Επειδή εδώ στην Γκαρντασία όντως το τιγκάρουν στις πατάτες (οι περισσότεροι, όχι όλοι), ακριβώς αυτό που λέει ο ΓΓ κάνω κι εγώ. Και όντως, συνεχίζουν (πάλι οι περισσότεροι) να συμπληρώνουν το κενό απ' τις πατάτες με γύρο, οπότε ένα πιτόγυρο τέτοιου τύπου είναι τελικά κάπου 2-2,5 (τυπικά) αθηναϊκά. Παλιά ζητούσα με λίγες πατάτες, δεν με χαλάει να έχει 5-6 μέσα για την ποικιλία, αλλά ήταν σαν να μιλάς σε ντουβάρια οπότε πλέον τους λέω άνευ κι έχω βρει την χαρά μου.vantono έγραψε: ↑22 Μαρ 2024, 14:01Πού κολλάει αυτο με "αθηνέζους"? Και εγω εδώ και σχεδον 10 χρόνια ετσι το τρώω το σουβλάκι.Alex Amsterdam έγραψε: ↑22 Μαρ 2024, 13:58Ασχετοι Αθηνεζοι.
Εγω παραγγελνω σκετο πιτογυρο
Πιτα και γυρο μονο
Και το τιγκαρουν ολο με γυρο στην ιδια τιμη.
Θα κανω και ενα ζυγισμα την επομενη φορα για να τελειωνουμε μια για παντα με την παπαρολογια.
Ακτινίδιο δεν βάζεις? Πως κι ετσι?
Κάποιοι το πάνε ακόμα πιο μακριά, αφού το τιγκάρουν σε γύρο, ντομάτες, μουστάρδα, κέτσαπ (μπλιαχ...), κρεμύδι κλπ, και αφού το φτάσουν σε τέτοιο σημείο τιγκαρίσματος που να λες εδώ δεν έχει χώρο ούτε για λίγο εξτρά αλάτι, ρίχνουν και μια τηγανιά πατάτες από πάνω. Θέλει τέχνη κάτι τέτοιο, σίγουρα.
Ο τύπος που έφαγες στον Φοίνικα, κάποτε είχε καλή φήμη όντως. Εδώ και πολλά χρόνια όμως δεν λέει, τίγκα στα λίπη και τα λάδια είναι, εγώ έκανα μια ακόμα απόπειρα πριν 6-7 χρόνια να δω αν άλλαξε κάτι και ήταν η τελευταία. Απορώ όμως που δεν σ' άρεσε, γιατί όσους γνωστούς Αθηναίους έχω, όποτε ανεβαίνουν εδώ πάνω τρελαίνονται να πάνε να φάνε απ' τον Πρασσά που είναι κάτι αντίστοιχο. Τεράστια (ακόμα και για τα δικά μας δεδομένα) πιτόγυρα, τίγκα στο λάδι. Κι αυτός έχει φάει Χ φυσικά, εδώ και πάααααρα πολλά χρόνια.
Ο Sid είναι άλλη ιστορία, μια κατηγορία μόνος του.