Οποιος απεχει απο την καταναλωση αλκοολ να παραδιδεται στις αρχες..

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Nero

Re: Οποιος απεχει απο την καταναλωση αλκοολ να παραδιδεται στις αρχες..

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 19 Νοέμ 2018, 22:56

Athina__P έγραψε:
19 Νοέμ 2018, 22:50
Διάβασα το άρθρο του BBC προσεκτικά. Πιστεύει κανείς ειλικρινά ότι μιλάμε για ένα εκατομμύριο κρατούμενους αυτή τη στιγμή; Δεν προκύπτει από πουθενά! Τι κτίρια είναι αυτά; Θα έπρεπε να είναι... Σαν τρεις Θεσσαλονίκες συνολικά; ή και παραπάνω;

Από την άλλη, οι Κινέζοι τα έκαναν αυτά με τις εξαφανίσεις, χρόοοονια τώρα, τώρα το κάνουν μαζικά.
Έναν δόκτορα Mccoy απο το παλιό τι τον έχεις?

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 19 Νοέμ 2018, 22:58

Πες μου τώρα ότι δεν ήξερες ότι μπορει εκεί που περπατας στο δρόμο στην Κίνα να σε μαζέψουν για οποιονδήποτε λόγο... Χρόνια τώρα! Πρώτη φορά το ακούς Και η διεθνής κοινότητα πρέπει τώρα να κουνήσει το δάχτυλο στην Κίνα, ενώ πριν ήταν εσωτερικές της υποθέσεις, ενώ για τη Σαουδική Αραβία, είπες τίποτα; Δεν άκουσα!

https://eu.usatoday.com/story/news/nati ... e/1796747/

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 19 Νοέμ 2018, 22:58

Athina__P έγραψε:
19 Νοέμ 2018, 22:50
Dwarven Blacksmith έγραψε:
19 Νοέμ 2018, 22:33
Πάνας έγραψε:
19 Νοέμ 2018, 22:04
Εσύ για να έχουμε καλό ρώτημα ποια η θέση σου επάνω στο θέμα; Οκ να προσπαθείς να μου την πεις καλά είναι, αλλά από εκεί και πέρα τι γίνεται, τι πιστεύεις;
Εγώ προσωπικά βλέπω ότι οι μεγαλύτεροι πολέμιοι της Κίνας υπονομεύουν τη φιλελεύθερη δημοκρατία εντός της ίδιας της Δύσης.
Αρνούμαι να παίξω το παιχνίδι τους για οποιοδήποτε λόγο. Αν ξεκαθαρίσει η κατάσταση εντός, τότε θα πάρω θέση για την Κίνα.
Αααα μπράβο!

Διάβασα το άρθρο του BBC προσεκτικά. Πιστεύει κανείς ειλικρινά ότι μιλάμε για ένα εκατομμύριο κρατούμενους αυτή τη στιγμή; Δεν προκύπτει από πουθενά! Τι κτίρια είναι αυτά; Θα έπρεπε να είναι... Σαν τρεις Θεσσαλονίκες συνολικά; ή και παραπάνω;

Από την άλλη, οι Κινέζοι τα έκαναν αυτά με τις εξαφανίσεις, χρόοοονια τώρα, τώρα το κάνουν μαζικά.
επισης, στην αλβανια οι αυλες των σπιτιωνε ειναι ασβεστωμενες και μυριζουν γιασεμι, και οι νεοι σεβονται τους γεροντες και δεν μαγαριζουν τις γειτονιες τους.

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 19 Νοέμ 2018, 23:02

Ε, ας μας πει ο Καβαλιέρε που είχε πάρε δώσε με την Κίνα, γιατί εγώ ήξερα Expats που είχαν ακριβώς αυτό το θέμα με τη συγκεκριμένη χώρα. Βέβαια τους Εxpats τους σέβονται κάπως περισσότερο, αλλά για τους πολίτες τους δεν μασάνε και πολύ. Τουλάχιστον στα τέλη nineties. Business as usual να κρατάνε πολίτες τους χωρίς προφανή λόγο και χωρίς να δίνουν λογαριασμό.

