Family Pride: Μαδουραίε πονάς;
Re: Family Pride: Μαδουραίε πονάς;
Είμαι εναντίον στο να χρησιμοποιούνται τα παιδιά για ακτιβιστικούς λόγους, είτε πρόκειται για δημόσιο θηλασμό, είτε για ανάγνωση παραμυθιού από ντραγκ κουίν, είτε -στη συγκεκριμένη περίπτωση- για παρελάσεις ή ό,τι είναι.
Λόγω της ηλικίας τους, δεν έχουν τη δυνατότητα να συναινέσουν σε αυτές τις εκδηλώσεις, επομένως χρησιμοποιούνται σαν ντεκόρ.
Λόγω της ηλικίας τους, δεν έχουν τη δυνατότητα να συναινέσουν σε αυτές τις εκδηλώσεις, επομένως χρησιμοποιούνται σαν ντεκόρ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Καβαλάρης
- Phorum.gr user: Doc McCoy
Όχι απλά χαλάστηκαν. Ξεβρακώθηκαν.
Ο ένας ψυχοπαθής μας είπε πόσο σιχαμένη και διεστραμμένη κατηγορία είναι οι Ελληνίδες μάνες (δεν ξέρω αν συμπεριέλαβε και την δική του) συγκρίνοντας με χοντρές που χέζουν και χοντρές που καπνίζουν.
Ο άλλος ψυχοπαθής αναρωτιέται πόσο θα τραυματιστούν τα παιδάκια επειδή θα βγουν βόλτα όλα μαζί με τους γονείς τους.
Και αυτοί οι τύποι δηλώνουν αντιρατσιστές, προοδευτικοί, ανεκτικοί, και του κώλου τα εννιάμερα.
Πόσο πήξιμο πια...Ναύτης έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 11:25Εν τω μεταξύ, η διαδρομή που θέλουν να κάνουν, από το μνημείο πεσόντων αξιωματικών και πληρωμάτων υποβρυχίων στον Φλοίσβο, μέχρι τον ανδριάντα του Κων. ΙΑ' Παλαιολόγου στην Λεωφ. Ποσειδώνος, είναι συνολικά καμιά 750αριά μέτρα, στις 6/7 δίνει 35άρια με realfeel 38άρια και στις 19:00 έχει ακόμα ήλιο, οπότε βλέπω τις pride ελληνίδες μανούλες και τα ελληνόπουλα στα καρότσια με θερμοπληξία και διαταραχή ηλεκτρολυτών να ξεραίνονται στον δρόμο σαν τα κοτόπουλα.

Κατά τα άλλα, ειλικρινά απολαμβάνω τις μηχανιστικές αντιδράσεις που προκαλούν κάτι τέτοιες δράσεις, ακόμη και στους προχωκάγκουρες που υποστηρίζουν σε άλλα θέματα ότι τα ελτζιμπιτούδια θα μας τρελλάνουν.
Aλλά είπαμε, αριστερά είναι αυτή.
Πότε βούδες, πότε κούδες, πότε woke κυρπαντελήδες.
Το ζητούμενο είναι να μείνουν σταθερές οι ιδέες.
Aλλά είπαμε, αριστερά είναι αυτή.
Πότε βούδες, πότε κούδες, πότε woke κυρπαντελήδες.
Το ζητούμενο είναι να μείνουν σταθερές οι ιδέες.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι πήξιμο γράφεις ρε σαχλαμάρα, στ' αρχίδια μου που θα μαζευτούν 50-100 καμένες ακροδεξιές για να κάνουν καρναβάλι, καπέλα λέω να πάρουν και κρύα νερά μην τις μαζεύουν, κι αυτές και τα παιδάκια, τ' ασθενοφόρα.Καβαλάρης έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 11:31(...)Πόσο πήξιμο πια...Ναύτης έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 11:25Εν τω μεταξύ, η διαδρομή που θέλουν να κάνουν, από το μνημείο πεσόντων αξιωματικών και πληρωμάτων υποβρυχίων στον Φλοίσβο, μέχρι τον ανδριάντα του Κων. ΙΑ' Παλαιολόγου στην Λεωφ. Ποσειδώνος, είναι συνολικά καμιά 750αριά μέτρα, στις 6/7 δίνει 35άρια με realfeel 38άρια και στις 19:00 έχει ακόμα ήλιο, οπότε βλέπω τις pride ελληνίδες μανούλες και τα ελληνόπουλα στα καρότσια με θερμοπληξία και διαταραχή ηλεκτρολυτών να ξεραίνονται στον δρόμο σαν τα κοτόπουλα.
