Θέλω να γίνω τέκτονας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θέλω να γίνω τέκτονας
Και εγώ θέλω να γινω Ναιτης ιππότης. Τι πρέπει να κάνω?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
κοιτα να γινεις Ανθρωπας πρωτα και ασε τα χτιστιλικια
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Βολεύεσαι με Ιωαννιτες που τους έχουμε πρόχειρου και νόμιμους?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Δεν το γνώριζα. Ευχαριστώ.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Θέλω να γίνω μπουφετζής σε τούρκικους μπουφέδες.
Να μου 'ρχονται οι χανούμισσες δίχως τους φερετζέδες.
Να μου 'ρχονται οι χανούμισσες δίχως τους φερετζέδες.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Έχουν ωραία χρώματα οι πανοπλίες τους αλλά δεν μου αρέσει η ασπίδα τους.
Κάνα ιπποτικά τάγμα καταφρακτων υπάρχει νόμιμο?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- George_V
Ξανασκεψου το.
Θα γνωρισεις και τον Παπα.
Να εδω ο Μεγας Μαγιστρος των Ιωαννιτων με τον Παπα

Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Το συνέντευξη το έβαλα σε εισαγωγικά γιατί στην ουσία η συνάντηση γίνεται κάπου έξω, σε παμπ ή κάτι τέτοιο και κανείς μια χαλαρή συζήτηση.

Δοκίμασες να γίνεις αρχιτέκτονας;
Otto Weininger έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
- Μαδουραίος
Έχω μάθει ότι γίνονται ΤΑ όργιαksk έγραψε: ↑22 Απρ 2024, 15:51Γιατί θέλεις να γίνεις;Μαδουραίος έγραψε: ↑22 Απρ 2024, 15:13Εχω ολες τις προυποθεσεις αλλα χρειαζομαι καποιο μελος να με προτεινει για να μπω στην αδερφοτητα των μασονων.
Υπαρχει καποιος εδω?
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
...
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- George_V
Το ξερεις οτι μονο ανδρες γινονται δεκτοι ετσι?Μαδουραίος έγραψε: ↑22 Απρ 2024, 18:02Έχω μάθει ότι γίνονται ΤΑ όργιαksk έγραψε: ↑22 Απρ 2024, 15:51Γιατί θέλεις να γίνεις;Μαδουραίος έγραψε: ↑22 Απρ 2024, 15:13Εχω ολες τις προυποθεσεις αλλα χρειαζομαι καποιο μελος να με προτεινει για να μπω στην αδερφοτητα των μασονων.
Υπαρχει καποιος εδω?
Κανοινισε...
- Μαδουραίος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 439 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Χαοτικός
17 Σεπ 2023, 20:03
-
-
Νέα δημοσίευση να γίνω καραφλοχαιτάς ή φασιστογλόμπος;
από foscilis » 28 Νοέμ 2023, 22:26 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 85 Απαντήσεις
- 2436 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
01 Δεκ 2023, 09:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σκεφτομαι το καλοκαιρι να γινω ομοφυλοφιλος
από Ασέβαστος » 15 Απρ 2025, 08:41 » σε Μηχανοκίνηση - 195 Απαντήσεις
- 2264 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
28 Απρ 2025, 22:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Με λένε Τόκο, ήθελα να γίνω ζώο και έγινα κόλεϊ.
από Μαδουραίος » 02 Ιουν 2024, 07:48 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 305 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
02 Ιουν 2024, 07:48
-