Θα μας παλαβώσουν όλους στο τέλος, ρε σεις, αυτοί οι γουοκατζήδες.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Imperium

Re: Θα μας παλαβώσουν όλους στο τέλος, ρε σεις, αυτοί οι γουοκατζήδες.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 28 Μάιος 2024, 21:20

hellegennes έγραψε:
28 Μάιος 2024, 21:15
Οργισμένος έγραψε:
28 Μάιος 2024, 21:04
hellegennes έγραψε:
28 Μάιος 2024, 21:03

Πρόσεξε μόνο γιατί είναι επικίνδυνο. Δεν ξέρεις τι άλλο μπορεί να σου στείλει και να μπλέξεις.
Εσυ να προσεχεις.
Εγώ γιατί; Δεν αλληλογραφώ με παιδόφιλους.
Δεν πάσχεις όμως από την δυσφορία που πάσχει ο Οργι.
Αν έπασχες ίσως κι εσύ να πίστευες οτι μια αδερφή πθυχή που πέρασε απο δυσφορία μπορεί να σε βοηθήσει.
Τωρα απλά γίνεσαι κακός. Γιατί να μην αλληλογραφεί το παιδί με όποιον θέλει; Μπορει να υπάρξει και μελλοντική ρομαντική εξέλιξη, το αποκλείεις;

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 28 Μάιος 2024, 21:21

Saturn έγραψε:
28 Μάιος 2024, 21:16
Green Dragon έγραψε:
28 Μάιος 2024, 19:56
Imperium έγραψε:
28 Μάιος 2024, 19:49
Δεν το είχα σκεφτεί αυτό.

Πράγματι μετά την μεγάλη κρίση του 2008 πήρε φόρα το κίνημα με την σημερινή του μορφή.
Άκου, οι παγκσμιοποιητές ήταν χωρισμένοι σε δύο φραξιές, στους 'σκληρούς' (νεοφιλελεύθεροι - ψόφα στον δρόμο) και στους 'κοινωνιστές' (σοσιαλφιλελεύθεροι - δεν θα σε αφήσουμε να ψοφήσεις). Σε όλα τα υπόλοιπα σημαντικά συμφωνούσαν βέβαια. Πριν την τραπεζική κρίση το πάνω χέρι είχαν οι 'σκληροί' αλλά μόλις κατέρρευσε το οικοδόμημα οριστικά και με την απομυθοποίηση που έλαβε χώρα, ανέλαβαν οι 'κοινωνιστές'. Για παράδειγμα, ο Σόρος είναι 'κοινωνιστής', οι αδερφοί Κοχ ήταν 'σκληροί'. Η φραξιά του καθενός φαίνεται και από τα think tanks που χρηματοδότησαν κατά καιρούς. Αμφότεροι εξ' ίσου σάπιοι που μόλις έφαγαν φόλα από τον υπόλοιπο πλανήτη (πλην Δύσης) λύσσαξαν που το τέλος της ιστορίας απέτυχε και αποφάσισαν να κάνουν την μίνι παγκομσιοποίηση, στο κομμάτι που όντως έλεγχαν και όχι σε όλη την Γη που πίστευαν παλιότερα ότι θα ελέγξουν με το χρήμα τους. Φυσικά οι Κινέζοι δεν είναι ηλίθιοι, κάθε άλλο, συνεργάστηκαν όσο και όπου τους συνέφερε, εκμεταλλεύτηκαν την ασυλία που τους δόθηκε και τώρα τσαααακ, φάτε την κορόϊδα!

* Αυτό για την μίνι παγκοσμιοποίηση δεν είναι δικό μου αλλά ταιριάζει φουλ, ο δε πόλεμος της Ουκρανίας φαίνεται να πυροδοτήθηκε γι' αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Δεν θα το σώσουν όμως, τα ζιζάνια φυτρώνουν πλεόν κατά ριπάς.
Η ατζέντα της μίνι αυτής παγκοσμιοποίησης θα πρέπει να αναλυθεί στο γιατί φτάνει να προμοτάρει τα ακραία αυτά φαινόμενα του γουοκισμού.
Στην ουσία, αυτό νομίζω είναι που ρώτησε και ο Chill στο αρχικό του ερώτημα
Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Πιθανοί λόγοι που μπορούν να ισχύουν και ταυτόχρονα:

1) Αποφάσισαν ότι είναι μια καλή ιδέα για στοιχείο ταυτότητας της παγκοσμιοποιητικής κουλτούρας τους
2) Πιστεύουν ότι θα ρευστοποιήσει ακόμα περισσότερο τις κοινωνίες, θα καταστρέψει και άλλες σταθερές και η μάζα θα γίνει τόσο άμορφη που θα την πλάθουν όπως γουστάρουν
3) Καθρεφτάκια για ν' ασχολούνται οι ιθαγενείς
4) Όντως τα πιστεύουν σε κάποιον βαθμό. Μην ξεχνάς ότι αυτοί οι τύποι δεν σκέφτονται καθόλου όπως εμείς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 28 Μάιος 2024, 21:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
masterridley
Phorum.gr user: masterridley

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από masterridley » 28 Μάιος 2024, 21:23

nowhere έγραψε:
28 Μάιος 2024, 21:10
άρχισε και την αλληλογραφία ο άρρωστος
Ωχ ωχ ωχ, ποιος ξέρει τι του στέλνει. Φοβάμαι μήπως ο όργιος κάνει αυτό το αθώο πλάσμα να ξανακυλίσει.

...

Αν και το πιο πιθανό είναι να είναι too crazy ακόμα και γι'αυτόν, μιλάμε για cruel and unusual punishment εδώ πέρα.

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 28 Μάιος 2024, 21:24

Green Dragon έγραψε:
28 Μάιος 2024, 21:21
Saturn έγραψε:
Green Dragon έγραψε:
28 Μάιος 2024, 19:56

Άκου, οι παγκσμιοποιητές ήταν χωρισμένοι σε δύο φραξιές, στους 'σκληρούς' (νεοφιλελεύθεροι - ψόφα στον δρόμο) και στους 'κοινωνιστές' (σοσιαλφιλελεύθεροι - δεν θα σε αφήσουμε να ψοφήσεις). Σε όλα τα υπόλοιπα σημαντικά συμφωνούσαν βέβαια. Πριν την τραπεζική κρίση το πάνω χέρι είχαν οι 'σκληροί' αλλά μόλις κατέρρευσε το οικοδόμημα οριστικά και με την απομυθοποίηση που έλαβε χώρα, ανέλαβαν οι 'κοινωνιστές'. Για παράδειγμα, ο Σόρος είναι 'κοινωνιστής', οι αδερφοί Κοχ ήταν 'σκληροί'. Η φραξιά του καθενός φαίνεται και από τα think tanks που χρηματοδότησαν κατά καιρούς. Αμφότεροι εξ' ίσου σάπιοι που μόλις έφαγαν φόλα από τον υπόλοιπο πλανήτη (πλην Δύσης) λύσσαξαν που το τέλος της ιστορίας απέτυχε και αποφάσισαν να κάνουν την μίνι παγκομσιοποίηση, στο κομμάτι που όντως έλεγχαν και όχι σε όλη την Γη που πίστευαν παλιότερα ότι θα ελέγξουν με το χρήμα τους. Φυσικά οι Κινέζοι δεν είναι ηλίθιοι, κάθε άλλο, συνεργάστηκαν όσο και όπου τους συνέφερε, εκμεταλλεύτηκαν την ασυλία που τους δόθηκε και τώρα τσαααακ, φάτε την κορόϊδα!

* Αυτό για την μίνι παγκοσμιοποίηση δεν είναι δικό μου αλλά ταιριάζει φουλ, ο δε πόλεμος της Ουκρανίας φαίνεται να πυροδοτήθηκε γι' αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Δεν θα το σώσουν όμως, τα ζιζάνια φυτρώνουν πλεόν κατά ριπάς.
Η ατζέντα της μίνι αυτής παγκοσμιοποίησης θα πρέπει να αναλυθεί στο γιατί φτάνει να προμοτάρει τα ακραία αυτά φαινόμενα του γουοκισμού.
Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Πιθανοί λόγοι που μπορούν να ισχύουν και ταυτόχρονα:

1) Αποφάσισαν ότι είναι μια καλή ιδέα για στοιχείο ταυτότητας της παγκοσμιοποιητικής κουλτούρας τους
2) Πιστεύουν ότι θα ρευστοποιήσει ακόμα περισσότερο τις κοινωνίες, θα καταστρέψει και άλλες σταθερές και η μάζα θα γίνει τόσο άμορφη που θα την πλάθουν όπως γουστάρουν
4) Όντως τα πιστεύουν σε κάποιον βαθμό. Μην ξεχνάς ότι αυτοί οι τύποι δεν σκέφτονται καθόλου όπως εμείς
:g030::D
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 28 Μάιος 2024, 21:25

Imperium έγραψε:
28 Μάιος 2024, 21:20
hellegennes έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:

Εσυ να προσεχεις.
Αν έπασχες ίσως κι εσύ να πίστευες οτι μια αδερφή πθυχή που πέρασε απο δυσφορία μπορεί να σε βοηθήσει.
Τωρα απλά γίνεσαι κακός. Γιατί να μην αλληλογραφεί το παιδί με όποιον θέλει; Μπορει να υπάρξει και μελλοντική ρομαντική εξέλιξη, το αποκλείεις;
Βρε εγώ δεν αποκλείω να συμβεί το άλλο, που είναι ο λόγος που ο τύπος βρίσκεται στην φυλακή, γι' αυτό προειδοποιώ τον Όργιο. Δεδομένου ότι είναι πανίβλακας και δεν έχει το νιονιό να σκεφτεί την επικινδυνότητα της πράξης του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 28 Μάιος 2024, 21:27

Οργισμένος έγραψε:
28 Μάιος 2024, 21:13
Imperium έγραψε:
28 Μάιος 2024, 21:12
Οργισμένος έγραψε:

Εσυ να προσεχεις.
Δεν μας είπες ακόμα, ρε Όργι.

Πώς ξέρει ο τρανς οτι γεννήθηκε σε λάθος σώμα;
Ποιο πιστευεις ειναι το iq σου;;;
Δηλαδή δεν κοτάς να μας πεις... Η περιμένεις απάντηση απ' την Τζούλι πρώτα;

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 28 Μάιος 2024, 21:27

hellegennes έγραψε:
28 Μάιος 2024, 21:25
Imperium έγραψε:
hellegennes έγραψε:

Βρε εγώ δεν αποκλείω να συμβεί το άλλο, που είναι ο λόγος που ο τύπος βρίσκεται στην φυλακή, γι' αυτό προειδοποιώ τον Όργιο. Δεδομένου ότι είναι πανίβλακας και δεν έχει το νιονιό να σκεφτεί την επικινδυνότητα της πράξης του.
Έλα τώρα, σαν μπαμπόγρια κάνεις, τι κακό θα μπορούσε να συμβει;

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 28 Μάιος 2024, 21:29

Imperium έγραψε:
28 Μάιος 2024, 21:27
hellegennes έγραψε:
Imperium έγραψε:

Πλάκα-πλάκα, φαντάζεσαι να παρακολουθούν το email και το κινητό σου γιατί αλληλογραφείς με φυλακισμένους παιδόφιλους βιαστές;

Σκέψου τώρα να σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και να ανοίξεις μια μέρα το inbox σου και να βρεις κάποια φωτογραφία. Τα κάνεις πάνω σου ή όχι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 28 Μάιος 2024, 21:35

Imperium έγραψε:
ααπ,αν υπάρξει τέτοια εξέλιξη θα το βουλώσω.στην πραγματική αγάπη πάω πάντα πάσο

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 28 Μάιος 2024, 21:35

Green Dragon έγραψε:
28 Μάιος 2024, 21:21
Saturn έγραψε:

Να προτείνω ένα ακόμα:

Ειναι τζάμπα μαγκιές, συνεπώς πολύ εύκολο να τεθούν σε εφαρμογή απο πολυεθνικές με μηδαμινό κόστος. Αντι, πχ, θέματα για οικονομικές ανισότητες, διαφθορά, και αλλά τετοια παρόμοια, φτου φτου φτου, εξαποδω! Δλδ αντιπερισπασμός.

Απο αυτά που προτείνεις εσυ, νομίζω οτι το 1) είναι το πιο σημαντικό - διμιουργείται ενα shibboleth.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Imperium την 28 Μάιος 2024, 21:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 28 Μάιος 2024, 21:37

Εντάσσεται στο 3 αυτό που γράφεις για τις πολυεθνικές.

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 28 Μάιος 2024, 21:39

Green Dragon έγραψε:
28 Μάιος 2024, 21:37
ΟΚ, αλλά είναι κάτι παραπάνω απο καθρεφτάκια, είναι ποδηγέτηση.

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 28 Μάιος 2024, 21:53

Το ένα και το δύο είναι οι πιο βασικοί λόγοι.
Είναι too much όλο αυτό για να γίνεται απλώς για αντιπερισπασμό σε άλλα θέματα
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 28 Μάιος 2024, 22:01

hellegennes έγραψε:
28 Μάιος 2024, 21:29
Imperium έγραψε:
28 Μάιος 2024, 21:27
hellegennes έγραψε:

Πλάκα-πλάκα, φαντάζεσαι να παρακολουθούν το email και το κινητό σου γιατί αλληλογραφείς με φυλακισμένους παιδόφιλους βιαστές;

Σκέψου τώρα να σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και να ανοίξεις μια μέρα το inbox σου και να βρεις κάποια φωτογραφία. Τα κάνεις πάνω σου ή όχι;
Πωπωπω τι διανοια ειναι ετουτη ρε ....
Ανατριχιασα...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 28 Μάιος 2024, 22:01

Green Dragon έγραψε:
28 Μάιος 2024, 21:37
Οι σατανικες πολυεθνικες. Πεστα!!121!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών