625.000 υπογραφές έφτασε το ψήφισμα της Καρυστιανού για κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας στην υπόθεση των Τεμπών

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Re: 625.000 υπογραφές έφτασε το ψήφισμα της Καρυστιανού για κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας στην υπόθεση των Τεμπών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 29 Φεβ 2024, 16:04

Otto Weininger έγραψε:
28 Φεβ 2024, 23:10
Nostalgia έγραψε:
28 Φεβ 2024, 18:05
Otto Weininger έγραψε:
28 Φεβ 2024, 17:56

Όχι.
Σου λέω αν έχεις φτιάξει 100 mail θα ψηφίσεις 100 φορές και θα καταμετρηθεί.

Επισης, εσύ που θεωρείς διεφθαρμένο εμένα που "υπογράφω" τέτοιες παπαριές.
Βλεπω αρνητισμο για ενα ψηφισμα που θα επρεπε να το κανουμε σημαια, γι'αυτο σε ρωτησα.
Φυσικά και βλέπεις αρνητισμό. Για πολλούς λόγους.
Πρώτον γιατί δεν έχει καμία αξία.
Δεύτερον γιατί φτιάχνεις 1000 μέιλ και ψηφίζεις 1000 φορές.
Τρίτον γιατί ζητάνε κάτι που δεν μπορεί να γίνει.
Τέταρτον γιατι είστε υποκριτές.

Τι άλλο να προσθέσω;
Σιγα ρε κορωνα μην εφτιαξαν 1000 μειλ. Αλλα να δεχτω οτι δεν ειναι ολα καθαρα, να το αφησω στις 800.000 ειναι ΟΚ? Αυτο που ζητανε ειναι απολυτως σωστο κατα την αποψη μου και δεν καταλαβαινω που υποκρινομαι.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Aitwlos

Re: 625.000 υπογραφές έφτασε το ψήφισμα της Καρυστιανού για κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας στην υπόθεση των Τεμπών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos » 29 Φεβ 2024, 16:06

Εγώ να ρωτήσω κάτι σοβαρό; Ο Άδωνις όντως πήγε και απεγκλώβισε την έγκυο νύφη του;
Juno έγραψε:
15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;

Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 29 Φεβ 2024, 16:07

talaipwros έγραψε:
28 Φεβ 2024, 23:36
runner έγραψε:
28 Φεβ 2024, 23:31
Εν τω μεταξύ, μόνο που υπάρχει αυτό το πέπλο μυστηρίου γύρω από το φορτίο της εμπορικής αμαξοστοιχίας και κανένας δεν δίνει σαφή απάντηση έναν χρόνο τώρα, είναι πάρα πολύ ύποπτο.
Εστω οτι ειναι υποπτο.
Υπαρχει πολιτικη ευθυνη για το φορτιο της αμαξοστοιχιας;
Εαν εννοεις εαν το φορτωσε καποιος υπουργος, πιθανοτατα οχι, λαθρεμποριο γινεται με πολλους τροπους, η εκαστοτε κυβερνηση ειναι υπευθυνη να παταξει το λαθρεμποριο, αρα υπαρχει πολιτικη ευθυνη.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Alex Amsterdam

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Alex Amsterdam » 29 Φεβ 2024, 16:08

Nostalgia έγραψε:
29 Φεβ 2024, 16:04

Σιγα ρε κορωνα μην εφτιαξαν 1000 μειλ. Αλλα να δεχτω οτι δεν ειναι ολα καθαρα, να το αφησω στις 800.000 ειναι ΟΚ? Αυτο που ζητανε ειναι απολυτως σωστο κατα την αποψη μου και δεν καταλαβαινω που υποκρινομαι.
Τα περισσοτερα πολιτισμενα κρατη στον πλανητη διδουν βουλευτικη ασυλια ωστε να μην μπορει ο καθε ψεκας να εχει συνεχως τους βουλευτες ως κατηγορουμενους για οτι του καπνισει.
Αρα το τι ειναι σωστο και το οχι φαινεται στην πραξη.

Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos » 29 Φεβ 2024, 16:09

Alex Amsterdam έγραψε:
29 Φεβ 2024, 16:08
Nostalgia έγραψε:
29 Φεβ 2024, 16:04

Τα περισσοτερα πολιτισμενα κρατη στον πλανητη διδουν βουλευτικη ασυλια ωστε να μην μπορει ο καθε ψεκας να εχει συνεχως τους βουλευτες ως κατηγορουμενους για οτι του καπνισει.
Αρα το τι ειναι σωστο και το οχι φαινεται στην πραξη.
Και υπουργική;
Juno έγραψε:
15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;

Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 29 Φεβ 2024, 16:09

Υδράργυρος έγραψε:
28 Φεβ 2024, 23:38
talaipwros έγραψε:
runner έγραψε:
Εν τω μεταξύ, μόνο που υπάρχει αυτό το πέπλο μυστηρίου γύρω από το φορτίο της εμπορικής αμαξοστοιχίας και κανένας δεν δίνει σαφή απάντηση έναν χρόνο τώρα, είναι πάρα πολύ ύποπτο.
Εστω οτι ειναι υποπτο.
Ναι. Γιατι θα φτασουμε στη μαφια των καυσιμων και σε προστατευομενους του κουλη
Μαλλον ο Κουλης ειναι προστατευομενος αυτων, γενικα ποιο πιθανο ειναι να δουμε τον καχ φυλακη παρα αυτο.

Alex Amsterdam

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Alex Amsterdam » 29 Φεβ 2024, 16:10

Εγω λεω οι ψεκες αντι να βαζουν υπογραφες σε ΜΚΟ της πουτσας να ζητησουν απο τους ευρωπαικους θεσμους την καταργηση της ασυλιας των Ελληνων βουλευτων
Ειμαι περιεργος να δω τι θα αποφασισουν οι ευρωπαικοι θεσμοι που επισης δινουν ασυλια στους ευρωβουλευτες.

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 29 Φεβ 2024, 16:12

Nostalgia έγραψε:
29 Φεβ 2024, 16:07
talaipwros έγραψε:
runner έγραψε:
Εστω οτι ειναι υποπτο.
Εαν εννοεις εαν το φορτωσε καποιος υπουργος, πιθανοτατα οχι, λαθρεμποριο γινεται με πολλους τροπους, η εκαστοτε κυβερνηση ειναι υπευθυνη να παταξει το λαθρεμποριο, αρα υπαρχει πολιτικη ευθυνη.
Α οκ, καταλαβαινεις βεβαιαοτι με τοσο γενική πολιτικη ευθύνη, ουσιαστικα δεν υπαρχει ευθύνη περαν του " αυτη ειναι η Ελλάδα "

Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot » 29 Φεβ 2024, 16:16

Alex Amsterdam έγραψε:
29 Φεβ 2024, 16:10
Ειμαι περιεργος να δω τι θα αποφασισουν οι ευρωπαικοι θεσμοι που επισης δινουν ασυλια στους ευρωβουλευτες.
Άσχετο, αλλά οι ευρωπαίοι δεν δίστασαν να χώσουν μέσα άρον-άρον ευρωβουλευτές για χρηματισμό..
Πιστεύεις, ότι οι ελληνικές αρχές θα έκαναν το ίδιο για βουλευτές και βουλευτίνες οποιοδήποτε κόμματος..;;

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 29 Φεβ 2024, 16:19

talaipwros έγραψε:
29 Φεβ 2024, 16:12
Nostalgia έγραψε:
29 Φεβ 2024, 16:07
talaipwros έγραψε:

Εστω οτι ειναι υποπτο.
Α οκ, καταλαβαινεις βεβαιαοτι με τοσο γενική πολιτικη ευθύνη, ουσιαστικα δεν υπαρχει ευθύνη περαν του " αυτη ειναι η Ελλάδα "
Υπαρχει μια επιπλεον παραμετρος. Η κυβερνηση, η οποια υποτιθεται πρεπει να παταξει την διαφθορα και το λαθρεμποριο (γελανε και τα γαβ γαβ ) φαινεται οτι εκανε οτι μπορουσε για να την υποθαλψει.

Δηλαδη ρε παιδι μου, αν κινουνταν τοσο γρηγορα και στοχευμενα και για τα προβληματα του κοσμακη θα ειμασταν Ελβετια δεν νομιζεις;

Στο τελος αυτης της ιστοριας, να μαθουμε ποιος ανελαβε την εργολαβια να τονε καλεσομε εδω χαμε για τον Βοακ και την Τερνα μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bazoomba την 29 Φεβ 2024, 16:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Alex Amsterdam

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Alex Amsterdam » 29 Φεβ 2024, 16:21

Parrot έγραψε:
29 Φεβ 2024, 16:16
Alex Amsterdam έγραψε:
29 Φεβ 2024, 16:10
Άσχετο, αλλά οι ευρωπαίοι δεν δίστασαν να χώσουν μέσα άρον-άρον ευρωβουλευτές για χρηματισμό..
Πιστεύεις, ότι οι ελληνικές αρχές θα έκαναν το ίδιο για βουλευτές και βουλευτίνες οποιοδήποτε κόμματος..;;
Ασχετο αλλα οχι τοσο ασχετο
ξεκινα απο εδω
Poll:Θα επισκεφτει η Ευα Καϊλή την Μυκονο το καλοκαιρι του 2023;

Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 29 Φεβ 2024, 16:22

Otto Weininger έγραψε:
29 Φεβ 2024, 08:59

Εν τω μεταξύ έχω γράψει ξεκάθαρα για πολιτικές ευθύνες και παίζει να είμαι ο μόνος που που έχω γράψει απο την αρχή ότι οι επιτροπές είναι μαλακίες και πως πρέπει να πάμε σε δική απευθείας όλοι.

Μέχρι που κάποιοι άλλοι εργαζόμενοι θα καθυστέρουσαν μια άλλη σύμβαση.
Ένας άλλος Σταθμαρχης θα τα έκανε όλα πουτάνα.
Ένας άλλος μηχανοδηγος θα αγνοούσε τα πάντα.
Ένας άλλος υπάλληλος θα έβλεπε επί 17 λεπτά τα τρένα στην ίδια γραμμή και δε θα έλεγε τίποτα.

Συμφωνουμε απολυτα σε αυτα, η ευθυνη των υπαλληλων ειναι τεραστια.

giotis2005
Phorum.gr user: Giotis2023

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giotis2005 » 29 Φεβ 2024, 16:25

Μερικοί νομίζετε ότι μαζεύοντας υπογραφές από αυτούς που συμπάσχουν και συμπονούν τους συγγενείς των θυμάτων, θα βάλλουν φυλακή όλη την βουλή ή αυτούς που έχουν ψηφίσει πράγματα που δεν γουστάρουν
Κάπως έτσι έχουν βγει οι τσουγκράνες από μερικούς και νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον παππά από τα αρχίδια.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 29 Φεβ 2024, 16:28

Nostalgia έγραψε:
29 Φεβ 2024, 16:22
Otto Weininger έγραψε:

Εν τω μεταξύ έχω γράψει ξεκάθαρα για πολιτικές ευθύνες και παίζει να είμαι ο μόνος που που έχω γράψει απο την αρχή ότι οι επιτροπές είναι μαλακίες και πως πρέπει να πάμε σε δική απευθείας όλοι.

Ένας άλλος Σταθμαρχης θα τα έκανε όλα πουτάνα.
Ένας άλλος μηχανοδηγος θα αγνοούσε τα πάντα.
Ένας άλλος υπάλληλος θα έβλεπε επί 17 λεπτά τα τρένα στην ίδια γραμμή και δε θα έλεγε τίποτα.

Συμφωνουμε απολυτα σε αυτα, η ευθυνη των υπαλληλων ειναι τεραστια.
Η ευθύνη των υπαλλήλων είναι τεράστια, όπως τεράστια είναι και η ανοχή της κάθε κυβέρνησης στη "φύρα" κάποιων υπαλλήλων, επειδή αν τολμήσει την οποιαδήποτε αξιολόγηση ακόμη και σε τομείς ασφάλειας των πολιτών, θα γίνει πάλι το έλα να δεις.

Κι αυτό το καραβάνι θα συνεχίσει να προχωρά απτόητο, ανεξαρτήτως αν ο οδηγός είναι ο Μητσοτάκης, ο Ανδρουλάκης, ο Κασσελάκης κλπ
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 29 Φεβ 2024, 16:39

πατησιωτης έγραψε:
29 Φεβ 2024, 09:16
Otto Weininger έγραψε:

Tα έχω γράψει πολλές φορές αλλά μια ακόμη δεν βλάπτει : κανείς δεν καθυστέρησε τη σύμβαση.Η σύμβαση κατά πάσα πιθανότητα δεν μπορούσε να βγάλει το αποτέλεσμα που επιδίωκε,δηλαδή να λειτουργεί τηλεδιοίκηση όπως την ήθελαν.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα στα δημόσια έργα που ενσωματώνουν νέα τεχνολογία είναι οι ελλιπείς μελέτες.Ελλιπείς επειδή δεν ξέρουν οι συντάκτες τη νέα τεχνολογία.Δεν είναι παράξενο που στην Ελλάδα απορροφώνται εύκολα να κονδύλια της ΕΕ για έργα πολιτικού μηχανικού αλλά όχι για έργα που έχουν νέα τεχνολογία.Γράφεται κατά κόρον για το μπάζωμα που στοίχισε 650 χιλιάδες ενώ η τηλεδιοίκηση ήταν 250 και ο άλλος νομίζει ότι το θέμα είναι οικονομικό.Όμως το μπάζωμα είναι απλώς φορτωτές που ρίχνουν μπάζα ενώ η τηλεδιοίκηση είναι ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά μηχανήματα και διακόπτες που πρέπει να ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ.
Κανείς δεν τολμά να προτείνει τη μόνη δυνατή λύση στο πρόβλημα διότι είναι "αντιλαική" και "νεοφιλελεύθερη".Αφού οι μηχανικοί του δημοσίου δεν ξέρουν να κάνουν σωστές μελέτες σε σύνθετα έργα νέας τεχνολογίας η λύση είναι η ανάθεση των έργων αυτών σε ξένες εταιρίες με το κλειδί στο χέρι.Ο ανάδοχος θα πρέπει να έχει όλη την ευθύνη για τη κατασκευή και λειτουργία του έργου όπως στα αεροδρόμια της Fraport.
Ότι είναι τα πράγματα έτσι προκύπτει όχι από την αποτυχία Καραμανλή αλλά από την αποτυχία Σπίρτζη.
Ο Καραμανλής είναι απλώς ένας δικηγόρος,ο Σπίρτζης ήταν πρόεδρος του ΤΕΕ με μεγάλες γνωριμίες σε όλο τον κόσμο των μηχανικών και εργολάβων.Αφού αυτός δεν κατόρθωσε να κάνει τη σύμβαση να ολοκληρωθεί σημαίνει ότι δεν έβγαινε.
Εστω οτι ειναι ετσι τα πραγματα, η κυβερνηση δεν οφειλει να δινει λυσεις; Ο καθε οργανισμος δεν οφειλει να εκπαιδευει τα στελεχη του; Οταν ομως τα διοικητικα συμβουλια των οργανισμων εχουν καταληξει να ειναι θεσεις βολεματος κομματικων προσωπων τι ακριβως περιμενεις να αλλαξει; Μηπως και γι αυτο φταιει η ελλιπης μελετη; Θες να μιλησουμε και για προσωπα; Η Ουρανια Σαγιακου που ειναι αντιπροεδρος στον ΟΣΕ τι ακριβως μπορει να προσφερει; Δικηγορος ειναι, δεν εχει νομικο τμημα ο ΟΣΕ; Στην θεση του αντιπροεδρου τι ακριβως θα κανει, θα ενημερωσει για τις νεες εφαρμογες τηλεδιοικησης των τραινων; Μπηκε σε αυτη την θεση επειδη εχει γνωσεις για τα τραινα ή επειδη ηταν υποψηφια της ΝΔ στα Δυτικα;

Αστο καλυτερα, δεν ειμαστε ζουδια, ξερουμε πολυ καλα πως λειτουργει το κρατος μεσω των κομματων.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών