https://www.statista.com/chart/amp/1594 ... to-others/

https://www.statista.com/chart/amp/1594 ... to-others/
In That’s Not Funny, “complex” takes on an important double meaning. On the one hand, liberals have developed a social-psychological complex—it feels difficult, even dangerous, to acknowledge that their political opposition can produce comedy. At the same time, the right has been slowly building up a comedy-industrial complex, utilizing the humorous, irony-laden media strategies of liberals such as Jon Stewart, Samantha Bee, and John Oliver to garner audiences and supporters. Right-wing comedy has been hiding in plain sight, finding its way into mainstream conservative media through figures ranging from Fox News’s Greg Gutfeld to libertarian podcasters like Joe Rogan. That’s Not Funny taps interviews with conservative comedians and observations of them in action to guide readers through media history, text, and technique. You will find many of these comedians utterly appalling, some surprisingly funny, and others just plain weird. They are all, however, culturally and politically relevant—the American right is attempting to seize spaces of comedy and irony previously held firmly by the left. You might not like this brand of humor, but you can’t ignore it.
GoBzi έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 11:09
Απάντησα και σε άλλο σχόλιο επί του θέματος, αλλά θα στο κάνω πιο νιανιά εδώ.
Η εικόνα που έχεις για τους Εβραίους είναι αυτή:
Το κάθε πλοκάμι για εσένα συμβολίζει ΛΟΑΤΚΙ, Biden, ISIS, MKO και πάει λέγοντας, θεωρώντας πως όλα αυτά υποκινούνται από τους νεοταξ οι οποίοι είναι όλοι Εβραίοι, στην καλύτερη η συντριπτική πλειοψηφία.
Ναζί δεν είσαι δεν με την καμία, αλλά σίγουρα έχεις πέσει θύμα της προπαγάνδας τους.
Δεν είναι ότι δεν μπορείς να βγεις στον ΑΝΤ1, είναι ότι δε θέλεις.hellegennes έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 13:16Μα δεν έχω σκοπό να βγω να εκφράσω δημόσια κάτι. Μου αρκεί το φόρουμ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω την ελευθερία να το κάνω αν θέλω.
Δεν έχει καμμιά σημασία. Δεν μεταβάλλει την λογική αυτό. Όσο έχω την δυνατότητα να ανοίξω ιστολόγιο, άλλο τόσο έχεις εσύ την δυνατότητα να ανοίξεις ένα μαγαζί.
Αν επιτρέψεις το επιχείρημα "δεν είναι υποχρεωμένος ο τάδε ιδιώτης να σου παρέχει βήμα", επιτρέπεις ένα επιχείρημα απαρτχάιντ: "δεν είναι υποχρεωμένος ο τάδε ιδιώτης να σου παρέχει υπηρεσίες (για όποιον λόγο)".
Δεν έχεις δώσει καμμιά εξήγηση γιατί το ένα είναι επιτρεπτή θέση και το άλλο όχι. Σε κάποιο προστατευμένο, θεμελιώδες δικαίωμα θα πρέπει να βασιστείς κι αν το κάνεις αυτό δεν βλέπω πώς μπορείς να παρακάμψεις το θεμελιώδες, προστατευμένο δικαίωμα του ελεύθερου λόγου.
Otto Weininger έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Δεν έχω ιδέα ποιος είναι ο Τηλέμαχος αλλά ρίξε μερικές ινφο για την υπόθεση (χωρίς να αναφέρεις ονόματα), έχει ενδιαφέρον.Αρίστος έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 14:35
Αν σκεφτει κανεις οτι μιλαμε για εκατονταδες ατομα που με λασπολογησαν και σε αλλους και οτι το μπλοκ εγινε αφου πρωτα για δυο μερες με εβριζαν και με απειλουσαν απο ενα σωρο λογαριασμους, ηταν διαδικτυακος πολεμος που τουλαχιστον εγω δεν ετυχε να τον δω παρα μονο σε μια αλλη περιπτωση. Στο φιλο μου τον Τηλεμαχο απο μια μεγαλη ομαδα φεμινιστριων, τελικα τον πηγαν και δικαστικα αλλα την κερδισε τη δικη.
.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 14:38Δεν έχω ιδέα ποιος είναι ο Τηλέμαχος αλλά ρίξε μερικές ινφο για την υπόθεση (χωρίς να αναφέρεις ονόματα), έχει ενδιαφέρον.Αρίστος έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 14:35
Αν σκεφτει κανεις οτι μιλαμε για εκατονταδες ατομα που με λασπολογησαν και σε αλλους και οτι το μπλοκ εγινε αφου πρωτα για δυο μερες με εβριζαν και με απειλουσαν απο ενα σωρο λογαριασμους, ηταν διαδικτυακος πολεμος που τουλαχιστον εγω δεν ετυχε να τον δω παρα μονο σε μια αλλη περιπτωση. Στο φιλο μου τον Τηλεμαχο απο μια μεγαλη ομαδα φεμινιστριων, τελικα τον πηγαν και δικαστικα αλλα την κερδισε τη δικη.
.
Δεν βλέπω οράματα ρε συ, από ορίτζιναλ μηνυσιομανή φεμ και ινσέλ δημητράτα, που την είδαν άγγελοι της κάθαρσης, άλλο τίποτα. Την κατηγορία ήθελα να ξέρω.Αρίστος έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 14:41
Φεμινιστριες οριτζιναλ και Δημητρας σε αλλη περιπτωση.
Ξερω οτι καποιοι και καποιες εκει εξω στοχευουν την ελευθερια του λογου μας.
Και αν δεν το αντιλαμβανεσαι οραματα βλεπεις εσυ.
https://cognoscoteam.gr/archives/4549
.