Kappa έγραψε: ↑04 Ιουν 2024, 17:53
2ον επειδή δεν είχα μετρησει σωστά τον Απρίλιο, σημαίνει πως δεν είχε γενέθλια τωρα;

Τα δικά μου γενέθλια είναι τον Αύγουστο. Δίδυμος είναι ναι. Εγώ Λέων. Ταιριάζουμε;
οκ.... θα σου πω τι εχω διαπιστώσει οτι ισχύει για τις περισσοτερες.... ( και ας με διαψεύσουν οσες ειναι εδω μεσα )
δεν ξερω αν ταιριαζετε αλλα αυτο που ξέρω σίγουρα είναι ότι μία θελει το ένα και μία το αλλο
Εκει που θα νομίζεις οτι την εχεις κερδίσει εκει να ξερεις θα σε βάλει στον παγο

κανενας δεν είναι ίδιος, αλλα αν ήμουν εγώ στη θεση της, όλο αυτό θα με κουραζε.... ( όταν βλεπεις οτι η τακτική σου δεν πιάνει αλλαζεις

)
τα λάικς μπορεί να μη σημαίνουν και τπτ αλλα και τα πάντα, άβυσσος η ψυχή....

ότι κάνουμε σπανια κρυβεται κάτι απο πισω, απλά αποφασίζουμε εκεινη τη στιγμή, μπορεί να το μετανοιωσουμε μετά και να προσπαθουμε να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα αλλα ετσι είναι... ( αυτο παει και για τα σχόλια που λες οτι γράφει για τρελους... )
Σταμάτα να την πιέζεις γτ όσο το κάνεις τόσο θα τη χάνεις
Οσο λες τα ίδια πράγματα να ξέρεις μπορεί να της αρέσει, αλλα ένα ωραίο πρωί ετσι ξαφνικά να κατεβάσει διακόπτες και να μη θέλει ουτε να σε δεί ουτε να σε ακουσει
Το μυαλό μας τρεχει με 49873824 στροφές, κάνουμε πολλά σενάρια μόνες μας με αποτέλεσμα να βγαίνουν και λάθος συμπεράσματα, κάποιες φορές (αλλα δεν εχει καμια σημασία...

)
γτ να μην παραλάβει το δώρο που της έστειλες? αυτό δε σημαίνει κάτι... ένα δώρο ειναι ! Δεν της έκανες και προταση γάμου ! ( επίσης δεν ξερεις και που έχει καταλήξει... στο συρτάρι ή στα σκουπίδια? )
Τέλος :
αν θες να την έχεις ζήτα να πατε για καφέ πες της ξεκάθαρα τι νοιώθεις και εκει θα δείς αν θελει ή όχι
και να την κερδίσεις, αν εισαι κτητικός και την πριζεις συνέχεια, θα την χάσεις με μαθηματική ακρίβεια