Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Αγις
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Αγις » 12 Νοέμ 2018, 11:01
Ασέβαστος έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 10:48
Αγις έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 10:13
Η γκρινια τους δεν ειναι αθωα - φυσικη - στην πλειον'οτητα των περιπτωσεων προκειται για εργαλείο το οποίο χρησιμοποιούν με στοχευση και μεθοδικότητα.
θα διαφωνησω.
εχω δει απειρες φορες να σπανε τα μουτρα τους με τη γκρινια,να καταφερνουν το ακριβως αντιθετο απο αυτο που επιδιωκουν, αλλα να μην αλλαζουν βιολι.
Δεν τις ενδιαφέρει - ουτε εχουν καμια διαθεση να μεινουν με κάποιον που δεν θα ''στρωσει''

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
aLiCat
από aLiCat » 12 Νοέμ 2018, 11:07
Οποιαδήποτε διαμαρτυρία, για τους άντρες είναι γκρίνια, αν δεν εκφράζεται "με τρόπο" και λακωνικά.
Όμως πολλές φορές ακόμα κι έτσι, ως "γκρίνια" το εκλαμβάνουν.
Ο λόγος που εκείνοι ΠΟΤΕ δεν γκρινιάζουν, είναι που η γυναίκες το περνάνε στο ντούκου και δεν το κάνουν θέμα.
Εκείνοι απλώς καταφεύγουν στις φωνές και στις γκαρίκλες για να επιβληθούν, όταν τα επιχειρήματά τους δεν στέκουν.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Αγις
από Αγις » 12 Νοέμ 2018, 11:11
aLiCat έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 11:07
Οποιαδήποτε διαμαρτυρία, για τους άντρες είναι γκρίνια, αν δεν εκφράζεται "με τρόπο" και λακωνικά.
Ο λόγος που εκείνοι ΠΟΤΕ δεν γκρινιάζουν, είναι που η γυναίκες το περνάνε στο ντούκου και δεν το κάνουν θέμα.
Εκείνοι απλώς καταφεύγουν στις φωνές και στις γκαρίκλες για να επιβληθούν, όταν τα επιχειρήματά τους δεν στέκουν.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 12 Νοέμ 2018, 11:16
Κι αυτοί οι τρόποι δεν πρέπει να είναι ανεκτοί.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
aLiCat
από aLiCat » 12 Νοέμ 2018, 11:16
Naida έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 11:16
Κι αυτοί οι τρόποι δεν πρέπει να είναι ανεκτοί.
Εννοείται...

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
aLiCat
από aLiCat » 12 Νοέμ 2018, 11:18
Αγις έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 11:11

Τ'είν'τούτο;

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
ΟΥΤΙΣ
- Μέγας Ιεροσυντονιστής
από ΟΥΤΙΣ » 12 Νοέμ 2018, 15:21
Ερμής έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 10:10
ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 15:35
Στα πλαίσια του γάμου είχα επιτρέψει να χειραγωγούμαι, να άγομαι και να φέρομαι. Πλέον δεν το ανέχομαι. Έχασα τεράστιες ψυχικές δυνάμεις εξαιτίας αυτής της κατάστασης. Κάτι πήγε να μου πει περί ενδιαφέροντος, ότι ξέρεις δεν ενδιαφέρεσαι για μένα και γι' αυτό εξαφανίστηκες μετά την Κυριακή εκείνη, αλλά της το έκοψα. Ενδιαφέρομαι τόσο όσο να μην καταστρέφω τον εαυτό μου. Αν είναι να παίζω κάθε φορά με κάθε μια το παιχνιδάκι αυτό, τότε θα καταλήξω στον νευρολόγο! Αν εσύ ενδιαφέρεσαι, δεν θέλω μούτρα, νευράκια, υπονοούμενα και τα παρόμοια.
Αυτό.
Στην προηγούμενη μου σχέση που έληξε το 2016 είχα πάθει αυτό ακριβώς, είχα επιτρέψει στον εαυτό μου να δέχεται τα μούτρα, τις παραξενιές, τις γκρίνιες και να προσπαθώ να βγάλω και άκρη στο που φταίω. Όπως τα σκέφτομαι τώρα η κατάσταση ήταν εντελώς παρανοϊκή και ψυχοφθόρα, ευτυχώς που δε προχώρησε τελικά διότι αν πας σε γάμο-παιδιά περιπλέκεται η ιστορία. Εκεί που καταλήγω είναι πως είναι θέμα προσωπικότητας και στο πόσο καλλιεργημένος είναι ο άλλος/η. Όπως είπα παραπάνω όταν με έναν άνθρωπο τα βρίσκουμε και όταν παίξει θέμα έρχεται να συζητήσει μαζί μας σοβαρά χωρίς μουτράκια,ναζάκια, γκρίνιες τότε είναι καλό δείγμα για την προσωπικότητα και τον ψυχισμό του.
Διαφωνώ σε αυτό που είπε παραπάνω η Μετανάστρια, δε πληρώνει η επόμενη τα σκατά της προηγούμενης, απλά δε δεχόμαστε να ξαναβάλουμε τον εαυτό μας σε μια διαδικασία να κάνουμε τον ψυχολόγο στον καθένα με αποτέλεσμα να επιβαρύνουμε τον εαυτό μας χωρίς λόγο.
Δεν είναι θέμα καλλιέργειας. Η πρώην γυναίκα μου ήταν μορφωμένη και καλλιεργημένη. Μάλλον είναι θέμα διαπαιδαγώγησης. Οι παραστάσεις από το σπίτι διαδραματίζουν τεράστιο ρόλο. Αν η κοπέλα έχει μεγαλώσει σε μητριαρχική οικογένεια τότε της είναι πάρα πολύ δύσκολο να μην ακολουθήσει το παράδειγμα της μητέρας της.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
-
Sid Vicious
από Sid Vicious » 12 Νοέμ 2018, 15:24
Εγώ πάντως στο νήμα, χωρίς να το έχω διαβάσει όλο, πιο πολύ γκρίνια των αντρών βλέπω

yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
Ερμής
από Ερμής » 12 Νοέμ 2018, 15:29
ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 15:21
Δεν είναι θέμα καλλιέργειας. Η πρώην γυναίκα μου ήταν μορφωμένη και καλλιεργημένη. Μάλλον είναι θέμα διαπαιδαγώγησης. Οι παραστάσεις από το σπίτι διαδραματίζουν τεράστιο ρόλο. Αν η κοπέλα έχει μεγαλώσει σε μητριαρχική οικογένεια τότε της είναι πάρα πολύ δύσκολο να μην ακολουθήσει το παράδειγμα της μητέρας της.
Το πόσο σπουδαγμένη ή μορφωμένη ειναι δεν έχει να κάνει με την καλλιέργεια.
Ωστόσο θα συμφωνήσω στο τελευταίο.
Δεν εννοώ βέβαια παθητικότητα, αυτό είναι το ίδιο(ίσως και περισσότερο) σπαστικό με τις υστερίες και τις γκρίνιες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Sid Vicious
από Sid Vicious » 12 Νοέμ 2018, 15:31
Μετανάστρια έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 16:02
ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 15:35
Στα πλαίσια του γάμου είχα επιτρέψει να χειραγωγούμαι, να άγομαι και να φέρομαι. Πλέον δεν το ανέχομαι. Έχασα τεράστιες ψυχικές δυνάμεις εξαιτίας αυτής της κατάστασης. Κάτι πήγε να μου πει περί ενδιαφέροντος, ότι ξέρεις δεν ενδιαφέρεσαι για μένα και γι' αυτό εξαφανίστηκες μετά την Κυριακή εκείνη, αλλά της το έκοψα. Ενδιαφέρομαι τόσο όσο να μην καταστρέφω τον εαυτό μου. Αν είναι να παίζω κάθε φορά με κάθε μια το παιχνιδάκι αυτό, τότε θα καταλήξω στον νευρολόγο! Αν εσύ ενδιαφέρεσαι, δεν θέλω μούτρα, νευράκια, υπονοούμενα και τα παρόμοια.
Λοιπόν αυτό που περιγράφεις εξηγεί γιατί πρέπει να μένουμε μακριά από διαζευγμένους. Τους τα έσπασε η άλλη χρόνια και χρόνια και καθόταν και τα τρώγανε και όταν επιτέλους αποφάσισαν να σηκωθούν να φύγουν βγάζουν τα απωθημένα τους στην επόμενη η οποία πρέπει να μην είναι άνθρωπος βασικά γιατί "αυτό το έκανε η πρώην μου".
Εδώ ένα δίκιο το έχει η Μέτυ, κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και η αντιμετώπιση πρέπει να είναι διαφορετική, είναι λίγο άδικο να κρίνουμε κάποιαν για αυτά που μας ενοχλούσαν σε κάποια άλλη.
Ένα δίκιο το έχει και ο Ουτις βέβαια, καθώς υπάρχει ένα γενικότερο pattern συμπεριφορών στους ανθρώπους, όχι απόλυτο και καθολικό αλλά υπάρχει, οπότε και είναι δυνατόν να αντιληφθείς πράγματα νωρίς.
Γενικά το παρελθόν δεν πρέπει να εισβάλει στο μέλλον, μπορει να λειτουργει εμπειρικα ως εργαλείο γνώσης αλλά όχι να καθορίζει το μέλλον.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 12 Νοέμ 2018, 15:32
Sid Vicious έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 15:24
Εγώ πάντως στο νήμα, χωρίς να το έχω διαβάσει όλο, πιο πολύ γκρίνια των αντρών βλέπω

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
ΟΥΤΙΣ
- Μέγας Ιεροσυντονιστής
από ΟΥΤΙΣ » 12 Νοέμ 2018, 15:34

Δηλαδή εσύ περίμενες να παραδεχτούν ότι γκρινιάζουν;
Χαζές είναι;

«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
-
Γραφικός
από Γραφικός » 12 Νοέμ 2018, 15:48

Οι γυναίκες έχουν τους δικούς τους να ξεσπάνε. Εμείς άμα το κάνουμε τόσο συχνά όσο το κάνουν αυτές θα μας πουν κακοποιητικούς. Ένα πχόρουμ έχουμε όλο κι όλο.
Πώς ξεχωρίζω την γκρίνια από τους αναγκαίους καυγάδες σε μία σχέση: Ο αναγκαίος καυγάς γίνεται για να τεθούν κανόνες κι όρια. Άμα βάλεις δύο αθρώπους που έχουν μάθει διαφορετικά να συγκατοικήσουν πρέπει να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις που σχεδόν ποτέ δεν γίνονται εθελοντικά. Κάνεις έναν καυγά για να επικοινωνήσεις στον άλλο ότι κάτι που έκανε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σε ενοχλεί ή ότι μια δουλειά οφείλει να την κάνει. Όταν έχουμε πολλούς τέτοιους μιλάμε για αταίριαστο ζευγάρι οπότε είναι καλό να αραιώνουν όσο γίνεται πιο γρήγορα. Γκρίνια είναι όλοι οι άλλοι καυγάδες.
Συνήθως ξεχωρίζεται ο αναγκαίος καυγάς από την γκρίνια στο τέλος τους. Τότε είναι που στον αναγκαίο καυγά είτε έχει τεθεί ένας κανόνας που το ένα από τα δύο μέρη τον έχει ανάγκη και το άλλο τον έχει αποδεχθεί, οπότε όλα είναι μέλι γάλα, είτε υπάρχει διαφωνία που οδηγεί σε μία ένταση κι αυτή εξακολουθεί να υπάρχει για χρόνο. Στο τέλος της γκρίνιας το άτομο που γκρινιάζει είναι εμφανές ότι "άδειασε" ότι τώρα θέλει να αράξει. Ο καυγάς που άρχισε δεν ήταν μέσο για να επιτευχθεί κάτι, αλλά αυτοσκοπός.
-
Sid Vicious
από Sid Vicious » 12 Νοέμ 2018, 15:54
ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 15:34

Δηλαδή εσύ περίμενες να παραδεχτούν ότι γκρινιάζουν;
Χαζές είναι;

όχι βρε απλά εδώ στο νήμα βλέπω πιο πολύ δικιά μας γκρίνια για την γκρίνια.
Προσωπικά, κάποιες φορές την γυναικεια γκρίνια την βρίσκω και χαριτωμένη, δεν με ενοχλεί. Ή όταν κάνουν μούτρα, άγνωστο γιατί (τι έχεις; - τίποτα) έχει καμιά φορά και αυτό την χάρη του. Και μπορεί αν φαίνεται περίεργο αλλά όλα αυτά είναι επίσης κομμάτια μιας γυναίκας και τις γυναικες τις αγαπαμε τρελλα, ακομα και τα κατά εμάς στραβα τους, γοητεια ειναι και αυτα.
-
Sid Vicious
από Sid Vicious » 12 Νοέμ 2018, 15:56
Γραφικός έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 15:48

Οι γυναίκες έχουν τους δικούς τους να ξεσπάνε. Εμείς άμα το κάνουμε τόσο συχνά όσο το κάνουν αυτές θα μας πουν κακοποιητικούς. Ένα πχόρουμ έχουμε όλο κι όλο.
Οπότε είναι νήμα αποσυμπίεσης, δεκτόν.
-
-
- 24 Απαντήσεις
- 602 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
10 Ιουν 2024, 18:43
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 394 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
07 Ιουν 2023, 15:55
-
-
- 80 Απαντήσεις
- 1993 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vatraxos
24 Ιαν 2024, 19:31
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 140 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
22 Απρ 2024, 21:15
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.