Τώρα μου θύμισες την Σαρλίν του Αλβέρτου που λίγες γυναίκες κυκλοφορούν μόνιμα με ένα τόσο unhappy παρουσιαστικό ενώ έχουν τόσα προνόμια μάλιστα.

Τώρα μου θύμισες την Σαρλίν του Αλβέρτου που λίγες γυναίκες κυκλοφορούν μόνιμα με ένα τόσο unhappy παρουσιαστικό ενώ έχουν τόσα προνόμια μάλιστα.
Ακριβώς!!!casper quantum έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 19:23για κατινιό δεν θα γράψει κανείς; οι μεγαλύτερες κατίνες στη δουλειά μου είναι άντρες.. αφού προχθές ήμουνα με ένα συνάδελφο και μου έλεγε ιστορίες για άτομα στη δουλειά, τι έμαθε, ΤΙ ΡΩΤΗΣΕ και μπλα μπλα.. και μου 'λεγε και ξανάλεγε, εγώ σοκαρισμένη να του λέω μα καλά που τα έμαθες όλα αυτά; γιατί ρωτάς κτλ και τότε κατάλαβε τι έκανε και μου κάνει "κάνω σαν γυναικούλα τώρα, όντως".. υποτιμητική η λέξη γυναικούλα.. άλλος όποτε με βλέπει μου λέει και από 2ο ιστορίες.. κάποιοι άλλοι εκεί που δεν έχεις ιδέα για κάτι σε μπλέκουνε ή θέλουνε ντε και καλά για κάτι που δεν τους αφορά να μάθουνε και να κουτσομπολεύουνε.. βλέπετε λοιπόν πως κανένα χαρακτηριστικό δεν έχει αποκλειστικότητα το ένα φύλο.. και τέτοια παραδείγματα μπορώ να φέρω άπειρα, όπως ο καθένας από εμάς.. αλλά κουβέντα να γίνεται...
α ναι, ξέρω ακριβώς τι λες :pAntares έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 19:29Εγώ μιλάω για άλλο πρήξιμο, σχετικά με τα δικά τους και δώστου γκρίνια για το σπίτι τους και δώστου γκρίνια για την δουλειά (την οποία βγάζουν αυτοί που δεν γκρινιάζουν), γκρίνια για την συνάδελφο, γκρίνια για το παιδί, το σκυλί και την γάτα.casper quantum έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 19:23για κατινιό δεν θα γράψει κανείς; οι μεγαλύτερες κατίνες στη δουλειά μου είναι άντρες.. αφού προχθές ήμουνα με ένα συνάδελφο και μου έλεγε ιστορίες για άτομα στη δουλειά, τι έμαθε, ΤΙ ΡΩΤΗΣΕ και μπλα μπλα.. και μου 'λεγε και ξανάλεγε, εγώ σοκαρισμένη να του λέω μα καλά που τα έμαθες όλα αυτά; γιατί ρωτάς κτλ και τότε κατάλαβε τι έκανε και μου κάνει "κάνω σαν γυναικούλα τώρα, όντως".. υποτιμητική η λέξη γυναικούλα.. άλλος όποτε με βλέπει μου λέει και από 2ο ιστορίες.. κάποιοι άλλοι εκεί που δεν έχεις ιδέα για κάτι σε μπλέκουνε ή θέλουνε ντε και καλά για κάτι που δεν τους αφορά να μάθουνε και να κουτσομπολεύουνε.. βλέπετε λοιπόν πως κανένα χαρακτηριστικό δεν έχει αποκλειστικότητα το ένα φύλο.. και τέτοια παραδείγματα μπορώ να φέρω άπειρα, όπως ο καθένας από εμάς.. αλλά κουβέντα να γίνεται...
Αυτά μ' αρέσουν αρκεί να μην κουτσομπολεύουν εμένα.
Αυτά είναι.
Νομίζω είναι θέμα ανθρώπων και πως ταιριάζουν. Και Δε μιλάω για το πόσο ερωτευμένοι ή παθιασμένοι είναι. Δεν αρκούν αυτά για να στήσεις σπίτι.
Sid Vicious έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 17:06
Ωπα! Εδω υπάρχει παρεξήγηση και ελιππής ενημέρωση! Η γρίππη είναι πάρα πολυ επικίνδυνη για αυτο τη τρέμουμε. Πέρα του σατανικού και ακατανοητου του πραγματος που ενω δεν εχεις χτυπήσει ή κουραστει, στα ξαφνικά από το πουθενα νιωθεις ετοιμοθάνατος. Ειναι πολυ σημαντικό πράγμα η γρίπη. Κάνω και καθε φορα την διαθήκη μου, δεν αντιλαμβάνεστε τον πονο μας και την μάχη που δίνουμε. Μέχρι τώρα έχω πάντα καταφέρει να εξέλθω νικητής αλλά τρεμω την κάθε επόμενη φορα που θα εμφανιστεί.
Ε όχι δα, το τελευταίο δεν ειναι γκρίνια, είναι κακία, τοξικότητα, κανείς να μην κάθετε με τέτοιους ανθρώπους.Γραφικός έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 17:53Εδώ συμφωνούμε, τον πόνο τον αντέχουμε πολύ λιγότερο απ' ότι εσείς, αλλά άλλη γκρίνια είναι επειδή πονάς να λες "οοοχ, πονάω πού είσαι μάνα να με κλάψεις" κι άλλη γκρίνια είναι επειδή πονάς να λες σε κάποιον άλλο "είσαι άχρηστος, τι θέλω και χάνω τον χρόνο μου μαζί σου παλιοχλεχλέ".
Δε κατάλαβες γλυκιά μου, συνήθως το τίποτα πάει με μούτρα "πεσαν τα καράβια μου έξω, είμαι ένα κλικ πριν πηδήξω απ το μπαλκόνι" και φυσικά με διάφορους εκνευριστικούς ήχους όπως κλείνω την πόρτα τόσο δυνατά που ραγίζει το κασόνι, ανοίγω την πόρτα τόσο δυνατά που το χερούλι μπαίνει μέσα στη γυψοσανίδα, κοπανάω τα πόδια μου λες και κάνω παρέλαση στην κόκκινη πλατεία, ξεφυσάω λες και η ζωή μου εξαρτάται απ το να κουνηθεί το φύλλο στα 5 μέτρα, μουρμουρίζω μέσα απ τα δόντια αφήνοντας καθαρές τις λέξεις-βρισίδια, γενικώς ένα "τίποτα¨από καζάνι που βράζει, το τίποτα που δεν μπορείς να αγνοήσεις και να θες.Naida έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 16:15Νομίζουν θα μας χειριστούν με τα μούτρα χα χα ας γελάσω. Όταν τα κατεβάζει μια φορά ρωτάμε. Αν πει τίποτα δε ξαναρωτάμε. Μη μας πει και γαϊδούρες. Αν συνεχίζει βγάζεις το σφηνοπότηρο, το γεμίζεις ξυδάκι και το προσφέρεις. Άμα θες του κόβεις και λίγο αγγουράκι μη μας πει και ανεπρόκοπες.
Όπου υπάρχει γκρίνια δεν υπάρχει κατανόηση και εκτίμηση
Υπάρχει κι άλλος τρόπος αντιμετώπισης. Να τον κοιτάξεις στα μάτια και να τον κάνεις μια αγκαλίτσαΊφιδα έγραψε: ↑13 Νοέμ 2018, 08:57
Δε κατάλαβες γλυκιά μου, συνήθως το τίποτα πάει με μούτρα "πεσαν τα καράβια μου έξω, είμαι ένα κλικ πριν πηδήξω απ το μπαλκόνι" και φυσικά με διάφορους εκνευριστικούς ήχους όπως κλείνω την πόρτα τόσο δυνατά που ραγίζει το κασόνι, ανοίγω την πόρτα τόσο δυνατά που το χερούλι μπαίνει μέσα στη γυψοσανίδα, κοπανάω τα πόδια μου λες και κάνω παρέλαση στην κόκκινη πλατεία, ξεφυσάω λες και η ζωή μου εξαρτάται απ το να κουνηθεί το φύλλο στα 5 μέτρα, μουρμουρίζω μέσα απ τα δόντια αφήνοντας καθαρές τις λέξεις-βρισίδια, γενικώς ένα "τίποτα¨από καζάνι που βράζει, το τίποτα που δεν μπορείς να αγνοήσεις και να θες.
αν ρωτησεις, θα σου απαντησει.Naida έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 16:47Ουυυυυυυ. Δε χρειάζεται καν να ρωτήσεις για να σου πουν τίποτα. Κατεβάζουν μια μούρη ως το πάτωμα και σου μιλάνε λες και τους πήρες το γλυκό από τα χέρια. Ή δε σου μιλάνε και καθόλου. Και πρέπει εσύ να μαντέψεις από τι ενοχλήθηκε, τι είπες ή έκανες ή δεν έκανες και θίχτηκε η μούρη του.
κατι παει στραβα εδω. αυτο που λες δεν ισχυει.Naida έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 16:56Τι λες παιδί μου.Τι ένας. Οι περισσότεροι. Και φυσικά έχουν και τη γκρίνια ανετότατα.. Αυτά που λένε δήθεν ότι οι γυναίκες είναι γκρινιάρες κτλ; Απλά οι γυναίκες είναι πιο ανεκτικές και υπομονετικές και δεν το κάνουν θέμα τη γκρίνια του άντρα.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 16:50
Και πηγα να γραψω στο ποστ παραπανω οτι νταξει εγω για εναν συγκεκριμενο μιλαω αλλα να τα ΑΚΡΙΒΩΣ