αυτό σου γράφω ...ότι όση βαρύτητα έχει το δόγμα της Θρησκείας άλλη τόση και λιγότερη βαρύτητα έχει η επιστήμη αφού δεν έχει απόδειξη για τη ΔημιουργιαPhilip Mortimer έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 18:00Το ότι αυτή μιλά για ύπαρξη δημιουργού δε σημαίνει ότι υπάρχει δημιουργός ή πολύ περισσότερο ότι ισχύει το δόγμα της το οποίο δεν έχει προέλθει από καμία απόδειξη.nostromos έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 17:55η θρησκεία μιλά για Δημιουργό...η επιστήμη έχει δώσει απάντηση στην ύπαρξη η όχι Δημιουργού...? οχιPhilip Mortimer έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 17:53
Η θρησκεία πλασάρει ένα δόγμα που είναι απαράλλακτο και δεν βασίζεται σε καμία πειραματική ή άλλη απόδειξη για όσα αναφέρει. Άρα έρχεται εξ ορισμού σε αντίθεση.
Οι θεοί πέθαναν. Ζήτω οι νέοι θεοί!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Οι θεοί πέθαναν. Ζήτω οι νέοι θεοί!
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Otto Weininger
Οκ, αλλά σκάσε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Εσείς οι υποκριτές έχετε ανάγκη από θεό για να σας συμμαζέψει. Σαν τα λυσσασμένα σκυλιά που θα δάγκωναν αν δεν ήταν το λουρί να τα συγκρατήσει.George_V έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 17:57Θυμασαι το βιντεακι με τον τυπο που εριχνε χριστοπαναγιες και μολις εσκασε ο σεισμος ηταν Παναγια μου σωσε με?
Ακομα και αν δεν υπηρχε θεος θα επρεπε να τον εφευρουμε οπως ειπε ο Βολταιρος γιατι ως ανθρωποι εχουμε βαθυτατη αναγκη απο μια θεοτητα εστω και σαν ψευδαισθηση.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
Εγώ δεν χρειάζεται να αποδείξω το τίποτα.
Εσείς πρέπει να αποδείξετε τους θεούς σας. Εμπρός λοιπόν.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
όχι φίλε ...η θρησκεία είναι Δόγμα που σημαίνει ότι δέχεσαι κάτι χωρίς απόδειξη...εσύ που πιστεύεις τυφλά στην επιστήμη φέρε μας μια απόδειξη ότι το σύμπαν είναι τυχαίο...απόδειξη και όχι θεωρειαNandros έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 18:05Εγώ δεν χρειάζεται να αποδείξω το τίποτα.
- Philip Mortimer
Η επιστήμη έχει καταλήξει στη θεωρία του μπιγκ Μπανγκ μέχρι στιγμής. Αυτή έρχεται σε αντίθεση με το θρησκευτικό δόγμα και τις περιόδους "δημιουργίας" που αναφέρειnostromos έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 18:02αυτό σου γράφω ...ότι όση βαρύτητα έχει το δόγμα της Θρησκείας άλλη τόση και λιγότερη βαρύτητα έχει η επιστήμη αφού δεν έχει απόδειξη για τη ΔημιουργιαPhilip Mortimer έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 18:00Το ότι αυτή μιλά για ύπαρξη δημιουργού δε σημαίνει ότι υπάρχει δημιουργός ή πολύ περισσότερο ότι ισχύει το δόγμα της το οποίο δεν έχει προέλθει από καμία απόδειξη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 09 Μάιος 2024, 18:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σε ποιους βρε Νανδρούκο; Στη συνομοταξία σας;
Σοβαρά τώρα;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Προφανως.Philip Mortimer έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 18:01Πολλοί που δηλώνουν θρήσκοι ρίχνουν χριστοπαναγιες. Μόνος σου απάντησες πώς προέκυψε το όλο κονσεπτ.George_V έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 17:57Θυμασαι το βιντεακι με τον τυπο που εριχνε χριστοπαναγιες και μολις εσκασε ο σεισμος ηταν Παναγια μου σωσε με?
Ακομα και αν δεν υπηρχε θεος θα επρεπε να τον εφευρουμε οπως ειπε ο Βολταιρος γιατι ως ανθρωποι εχουμε βαθυτατη αναγκη απο μια θεοτητα εστω και σαν ψευδαισθηση.
Αυτο που ηθελα να καταδειξω ομως ειναι οτι το κομματι πιστη/ελπιδα σε κατι μεγαλυτερο απο εμας το εχουμε ολοι μας μηδενος εξαιρουμενου.
Απλα σε αλλους ειναι στην επιφανεια και σε αλλους πιο βαθεια αλλα παντα βγαινει στην δυσκολη στιγμη.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ολα θα κριθουν απο το αποτελεσμα του οσφπ-αστον βιλα.Οι περισσοτεροι λενε οτι αν περασουν οι αγγλοι τοτε υπαρχει θεος,βεβαια υπαρχουν και αλλες αποψεις οπως οτι ο θεος τιμωρει την ανθρωποτητα γι αυτο και θα περασει ο γαυρος.Nandros έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 18:05Εγώ δεν χρειάζεται να αποδείξω το τίποτα.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Nandros
1/ Μλκ είσαι και φαίνεσαι.Πλέριος έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 18:02αφου λοιπον με ΑΚΟΥΣ, θα πρεπει να ξερεις οτι εδω και καποιες δεκαετιες εχει λυθει το θεμα με την κωφωση, τα λενε εμφυτευματα
οι γονεις μου δε θελαν να το κανουν για να μη παθουν σοκ κλπ
ειμαι αυτο που ειμαι, με αγαπησες για αυτο που ειμαι
σε γενικες γραμμες βγαζεις εναν χουλιγκανικο ''αθεισμο'', κι εγω δεν πιστευω σε κανεναν παπαρα στον ουρανο
αλλα πιστευω στην Πιστη των ανθρωπων σε κατι αλλο απο μας
η Μανουλα μου ειχε 6 μηνες ζωη και εβγαλε 2 χρονια, γιατι πιστευε
ποιος ειμαι εγω ή εσυ να παμε να της πουμε οτι λολ ρε μλκ δεν υπαρχει θεος?
2/ Πώς και δεν τους πήγες στον παπά να τους κάνει καλά αλλά πήγες στον γιατρό?
3/ Το λυπητερό στο τέλος είναι άσχετο με το θέμα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Τους μη θρησκευομενους/αγνωστικιστες/αθεους ποιος τους κρατάει?Nandros έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 18:03Εσείς οι υποκριτές έχετε ανάγκη από θεό για να σας συμμαζέψει. Σαν τα λυσσασμένα σκυλιά που θα δάγκωναν αν δεν ήταν το λουρί να τα συγκρατήσει.George_V έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 17:57Θυμασαι το βιντεακι με τον τυπο που εριχνε χριστοπαναγιες και μολις εσκασε ο σεισμος ηταν Παναγια μου σωσε με?
.
Γιατι αν κρινω απο την οργη σου δεν σε κραταει κανεις και δαγκωνεις ασυστολα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
οκ εχεις θεματαNandros έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 18:091/ Μλκ είσαι και φαίνεσαι.Πλέριος έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 18:02αφου λοιπον με ΑΚΟΥΣ, θα πρεπει να ξερεις οτι εδω και καποιες δεκαετιες εχει λυθει το θεμα με την κωφωση, τα λενε εμφυτευματα
οι γονεις μου δε θελαν να το κανουν για να μη παθουν σοκ κλπ
ειμαι αυτο που ειμαι, με αγαπησες για αυτο που ειμαι
σε γενικες γραμμες βγαζεις εναν χουλιγκανικο ''αθεισμο'', κι εγω δεν πιστευω σε κανεναν παπαρα στον ουρανο
αλλα πιστευω στην Πιστη των ανθρωπων σε κατι αλλο απο μας
η Μανουλα μου ειχε 6 μηνες ζωη και εβγαλε 2 χρονια, γιατι πιστευε
ποιος ειμαι εγω ή εσυ να παμε να της πουμε οτι λολ ρε μλκ δεν υπαρχει θεος?
2/ Πώς και δεν τους πήγες στον παπά να τους κάνει καλά αλλά πήγες στον γιατρό?
3/ Το λυπητερό στο τέλος είναι άσχετο με το θέμα.
- Nandros
Δεν έχεις καταλάβει ότι η Επιστήμη δεν ασχολείται με μαλακίες. Περιμένεις να αποδείξει μαλακίες?nostromos έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 18:07όχι φίλε ...η θρησκεία είναι Δόγμα που σημαίνει ότι δέχεσαι κάτι χωρίς απόδειξη...εσύ που πιστεύεις τυφλά στην επιστήμη φέρε μας μια απόδειξη ότι το σύμπαν είναι τυχαίο...απόδειξη και όχι θεωρεια
όπως έγραψες στη θεωρεία του μπιγκ μπαγκ...μια ακόμη θεωρεία χωρίς πειραματική καν απόδειξη...δεν υπάρχει οριστική θεωρεία για τη Δημιουργία αυτή τη στιγμηPhilip Mortimer έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 18:07Η επιστήμη έχει καταλήξει στη θεωρία του μπιγκ Μπανγκ μέχρι στιγμής. Αυτή έρχεται σε αντίθεση με το θρησκευτικό δόγμα και τις περιόδους "δημιουργίας" που αναφέρειnostromos έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 18:02αυτό σου γράφω ...ότι όση βαρύτητα έχει το δόγμα της Θρησκείας άλλη τόση και λιγότερη βαρύτητα έχει η επιστήμη αφού δεν έχει απόδειξη για τη ΔημιουργιαPhilip Mortimer έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 18:00
Το ότι αυτή μιλά για ύπαρξη δημιουργού δε σημαίνει ότι υπάρχει δημιουργός ή πολύ περισσότερο ότι ισχύει το δόγμα της το οποίο δεν έχει προέλθει από καμία απόδειξη.
Το ότι την έχει δει ο κάθε κουταλιανίζων φίτσουλας κριτής, είναι το κωμικό στοιχείο που προκαλεί το μοναδικό εθιμικό ενδιαφέρον στη φάση. 

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έλληνες θεοί - βιαστές και αιμομίκτες
από Ληστοσυμμορίτης » 29 Σεπ 2024, 09:40 » σε Αστικοί μύθοι και Παραδοσιακοί θρύλοι - 120 Απαντήσεις
- 2428 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
01 Οκτ 2024, 21:38
-
-
- 40 Απαντήσεις
- 1263 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από O I
08 Φεβ 2024, 22:05
-