Γιατί ενθαρρύνετε...

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Γιατί ενθαρρύνετε, οι γυναίκες, να σας φλερτάρουν και τελευταία στιγμή ρίχνετε άκυρο;

Μου αρέσει το βλέμμα απογοήτευσης στη μούρη του θύματος.
5
29%
Θέλω να με φλερτάρουν περισσότεροι απ' όσους είμαι διατεθειμένη να κάνω σεξ.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ελπίζω σε τζάμπα ποτό
2
12%
Νομίζω ότι θέλω, αλλά τελευταία στιγμή το μετανιώνω.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ανάμεσα στην ενθάρρυνση και το φλερτ, έχουν μεσολαβήσει νέα στοιχεία που με έκαναν να αλλάξω γνώμη
2
12%
Δεν το εννοώ πάντα το άκυρο, κάποιες φορές θέλω μόνο να επιμείνει περισσότερο.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Δεν το έχω κάνει ποτέ
4
24%
Άλλο
4
24%

Σύνολο ψήφων: 17

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Re: Γιατί ενθαρρύνετε...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 14 Νοέμ 2018, 21:50

Οι Ελληνίδες στην πλειοψηφια τους μονιμως γκρινιάζουν με τις φιλες τους ότι δεν τις φλερτάρουν, αλλά οταν τις φλερτάρουν γκρινιάζουν διότι αυτος που τις φλέρταρε-χωρις εκεινες να κουνησουν βεβαίως βεβαίως το δαχτυλάκι τους- δεν ήταν το αντίγραφο του Κλουνεϋ ξερωγω ή δεν ήταν και πολύ άνετος στο φλερτ -ως γνωστόν το φλερτ με παγοκολώνα σε βοηθά να μιλάς και να εκφράζεσαι με άνεση.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 14 Νοέμ 2018, 21:52

ρε παιδιά, πρέπει να ανοίξουμε ένα νήμα για το άγνωστο, να ψάξουμε να βρούμε ποια εκδήλωση συναισθήματος που περιέχει ερωτισμό δεν είναι κάλεσμα για άγριο σέξ. Κάτι θα υπάρχει, δεν μπορεί, τα παιδιά πώς το κάνουν; :003:

νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 14 Νοέμ 2018, 21:53

γραφικέ είσαι κομματάκι γκρινιάρης, ε;

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 14 Νοέμ 2018, 21:55

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
14 Νοέμ 2018, 21:50
Οι Ελληνίδες στην πλειοψηφια τους μονιμως γκρινιάζουν με τις φιλες τους ότι δεν τις φλερτάρουν, αλλά οταν τις φλερτάρουν γκρινιάζουν διότι αυτος που τις φλέρταρε-χωρις εκεινες να κουνησουν βεβαίως βεβαίως το δαχτυλάκι τους- δεν ήταν το αντίγραφο του Κλουνεϋ ξερωγω ή δεν ήταν και πολύ άνετος στο φλερτ -ως γνωστόν το φλερτ με παγοκολώνα σε βοηθά να μιλάς και να εκφράζεσαι με άνεση.
Αυτός, όχι το αντίγραφο του. :hebit:

Εικόνα

Πάντως κάποιες φοράνε βέρα. Στο δεξί.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 » 14 Νοέμ 2018, 21:57

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
:goodpost:
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 14 Νοέμ 2018, 21:58

enaon έγραψε:
14 Νοέμ 2018, 21:47
Γραφικός έγραψε:
14 Νοέμ 2018, 21:43
Έλα τώρα!
Άλλο το χαμόγελο "φέρομαι ευγενικά" κι άλλο το χαμόγελο "έλα να με φλερτάρεις". Δεν μπερδεύονται αυτά τα δύο.
δύο φορές είπες οτι τέσταρες και δεν βγήκε, μετά σταμάτησες, που το ξέρεις οτι το κατάλαβες σωστά τελικά; :003:
Είσαι ευγενικός με τα άτομα που οφείλεις να αλληλεπιδράσεις. Αν πάω στο περίπτερο δεν θέλω να είμαι σαν μαλάκας, θα χαμογελάσω, είτε είναι άνδρας είτε γυναίκα. Αν δεν υπάρχει λόγος να μιλήσεις με κάποιον και του χαμογελάς δεν είναι απλή ευγένεια.

Και δεν είναι μόνο αυτό, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να υποκριθεί κάποια ότι γουστάρει. Μία απλή γνωστή καθόταν σε καφετέρια και με είδε στον δρόμο, ενώ δεν την είχα δει. Με πήρε στο κυνήγι για 'καμιά 'κατοστή μέτρα κι είπε "απλά ήθελα να σε ρωτήσω τι κάνεις" "Ωραία, πότε θα βρεθούμε να πούμε τι κάνουμε;" Βγήκαμε και μια και δυο και όταν φτάσαμε στο "σπίτι μου ή σπίτι σου" ήταν "α, δεν κατάλαβες". Τζάμπα δεν ήπια. Μια άλλη φορά καθόμουν στο μπαρ, είχε δυνατή μουσική και μία μου μιλούσε από δίπλα, εγώ έκανα ότι την άκουγα κάποια στιγμή μου λέει "πάμε σπίτι μου;" της λέω "και το ρωτάς;" Καθήσαμε στον καναπέ, μιλούσαμε, σταματήσαμε να μιλάμε, της λέω "και τώρα;" τρίβοντας τα χέρια μου, μου κάνει "τι και τώρα; Δεν γουστάρω άντρες. Για να μιλήσουμε σε κάλεσα"
Έχω τέτοια ένα σωρό.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 14 Νοέμ 2018, 21:59

Δλδ ρε παιδιά, θέλετε να πείτε πως κανένας σας δεν είχε ποτέ επιτυχία στο φλερτ;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 14 Νοέμ 2018, 21:59

νύχτα έγραψε:
14 Νοέμ 2018, 21:53
γραφικέ είσαι κομματάκι γκρινιάρης, ε;
Εϊμαι πωλητής και δεν μπορώ να μην υποκρύνομαι τον πρόσχαρο συνέχεια. Μπαίνω εδώ να ξεδώσω.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 14 Νοέμ 2018, 22:01

Γραφικός έγραψε:
14 Νοέμ 2018, 21:58
enaon έγραψε:
14 Νοέμ 2018, 21:47
Γραφικός έγραψε:
14 Νοέμ 2018, 21:43
Έλα τώρα!
Άλλο το χαμόγελο "φέρομαι ευγενικά" κι άλλο το χαμόγελο "έλα να με φλερτάρεις". Δεν μπερδεύονται αυτά τα δύο.
δύο φορές είπες οτι τέσταρες και δεν βγήκε, μετά σταμάτησες, που το ξέρεις οτι το κατάλαβες σωστά τελικά; :003:
Είσαι ευγενικός με τα άτομα που οφείλεις να αλληλεπιδράσεις. Αν πάω στο περίπτερο δεν θέλω να είμαι σαν μαλάκας, θα χαμογελάσω, είτε είναι άνδρας είτε γυναίκα. Αν δεν υπάρχει λόγος να μιλήσεις με κάποιον και του χαμογελάς δεν είναι απλή ευγένεια.

Και δεν είναι μόνο αυτό, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να υποκριθεί κάποια ότι γουστάρει. Μία απλή γνωστή καθόταν σε καφετέρια και με είδε στον δρόμο, ενώ δεν την είχα δει. Με πήρε στο κυνήγι για 'καμιά 'κατοστή μέτρα κι είπε "απλά ήθελα να σε ρωτήσω τι κάνεις" "Ωραία, πότε θα βρεθούμε να πούμε τι κάνουμε;" Βγήκαμε και μια και δυο και όταν φτάσαμε στο "σπίτι μου ή σπίτι σου" ήταν "α, δεν κατάλαβες". Τζάμπα δεν ήπια. Μια άλλη φορά καθόμουν στο μπαρ, είχε δυνατή μουσική και μία μου μιλούσε από δίπλα, εγώ έκανα ότι την άκουγα κάποια στιγμή μου λέει "πάμε σπίτι μου;" της λέω "και το ρωτάς;" Καθήσαμε στον καναπέ, μιλούσαμε, σταματήσαμε να μιλάμε, της λέω "και τώρα;" τρίβοντας τα χέρια μου, μου κάνει "τι και τώρα; Δεν γουστάρω άντρες. Για να μιλήσουμε σε κάλεσα"
Έχω τέτοια ένα σωρό.
Εσύ έπρεπε να τύχεις σε μένα :003:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 14 Νοέμ 2018, 22:01

Sid Vicious έγραψε:
14 Νοέμ 2018, 21:31
To φλερτ είναι κοινωνικοποιηση, ευχάριστη στιγμή και αθλητισμός.
+1

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 14 Νοέμ 2018, 22:02

Spiros252 έγραψε:
14 Νοέμ 2018, 21:57
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
:goodpost:
όπως περιγράφουμε το φλέρτ ειναι σαν το κυνήγι, τρέχα να σε πιάσω. Αν φάμε την σκόνη της θα γκρινιάζουμε οπότε οκ, την πιάνουμε στο λεπτό, τώρα που έχουμε ένα ποτό ακόμα κλπ, τι κάνουμε, προκαταρκτικά; :003:

Νομίζω οτι λέμε φλερτ και εννοούμε, πέσιμο, καμάκωμα, φαΐ, κάτι τέτοιο. :smt005:

νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 14 Νοέμ 2018, 22:02

Γραφικός έγραψε:
14 Νοέμ 2018, 21:59
Εϊμαι πωλητής και δεν μπορώ να μην υποκρύνομαι τον πρόσχαρο συνέχεια. Μπαίνω εδώ να ξεδώσω.
δώσε

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 14 Νοέμ 2018, 22:03

Dwarven Blacksmith έγραψε:
14 Νοέμ 2018, 21:35
Sid Vicious έγραψε:
To φλερτ είναι κοινωνικοποιηση, ευχάριστη στιγμή και αθλητισμός. Δεν είναι δα απαραιτήτως και κάνα σεξουαλικο κάλεσμα. Για σοβαρευτειτε που γκρινιάζετε για κάτι τέτοιο.
Φλερτάρεις και με άντρες;
Ρε ουστ από δω ανώμαλε ντιγκινταγκα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 14 Νοέμ 2018, 22:07

Sid Vicious έγραψε:
14 Νοέμ 2018, 22:03
Dwarven Blacksmith έγραψε:
14 Νοέμ 2018, 21:35
Sid Vicious έγραψε:
To φλερτ είναι κοινωνικοποιηση, ευχάριστη στιγμή και αθλητισμός. Δεν είναι δα απαραιτήτως και κάνα σεξουαλικο κάλεσμα. Για σοβαρευτειτε που γκρινιάζετε για κάτι τέτοιο.
Φλερτάρεις και με άντρες;
Ρε ουστ από δω ανώμαλε ντιγκινταγκα
Το γκεϊλίκι είναι σεξουαλική προτίμηση, εφόσον λες δεν υπάρχει απαραιτήτως κάτι σεξουαλικό δεν πρέπει να σε επηρρεάζει.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 14 Νοέμ 2018, 22:07

Naida έγραψε:
14 Νοέμ 2018, 22:01
Εσύ έπρεπε να τύχεις σε μένα :003:
Αυτό χωράει πολλές ερμηνείες. Δεν θα πω τίποτα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών