masterridley έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 00:30
vantono έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 00:21
Γιατί βγάζει μαλακίες?
Δεν είναι καθόλου του στυλ μου η μουσική της και δεν την ακούω γενικά, αλλά προσωπικά με έχει εντυπωσιάσει σαν σκηνική παρουσία, όσες φορές έχει τύχει να τη δω από κοντά λαιβ ή έστω από tv.
Στο πρωτοχρονιάτικο στην Αθήνα πχ, μπορεί να τραγουδούσε τραγούδια που δεν μ αρέσουν και δεν με εντυπωσιάζουν, αλλα με όλο αυτό το σκηνικό που έκανε και η ίδια και τα μπαλέτα τριγύρω που την πλαισίωναν, και με τον τρόπο που το επικοινωνούσε με τον κοσμο όλο αυτό, με έκανε να μη μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω της.
Ρε συ, δεν χρειάζεται αιτιολόγηση. Άμα σου αρέσει η μουσική της, καλώς. Εγώ λέω γι'αυτούς που ντρέπονται και λένε "δεν είναι χάλια, ειρωνικό είναι!"
Κυρίως μιλάω για βιντεάκια όπως Tucutum και τέτοια (jesus christ).
Καλά στο πρωτοχρονιάτικο μπορεί να ήταν γαμάτη, και να είπε και ωραία τραγούδια, δεν το είδα.
Ξέρω ότι έχει ταλέντο για πολύ παραπάνω.
Κάπως έτσι το βλέπω κι εγώ. Η Σάττι σαφώς και έχει ταλέντο, μουσικές γνώσεις, σκηνική παρουσία, αυτοπεποίθηση και ξεφεύγει από το κλισέ της στρασάτης τραγουδίστριας πίστας (σε οποιοδήποτε είδος).
Παραδείγματος χάριν το βίντεο της Μάντισσας, το θεωρώ 1000 φάσεις καλύτερο από αυτήν την "ειρωνική" γυφτοπαπαριά που στείλαμε.
Ήταν μια σύγχρονη διασκευή σε κάτι παραδοσιακό, η εικόνα της συγκεκριμένης περιοχής απολύτως αυθεντική (κάπου Σοφοκλέους, Αρμοδίου, Αθηνάς νομίζω) και το "μπαλέτο" καθημερινά κορίτσια με πολύ καλό συγχρονισμό. Αν και είναι παλιό, κάθε φορά που το βλέπω έχει μια φρεσκάδα, που προσωπικώς γουστάρω.
Το φετινό βίντεο, με παραπέμπει σε αραβικό τάκος που έχει τα πάντα όλα. Και γύρο και λουκάνικο και ρώσικη και τυροκαφτερή και κέτσαπ και μουστάρδα και ρίξε και λίγο κρεμμύδι μάστορα για να γλυστράει. Μπορεί όντως να χτυπήσουμε δωδεκάρι, δε λέω.