Ε όχι και όλη την ώρα!

εγω μονο πραγματα που φτιαχνονται στην κινα ετσι και αλλιως, και δεν τα βρισκω εδώ στην πράξη. Αν εισαι και λιγο στο χομπι των κατασκευών ή του φτιαξτο μονο σου γενικά οι διαφορές ειναι τετοιες που κανει την διαδικασία κατασκευης να εχει νοημα ή να ειναι εντελώς ανόητη. Ενα μοτερ για ελικοπτεράκι ας πουμε στο hobbyking πριν 10 χρόνια ειχε 2 ευρώ, το ιδιο εδώ ειχε 30, το ελικόπτερο ολοκληρο απο το αλι ειχε 25.
Ο άλλος, ρε τύπισσα , έχει παραγγείλει όσο στοιχίζει μισό αυτοκίνητο, από το διαδίκτυο. Τι είναι αυτό που σας λείπει δηλαδή κάθε εβδομάδα και πρέπει να το παραγγείλετε από εκεί; Δεν θέλετε να δοκιμάσετε τα ρούχα και τα παπούτσια πριν τα αγοράσετε; Δεν έχετε σουπερμάρκετ και μανάβικα κοντά σας; Ή αλλάζετε κάθε μήνα ηλεκτρικές συσκευές;
Κατά πρώτον, δεν παραγγέλνω κάθε βδομάδα.Feindflug έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 17:17Ο άλλος, ρε τύπισσα , έχει παραγγείλει όσο στοιχίζει μισό αυτοκίνητο, από το διαδίκτυο. Τι είναι αυτό που σας λείπει δηλαδή κάθε εβδομάδα και πρέπει να το παραγγείλετε από εκεί; Δεν θέλετε να δοκιμάσετε τα ρούχα και τα παπούτσια πριν τα αγοράσετε; Δεν έχετε σουπερμάρκετ και μανάβικα κοντά σας; Ή αλλάζετε κάθε μήνα ηλεκτρικές συσκευές;
Μου θύμισες early 90's τώρα, τι το θες το κινητό, χειρούργος είσαι και θα σε πάρουν ότι βρέθηκε δότης καρδιάς;Feindflug έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 17:17Ο άλλος, ρε τύπισσα , έχει παραγγείλει όσο στοιχίζει μισό αυτοκίνητο, από το διαδίκτυο. Τι είναι αυτό που σας λείπει δηλαδή κάθε εβδομάδα και πρέπει να το παραγγείλετε από εκεί; Δεν θέλετε να δοκιμάσετε τα ρούχα και τα παπούτσια πριν τα αγοράσετε; Δεν έχετε σουπερμάρκετ και μανάβικα κοντά σας; Ή αλλάζετε κάθε μήνα ηλεκτρικές συσκευές;
δεν προβλεπεται να σου κρατανε χρηματα για κοστος τραπεζας, ξεχνα το αυτο. Αν δεν κανεις πλακα, σου κανουν εκεινοι πλακα γιατι θα διαβαζουν φορυμ και θα ξερουν οτι σου αρεσει να γκρινιαζεις, ισως για να ξεχάσεις το μπλοκ απο το αλλο σου μισό, ισως να τους στειλεις ενα ευχαριστώ πιο μετα.
Και πολύ καλά έκαναν και σε χρέωσαν, δεν θα επωμιστούν αυτοί την ελλιπή έρευνά σου, ούτε θα απολογηθούν που φρόντισαν να το στείλουν την επόμενη μέρα. Αν έχεις αμφιβολίες να ζητήσεις παραστατικά.Kappa έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 12:14Την παραγγελία την έκανα προχθές το βράδυ,κατά τις 10. Το μειλ ακύρωσης το έστειλα το απόγευμα εχθές στις 5. Πότε πρόλαβαν να το στείλουν; Και όχι μόνο αυτό, εντέλει κρατάνε και 10 ευρώ παραπάνω από τα έξοδα αποστολής γιατί λέει κόπηκε παραστατικό. Τι σχέση έχει αυτο; Κλέφτες καραμπινατοι. Θα κάνω καταγγελία.
Οτιδήποτε δεν βρίσκω εδώ που είμαι. Κυρίως βιβλία.
οχι, δεν ειναι.Καραμελίτσα έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 16:03Πολύ πολύ περίεργο. Το να κάνεις ότι ξεχνάς, ή ότι δεν αντιλήφθηκες που έφτασε το πράγμα, είναι κλασική βρώμικη αντρική τακτική.
Οι γυναίκες θα πρέπει να ξέρουν καλύτερα από το να τις υιοθετούν.
Το πραγματικο μυστηριο ειναι γιατι 6Ασέβαστος έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 14:16νομιζω το μυαλο ολων μας πηγε στο αν οι ρομπες ηταν κουμπωμενες.OANNHSEA έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 13:27Αν και σας την έχω πει αυτή την ιστορία:Ερμής έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 12:25
Πολλές εταιρείες στέλνουν αυθημερόν τις παραγγελίες. Σωστά σου κράτησαν τα μεταφορικά. Επίσης για να γινει αυτη η παραγγελία χάθηκαν εργατοώρες.
Μακάρι όλες οι εταιρείες να το θεσπίσουν αυτό για να μη καβλαντίζει ο καθένας με την εταιρεία του άλλου επειδή δεν έχει κατι καλύτερο να κάνει.
Πριν από 3 χρόνια χτυπάει το κουδούνι - ποιός είναι; - η παραγγελία της κυρίας τάδε (πατρικό της γυναίκας μου) από το νετ...
Ρε γυναίκα, τι παραγγελία έχεις κάνει πάλι; - δεν έχω κάνει καμία παραγγελία!!!
Κατεβαίνουμε και οι δύο κάτω, πρώτος εγώ γιατί γυναίκα δεν μπορεί να μην εμφανιστεί κούκλα ακόμα και στον κούριερ...
Τι είναι αυτά που μας φέρατε; - δεν ξέρω, ορίστε το δελτίο - 6 ρόμπες από κατάστημα της Πάτρας!!! (η γυναίκα μου δεν φοράει ρόμπες...)
Ρόμπες;;; Και με αντικαταβολή; (Εμείς πληρώνουμε πάντα με την προπληρωμένη κάρτα που έχουμε - διαφορετική ο κάθε ένας...)
Έρχεται η γυναίκα μου - το και το, τι κάνουμε τώρα; - δεν παραλαμβάνουμε!!!
Συγγνώμη, δεν θα παραλάβουμε γιατί δεν έχουμε καμία παραγγελία για ρόμπες!!! Να πάνε πίσω παρακαλώ...
Πήρε το δέμα το κούριερ να το γυρίσει πίσω...
Κάποιος μας έκανε ελεεινή πλάκα...
Παίρνουμε τηλέφωνο την εταιρεία στην Πάτρα - το και το... Σας στείλαμε τις ρόμπες πίσω και παρακαλούμε θέλουμε να μάθουμε ποιό καθίκι ήταν αυτό που μας (και σας) την έκανε!!! Ψάχνουνε... Η παραγγελία έχει γίνει τηλεφωνικά πριν μία εβδομάδα σε προϊόν που περίμεναν!!!
Ποιά μέρα σας παρακαλώ και θα πάρω εγώ όλα τα τηλέφωνα που σας ήρθαν από Αθήνα.
Λυπάμαι κύριε, δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό!!!
Με λίγα ένα καθίκι που μας ήξερε, μας έστειλε 6 ρόμπες, βάζοντας τον καταστηματάρχη (έναν άγνωστο δηλαδή) να πληρώσει το κούριερ στείλε και επιστροφή από την τσέπη του!!! Και νόμιζε ότι έκανε πλάκα!!! Εάν είχαμε μάθει ποιός ήταν, την είχε άγρια βαμμένη...
.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
οσον αφορα στο προηγουμενο ποστ μου, αντρες εκτος ηλειας, εννοουσα.
κι εγω εχω παραγγειλει αλλα τοσα, καθολου ρουχα ομως. βασικα ηλεκτρονικες μαλακιες.Feindflug έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 17:17Ο άλλος, ρε τύπισσα , έχει παραγγείλει όσο στοιχίζει μισό αυτοκίνητο, από το διαδίκτυο. Τι είναι αυτό που σας λείπει δηλαδή κάθε εβδομάδα και πρέπει να το παραγγείλετε από εκεί; Δεν θέλετε να δοκιμάσετε τα ρούχα και τα παπούτσια πριν τα αγοράσετε; Δεν έχετε σουπερμάρκετ και μανάβικα κοντά σας; Ή αλλάζετε κάθε μήνα ηλεκτρικές συσκευές;