Άσ' το καλό μου, δεν έχω νοοτροπία 15χρονου στο ίνστα.
Το σίγουρο είναι ότι τη γνώμη μου για την αριστερά, δεν τη διαμόρφωσαν δεξιοί αλλά πρωτοκλασάτοι αριστεροί.

Άσ' το καλό μου, δεν έχω νοοτροπία 15χρονου στο ίνστα.
1 Ναιpaul25 έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 17:00brb και tyt έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 16:05Πότε έγινε αυτό και δεν το κατάλαβα; Μία τηλεόραση και ένα πλυντήριο ήταν η δικιά μου καταναλωτική τάση.
1 Ψυγεια,2 τηλεορασεις, 3 καλα ποτα, 4 καλα υφασματα και φορεματα, 5 νοοτροοπια διακοπων, 6 ανοιξανε τα πρωτα πολυκαταστηματα, 7 εξαπλωση αυτοκινητου, 8 αγορες πικ απ και γενικα συγχρονο αστικο πνευμα.
Γιατί το να φωτίσεις μια σκοτεινή όψη της τότε εποχης, είναι νοοτροπια 15χρονουν στο ινστα;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 20:41Άσ' το καλό μου, δεν έχω νοοτροπία 15χρονου στο ίνστα.
Το σίγουρο είναι ότι τη γνώμη μου για την αριστερά, δεν τη διαμόρφωσαν δεξιοί αλλά πρωτοκλασάτοι αριστεροί.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 20:38Πάντως, για να τα λέμε όλα, έγινε καλή δουλίτσα, με προσπάθεια, όχι άρπα κόλα. Θυμάμαι ότι η δασκάλα μας στο δημοτικό έμπηγε τα κλάματα όταν παίζανε τα ηχητικάnik_killthemall έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 13:10όπως τα λέει ο λουγκόζι ! τουλάχιστον 20 χρόνια στη μεταπολίτευση γίνεται αυτή η προπαγάνδα στα σχολεία, άρμα που σκότωσε φοιτητές, η επέτειος παρουσιάζεται ως επέτειος του πολυτεχνείου και όχι ως λαϊκή εξέγερση (όπως δείχνουν και τα επιβεβαιωμένα θύματα) και ταυτίζεται με την αποκατάσταση της δημοκρατίας στην οποία συμμετείχαν ΜΟΝΟ αριστεροί ! Η επέτειος σε όλη τη μεταπολίτευση παρουσιάζεται ως νίκη της αριστεράς ενάντια στον φασισμό (που εξ ορισμού είναι το κέντρο και η δεξιά).
Πού το περιεργο; Οταν το ΠΑΣΟΚ εδινε τον Οτσαλαν στους Τουρκους κ ξυλοφορτωνε τους Κουρδους στο κεντρο, η ΠΑΣΠ διαδηλωνε στην αμερικανικη πρεσβεια μαζι με τους αλλους διαδηλωτες. Γιατι το διαδοχο σχημα του ΠΑΣΟΚ να συμπεριφερθει διαφορετικα;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 20:59Αντιπροσωπία του ΣΥΡΙΖΑ διαδήλωσε έξω από την Αμερικανική πρεσβεία. Δεν μπορεί, ζούμε σε παράλληλη διάσταση...
Βρε συ, σου ειπα ξεκιναγε η καταναλωση, δημιουργουνταν η μεσαια ταξη και η οποια μαζικοποιηθηκε το 80 πλεον, εκει ειχαμε τη κορυφωση τιυ φαινομενου. Ακομα και σε Ελληνικες ταινιες της εποχης εχουμε δυο ειδη, αυτες που δειχνιυν τη φτωχια για τους πολλους και αυτες με τον Κωνστανταρα να πηγαινει σε καμπανες, να τα σπαει στα μπουζουκια κλπ Αν η γκροτεσκα περσονα του Κωνστανταρα δεν ηταν κατι γνωριμο για εκεινη την εποχη δεν θα τον βαζαν στις ταινιες και αλλωστε θελαν να ταυτιστει και η ανερχομενη αστικη ταξη.brb και tyt έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 20:451 Ναι
2 Ναι
3 Πάντα καλά ήταν
4 Είχε φθηνά και ακριβά όποιος είχε αγόραζε
5 Διακοπές; άγνωστη λέξη.
6 Για χούντα μιλάμε ακτός αν εννοείς τον Φωκά και τον Καρύδα.
7 are you crazy; Αυτοκίνητο τότε; όποιος είχε μηχανάκι ήταν τυχερός.
Ούτε καν στη δεκαετία του '80. Μετά το 1994 άρχισαν οι αγορές αυτοκινήτων με δανεικά και στο φουλ μετά το 2002.
8 Στη χούντα ήταν πανάκριβα, μέχρι το 81 με πολύ κόπο, μετά περισσότερο αλλά πάλι ήταν ακριβά.
Στα τέλη του '70 και την δεκαετία του '80 άρχισαν οι αγορές αγροτεμαχίων για εξοχικά. Η αγορά σπιτιού ήταν σχεικά εύκολη στη χούντα, πιο δύσκολη την δεκαετία του '80 και με τα δανεικά μετά το 2002 γιούργια.
Nandros έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 17:51Ο Αριστείδης Παλαΐνης, ένας από τους βασικούς πρωτεργάτες της Δικτατορίας του ’67, είναι μάρτυρας του κώλου.Golden Age έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 17:09Ο Παλλαΐνης πάντως για την απόπειρα εισβολής στο υπουργείο Δημοσίας Τάξεως είχε αναφέρει (σε συνέντευξη στον Τράγκα) ότι ορισμένοι είχανε διαρρήξει οπλοπωλία και συμμετείχαν στην απόπειρα εισβολής ένοπλοι.
Μόνο χουντολάγνους μπορεί να πείσει..
Περνάω πολύ καλύτερα από τότε με τους σκατοχουνταίους, ναζουλάκο!The Rebel έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 21:30Nandros έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 17:51Ο Αριστείδης Παλαΐνης, ένας από τους βασικούς πρωτεργάτες της Δικτατορίας του ’67, είναι μάρτυρας του κώλου.Golden Age έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 17:09Ο Παλλαΐνης πάντως για την απόπειρα εισβολής στο υπουργείο Δημοσίας Τάξεως είχε αναφέρει (σε συνέντευξη στον Τράγκα) ότι ορισμένοι είχανε διαρρήξει οπλοπωλία και συμμετείχαν στην απόπειρα εισβολής ένοπλοι.
Μόνο χουντολάγνους μπορεί να πείσει..Nandros
ναι μωρε. γιατι την ιδια εποχη οσοι ειχαν δημοκρατια ψοφολογουσαν. ακούγανε για χουντα και πολιορκουσαν τα σύνορα για να μεινουν στον παττακοπαραδεισο.The Rebel έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 21:30Nandros έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 17:51Ο Αριστείδης Παλαΐνης, ένας από τους βασικούς πρωτεργάτες της Δικτατορίας του ’67, είναι μάρτυρας του κώλου.Golden Age έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 17:09Ο Παλλαΐνης πάντως για την απόπειρα εισβολής στο υπουργείο Δημοσίας Τάξεως είχε αναφέρει (σε συνέντευξη στον Τράγκα) ότι ορισμένοι είχανε διαρρήξει οπλοπωλία και συμμετείχαν στην απόπειρα εισβολής ένοπλοι.
Μόνο χουντολάγνους μπορεί να πείσει..Nandros
Δεν είναι;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 20:40πρεπει να θεωρεις τον ελληνικο λαό πολύ τελειωμενο, αμορφωτο, ξεφτιλισμενο, στα 'ορια του πιθηκοειδούς.
Ελπίζω να μην εννοείς την εξορία των αντιφρονούντων στα νησιά.