Έναν δόκτορα Mccoy απο το παλιό τι τον έχεις?Athina__P έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 22:50Διάβασα το άρθρο του BBC προσεκτικά. Πιστεύει κανείς ειλικρινά ότι μιλάμε για ένα εκατομμύριο κρατούμενους αυτή τη στιγμή; Δεν προκύπτει από πουθενά! Τι κτίρια είναι αυτά; Θα έπρεπε να είναι... Σαν τρεις Θεσσαλονίκες συνολικά; ή και παραπάνω;
Από την άλλη, οι Κινέζοι τα έκαναν αυτά με τις εξαφανίσεις, χρόοοονια τώρα, τώρα το κάνουν μαζικά.
Οποιος απεχει απο την καταναλωση αλκοολ να παραδιδεται στις αρχες..
Re: Οποιος απεχει απο την καταναλωση αλκοολ να παραδιδεται στις αρχες..
Πες μου τώρα ότι δεν ήξερες ότι μπορει εκεί που περπατας στο δρόμο στην Κίνα να σε μαζέψουν για οποιονδήποτε λόγο... Χρόνια τώρα! Πρώτη φορά το ακούς Και η διεθνής κοινότητα πρέπει τώρα να κουνήσει το δάχτυλο στην Κίνα, ενώ πριν ήταν εσωτερικές της υποθέσεις, ενώ για τη Σαουδική Αραβία, είπες τίποτα; Δεν άκουσα!
https://eu.usatoday.com/story/news/nati ... e/1796747/
https://eu.usatoday.com/story/news/nati ... e/1796747/
- blackpaint
επισης, στην αλβανια οι αυλες των σπιτιωνε ειναι ασβεστωμενες και μυριζουν γιασεμι, και οι νεοι σεβονται τους γεροντες και δεν μαγαριζουν τις γειτονιες τους.Athina__P έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 22:50Αααα μπράβο!Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 22:33Εγώ προσωπικά βλέπω ότι οι μεγαλύτεροι πολέμιοι της Κίνας υπονομεύουν τη φιλελεύθερη δημοκρατία εντός της ίδιας της Δύσης.
Αρνούμαι να παίξω το παιχνίδι τους για οποιοδήποτε λόγο. Αν ξεκαθαρίσει η κατάσταση εντός, τότε θα πάρω θέση για την Κίνα.
Διάβασα το άρθρο του BBC προσεκτικά. Πιστεύει κανείς ειλικρινά ότι μιλάμε για ένα εκατομμύριο κρατούμενους αυτή τη στιγμή; Δεν προκύπτει από πουθενά! Τι κτίρια είναι αυτά; Θα έπρεπε να είναι... Σαν τρεις Θεσσαλονίκες συνολικά; ή και παραπάνω;
Από την άλλη, οι Κινέζοι τα έκαναν αυτά με τις εξαφανίσεις, χρόοοονια τώρα, τώρα το κάνουν μαζικά.
Ε, ας μας πει ο Καβαλιέρε που είχε πάρε δώσε με την Κίνα, γιατί εγώ ήξερα Expats που είχαν ακριβώς αυτό το θέμα με τη συγκεκριμένη χώρα. Βέβαια τους Εxpats τους σέβονται κάπως περισσότερο, αλλά για τους πολίτες τους δεν μασάνε και πολύ. Τουλάχιστον στα τέλη nineties. Business as usual να κρατάνε πολίτες τους χωρίς προφανή λόγο και χωρίς να δίνουν λογαριασμό.
Ενώ για τη Σαουδική Αραβία.... όλα καλά θα υποθέτει κανείς! Πρόβλημα αυτών που θέλουν Χριστουγεννιάτικα δέντρα, ας πρόσεχαν!
Ενώ για τη Σαουδική Αραβία.... όλα καλά θα υποθέτει κανείς! Πρόβλημα αυτών που θέλουν Χριστουγεννιάτικα δέντρα, ας πρόσεχαν!
και οι παλαιστίνιοι στου διόλου τον κόπανο είναι. Παρατηρείς τον νάνο, αλλά βλέπω οτι η λύση σου στα προβλήματά μας ειναι να ασχοληθούμε με των άλλων. Ούτε αμερικάνικη επαρχεία να ήμασταν

Για όποιον ενδιαφέρεται εδώ θα βρει λεπτομέρειες.
Στην άκρη της ερήμου στη δυτική Κίνα, ένα επιβλητικό κτίριο βρίσκεται πίσω από έναν ψηλό φράχτη που καταλήγει σε αγκαθωτό συρματόπλεγμα. Γιγάντια ζωγραφισμένα κόκκινα πρόσωπα στην πρόσοψη του κτιρίου παροτρύνουν τον κόσμο να μάθει κινεζικά, να μελετήσει τους νόμους και να αποκτήσει εργασιακά προσόντα. Φρουροί καθιστούν σαφές ότι οι επισκέπτες δεν είναι ευπρόσδεκτοι. Εντός των τειχών του παράξενου κτιρίου εκατοντάδες μουσουλμάνοι περνούν τη μέρα τους σε πιεστικό πρόγραμμα κατήχησης κατά το οποίο αναγκάζονται να ακούν διαλέξεις, να υμνούν το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας μέσω ύμνων και να γράφουν εκθέσεις «αυτοκριτικής», σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που έχουν αποφυλακιστεί από την παραπάνω δομή.
Συνέχεια στο λινκ
http://www.kathimerini.gr/984214/galler ... -sthn-kina
Στην άκρη της ερήμου στη δυτική Κίνα, ένα επιβλητικό κτίριο βρίσκεται πίσω από έναν ψηλό φράχτη που καταλήγει σε αγκαθωτό συρματόπλεγμα. Γιγάντια ζωγραφισμένα κόκκινα πρόσωπα στην πρόσοψη του κτιρίου παροτρύνουν τον κόσμο να μάθει κινεζικά, να μελετήσει τους νόμους και να αποκτήσει εργασιακά προσόντα. Φρουροί καθιστούν σαφές ότι οι επισκέπτες δεν είναι ευπρόσδεκτοι. Εντός των τειχών του παράξενου κτιρίου εκατοντάδες μουσουλμάνοι περνούν τη μέρα τους σε πιεστικό πρόγραμμα κατήχησης κατά το οποίο αναγκάζονται να ακούν διαλέξεις, να υμνούν το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας μέσω ύμνων και να γράφουν εκθέσεις «αυτοκριτικής», σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που έχουν αποφυλακιστεί από την παραπάνω δομή.
Συνέχεια στο λινκ
http://www.kathimerini.gr/984214/galler ... -sthn-kina
the end
πάνα με την Μυτιλήνη και τα άλλα κέντρα διασκέδασης που έχουμε τί κάνουμε, τους αφήνουμε όλους ελεύθερους ή όχι;
νόμιζα οτι ήταν αρλεκιν, απογοητεύτηκα που δεν είχε πλοκή, κρίμα.Στην άκρη της ερήμου στη δυτική Κίνα, ένα επιβλητικό κτίριο βρίσκεται πίσω από έναν ψηλό φράχτη που καταλήγει σε αγκαθωτό συρματόπλεγμα.
Εγώ είμαι υπέρ, οι χώρες που θέλουν να πάνε δεν είναι.
the end
- blackpaint
ειμαι σιγουρος πως αμα πας εξπατ (μεταφραση: λευκος μεταναστης με καλη δουλεια) στην Κινα, ενα απο τα πρωτα πραγματα που κανεις ειναι μια τουριστικη επισκεψη στα στρατοπεδα συγκεντρωσης.Athina__P έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 23:02Ε, ας μας πει ο Καβαλιέρε που είχε πάρε δώσε με την Κίνα, γιατί εγώ ήξερα Expats που είχαν ακριβώς αυτό το θέμα με τη συγκεκριμένη χώρα. Βέβαια τους Εxpats τους σέβονται κάπως περισσότερο, αλλά για τους πολίτες τους δεν μασάνε και πολύ. Τουλάχιστον στα τέλη nineties. Business as usual να κρατάνε πολίτες τους χωρίς προφανή λόγο και χωρίς να δίνουν λογαριασμό.

ΡΙΑΝΤ 2015
Είσαι φαιδρός τελικά, αποκλείεται να διάβασες το άρθρο σε τόσο λίγο χρόνο αλλά έχεις γνώμη. Νομίζω πως δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο για το θέμα, θα πειράξουμε κανένα άλλο σε κάποιο νήμα, ε;
the end
Δηλαδή τους κρατάμε στα κέντρα αθλοπαιδιών μέχρι να πείσουμε τους άλλους να τους δεχθούν; Αμα σε βοηθάει να κοιμάσαι ήσυχος, έτσι θα είναι.

Αφού υπάρχει συμφωνία για τα στρατόπεδα. Αυτό έλεγα στους ΣΥΡΙΖΑιους πριν δυό μήνες, για τις προεκλογικές θέσεις τους και μου έλεγαν για τις συμφωνίες. Μπορώ να βρω και το νήμα να διαβάσεις την συζήτηση αν θες.
the end
πρέπει να διαβάσω το μυθιστόρημα της καθημερινής για να έχω γνώμη πάνα; Έχω, στην είπα, τους νιουκάρουμε ή αποδεχόμαστε οτι ο καιρός μας πέρασε, τα ρεπορτάζ με συναίσθημα και φαντασία τι σχέση έχουν όμως;
Μίλησε κανείς στον Νορδερν για Σαουδική Αραβία;
ΛΑΛΑΛΑΛΑλλλλλαλαλαλαααααα...

ΛΑΛΑΛΑΛΑλλλλλαλαλαλαααααα...

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση θέλω να καταγγείλω μέλος του φορουμ στις Αρχές
από jackie Daniels » 12 Φεβ 2025, 16:04 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 171 Απαντήσεις
- 3181 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
12 Φεβ 2025, 20:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι κρύβουν οι καρμπόν καταθέσεις επιζώντων στις Λιμενικές αρχές
από Juno » 23 Ιουν 2023, 10:14 » σε Εθνικά Θέματα - 0 Απαντήσεις
- 362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno