Όχι η Κίνα από ό,τι διαβάζεις δεν κάνει αυτό το πράγμα. Επιτίθεται στην θρησκεία και κατ' επέκταση σε όλους τους μουσουλμάνους και μη.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 21:31Μάλιστα, βλέπεις λοιπόν πόσο εύκολο είναι να σου θέσουν ένα δίλλημα τύπου "δικτατορία ή παιδεραστία" και να σε πείσουν για ο,τιδήποτε.
Πες λοιπόν ότι την παιδεραστία αποτρέπει και η Κίνα και κοιμήσου ήσυχος.
Οποιος απεχει απο την καταναλωση αλκοολ να παραδιδεται στις αρχες..
Re: Οποιος απεχει απο την καταναλωση αλκοολ να παραδιδεται στις αρχες..
the end
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Πεθαίνει ένας τυπάκος και πάει καρφί στην κόλαση.brb και tyt έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 20:55Δεν ξέρω αν κάνετε πλάκα αλλά ούτε σαν τουρίστας δεν θα πάω εκεί.Northern Spirit έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 20:46θα ερχεται κινεζα του κομματος καθε πρωι στο σπιτι και θα σου φτιαχνει καφε. Θα περιμενει να τον πιεις και μετα θα αποχωρει..
Αυτούς που δεν καπνίζουν τι τους κάνουν;
Εκεί που καθότανε, του λέει ο σατανάς
Πεθαίνει ένας τυπάκος και πάει καρφί στην κόλαση…
“Ρε συ πολύ σκυθρωπός φαίνεσαι”.
Απαντά ο τυπάκος εμβρόντητος, “Ε όσο να ναι κόλαση, τι με περιμένει… αναθεωρώ τα λάθη που με έφεραν εδώ…”
Σατανάς – “Ίσως όμως να μην είναι τόσο άσχημα όσο νομίζεις.. – να σου πω καπνίζεις ?
Τύπος-“Ε Κανά πακετάκι τη μέρα το κάπνιζα..”
Σατανάς – “Τις Δευτέρες έχουμε ημέρα καπνίσματος με τα καλύτερα τσιγάρα από όλο τον κόσμο – για καρκίνο μη φοβάσαι ήδη νεκρός είσαι”
Ο τύπος ανασκουμπώνεται λίγο ανακουφισμένα…
Σατανάς – “Πίνεις?”
Τύπος – “Ε όλο και κανά ουισκάκι χτύπαγα κάτω….”
Σατανάς – “Τις Τρίτες είναι μέρα ποτού, με τα καλύτερα και ποιο ακριβά ποτά του κόσμου. Για συκώτια μη φοβάσαι, νεκρός είσαι…”
Ο τύπος παίρνει λίγο τα πάνω του πλέον!
Σατανάς – “Τζογάρεις ?”
Τύπος-“Για να μαι ειλικρινής -μετανιώνω που άφησα την οικογένεια μου στο δρόμο, εξαιτίας του πάθους μου για το καζίνο, αλλά ναι τζογάριζα…”.
Σατανάς – “Τετάρτες στρώνουμε χαρτάκι και όσοι θέλουν μπαρμπουτάκι – και να χρεοκοπήσεις στα @@ σου…”
Ο τύπος τώρα μέσα του λέει – ρε δεν είναι κι άσχημα, καλά που ήρθα εδώ…
Σατανάς – “Κανά τσιγαριλίκι έκανες, πες αλήθεια?”
Τύπος – “Ναι έπινα κανά ζωνιανό που και που…”
Σατανάς -“Πέμπτες ημέρα ναρκωτικών, οι καλύτερες κόκες από Κολομβία, τα πάντα… και να εθιστείς τι σε νοιάζει, νεκρός είσαι.”
Ο τύπος πλέον είναι με χαμόγελο πλατύ και στα όρια της ευτυχίας…
Σατανάς – “Να σου πω, μεταξύ μας, τον έπαιρνες που και που από πίσω ??”
Τύπος – “Α σατανά μου όλες τις αμαρτίες έχω κάνει, αλλά αυτό ΠΟΤΕ.”
Σατανάς – “Χμμμ… τότε οι Παρασκευές θα ναι ζόρικες…
Όταν σας τα έλεγα πως στην Κίνα είναι φίνα...
Ordem e Progresso.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ελεος με τα "αστεία" που δαιμονοποιουν το πάρσιμο. Καταρχήν, το να τον παιρνεις δεν σημαίνει οτι εισαι ομοφυλόφιλος, μπορεις να το κάνεις και με γυναίκα, για οσους ενδιαφέρονται. Και κατα δεύτερο, η πρώτη Παρασκευή θα είναι ζόρικη, μετα θα του αρέσει!

Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
-
- Μέλη που αποχώρησαν
perseus έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 21:38Πεθαίνει ένας τυπάκος και πάει καρφί στην κόλαση.
Πεθαίνει ένας τυπάκος και πάει καρφί στην κόλαση…
“Ρε συ πολύ σκυθρωπός φαίνεσαι”.
Απαντά ο τυπάκος εμβρόντητος, “Ε όσο να ναι κόλαση, τι με περιμένει… αναθεωρώ τα λάθη που με έφεραν εδώ…”
Σατανάς – “Ίσως όμως να μην είναι τόσο άσχημα όσο νομίζεις.. – να σου πω καπνίζεις ?
Τύπος-“Ε Κανά πακετάκι τη μέρα το κάπνιζα..”
Σατανάς – “Τις Δευτέρες έχουμε ημέρα καπνίσματος με τα καλύτερα τσιγάρα από όλο τον κόσμο – για καρκίνο μη φοβάσαι ήδη νεκρός είσαι”
Ο τύπος ανασκουμπώνεται λίγο ανακουφισμένα…
Σατανάς – “Πίνεις?”
Τύπος – “Ε όλο και κανά ουισκάκι χτύπαγα κάτω….”
Σατανάς – “Τις Τρίτες είναι μέρα ποτού, με τα καλύτερα και ποιο ακριβά ποτά του κόσμου. Για συκώτια μη φοβάσαι, νεκρός είσαι…”
Ο τύπος παίρνει λίγο τα πάνω του πλέον!
Σατανάς – “Τζογάρεις ?”
Τύπος-“Για να μαι ειλικρινής -μετανιώνω που άφησα την οικογένεια μου στο δρόμο, εξαιτίας του πάθους μου για το καζίνο, αλλά ναι τζογάριζα…”.
Σατανάς – “Τετάρτες στρώνουμε χαρτάκι και όσοι θέλουν μπαρμπουτάκι – και να χρεοκοπήσεις στα @@ σου…”
Ο τύπος τώρα μέσα του λέει – ρε δεν είναι κι άσχημα, καλά που ήρθα εδώ…
Σατανάς – “Κανά τσιγαριλίκι έκανες, πες αλήθεια?”
Τύπος – “Ναι έπινα κανά ζωνιανό που και που…”
Σατανάς -“Πέμπτες ημέρα ναρκωτικών, οι καλύτερες κόκες από Κολομβία, τα πάντα… και να εθιστείς τι σε νοιάζει, νεκρός είσαι.”
Ο τύπος πλέον είναι με χαμόγελο πλατύ και στα όρια της ευτυχίας…
Σατανάς – “Να σου πω, μεταξύ μας, τον έπαιρνες που και που από πίσω ??”
Τύπος – “Α σατανά μου όλες τις αμαρτίες έχω κάνει, αλλά αυτό ΠΟΤΕ.”
Σατανάς – “Χμμμ… τότε οι Παρασκευές θα ναι ζόρικες…

Δεν έχει σημασία, μιλάμε για ένα εκατομμύριο άτομα σε στρατόπεδα συγκέντρωσης σε μια μειονότητα 24 εκατομμυρίων με την δικαιολογία ότι δεν πίνουν αλκοόλ.
Φαντάζεσαι ότι εκεί δεν σκέφτονται καν να εφαρμόσουν την Σάρια.
the end
- Dwarven Blacksmith
Αν ρωτήσεις τους Κινέζους θα σου πουν ότι μια χαρά το σκέφτονται.

ναι καλά, θα ήθελες να μην έχει σημασία.

πάντως αναλογικά η επαρχεία των 24 εκ της κίνας, ειναι σαν να λέμε η Μυτιλήνη ή η Σάμος. Πάλι αναλογικά, εμείς έχουμε μεγαλύτερα στρατόπεδα πολιτισμού.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 19 Νοέμ 2018, 22:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εσύ για να έχουμε καλό ρώτημα ποια η θέση σου επάνω στο θέμα; Οκ να προσπαθείς να μου την πεις καλά είναι, αλλά από εκεί και πέρα τι γίνεται, τι πιστεύεις;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 21:58Αν ρωτήσεις τους Κινέζους θα σου πουν ότι μια χαρά το σκέφτονται.
the end
να πω εγώ;
Πιστευω οτι η χαρά μας να πούμε κάτι κακό για την κατσίκα του γείτονα, μας κάνει να ξεχνάμε οτι η κίνα δεν είναι γείτονας.
Πιστευω οτι η χαρά μας να πούμε κάτι κακό για την κατσίκα του γείτονα, μας κάνει να ξεχνάμε οτι η κίνα δεν είναι γείτονας.

Κάτσε ρε φίλε δεν μπορείς να κρίνεις χωρίς να έχεις προβάλει πρώτα την θέση σου.
the end
- Northern Spirit
δεν απαντησες...Athina__P έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 20:53Δεν στηρίζω τους υποκριτές πάντως που ασχολούνται με τα ανθρώπινα δικαιώματα μόνο μιας μερίδας ανθρώπων, συγκεκριμένα της μερίδας που αποδείχτηκε ότι ξεπλένει μερικά από τα πιο αιμοσταγή συμβάντα στον 21ο αιώνα!
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Northern Spirit
Μαλλον θα περασεις απο ανακριση ως υποπτοςbrb και tyt έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 20:55Δεν ξέρω αν κάνετε πλάκα αλλά ούτε σαν τουρίστας δεν θα πάω εκεί.Northern Spirit έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 20:46θα ερχεται κινεζα του κομματος καθε πρωι στο σπιτι και θα σου φτιαχνει καφε. Θα περιμενει να τον πιεις και μετα θα αποχωρει..
Αυτούς που δεν καπνίζουν τι τους κάνουν;

"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Μπραβο στους Κινεζους. Στηριζω 100%
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση θέλω να καταγγείλω μέλος του φορουμ στις Αρχές
από jackie Daniels » 12 Φεβ 2025, 16:04 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 171 Απαντήσεις
- 3181 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
12 Φεβ 2025, 20:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι κρύβουν οι καρμπόν καταθέσεις επιζώντων στις Λιμενικές αρχές
από Juno » 23 Ιουν 2023, 10:14 » σε Εθνικά Θέματα - 0 Απαντήσεις
- 362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno