Γιατί ενθαρρύνετε...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γιατί ενθαρρύνετε...
Οι Ελληνίδες στην πλειοψηφια τους μονιμως γκρινιάζουν με τις φιλες τους ότι δεν τις φλερτάρουν, αλλά οταν τις φλερτάρουν γκρινιάζουν διότι αυτος που τις φλέρταρε-χωρις εκεινες να κουνησουν βεβαίως βεβαίως το δαχτυλάκι τους- δεν ήταν το αντίγραφο του Κλουνεϋ ξερωγω ή δεν ήταν και πολύ άνετος στο φλερτ -ως γνωστόν το φλερτ με παγοκολώνα σε βοηθά να μιλάς και να εκφράζεσαι με άνεση.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
ρε παιδιά, πρέπει να ανοίξουμε ένα νήμα για το άγνωστο, να ψάξουμε να βρούμε ποια εκδήλωση συναισθήματος που περιέχει ερωτισμό δεν είναι κάλεσμα για άγριο σέξ. Κάτι θα υπάρχει, δεν μπορεί, τα παιδιά πώς το κάνουν; 

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτός, όχι το αντίγραφο του.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑14 Νοέμ 2018, 21:50Οι Ελληνίδες στην πλειοψηφια τους μονιμως γκρινιάζουν με τις φιλες τους ότι δεν τις φλερτάρουν, αλλά οταν τις φλερτάρουν γκρινιάζουν διότι αυτος που τις φλέρταρε-χωρις εκεινες να κουνησουν βεβαίως βεβαίως το δαχτυλάκι τους- δεν ήταν το αντίγραφο του Κλουνεϋ ξερωγω ή δεν ήταν και πολύ άνετος στο φλερτ -ως γνωστόν το φλερτ με παγοκολώνα σε βοηθά να μιλάς και να εκφράζεσαι με άνεση.

Πάντως κάποιες φοράνε βέρα. Στο δεξί.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑14 Νοέμ 2018, 21:50Οι Ελληνίδες στην πλειοψηφια τους μονιμως γκρινιάζουν με τις φιλες τους ότι δεν τις φλερτάρουν, αλλά οταν τις φλερτάρουν γκρινιάζουν διότι αυτος που τις φλέρταρε-χωρις εκεινες να κουνησουν βεβαίως βεβαίως το δαχτυλάκι τους- δεν ήταν το αντίγραφο του Κλουνεϋ ξερωγω ή δεν ήταν και πολύ άνετος στο φλερτ -ως γνωστόν το φλερτ με παγοκολώνα σε βοηθά να μιλάς και να εκφράζεσαι με άνεση.

«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Είσαι ευγενικός με τα άτομα που οφείλεις να αλληλεπιδράσεις. Αν πάω στο περίπτερο δεν θέλω να είμαι σαν μαλάκας, θα χαμογελάσω, είτε είναι άνδρας είτε γυναίκα. Αν δεν υπάρχει λόγος να μιλήσεις με κάποιον και του χαμογελάς δεν είναι απλή ευγένεια.
Και δεν είναι μόνο αυτό, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να υποκριθεί κάποια ότι γουστάρει. Μία απλή γνωστή καθόταν σε καφετέρια και με είδε στον δρόμο, ενώ δεν την είχα δει. Με πήρε στο κυνήγι για 'καμιά 'κατοστή μέτρα κι είπε "απλά ήθελα να σε ρωτήσω τι κάνεις" "Ωραία, πότε θα βρεθούμε να πούμε τι κάνουμε;" Βγήκαμε και μια και δυο και όταν φτάσαμε στο "σπίτι μου ή σπίτι σου" ήταν "α, δεν κατάλαβες". Τζάμπα δεν ήπια. Μια άλλη φορά καθόμουν στο μπαρ, είχε δυνατή μουσική και μία μου μιλούσε από δίπλα, εγώ έκανα ότι την άκουγα κάποια στιγμή μου λέει "πάμε σπίτι μου;" της λέω "και το ρωτάς;" Καθήσαμε στον καναπέ, μιλούσαμε, σταματήσαμε να μιλάμε, της λέω "και τώρα;" τρίβοντας τα χέρια μου, μου κάνει "τι και τώρα; Δεν γουστάρω άντρες. Για να μιλήσουμε σε κάλεσα"
Έχω τέτοια ένα σωρό.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δλδ ρε παιδιά, θέλετε να πείτε πως κανένας σας δεν είχε ποτέ επιτυχία στο φλερτ;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Εσύ έπρεπε να τύχεις σε μέναΓραφικός έγραψε: ↑14 Νοέμ 2018, 21:58Είσαι ευγενικός με τα άτομα που οφείλεις να αλληλεπιδράσεις. Αν πάω στο περίπτερο δεν θέλω να είμαι σαν μαλάκας, θα χαμογελάσω, είτε είναι άνδρας είτε γυναίκα. Αν δεν υπάρχει λόγος να μιλήσεις με κάποιον και του χαμογελάς δεν είναι απλή ευγένεια.
Και δεν είναι μόνο αυτό, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να υποκριθεί κάποια ότι γουστάρει. Μία απλή γνωστή καθόταν σε καφετέρια και με είδε στον δρόμο, ενώ δεν την είχα δει. Με πήρε στο κυνήγι για 'καμιά 'κατοστή μέτρα κι είπε "απλά ήθελα να σε ρωτήσω τι κάνεις" "Ωραία, πότε θα βρεθούμε να πούμε τι κάνουμε;" Βγήκαμε και μια και δυο και όταν φτάσαμε στο "σπίτι μου ή σπίτι σου" ήταν "α, δεν κατάλαβες". Τζάμπα δεν ήπια. Μια άλλη φορά καθόμουν στο μπαρ, είχε δυνατή μουσική και μία μου μιλούσε από δίπλα, εγώ έκανα ότι την άκουγα κάποια στιγμή μου λέει "πάμε σπίτι μου;" της λέω "και το ρωτάς;" Καθήσαμε στον καναπέ, μιλούσαμε, σταματήσαμε να μιλάμε, της λέω "και τώρα;" τρίβοντας τα χέρια μου, μου κάνει "τι και τώρα; Δεν γουστάρω άντρες. Για να μιλήσουμε σε κάλεσα"
Έχω τέτοια ένα σωρό.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
+1Sid Vicious έγραψε: ↑14 Νοέμ 2018, 21:31To φλερτ είναι κοινωνικοποιηση, ευχάριστη στιγμή και αθλητισμός.
όπως περιγράφουμε το φλέρτ ειναι σαν το κυνήγι, τρέχα να σε πιάσω. Αν φάμε την σκόνη της θα γκρινιάζουμε οπότε οκ, την πιάνουμε στο λεπτό, τώρα που έχουμε ένα ποτό ακόμα κλπ, τι κάνουμε, προκαταρκτικά;Spiros252 έγραψε: ↑14 Νοέμ 2018, 21:57ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑14 Νοέμ 2018, 21:50Οι Ελληνίδες στην πλειοψηφια τους μονιμως γκρινιάζουν με τις φιλες τους ότι δεν τις φλερτάρουν, αλλά οταν τις φλερτάρουν γκρινιάζουν διότι αυτος που τις φλέρταρε-χωρις εκεινες να κουνησουν βεβαίως βεβαίως το δαχτυλάκι τους- δεν ήταν το αντίγραφο του Κλουνεϋ ξερωγω ή δεν ήταν και πολύ άνετος στο φλερτ -ως γνωστόν το φλερτ με παγοκολώνα σε βοηθά να μιλάς και να εκφράζεσαι με άνεση.

Νομίζω οτι λέμε φλερτ και εννοούμε, πέσιμο, καμάκωμα, φαΐ, κάτι τέτοιο.

- Sid Vicious
Ρε ουστ από δω ανώμαλε ντιγκινταγκαDwarven Blacksmith έγραψε: ↑14 Νοέμ 2018, 21:35Φλερτάρεις και με άντρες;Sid Vicious έγραψε: ↑14 Νοέμ 2018, 21:31To φλερτ είναι κοινωνικοποιηση, ευχάριστη στιγμή και αθλητισμός. Δεν είναι δα απαραιτήτως και κάνα σεξουαλικο κάλεσμα. Για σοβαρευτειτε που γκρινιάζετε για κάτι τέτοιο.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Dwarven Blacksmith
Το γκεϊλίκι είναι σεξουαλική προτίμηση, εφόσον λες δεν υπάρχει απαραιτήτως κάτι σεξουαλικό δεν πρέπει να σε επηρρεάζει.Sid Vicious έγραψε: ↑14 Νοέμ 2018, 22:03Ρε ουστ από δω ανώμαλε ντιγκινταγκαDwarven Blacksmith έγραψε: ↑14 Νοέμ 2018, 21:35Φλερτάρεις και με άντρες;Sid Vicious έγραψε: ↑14 Νοέμ 2018, 21:31To φλερτ είναι κοινωνικοποιηση, ευχάριστη στιγμή και αθλητισμός. Δεν είναι δα απαραιτήτως και κάνα σεξουαλικο κάλεσμα. Για σοβαρευτειτε που γκρινιάζετε για κάτι τέτοιο.