Ενώ για τη Σαουδική Αραβία.... όλα καλά θα υποθέτει κανείς! Πρόβλημα αυτών που θέλουν Χριστουγεννιάτικα δέντρα, ας πρόσεχαν!

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 19 Νοέμ 2018, 23:03

Πάνας έγραψε:
19 Νοέμ 2018, 22:54
enaon έγραψε:
19 Νοέμ 2018, 22:51
πάνα, όταν θες να καθαρήσεις το σπίτι σου, ξεκινάς απο ένα διαμέρισμα 5 τετράγωνα παραπέρα πάντα, ή εδώ απλά έχει πλάκα;
Για τους Παλαιστίνιους έχουμε μιλήσει πολλές φορές, κανείς δεν επικροτεί την θέση των Ισραηλινών εκτός από τους γνωστούς.
και οι παλαιστίνιοι στου διόλου τον κόπανο είναι. Παρατηρείς τον νάνο, αλλά βλέπω οτι η λύση σου στα προβλήματά μας ειναι να ασχοληθούμε με των άλλων. Ούτε αμερικάνικη επαρχεία να ήμασταν :003:

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 19 Νοέμ 2018, 23:03

Για όποιον ενδιαφέρεται εδώ θα βρει λεπτομέρειες.

Στην άκρη της ερήμου στη δυτική Κίνα, ένα επιβλητικό κτίριο βρίσκεται πίσω από έναν ψηλό φράχτη που καταλήγει σε αγκαθωτό συρματόπλεγμα. Γιγάντια ζωγραφισμένα κόκκινα πρόσωπα στην πρόσοψη του κτιρίου παροτρύνουν τον κόσμο να μάθει κινεζικά, να μελετήσει τους νόμους και να αποκτήσει εργασιακά προσόντα. Φρουροί καθιστούν σαφές ότι οι επισκέπτες δεν είναι ευπρόσδεκτοι. Εντός των τειχών του παράξενου κτιρίου εκατοντάδες μουσουλμάνοι περνούν τη μέρα τους σε πιεστικό πρόγραμμα κατήχησης κατά το οποίο αναγκάζονται να ακούν διαλέξεις, να υμνούν το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας μέσω ύμνων και να γράφουν εκθέσεις «αυτοκριτικής», σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που έχουν αποφυλακιστεί από την παραπάνω δομή.

Συνέχεια στο λινκ
http://www.kathimerini.gr/984214/galler ... -sthn-kina
the end

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 19 Νοέμ 2018, 23:05

πάνα με την Μυτιλήνη και τα άλλα κέντρα διασκέδασης που έχουμε τί κάνουμε, τους αφήνουμε όλους ελεύθερους ή όχι;
Στην άκρη της ερήμου στη δυτική Κίνα, ένα επιβλητικό κτίριο βρίσκεται πίσω από έναν ψηλό φράχτη που καταλήγει σε αγκαθωτό συρματόπλεγμα.
νόμιζα οτι ήταν αρλεκιν, απογοητεύτηκα που δεν είχε πλοκή, κρίμα.

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 19 Νοέμ 2018, 23:07

enaon έγραψε:
19 Νοέμ 2018, 23:05
πάνα με την Μυτιλήνη και τα άλλα κέντρα διασκέδασης που έχουμε τί κάνουμε, τους αφήνουμε όλους ελεύθερους ή όχι;
Εγώ είμαι υπέρ, οι χώρες που θέλουν να πάνε δεν είναι.
the end

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 19 Νοέμ 2018, 23:07

Athina__P έγραψε:
19 Νοέμ 2018, 23:02
Ε, ας μας πει ο Καβαλιέρε που είχε πάρε δώσε με την Κίνα, γιατί εγώ ήξερα Expats που είχαν ακριβώς αυτό το θέμα με τη συγκεκριμένη χώρα. Βέβαια τους Εxpats τους σέβονται κάπως περισσότερο, αλλά για τους πολίτες τους δεν μασάνε και πολύ. Τουλάχιστον στα τέλη nineties. Business as usual να κρατάνε πολίτες τους χωρίς προφανή λόγο και χωρίς να δίνουν λογαριασμό.

Ενώ για τη Σαουδική Αραβία.... όλα καλά θα υποθέτει κανείς! Πρόβλημα αυτών που θέλουν Χριστουγεννιάτικα δέντρα, ας πρόσεχαν!
ειμαι σιγουρος πως αμα πας εξπατ (μεταφραση: λευκος μεταναστης με καλη δουλεια) στην Κινα, ενα απο τα πρωτα πραγματα που κανεις ειναι μια τουριστικη επισκεψη στα στρατοπεδα συγκεντρωσης.

Εικόνα

Εικόνα

ΡΙΑΝΤ 2015

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 19 Νοέμ 2018, 23:10

enaon έγραψε:
νόμιζα οτι ήταν αρλεκιν, απογοητεύτηκα που δεν είχε πλοκή, κρίμα.
Είσαι φαιδρός τελικά, αποκλείεται να διάβασες το άρθρο σε τόσο λίγο χρόνο αλλά έχεις γνώμη. Νομίζω πως δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο για το θέμα, θα πειράξουμε κανένα άλλο σε κάποιο νήμα, ε;
the end

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 19 Νοέμ 2018, 23:12

Πάνας έγραψε:
19 Νοέμ 2018, 23:07
enaon έγραψε:
Δηλαδή τους κρατάμε στα κέντρα αθλοπαιδιών μέχρι να πείσουμε τους άλλους να τους δεχθούν; Αμα σε βοηθάει να κοιμάσαι ήσυχος, έτσι θα είναι. :003:

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 19 Νοέμ 2018, 23:15

enaon έγραψε:
19 Νοέμ 2018, 23:12
Πάνας έγραψε:
19 Νοέμ 2018, 23:07
enaon έγραψε:
Δηλαδή τους κρατάμε στα κέντρα αθλοπαιδιών μέχρι να πείσουμε τους άλλους να τους δεχθούν; Αμα σε βοηθάει να κοιμάσαι ήσυχος, έτσι θα είναι. :003:
Αφού υπάρχει συμφωνία για τα στρατόπεδα. Αυτό έλεγα στους ΣΥΡΙΖΑιους πριν δυό μήνες, για τις προεκλογικές θέσεις τους και μου έλεγαν για τις συμφωνίες. Μπορώ να βρω και το νήμα να διαβάσεις την συζήτηση αν θες.
the end

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 19 Νοέμ 2018, 23:15

Πάνας έγραψε:
19 Νοέμ 2018, 23:10
Είσαι φαιδρός τελικά, αποκλείεται να διάβασες το άρθρο σε τόσο λίγο χρόνο αλλά έχεις γνώμη.
πρέπει να διαβάσω το μυθιστόρημα της καθημερινής για να έχω γνώμη πάνα; Έχω, στην είπα, τους νιουκάρουμε ή αποδεχόμαστε οτι ο καιρός μας πέρασε, τα ρεπορτάζ με συναίσθημα και φαντασία τι σχέση έχουν όμως;

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 19 Νοέμ 2018, 23:16

Πάνας έγραψε:
19 Νοέμ 2018, 23:15
Αφού υπάρχει συμφωνία για τα στρατόπεδα.
δεν κατάλαβα, αν υπάρχει συμφωνία είναι καλά στρατόπεδα; Δηλαδή μία συμφωνία λείπει και απο την κίνα για να πουμε μπράβο;

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 19 Νοέμ 2018, 23:18

Μίλησε κανείς στον Νορδερν για Σαουδική Αραβία;

ΛΑΛΑΛΑΛΑλλλλλαλαλαλαααααα...

Εικόνα

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών