Όσοι μεγαλώσατε σε χωριό...

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
Daje

Re: Όσοι μεγαλώσατε σε χωριό...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 21 Νοέμ 2018, 17:35

Στατιστικα παντως οσες κοπελες φευγουν απο χωριο, επαρχία ή νησι και πανε σε μεγαλες πολεις, τρελαινονται στο σεξ.
Ειναι η λεγομενη αποσυμπιεση του ελατηριου.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος » 21 Νοέμ 2018, 17:43

vantono έγραψε:
21 Νοέμ 2018, 17:34
Βινόσαυρος έγραψε:
21 Νοέμ 2018, 17:06
οι σωγαμπροι περνανε δυσκολα

σαμονινγκ vantono :lol:
ε όχι και σώγαμπρος, μην τρελαθούμε τελείως! ;12218
SpoilerShow
...ακόμα! :oops:
Σε αυτό ττο σταδιο μοιαζει ιδανικό
Daje έγραψε:
21 Νοέμ 2018, 17:35
Στατιστικα παντως οσες κοπελες φευγουν απο χωριο, επαρχία ή νησι και πανε σε μεγαλες πολεις, τρελαινονται στο σεξ.
ότι τι; στα χωριά δεν πέφτουν γαμήσια; :smt005:
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 21 Νοέμ 2018, 17:45

Βινόσαυρος έγραψε:
21 Νοέμ 2018, 17:43
Daje έγραψε:
Οι κοινωνιες ειναι κλειστες και οι γυναικες δεν ειναι πληρως απελευθερωμενες.
Δεν μπορουν να κανουν πχ. σεξ μιας βραδιας με την ιδια ευκολια που θα εκαναν αν ηταν σε μια μεγαλουπολη.
Βασικα πραγματα 1ετη φοιτητη.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος » 21 Νοέμ 2018, 17:54

Daje έγραψε:
21 Νοέμ 2018, 17:45
Βινόσαυρος έγραψε:
21 Νοέμ 2018, 17:43
Daje έγραψε:
Οι κοινωνιες ειναι κλειστες και οι γυναικες δεν ειναι πληρως απελευθερωμενες.
Δεν μπορουν να κανουν πχ. σεξ μιας βραδιας με την ιδια ευκολια που θα εκαναν αν ηταν σε μια μεγαλουπολη.
Βασικα πραγματα 1ετη φοιτητη.
αυτ'α ίσχυαν παλιά
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 21 Νοέμ 2018, 17:54

Όταν ήμουν νέος με είχαν φυλακίσει 9 ημέρες 2 φοιτήτριες από επαρχία (χωριά) στο διαμέρισμά τους, και μου ζητούσαν σεξ όλη την ώρα. Αναγκάστηκα να αποδράσω. Ήταν πρώτο έτος, και ήθελαν μόνο σεξ. Το καλό ήταν πως μου μαγείρευαν και πάντα μία μου ψώνιζε ό,τι ήθελα, ενώ η άλλη με επιτηρούσε τελειώνοντάς μου το σπέρμα. Όμως έπρεπε να φύγω, είχα όλη τη ζωή μπροστά μου.
Ordem e Progresso.

ritzeri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ritzeri » 21 Νοέμ 2018, 17:58

Ερμής έγραψε:
21 Νοέμ 2018, 15:51
Αβλαβες δε νομίζω.
Ε βέβαια είναι Αβλαβές αφού όλοι κουτσομπολευουν όλους, γίνεται μια συνήθεια και σταματα εκεί.

Ειναι σαν την Παναγία που σου ρίχνει ο καφετζης όταν βαριέται να σου φτιάξει καφέ, δεν την παίρνεις τοις μετρητοίς.
Αντιθέτως εδώ, αν κάποιος μαγαζάτορας σου ρίξει βρισίδι όταν θες να παραγγείλεις κάτι, τότε θα τα πάρεις στο κρανίο και με το δίκιο σου.

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 21 Νοέμ 2018, 18:49

Βινόσαυρος έγραψε:
21 Νοέμ 2018, 17:06
οι σωγαμπροι περνανε δυσκολα

σαμονινγκ vantono :lol:
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 21 Νοέμ 2018, 18:56

Ερμής έγραψε:
21 Νοέμ 2018, 15:27
συν που θεωρω οτι η καλοσύνη και η αγνότητα των ανθρώπων του χωριού ειναι μύθος που ξεπερνάει και αυτόν της Ατλαντιδας.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 21 Νοέμ 2018, 19:46

ritzeri έγραψε:
21 Νοέμ 2018, 17:58
Ερμής έγραψε:
21 Νοέμ 2018, 15:51
Αβλαβες δε νομίζω.
Ε βέβαια είναι Αβλαβές αφού όλοι κουτσομπολευουν όλους, γίνεται μια συνήθεια και σταματα εκεί.

Ειναι σαν την Παναγία που σου ρίχνει ο καφετζης όταν βαριέται να σου φτιάξει καφέ, δεν την παίρνεις τοις μετρητοίς.
Αντιθέτως εδώ, αν κάποιος μαγαζάτορας σου ρίξει βρισίδι όταν θες να παραγγείλεις κάτι, τότε θα τα πάρεις στο κρανίο και με το δίκιο σου.
Τοις μετρητοίς δε θα την πάρω αν γνωριζόμαστε και του ρίξω και εγώ άλλη μια , αν δε τον ξέρω θα πέσει γαμωσταυριδι είτε ο καφετζής βρίσκεται στη ΝΥ είτε στην Κατσικανη σερρων
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 21 Νοέμ 2018, 21:57

Πιο παλια στο χωριο για καποιο χρονικο διαστημα το ενα καφενειο το ειχε ενας τυπος ο οποιος ειναι εντελως αφασίας.
Μιλαμε για ανθρωπο που εχει απιστευτο γελιο.Εντελως χυμα και αυθορμητος ανθρωπος.
Αν τον πετυχαινες λοιπον σε φαση βαρεμαρας ή να εχει κεφαλι επειδη την προηγουμενη μερα ειχε πιει και του ελεγες "Γιωργο φτιαξε μου εναν καφε" γινοταν το εξης.
Γυρνουσε απο την καρεκλα,σε κοιτουσε και ελεγε...
"Στο πανω ραφι ειναι το μπρικι.Κατω στο συρταρι ειναι ο καφες και η ζαχαρη.Φτιαξε καφε και φτιαξε και για μενα εναν γιατι δε μπορω τωρα"
:smt005:

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 21 Νοέμ 2018, 22:11

Ασέβαστος έγραψε:
21 Νοέμ 2018, 13:57
enterprise-psi έγραψε:
21 Νοέμ 2018, 13:52
Και όταν γυρίσει το παιδί του και του πει "ρε πατέρα , που το ξέρεις οτι οι πίπες απο άνδρα δεν είναι καλύτερες από γυναίκα", τι θα του πει; :lol:
ετσι και γινει καμμια μαλακια και βρει τους κωδικους μου και μπει εδω, τη γαμησα. :a040:
:smt005::smt005::smt005:
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας » 21 Νοέμ 2018, 22:19

δενμπορω να φανταστω για ποιο λογο το αφησε :lol:

Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας » 21 Νοέμ 2018, 22:23

stergiosbik έγραψε:
21 Νοέμ 2018, 21:57
Πιο παλια στο χωριο για καποιο χρονικο διαστημα το ενα καφενειο το ειχε ενας τυπος ο οποιος ειναι εντελως αφασίας.
Μιλαμε για ανθρωπο που εχει απιστευτο γελιο.Εντελως χυμα και αυθορμητος ανθρωπος.
Αν τον πετυχαινες λοιπον σε φαση βαρεμαρας ή να εχει κεφαλι επειδη την προηγουμενη μερα ειχε πιει και του ελεγες "Γιωργο φτιαξε μου εναν καφε" γινοταν το εξης.
Γυρνουσε απο την καρεκλα,σε κοιτουσε και ελεγε...
"Στο πανω ραφι ειναι το μπρικι.Κατω στο συρταρι ειναι ο καφες και η ζαχαρη.Φτιαξε καφε και φτιαξε και για μενα εναν γιατι δε μπορω τωρα"
:smt005:
Έναν τέτοιο είχε σε ένα γειτονικό χωριό (Θεός σχωρέστον, έχει πεθάνει εδώ και καμιά δεκαριά χρόνια). Αυτός διατηρούσε ένα μαγαζί που ήταν "τρία σε ένα" όπως το έλεγα εγώ: βασικά ήταν παντοπωλείο αλλά εκτελούσε και χρέη καφενείου (με τράπουλες και τάβλι πέρα από καφέδες) και ουζερί ενίοτε, λόγω του ότι το χωριό ήταν πολύ μικρό (με το ζόρι 100 κάτοικοι) και ήταν δύσκολο να διατηρηθούν τρία διαφορετικά μαγαζιά.
Ποτέ δεν είχε καθαρά ποτήρια για ρετσίνες, μπίρες και ούζα, όσοι πελάτες ήθελαν να πιουν τα έπλυναν μόνοι τους. Αλλά είχε ένα μπουκάλι απορρυπαντικό για τα πιάτα (Άβα πρέπει να ήταν) που ήταν μέσα στη λίγδα και σιχαινόσουν να το πιάσεις, ενώ το σφουγγάρι ήταν κατάμαυρο λες και καθάριζαν μ' αυτό κόκκαλα από νεκρούς όταν κάνουν ανακομιδή οστών. :-?
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 21 Νοέμ 2018, 22:32

Ευτυχως δεν ηταν τετοιος.
Απεναντιας ηταν πεντακαθαρο το μαγαζι.
Ολα τα καφενεια στα μικρα χωρια στην ουσια ειναι τα παντα.
Καφενεια-παντοπωλεια.

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 22 Νοέμ 2018, 10:25

νύχτα έγραψε:
20 Νοέμ 2018, 16:04

Ίφιδα, εσύ πού θα ήσουν πιο ευχαριστημένη;
Αυτό τώρα το είδα. Στο χωριό, νύχτα μου
ritzeri έγραψε:
20 Νοέμ 2018, 18:15
Η γνώμη μου είναι να πας, μόνο όμως αν πληρούνται δύο κριτηρια

1. Το πιο σημαντικό είναι να είστε ερωτευμένοι με τον άνδρα σου. Δεν εννοώ τον έρωτα των πρώτων μηνών, φυσικά, αλλά το να περνάς φανταστικά μαζί του όταν είστε οι δύο σας. Πρόσεξε, αυτό είναι δύσκολο να απαντηθεί, ακομη και στον εαυτό μας, με ειλικρίνεια, γιατί οι περισσότεροι ζούμε με μια κάποια ποσότητα ψευδαίσθησεων.

2. Να έχεις πρώτα τσεκάρει τι μέρος του λόγου είναι οι μόνιμοι κάτοικοι. Γιατί δεν είναι εύκολο να αποφεύγεις τους μαλακές σε μια τόσο μικρή κοινωνία.
1. Ερωτευμένους δε μας λές, γνωριζόμαστε κοντά 20ετία, αγαπιόμαστε σαν άνθρωποι, είμαστε οικογένεια δε τα παρατάμε με το παραμικρό, γελάμε αρκετά και αφήνουμε ο ένας πολύ "χώρο" στον άλλον.

2. Δεν μπορώ να τους τσεκάρω όλους αλλά απ όσα βλέπω, είναι απλώς μια μικρογραφία μεγαλύτερων κοινωνιών. Σίγουρα υπάρχουν μαλάκες, αλλά όχι τόσοι πολλοί όσοι στην πόλη και για να είμαι ειλικρινής, τους έχουμε και γραμμένους.
vagabondo έγραψε:
20 Νοέμ 2018, 18:43
Να μείνει στην Καστοριά και να έχει το χωριό για τα ΣΚ. Είναι ταλαιπωρία για το παιδί και τους γονείς να είναι συνέχεια στον δρόμο για σχολεία και φροντιστήρια.
Αν είναι να μείνω στην Καστοριά, μένω και στην Θεσσαλονίκη.Θελω να πω, τα βασικότερα θετικά της μετοίκησης είναι η ζωή στη φύση, το δικό μας σπίτι, η βοήθεια της μάνας. Αυτά δε θα υπάρχουν στην Καστοριά ή τουλάχιστον όχι όσο στο χωριό.
Κόκκορας έγραψε:
20 Νοέμ 2018, 18:46
σε οτι αφορα τις παρεες του μικρου σκεφτηκατε την λυση να τον πατε π.χ σχολειο στην καστορια ; αν ειναι δεκα+ λεπτα μακρυα; βεβαιως πρεπει να μαθετε και οι δυο να οδηγειτε και κυριως να εχετε καποια δουλεια εκει.να βρειτε κατι.
Φυσικά, κι αν όχι απ το δημοτικό, αργότερα σίγουρα.
Το πρόβλημα με τις δουλειές εκεί είναι ότι πάνε συνήθως απο στόμα σε στόμα ή ανεβαίνει κανα χαρτί στο κατάστημα κλπ. Η τοπική εφημερίδα ή τα σάιτ στο ίντερνετ να ανεβάζουν απο καμια δουλειά του μήνα κι αυτή σε σχέση με τοπική αυτοδιοίκηση. Πρέπει δηλαδή να ειμαστε εκεί και να ψάχνουμε, δε γίνεται απο δω.

paul25 έγραψε:
20 Νοέμ 2018, 19:07
Αυτο μην το φοβασαι καθολου, σε 13χρονια θα φυγει και δεν θα ξαναγυρισει. Οταν θα το λεει, θα το λεει λογω αντιδρασης της εφηβειας, γιατι θα ξερει πως εχει επιλογη εξοδου αν θελει.
Δε το φοβόμαστε καθόλου αν συμβεί σε 13 χρόνια, για εκείνο ειμαστε προετοιμασμένοι. Το θέμα είναι να μη μας το πει σε 5 χρόνια
bluerose έγραψε:
20 Νοέμ 2018, 22:24
...

Το βράδυ. Έχει σκοτάδια. Πολλά σκοτάδια, αγριευεσε

Το πρωί, έχει ομίχλες, νοιώθεις σα σε ταινία θρίλερ

....
Έχει μάθει από πριν όλο το χωριό ότι κανείς, πριν να το κάνεις. Πίστεψε με

Βαρεμάρα

Έχει υγρασία

.....

Θες περισσότερο καύσιμο πετρελαίου
Αν δε θες παίρνεις ξυλόσομπα ή τζάκι
.....
Το μωρό; Θα πληρώνεις ενοίκια να το σπουδάζεις. Ενώ στη πόλη τουλάχιστο έχεις εναλλακτική μπας και περάσει εκεί και κάτσει σπίτι

Άσε που θα βγαίνει θα φεύγει, εκτός αν του πάρεις μοναδα με πρόβατα, θα γλυκαθει απ' το χρήμα και θα κάτσει. Ναι αλλά θες 300 Χιλ
....
Καλά είναι τα σκοτάδια. Θα χρησιμοποιούμε επιτέλους και το τηλεσκόπιο, το χαμένο κάπου στην ντουλάπα της Νάρνια

Λατρεύω την ομίχλη, σε σημείο που μου φτιάχνει τη διάθεση.

Αδιαφορώ πραγματικά αν θα ξέρει το χωριό τί κάνουμε. Ας ξέρει...και;

Θα έχουμε και πετρέλαιο και ξυλόσομπα

Για το παιδί μπορεί να πληρώνα ενοίκια κι απ τη Θεσσαλονίκη αν περνούσε αλλού. Και θά μασταν κι εμείς στο ενοίκιο. Ενώ έτσι μπορούμε να μαζέψουμε και κανα φράγκο για το μέλλον του.

Να φύγει το ψυχούλη μου άμα θέλει. Να πάει να σπουδάσει και να ανοίξει τα φτερά του, να κάνει ότι γουστάρει.
bluerose έγραψε:
20 Νοέμ 2018, 22:30
Κάνε τεστ
Πάρε δύο βαλίτσες και πάνε κάτσε ένα μήνα σα να είσαι εκεί από πάντα Όχι επισκέπτρια. Αρχισε τη μέρα όπως στην πόλη
Πάνε πάρε ψώνια...έλα...
Πάνε δες που θα πάει το μωρό. Πάρκα δεν έχει η αν έχει δεν έχουν κόσμο κι είναι παλιά

Στη πόλη θα το πηγαινες σε πάρκο με κόσμο

Πάνε πλήρωσε λογαριασμούς. Δε ξέρω που
Σε χωριό 3000 πχ δεν. Θα πας να ψάχνεις τους λογαριασμούς σου, δεν έρχονται στο γραμματοκιβωτιο

Γενικά κάνε ότι συνήθως και δες ;ν αντεξεις

Εγώ αντέχω, το χω κάνει, για τον σύζυγο θα το κάνουμε αυτό, αν και με ένα μήνα δεν καταλαβαίνεις τίποτα, ιδίως που θα είναι καλοκαίρι, στην άδειά του.
Λογαριασμούς, τους περισσότερους τους πληρώνουμε απο ίντερνετ και περνάει κανονικά ταχυδρόμος τους αφήνει στο γραμματοκιβώτιο, απλά πρέπει να κατέβω στην άκρη του χωριού να τους πάρω :lol:
Cavaliere έγραψε:
21 Νοέμ 2018, 15:14
Εν τω μεταξύ, όταν πας μουσαφίρης για καλοκαίρι και Πάσχα σε έχουν στα όπα-όπα, αν τολμήσεις και πας μόνιμα, θα σε κοιτάζουν στραβά.
Είμαι τόσο αισιόδοξη που πιστεύω πως θα χαρούνε κι όλας. Περισσότερη ζωντάνια στο χωριό, νέο αίμα να "κατασπαράξουν" κουτσομπολέψουν :lol:
Cavaliere έγραψε:
21 Νοέμ 2018, 15:33
Στα δικά μας μέρη όντως έχει καλούς αθρώπους. Φιλόξενους, ζεστούς, πολιτισμένους. Δεν είμαστε Κροκεές. :lol:
Και σ εμάς πολλοί είναι επαναπατρισμένοι, οι περισσότεροι απ τα παππούδια, ήταν παιδιά στο εμφύλιο που κατέληξαν σε διάφορες κομμουνιστικές και μη, χώρες της Ευρώπης.

Εκτιμώ όλων σας τις γνώμες και όσων δεν απάντησα και σας ευχαριστώ.

Πέφτει πολλή σκέψη και μέτρημα τον τελευταίο καιρό, θα δείξει

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Life style”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών