους.Χαοτικός έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 13:31Έτσι έτσι. όλο το συζητάμε και τίποτα δεν κάνουμε. Κάντε μυνύσεις ρε μαλάκες να πέσουν μεροκαματάκια στα δικηγορικά γραφεία (ντελιβεράδες, κούριερ, γραμματείς). Καταπολεμάμετην ανεργίαμε τη ΣΥΡΙΖΑΡΑ!Γάταρος έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 09:52Μα ακριβώς αυτό ήθελα να τονίσω, τα δυο μέτρα και δυο σταθμά γιατί γνώριζα ότι δε θα κάνεις τίποτα γι' αυτό το νήμα. Εγώ σου είπα ότι μπορώ να σου παραθέσω όσες πηγές θέλεις και τελικά παρέθεσα πηγή κι από την ερτ. Το ότι εσύ προσωπικά έκλεισες την αναφορά ίσως σε κάνει να βρεθείς με ποινικές ευθύνες αν κάποιος θελήσει ν' ασχοληθεί με την υπόθεση.Cecily Anne έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 09:48
Ναι, αλλά χτες έκανες όλη μέρα θέμα "κατά των αναξιόπιστων πηγών" με 2-3 από δίπλα να "κράζετε" για το ποιά είμαι που θα κρίνω την αναξιόπιστη πηγή και πολλά άλλα, οπότε από μένα,
την καλημέρα μου.
(Να ανοίξω νήμα για την αχρηστίλα των δεξων μθυαλών να καταφέρουν να συνδιαλέγονται;Μια ζωή τους βλέπεις. Απειλές, μαγκιά, κακία, μοχθηρία, φθόνοις, επιθετικότητα - προερψχόμενη από ενδοσυγκρουσιακές καταστάσεις στον ψυχισμό τους.
Θα δω γιατί βαριέμαι κιόλας)
Αφού ο Χαοτικός δεν είναι Χρυσαυγίτης, πώς στοιχειοθετείς ότι τρομπονιάζεται με το άνοιγμα του συγκεκριμένου νήματος;Cecily Anne έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 13:27Φάτε τώρα τρομπόνιασμα απο Μρ Μαξ και τα ξαναλέμε νεξτ ταιμ.Χαοτικός έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 13:24Με ακολουθούσαν κι άλλοι δύο; Δεν το πήρα χαμπάρι.
Όσο για τα περί φασισμού, αν ξαναδώ έστω υπονοούμενο, έχεις φάει άμεση αναφορά.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Είναι λειτουργικά χρυσαυγίτης, όπως όλοι οι ζαίοι. Οι θέσεις σε επί μέρους ζητήματα είναι δευτερεύον
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 13:46Είναι λειτουργικά χρυσαυγίτης, όπως όλοι οι ζαίοι. Οι θέσεις σε επί μέρους ζητήματα είναι δευτερεύον

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έλληνας σκιτσογράφος απεικονίζει παιδεραστία
από tanipteros » 25 Οκτ 2023, 21:06 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 17 Απαντήσεις
- 818 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αγις
25 Οκτ 2023, 22:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χρυσαυγιτης spree killer still at large
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 09 Φεβ 2025, 11:01 » σε Κοινωνικά θέματα - 397 Απαντήσεις
- 7712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
15 Φεβ 2025, 01:25
-
-
- 128 Απαντήσεις
- 3190 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
24 Φεβ 2024, 20:27
-