Θα μας παλαβώσουν όλους στο τέλος, ρε σεις, αυτοί οι γουοκατζήδες.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Re: Θα μας παλαβώσουν όλους στο τέλος, ρε σεις, αυτοί οι γουοκατζήδες.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 28 Μάιος 2024, 20:50

Bill Hicks έγραψε:
28 Μάιος 2024, 16:31
Sid Vicious έγραψε:
28 Μάιος 2024, 13:20
Αν πάει στις γυναικείες φυλακές δεν πρέπει να του κόψουν και το τσουτσουνι;
τώρα το όριο στις ΗΠΑ είναι χημικός ευνουχισμός. μερικοί, όπως εσύ, λένε να είναι φυσικός, κόψιμο τσουτσούνι. συζητήσιμο, αλλά το πρόβλημα στην προκειμένη είναι ότι δεν μπορείς να το κόψεις αν δεν πας σε ίδρυμα θηλέων. :D

BTW, για όσους δεν κατάλαβαν, η υπόθεση είναι παλιά και η July στεγάζεται εδώ και 1,5 χρόνο σε ιατρικό σωφρονιστικό ίδρυμα θηλέων, όπου προετοιμάζεται για την εγχείρηση αν δεν την έχει κάνει κιόλας. μετά να δω τι θα λέτε. :011:

στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να τής στείλετε μήνυμα:
Εικόνα
https://www.bop.gov/inmateloc/

:003:

υ.γ. με είπε να δώσω φιλάκια στον Scouser που έγραψε ότι αν τα κόψει το σκέφτεται :g094:

Ενας βιαστης συλαμβανεται και φυλακιζεται.
Επειτα ο βιαστης αλλαζει φυλο και αιτειται αλλαγη φυλακων δλδ να παει σε γυναικειες.
Και ολοι εδω φωναζουν και τσιριζουν, Γιατι;;; Αλλαξε η ποινη ;;; ΟΧΙ βεβαια, η ποινη ειναι ιδια απλα θα την εκτισει σε γυναικειες φυλακες και σωστα αφου ιατρικα αποδειχθηκε η θηλυκοτητα του δραστη.

Ολοι αυτοι λοιπον φωναζουν διοτι επιθυμουν η δραστρια να ΜΗΝ γλιτωσει της ΑΥΤΟΔΙΚΙΑΣ ΔΛΔ να κατσει να υποφερει επαναλαμβανομενους βιασμους, εντος των ανδρικων φυλακων . Κατι που ολοι αυτοι εδω οι εναντια του καποιου δηθεν γουοκ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. Στηριζουν αυτοδικια αισχιστου ειδους εντος φυλακων.

Και δεν ειναι ΜΟΝΟ αυτο . Και θα σου εξηγησω γιατι. Δεν ενθυμουμαι καποιον απο ολους αυτους να λεει τα ιδια και αντιστοιχα για καποια γυναικα εγκληματια, που πχ αποπλανησε ενηλικο κτλ. Δλδ κανενας εδω δεν ειπε παλαιοτερα οτι θα επρεπε η χ-ψ εγκληματιας γυναικα να εγκλειστει σε ΑΝΔΡΙΚΕΣ φυλακες ωστε να "παρει αυτο που της αξιζει" . Υπαρχουν πολλες γυναικες εγκληματιες που πχ ξεκληρησαν οικογενειες με δηλητηριο ή σκοτωσαν ενα σωρο παιδακια. Κιχ δεν βγαζουν για αυτες αλλα ΜΟΝΟ για τρανς εγκληματιες.

Γιατι αραγε;;;

Διοτι ειναι ρατσιστες και μισουν τα ατομα που τολμουν να εκφρασουν τη σεξουαλικη διαφορετικοτητα και προσδιορισμο τους.
Ρατσιστες αισχροι δλδ αλλα απο κατω κρυβεται κατι ακομα. Δλδ τετοιο μισος για τις τρανς δεν μπορω να το δικαιολογησω παρα μονο αν βαλουμε στη μεση το φθονο. Φθονο που καποιοι-καποιες τολμησαν να κανουν το βημα αυτο της σεξουαλικης τους απελευθερωσης, βημα που πολλοι απο τους εδω ρατσιστες δεν τολμησαν ποτε στη ζωη τους οσο κι αν το λαχταρουσαν. Και αυτος ειναι ο κυριος , οχι ο μοναδικος φυσικα, λογος αυτου του μισους.

Τα πραγματα ειναι απλα. Η εγκληματιας εκτιει την ποινη της διχως καμια αλλαγη ως προς την καθαυτο ΝΟΜΙΜΗ ΤΙΜΩΡΙΑ. ΤΕΛΟΣ . Το που θα την εκτισει το αποφασισε ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ λαμβανοντας υποψη ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ δλδ την επιστημη και οχι καποιον πικραμενο της πλακας και του ελεους. Οι ποινες για τα ομοια εγκληματα εχουν ομοιες τιμωριες ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΦΥΛΟΥ.

Εν ολιγοις δλδ εδω εχομε να κανουμε με μισος που επικεντρωνεται πρωτα στον σεξουαλικο προσδιορισμο του δραστη και επειτα στην χειριστου ειδους αυτοδικια εντος φυλακων που συνηθως ειναι βιασμος σε τετοιες περιπτωσεις.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 28 Μάιος 2024, 20:56

Imperium έγραψε:
27 Μάιος 2024, 17:36
E, επιστήμη θέλατε, λουστείτε την τώρα.
Η επιστήμη λέει οτι ο τύπος είναι γυναίκα. Οι γιατροί. Πάει και τέλειωσε, ψεκιές δεν θέλω να ακούω.

Ο Οργι μπορει να είναι καραψωνάρας, αλλά η αλήθεια είναι οτι εν προκειμένω έχει την επιστήμη με το μέρος του. Την επιστήμη. Δεν πιστεύω να την ξεχάσατε τόσο σύντομα. Την επιστήμη.
η ψυχιατρικη επιστημη λεει οτι αισθανεται γυναικα, οχι οτι ειναι.

η βιολογια λεει οτι ειναι αντρας.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 28 Μάιος 2024, 20:59

Ασέβαστος έγραψε:
28 Μάιος 2024, 20:56
Imperium έγραψε:
Η επιστήμη λέει οτι ο τύπος είναι γυναίκα. Οι γιατροί. Πάει και τέλειωσε, ψεκιές δεν θέλω να ακούω.

Ο Οργι μπορει να είναι καραψωνάρας, αλλά η αλήθεια είναι οτι εν προκειμένω έχει την επιστήμη με το μέρος του. Την επιστήμη. Δεν πιστεύω να την ξεχάσατε τόσο σύντομα. Την επιστήμη.

Διεισδύουν κι εκεί σιγά σιγά, θα το δεις. Δεν σταματάνε σε τίποτα.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 28 Μάιος 2024, 21:00

hellegennes έγραψε:
28 Μάιος 2024, 20:46
Bill Hicks έγραψε:
28 Μάιος 2024, 16:31
Sid Vicious έγραψε:
28 Μάιος 2024, 13:20
Αν πάει στις γυναικείες φυλακές δεν πρέπει να του κόψουν και το τσουτσουνι;
τώρα το όριο στις ΗΠΑ είναι χημικός ευνουχισμός. μερικοί, όπως εσύ, λένε να είναι φυσικός, κόψιμο τσουτσούνι. συζητήσιμο, αλλά το πρόβλημα στην προκειμένη είναι ότι δεν μπορείς να το κόψεις αν δεν πας σε ίδρυμα θηλέων. :D

BTW, για όσους δεν κατάλαβαν, η υπόθεση είναι παλιά και η July στεγάζεται εδώ και 1,5 χρόνο σε ιατρικό σωφρονιστικό ίδρυμα θηλέων, όπου προετοιμάζεται για την εγχείρηση αν δεν την έχει κάνει κιόλας. μετά να δω τι θα λέτε. :011:

στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να τής στείλετε μήνυμα:
Εικόνα
https://www.bop.gov/inmateloc/

:003:
Οργισμένε, εδώ σου έχει κάνει την ζωή εύκολη ο Μπίλης. Να το λινκ που έψαχνες.
Ευτυχως η φυλακισμενη μεταφερθηκε σε γυναικειες φυλακες ωστε να προβει στην αλλαγη φυλλου που επιθυμουσε και με εγχειρηση. Ευτυχως γλιτωσε τα χειροτερα δλδ βιασμους στις ανδρικες φυλακες κι ετσι θα εκτισει την ποινη που ορισε ο νομος και η δικαιοσυνη. Της εχω ηδη στειλει email πριν μια εβδομαδα για να μου γραψει πως νιωθει και τις εμπειριες της απο την διαδικασια αλλαγης φυλλου, καθως και κυριως, τη δικη της εκδοχη και στοιχεια για το ολο αυτο θεμα ρατσισμου που εντεχνως δημιουργηθηκε απο τους βρωμοψεκες του τραμπα με μνο στοχο τα πολιτικα ωφελη εναντι της Δημοκρατικης δικαστινας αλλα και του Μπαηντεν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Οργισμένος την 28 Μάιος 2024, 21:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 28 Μάιος 2024, 21:01

Green Dragon έγραψε:
28 Μάιος 2024, 20:59
Ασέβαστος έγραψε:
Imperium έγραψε:

Διεισδύουν κι εκεί σιγά σιγά, θα το δεις. Δεν σταματάνε σε τίποτα.
Μηπως διεισδυουν και πουθενα αλλου;;;;
Προσεχε ειναι πονηροι και αδιστακτοι.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 28 Μάιος 2024, 21:03

Οργισμένος έγραψε:
28 Μάιος 2024, 21:00
Ευτυχως η φυλακισμενη μεταφερθηκε σε γυναικειες φυλακες ωστε να προβει στην αλλαγη φυλλου που επιθυμουσε και με εγχειρηση. Ευτυχως γλιτωσε τα χειροτερα δλδ βιασμους στις ανδρικες φυλακες κι ετσι θα εκτισει την ποινη που ορισε ο νομος και η δικαιοσυνη. Της εχω ηδη στειλει email πριν μια εβδομαδα για να μου γραψει πως νιωθει και τις εμπειριες της απο την διαδικασια αλλαγης φυλλου, καθως και κυριως, τη δικη της εκδοχη και στοιχεια για το ολο αυτο θεμα ρατσισμου που εντεχνως δημιουργηθηκε απο τους βρωμοψεκες του τραμπα.
Πρόσεξε μόνο γιατί είναι επικίνδυνο. Δεν ξέρεις τι άλλο μπορεί να σου στείλει και να μπλέξεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 28 Μάιος 2024, 21:04

hellegennes έγραψε:
28 Μάιος 2024, 21:03
Οργισμένος έγραψε:
Ευτυχως η φυλακισμενη μεταφερθηκε σε γυναικειες φυλακες ωστε να προβει στην αλλαγη φυλλου που επιθυμουσε και με εγχειρηση. Ευτυχως γλιτωσε τα χειροτερα δλδ βιασμους στις ανδρικες φυλακες κι ετσι θα εκτισει την ποινη που ορισε ο νομος και η δικαιοσυνη. Της εχω ηδη στειλει email πριν μια εβδομαδα για να μου γραψει πως νιωθει και τις εμπειριες της απο την διαδικασια αλλαγης φυλλου, καθως και κυριως, τη δικη της εκδοχη και στοιχεια για το ολο αυτο θεμα ρατσισμου που εντεχνως δημιουργηθηκε απο τους βρωμοψεκες του τραμπα.
Πρόσεξε μόνο γιατί είναι επικίνδυνο. Δεν ξέρεις τι άλλο μπορεί να σου στείλει και να μπλέξεις.
Εσυ να προσεχεις.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 28 Μάιος 2024, 21:08

Green Dragon έγραψε:
28 Μάιος 2024, 20:24
micmic έγραψε:
28 Μάιος 2024, 20:22
Το πιο τραγικό σε όλα αυτά είναι ότι υπάρχουν άτομα που έχουν όντως βιολογικό θέμα ταυτότητας φύλου (έχουν γεννηθεί με υπολειτουργούντα ανδρικά ή/και γυναικεία γεννητικά όργανα, σύνδρομο έλλειψης ευαισθησίας σε ανδρογόνα, Klinefelter κτλ κτλ). Επίσης υπάρχουν και ένα σωρό detransitioners, που αναγνωρίζουν ότι σε κάποια φάση έκαναν μαλακία και τώρα θέλουν να επανέλθουν -όσο μπορούν- στο βιολογικό τους φύλο. Και όλοι αυτοί περνάνε σε δεύτερη μοίρα λόγω των "δικαιωμάτων" κάποιων ξεφτιλισμένων καραγκιόζηδων που γκρινιάζουν επειδή ο υπόλοιπος κόσμος δεν χρησιμοποιεί το άρθρο που γουστάρουν όταν τους απευθύνει τον λόγο.
:+1:

Κυρίως φταίει η δυτική ελίτ που το έθρεψε αυτό, αλλιώς ούτε στην φαντασία μας δεν θα υπήρχε. Πρόκειται για 100% κατασκευασμένη χλιμιτζουριά.
Υπομονη θα καθαρισει ο πουτιν . Πεστα!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 28 Μάιος 2024, 21:10

Ασέβαστος έγραψε:
Imperium έγραψε:

Λέι οτι αν και βιολογικά δεν είναι, στην πραγματικότητα είναι γιατί υπάρχει ένα επίπεδο πιο σημαντικό απο το βιολογικό.

Εκεί πατάνε και οι μέγαιρες που κραυγάζουν "Trans Women are WOMEN".

Εκεί πατάει και η νομοθεσία σε ψεκοχώρες όπως (κατα σειραν) Ισπανία, Αυστραλία, Καναδά, και μέρη των ΗΠΑ - οπού είναι πλέον νομικό παράπτωμα να φωνάζεις την Lilian Μπάμπη, το λεγόμενο misgendering. Και στο Μεξικό πρόσφατα, απ' ο,τι μαθαίνω, λες και δεν έχουν αρκετά προβλήματα με τα καρτελ.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 28 Μάιος 2024, 21:10

άρχισε και την αλληλογραφία ο άρρωστος

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 28 Μάιος 2024, 21:12

Οργισμένος έγραψε:
28 Μάιος 2024, 21:04
hellegennes έγραψε:
Εσυ να προσεχεις.
Δεν μας είπες ακόμα, ρε Όργι.

Πώς ξέρει ο τρανς οτι γεννήθηκε σε λάθος σώμα;

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 28 Μάιος 2024, 21:13

Imperium έγραψε:
28 Μάιος 2024, 21:12
Οργισμένος έγραψε:
hellegennes έγραψε:
Εσυ να προσεχεις.
Δεν μας είπες ακόμα, ρε Όργι.

Πώς ξέρει ο τρανς οτι γεννήθηκε σε λάθος σώμα;
Ποιο πιστευεις ειναι το iq σου;;;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 28 Μάιος 2024, 21:15

Οργισμένος έγραψε:
hellegennes έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:
Εσυ να προσεχεις.
Εγώ γιατί; Δεν αλληλογραφώ με παιδόφιλους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 28 Μάιος 2024, 21:16

Green Dragon έγραψε:
28 Μάιος 2024, 19:56
Imperium έγραψε:
28 Μάιος 2024, 19:49
Δεν το είχα σκεφτεί αυτό.

Πράγματι μετά την μεγάλη κρίση του 2008 πήρε φόρα το κίνημα με την σημερινή του μορφή.
Άκου, οι παγκσμιοποιητές ήταν χωρισμένοι σε δύο φραξιές, στους 'σκληρούς' (νεοφιλελεύθεροι - ψόφα στον δρόμο) και στους 'κοινωνιστές' (σοσιαλφιλελεύθεροι - δεν θα σε αφήσουμε να ψοφήσεις). Σε όλα τα υπόλοιπα σημαντικά συμφωνούσαν βέβαια. Πριν την τραπεζική κρίση το πάνω χέρι είχαν οι 'σκληροί' αλλά μόλις κατέρρευσε το οικοδόμημα οριστικά και με την απομυθοποίηση που έλαβε χώρα, ανέλαβαν οι 'κοινωνιστές'. Για παράδειγμα, ο Σόρος είναι 'κοινωνιστής', οι αδερφοί Κοχ ήταν 'σκληροί'. Η φραξιά του καθενός φαίνεται και από τα think tanks που χρηματοδότησαν κατά καιρούς. Αμφότεροι εξ' ίσου σάπιοι που μόλις έφαγαν φόλα από τον υπόλοιπο πλανήτη (πλην Δύσης) λύσσαξαν που το τέλος της ιστορίας απέτυχε και αποφάσισαν να κάνουν την μίνι παγκομσιοποίηση, στο κομμάτι που όντως έλεγχαν και όχι σε όλη την Γη που πίστευαν παλιότερα ότι θα ελέγξουν με το χρήμα τους. Φυσικά οι Κινέζοι δεν είναι ηλίθιοι, κάθε άλλο, συνεργάστηκαν όσο και όπου τους συνέφερε, εκμεταλλεύτηκαν την ασυλία που τους δόθηκε και τώρα τσαααακ, φάτε την κορόϊδα!

* Αυτό για την μίνι παγκοσμιοποίηση δεν είναι δικό μου αλλά ταιριάζει φουλ, ο δε πόλεμος της Ουκρανίας φαίνεται να πυροδοτήθηκε γι' αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Δεν θα το σώσουν όμως, τα ζιζάνια φυτρώνουν πλεόν κατά ριπάς.
Η ατζέντα της μίνι αυτής παγκοσμιοποίησης θα πρέπει να αναλυθεί στο γιατί φτάνει να προμοτάρει τα ακραία αυτά φαινόμενα του γουοκισμού.
Στην ουσία, αυτό νομίζω είναι που ρώτησε και ο Chill στο αρχικό του ερώτημα
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 28 Μάιος 2024, 21:16

masterridley έγραψε:
28 Μάιος 2024, 16:33
Chilloutbuddy έγραψε:
28 Μάιος 2024, 12:29
Ρε μάγκες χάνετε λίγο τη μπάλα όμως.
Αυτό που έχει σημασία για εμάς εδώ που δεν είμαστε Αμερικάνοι δεν είναι ποιός έχει δίκιο και ποιός άδικο, έχουν οι woke τέλος πάντων τη θρησκεία τους οι άνθρωποι, είναι σαν να τσακώνεσαι με κομμουνιστή αν ο Μαρξ έχει δίκιο ή με Αργεντίνο αν ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης. Δεν έχει νόημα. Δικαίωμά τους να πιστεύουν ό,τι θέλουν, ας τα βρούνε οι Αμερικάνοι μόνοι τους.

Αυτό που έχει νόημα και πρέπει να καταλάβουμε είναι πώς στο μπούτσο γίνεται αυτοί οι τύποι να έχουν επιβάλλει στο νόμο, στα σχολεία, στις δουλειές, στα πανεπιστήμια μια ιδεολογία με την οποία διαφωνεί ανοιχτά το 90% του κόσμου. Δηλαδή πραγματικά πρέπει να ψάξεις πολύ για να βρεις κόσμο που να συμφωνεί μ'αυτές τις μαλακίες.

Αυτό μπορείτε να μου πείτε πώς διάολο έγινε; Για Αμερική μιλάμε έτσι; δε μιλάμε για Βόρεια Κορέα.
Θα σε βοηθήσω, δεν έχει να κάνει ούτε με Blackrock (αυτά έπονται) ούτε κάποια συνωμοσία.

Απλά έγινε weaponization of empathy εξ αριστερών. Σκέψου πανεπιστήμιο φάση να σου λένε στην παρέα "γιατί ρε μλκ δεν την λες σοφία, θες να την διαγράψεις; μην είσαι κάνας συντηρητικός??!!", και συ επειδή είσαι "καλός άνθρωπος" και θες να πηδήξεις και το Μαράκι, λες, "πάει στο διάολο, σοφία ο μπάμπης? σοφία".

Έπειτα έχεις όλο και πιο ευρείς κύκλους αυστηρής επιβολής της ορθοδοξίας μέχρι που να μην μπορείς να αρθρώσεις το αντίθετο. Σκέψου και μουσουλμανισμό όπου (στον σχηματισμό του) ο ένας ήλεγχε τον άλλο, μέχρι να μην μπορείς να πεις τίποτα για τον προφήτη.

Αυτά τα rebellious youth αργότερα μεγαλώνουν και πιάνουν τους αρμούς της εξουσίας (ή τους επιτρέπεται :wink να το κάνουν). Αντιπαράβαλε με cultural revolution όπου φοιτητές και ακροαριστεροί κάνανε ό,τι γουστάρανε για 10 χρόνια(?) με την υποστήριξη του Μαο, μέχρι που πέθανε και τους μαζέψανε εν μια νυκτί, δηλαδή ντάξει. (<- εδώ αν λέω μαλακίες, μπορεί να διορθώσει ο Dwarven Blacksmith)

Πολλοί αριστεροί (παλαιάς κοπής) στην Αμερική πιστεύουν ότι αυτή η παράδοση εξουσίας έγινε ακριβώς στο σημείο που είχαμε τις μεγάλες αναταραχές με το Occupy Wall Street, αλλά εγώ δεν το χω ψάξει για να ξέρω αν είναι ψεκιά ή όχι.
Είναι τελείως τρελά αυτά που ζούμε με τον γουοκισμό και δεν ξέρω εαν μπορούμε να πούμε οτι οφείλονται απλώς σε ένα "weaponization of empathy εξ αριστερών".

Εαν θέλεις, ξαναγράψε λίγο πιο συνεκτικά τις σκέψεις σου για το θέμα
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών