Έχουμε νέα προφητεία για αυτό το πάσχα 5 Μαϊου 2024 ... θα πάρουμε την πόλη !
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Έχουμε νέα προφητεία για αυτό το πάσχα 5 Μαϊου 2024 ... θα πάρουμε την πόλη !
Προφητείες Αγίου Κοσμά για την Ελλάδα: «Όταν θα ιδήτε το χιλιάρμενο στα ελληνικά ύδατα, τότε θα λυθή το ζήτημα της Πόλης»!
Re: Έχουμε νέα προφητεία για αυτό το πάσχα 5 Μαϊου 2024 ... θα πάρουμε την πόλη !
Θυμήθηκα τότε φάση με τον ΓΚΠ, όταν ήταν στα ντουζένια του κι έβγαζε ένα doom's day dead line την εβδομάδα, που του είχα κάνει "δώρο" μια ταφόπλακα. Άμα το βρω πουθενά και δεν το 'χω πετάξει, θα το ανεβάσω εδώ.

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Νο νο νο νο...το είπε ξεκάθαρα... σε έχουν υπο επιτροπεία χωρίς δικαίωμα για δικαιοπραξίες...άρα...ειμεθα λευτεροι...

Να δράσουμε...

Παρατηρητής...
Το χω ξαναπεί ρε σειρά. Δεν είμαι κάποιος παλιός στο παρόν, αλλά είμαι παλιός στο κύκλωμα. esoterica, μαύρο φόρουμ, profitiewagiwn κλπ κλπ. Στο παρόν πρέπει να είχα κάνει ένα γρήγορο πέρασμα αλλά την έκανα γρήγορα. Νομίζω ότι όποιος ήταν τρόφιμος των ασύλων τις εποχές εκείνες είχε τρακάρει σίγουρα αυτή την ένδοξη μορφή.
Ναι μωρέ, έχεις δίκιο, το ξανάπες αυτό όντως.student έγραψε: ↑15 Μάιος 2024, 16:30Το χω ξαναπεί ρε σειρά. Δεν είμαι κάποιος παλιός στο παρόν, αλλά είμαι παλιός στο κύκλωμα. esoterica, μαύρο φόρουμ, profitiewagiwn κλπ κλπ. Στο παρόν πρέπει να είχα κάνει ένα γρήγορο πέρασμα αλλά την έκανα γρήγορα. Νομίζω ότι όποιος ήταν τρόφιμος των ασύλων τις εποχές εκείνες είχε τρακάρει σίγουρα αυτή την ένδοξη μορφή.
Δεν ήξερα ότι ο Γιώργαρος ήταν... "διεθνούς" φήμης, νόμιζα ήταν μόνο δικό μας προνόμιο να τον φιλοξενούμε.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Δεν νοιώθεις. Ποτέ δεν θα είστε λεύτεροι, που να κωλοχτυπιέστε. Η τρέλλα και η πλακίτσα είναι προνόμια. Κάποιοι άνθρωποι, απλά δεν το έχουν. Όπως εσύ μαρή Ksk.

Πάμε παρακάτω. Ευχομαι να πέρασες ομορφα τις μέρες του Πάσχα.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ποιός ήρθε; Ποιό χιλιάρμενο;

- tanipteros
τι είναι το χιλιάρμενο ;
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Μαύρο φόρουμ;student έγραψε: ↑15 Μάιος 2024, 16:30αλλά είμαι παλιός στο κύκλωμα. esoterica, μαύρο φόρουμ, profitiewagiwn κλπ κλπ.SpoilerShowΤο χω ξαναπεί ρε σειρά. Δεν είμαι κάποιος παλιός στο παρόν,SpoilerShowΣτο παρόν πρέπει να είχα κάνει ένα γρήγορο πέρασμα αλλά την έκανα γρήγορα. Νομίζω ότι όποιος ήταν τρόφιμος των ασύλων τις εποχές εκείνες είχε τρακάρει σίγουρα αυτή την ένδοξη μορφή.
Το ορίτζιναλ ή το γιαλαντζί, του Αρίωνα;
Μολόγα τώρα...
Κάτι μαλακίες για 1000 πλοία ξερωγω. Σιγά που θα κάτσω να ασχοληθώ περαιτέρω.

- tanipteros
μήπως εννοεί την σκηνή με τα πλοία από το έργο ΤΡΟΙΑ ;

δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...

Δεν ξέρω και σκοτίστηκα.tanipteros έγραψε: ↑15 Μάιος 2024, 21:19μήπως εννοεί την σκηνή με τα πλοία από το έργο ΤΡΟΙΑ ;

Λογικά το ορίτζιναλ...τίγρης 10:10, avraam, εσύ...Λοξίας έγραψε: ↑15 Μάιος 2024, 21:15Μαύρο φόρουμ;student έγραψε: ↑15 Μάιος 2024, 16:30αλλά είμαι παλιός στο κύκλωμα. esoterica, μαύρο φόρουμ, profitiewagiwn κλπ κλπ.SpoilerShowSpoilerShowΣτο παρόν πρέπει να είχα κάνει ένα γρήγορο πέρασμα αλλά την έκανα γρήγορα. Νομίζω ότι όποιος ήταν τρόφιμος των ασύλων τις εποχές εκείνες είχε τρακάρει σίγουρα αυτή την ένδοξη μορφή.
Μολόγα τώρα...

δεν θυμάμαι και πολλούς άλλους, έχουν περάσει πολλά χρόνια και πολλά φόρα
Ο Αβραάμ, είχε φτιάξει και δικό του φόρουμ. Είχα κάνει εγγραφη. Θυμάμαι εκεί, αρκετούς.student έγραψε: ↑15 Μάιος 2024, 22:00Λογικά το ορίτζιναλ...τίγρης 10:10, avraam, εσύ...Λοξίας έγραψε: ↑15 Μάιος 2024, 21:15Μαύρο φόρουμ;student έγραψε: ↑15 Μάιος 2024, 16:30αλλά είμαι παλιός στο κύκλωμα. esoterica, μαύρο φόρουμ, profitiewagiwn κλπ κλπ.SpoilerShow
Το χω ξαναπεί ρε σειρά. Δεν είμαι κάποιος παλιός στο παρόν,SpoilerShowΣτο παρόν πρέπει να είχα κάνει ένα γρήγορο πέρασμα αλλά την έκανα γρήγορα. Νομίζω ότι όποιος ήταν τρόφιμος των ασύλων τις εποχές εκείνες είχε τρακάρει σίγουρα αυτή την ένδοξη μορφή.
Μολόγα τώρα...
δεν θυμάμαι και πολλούς άλλους, έχουν περάσει πολλά χρόνια και πολλά φόρα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Με τετοιους τεστοστερονατους αντρες, θεωρω οτι το 2025 θα παρουμε την Πολη.
από Μαδουραίος » 03 Φεβ 2025, 11:08 » σε Εθνικά Θέματα - 29 Απαντήσεις
- 584 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
03 Φεβ 2025, 14:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μ’ αυτούς τους ντιντήδες που βάζουν τα κλάματα με το παραμικρό, θα πάμε να πάρουμε την Πόλη?
από Μαδουραίος » 28 Οκτ 2024, 20:12 » σε Εθνικά Θέματα - 112 Απαντήσεις
- 1965 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μινώταυρος
29 Οκτ 2024, 02:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όχι μόνο δεν πήραμε την πόλη το Πάσχα....έγινε τζαμί και η Μονή της Χώρας !
από tanipteros » 15 Μάιος 2024, 22:17 » σε Θρησκειολογία - 0 Απαντήσεις
- 161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
15 Μάιος 2024, 22:17
-
-
- 13 Απαντήσεις
- 485 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
14 Μάιος 2024, 16:21