νομίζω ότι εννοεί τράπεζα όχι παγκάκι
Οι τράπεζες θα χρεώνουν τους λογαριασμούς μισθοδοσίας των εργαζομένων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Οι τράπεζες θα χρεώνουν τους λογαριασμούς μισθοδοσίας των εργαζομένων
Οι εταιρείες τηλεφωνίας το κάνουν συστηματικά εδώ και χρόνια. Αλλάζουν όλες μαζί τις χρεώσεις τους.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑03 Φεβ 2024, 12:36βασικά εγώ ούτε καν που το σκέφτηκα με αυτόν τον τρόπο
μου φάνηκε τελείως φυσιολογικό
τώρα καταλαβαίνω το πόσο έχουμε συνηθίσει τη διαφθορά και μας φαίνεται κανονικότητα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σε όλο τον κόσμο έτσι έχει.
Αρνητικός τόκος δηλαδή.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Α οκ,μένεις εξωτερικό. Για κατοίκους Ελλάδας πάντως η επίκαιροποιηση των στοιχείων γίνεται αυτόματα από το gov πλέον.mao mao έγραψε: ↑03 Φεβ 2024, 14:17Έχω αλλάξει ταυτότητα από τότε, αλλά και επειδή πέρασαν τόσα χρόνια θα ζητήσουν επικαιροποιημένα στοιχεία. Πρώτα θα ζητήσουν εκκαθαριστικό. Εκεί φαίνεται οτι ανήκω σε ΔΟΥ εξωτερικού. Ε και μετά θα ξεκινήσει το πανυγύρι αφου για μόνιμους κάτοικους εξωτερικού ζητάνε ένα κάρο χαρτιά. Φυσικά ακόμη και αυτό θα πρέπει να γίνει με ραντεβού που ούτε και γω ξέρω πότε θα είναι. Και πιθανό να μην προλάβω να το κάνω τις λίγες ημέρες που θα είμαι Ελλάδα.gassim έγραψε: ↑03 Φεβ 2024, 14:13Δεν έχω καταλάβει γιατί να μην στα δώσουν αν ο λογαριασμός είναι στο όνομα σου και πας με την ταυτότητα σου να κάνεις ανάληψη.mao mao έγραψε: ↑03 Φεβ 2024, 14:09
Πρώτον δε απαγορεύεται στην Ελλάδα να είσαι μόνιμος κάτοικος άλλης χώρα και να έχεις λογαριασμό τραπέζης . Δεύτερον όλα αυτά τα χρόνια δεν υπήρξε καμία επικοινωνία από το μέρος της τράπεζας για οποιαδήποτε ενημέρωση. ( ούτε τηλεφωνικά, ούτε γραπτά, ούτε email ) . Τρίτον παρουσιάζομαι με όλα τα στοιχεία ταυτοποίησης. Τέταρτο το ποσό είναι γελοίο και όλα αυτά τα χρόνια δεν υπάρχει καμία κίνηση. Αν δεν υπάρχει ένας προιστάμενος που να πει Οκ δώστε του ανθρώπου τα λεφτά να τελειώνουμε, είμαστε για τα πανηγύρια.
Άλλος παραλογισμός αυτός. Αν είσαι κάτοικος ελλάδας μπορείς να κάνεις επικαιροποίηση online, αν είσαι πχ στη Aμερική πρέπει να πας στο κατάστημα. Απίθανα πράγματα.gassim έγραψε: ↑03 Φεβ 2024, 14:23Α οκ,μένεις εξωτερικό. Για κατοίκους Ελλάδας πάντως η επίκαιροποιηση των στοιχείων γίνεται αυτόματα από το gov πλέον.mao mao έγραψε: ↑03 Φεβ 2024, 14:17Έχω αλλάξει ταυτότητα από τότε, αλλά και επειδή πέρασαν τόσα χρόνια θα ζητήσουν επικαιροποιημένα στοιχεία. Πρώτα θα ζητήσουν εκκαθαριστικό. Εκεί φαίνεται οτι ανήκω σε ΔΟΥ εξωτερικού. Ε και μετά θα ξεκινήσει το πανυγύρι αφου για μόνιμους κάτοικους εξωτερικού ζητάνε ένα κάρο χαρτιά. Φυσικά ακόμη και αυτό θα πρέπει να γίνει με ραντεβού που ούτε και γω ξέρω πότε θα είναι. Και πιθανό να μην προλάβω να το κάνω τις λίγες ημέρες που θα είμαι Ελλάδα.
Θεωρητικά. Στην πράξη στη μία τράπεζα άντλησε τα στοιχεία μου και όλα ΟΚ και στην άλλη για κάποιο λόγο δεν μπορεί να τα πάρει όλα και συνεχώς μου πετάει μηνύματα να πάω να επικαιροποιήσω. Σαχλαμάρες δηλαδή γιατί στο μεταξύ έχω πάει στην τράπεζα και έχω ξαναδώσει τα στοιχεία μου για κάτι που χρειάστηκα αλλά το σύστημά τους πάσχει ακόμα.
Ωστόσο ναι, για τους περισσότερους ισχύει αυτό που λες.
Σωστός.
Αλλά ο κόσμος δεν πρόκειται να αντιδράσει. Ουτε τώρα, ούτε του χρόνου που θα πάει €60 ετησίως, ούτε τον μεθεπόμενο που θα πάει €600.
Τα γνωστά θα ακούμε, "μα έχουν και οι τράπεζες έξοδα", "το τζάμπα πέθανε", κλπ, κλπ.
Οπότε τι μπορει να γίνει;
Εδώ οι περισότεροι που κλαίγονται είναι και πολέμιοι των μετρητών!

Για να αλλάξει αυτή η ροπή, πρέπει να αλλάξει προσανατολισμό η ΕΚΤ. Καλά κρασιά.
Ε από πού θα αντλήσουν τα στοιχεία σου; από την εφορία της Αμερικής;mao mao έγραψε: ↑03 Φεβ 2024, 14:26Άλλος παραλογισμός αυτός. Αν είσαι κάτοικος ελλάδας μπορείς να κάνεις επικαιροποίηση online, αν είσαι πχ στη Aμερική πρέπει να πας στο κατάστημα. Απίθανα πράγματα.gassim έγραψε: ↑03 Φεβ 2024, 14:23Α οκ,μένεις εξωτερικό. Για κατοίκους Ελλάδας πάντως η επίκαιροποιηση των στοιχείων γίνεται αυτόματα από το gov πλέον.mao mao έγραψε: ↑03 Φεβ 2024, 14:17
Έχω αλλάξει ταυτότητα από τότε, αλλά και επειδή πέρασαν τόσα χρόνια θα ζητήσουν επικαιροποιημένα στοιχεία. Πρώτα θα ζητήσουν εκκαθαριστικό. Εκεί φαίνεται οτι ανήκω σε ΔΟΥ εξωτερικού. Ε και μετά θα ξεκινήσει το πανυγύρι αφου για μόνιμους κάτοικους εξωτερικού ζητάνε ένα κάρο χαρτιά. Φυσικά ακόμη και αυτό θα πρέπει να γίνει με ραντεβού που ούτε και γω ξέρω πότε θα είναι. Και πιθανό να μην προλάβω να το κάνω τις λίγες ημέρες που θα είμαι Ελλάδα.
-
Αυτό με την επικαιροποίηση στοιχείων είναι μια ηλιθιότητα. Πάω με τα στοιχεία μου, την ταυτότητα μου και μου λένε να επικαιροποιήσω τα στοιχεία μου. Ρε παλικάρια, δεν πέθανα, τα ίδια είναι τα στοιχεία μου. Ορίστε και η ταυτότητα σε περίπτωση που την άλλαξα. Γιατί χρειάζεστε ένα κάρο βλακείες;ST48410 έγραψε: ↑03 Φεβ 2024, 14:26Θεωρητικά. Στην πράξη στη μία τράπεζα άντλησε τα στοιχεία μου και όλα ΟΚ και στην άλλη για κάποιο λόγο δεν μπορεί να τα πάρει όλα και συνεχώς μου πετάει μηνύματα να πάω να επικαιροποιήσω. Σαχλαμάρες δηλαδή γιατί στο μεταξύ έχω πάει στην τράπεζα και έχω ξαναδώσει τα στοιχεία μου για κάτι που χρειάστηκα αλλά το σύστημά τους πάσχει ακόμα.
Ωστόσο ναι, για τους περισσότερους ισχύει αυτό που λες.
gassim έγραψε: ↑03 Φεβ 2024, 14:29Ε από πού θα αντλήσουν τα στοιχεία σου; από την εφορία της Αμερικής;
έχω λογαρισμούς gov και κάνω φορολογική κανονικά, όπου φαίνεται οτι είμαι εκτός.
- hellegennes
Πληρώνονται ήδη σε τόκους.
Γιατί; Σε τι τους κοστίζει; Σε ρεύμα; Άντε και ήταν αυτό το πρόβλημα. Θα μπορούσαν να τους κλείσουν με προειδοποίηση. Άλλωστε κλείνουν αυτόματα με την πάροδο 20 ετών και τα λεφτά πάνε στο δημόσιο.
Η αλήθεια είναι ότι το κάνουν για το έξτρα 1-2 δις σε καθαρά έσοδα χωρίς κανένα απολύτως κόστος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ίσως συνδέεται με κάποια απαίτηση του GDPR. Δεν ξέρω. Αυτό που είναι το πιο ενοχλητικό από όλα είναι η απαίτηση για εκκαθαριστικό. Πριν χρόνια τσακώθηκα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑03 Φεβ 2024, 14:30Αυτό με την επικαιροποίηση στοιχείων είναι μια ηλιθιότητα. Πάω με τα στοιχεία μου, την ταυτότητα μου και μου λένε να επικαιροποιήσω τα στοιχεία μου. Ρε παλικάρια, δεν πέθανα, τα ίδια είναι τα στοιχεία μου. Ορίστε και η ταυτότητα σε περίπτωση που την άλλαξα. Γιατί χρειάζεστε ένα κάρο βλακείες;
- τι το χρειάζεστε; Τι σας νοιάζει πόσα βγάζω;
- μπορεί να αιτηθείτε δάνειο.
- Αν αιτηθώ να το ζητήσετε τότε. Ούτε πιστωτική σας δεν έχω
- Ξέρετε, οι διαδικασίες...
+1. Έχουν ζημιές από τα λεφτά που κλέβονται κάθε τόσο και κάπως πρέπει να τις καλύψουν.hellegennes έγραψε: ↑03 Φεβ 2024, 14:32Η αλήθεια είναι ότι το κάνουν για το έξτρα 1-2 δις σε καθαρά έσοδα χωρίς κανένα απολύτως κόστος.
και γιατί είναι λογικό να μου βουτήξουν το 1 δις που έχω στον λογαριασμό μου [λέμε τώρα] αν ναυαγήσω?hellegennes έγραψε: ↑03 Φεβ 2024, 14:32Γιατί; Σε τι τους κοστίζει; Σε ρεύμα; Άντε και ήταν αυτό το πρόβλημα. Θα μπορούσαν να τους κλείσουν με προειδοποίηση. Άλλωστε κλείνουν αυτόματα με την πάροδο 20 ετών και τα λεφτά πάνε στο δημόσιο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 47 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
27 Οκτ 2023, 18:59
-
-
Νέα δημοσίευση Να που βρίσκεται το κρυφό χρήμα στους ειδικούς λογαριασμούς.
από βοθρατζης » 03 Φεβ 2024, 12:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 250 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
03 Φεβ 2024, 12:03
-
-
- 33 Απαντήσεις
- 859 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
15 Δεκ 2024, 20:07