Απάντα εσύ αν θες, σε φόρουμ είμαστε. Πιστεύεις ότι η δράση αυτή έχει κάποιο άλλο σκοπό από αυτόν που λέω;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 11:28Κάτι περισσότερο από την προσωπική σου κόντρα με τον Καβαλάρη, παίζει;gassim έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 11:20Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το να κάνει ο καθένας ότι γουστάρει στα πλαίσια του νόμου.
Απλά έχω μια διαφωνία με τον καβαλάρη σχετικά με τα κίνητρα της συγκεκριμένης δράσης, εγώ πιστεύω ότι πρόκειται για μια προσπάθεια (περί)ορισμού της οικογένειας αποκλειστικά και μόνο στην φόρμα που έχουν υιοθετήσει οι ίδιοι και ο καβαλάρης τοποθετεί το ζήτημα στο αν έχω τελειώσει δημοτικό.
Απλά προσπάθησε αν μπορείς να απαντήσεις χωρίς πολύ στόμφο γιατί είναι κάπως εκνευριστικός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 13 Ιουν 2024, 11:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και μια και ανέφερα τις ιδέες, παραθέτω και μια περαιτέρω επιμόρφωση για τις σημαίες.
Όλες οι σημαίες υπερηφάνειας και οι σημασίες τους
https://www.lifo.gr/lgbtqi/oles-oi-sima ... asies-toys
Έτσι, για να μη σας πιάνουν αδιάβαστους οι ομοϊδεάτες.
Όλες οι σημαίες υπερηφάνειας και οι σημασίες τους
https://www.lifo.gr/lgbtqi/oles-oi-sima ... asies-toys
Έτσι, για να μη σας πιάνουν αδιάβαστους οι ομοϊδεάτες.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πιστεύω ακριβώς αυτό που έγραψα στην αρχή.gassim έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 11:35Απάντα εσύ αν θες, σε φόρουμ είμαστε. Πιστεύεις ότι η δράση αυτή έχει κάποιο άλλο σκοπό από αυτόν που λέω;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 11:28Κάτι περισσότερο από την προσωπική σου κόντρα με τον Καβαλάρη, παίζει;gassim έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 11:20
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το να κάνει ο καθένας ότι γουστάρει στα πλαίσια του νόμου.
Απλά έχω μια διαφωνία με τον καβαλάρη σχετικά με τα κίνητρα της συγκεκριμένης δράσης, εγώ πιστεύω ότι πρόκειται για μια προσπάθεια (περί)ορισμού της οικογένειας αποκλειστικά και μόνο στην φόρμα που έχουν υιοθετήσει οι ίδιοι και ο καβαλάρης τοποθετεί το ζήτημα στο αν έχω τελειώσει δημοτικό.
Απλά προσπάθησε αν μπορείς να απαντήσεις χωρίς πολύ στόμφο γιατί είναι κάπως εκνευριστικός.
Αν δεν κατάλαβες τί εννοώ για το συγκεκριμένο και καρατσεκαρισμένο σύμπλεγμα, δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Βέβαια από την άλλη τα παιδιά δεν έχουν την δυνατότητα να συναινέσουν σε τίποτα, οι γονείς αποφασίζουν για τα πάντα και παίρνουν και την ευθύνη για τα πάντα.AlienWay έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 11:31Είμαι εναντίον στο να χρησιμοποιούνται τα παιδιά για ακτιβιστικούς λόγους, είτε πρόκειται για δημόσιο θηλασμό, είτε για ανάγνωση παραμυθιού από ντραγκ κουίν, είτε -στη συγκεκριμένη περίπτωση- για παρελάσεις ή ό,τι είναι.
Δεν θα πει κανείς ότι τα παιδάκια είναι ομοφοβικά μαλακιστήρια, για τις μανουλες τους θα το πει.
Ποιος το οργανώνει; εχει προβλέψει τι θα κάνει αν αποφασίσουν οι πραγματικά οργανωμένοι και επιδοτούμενοι αναρχικοί κ.ά να επιτεθούν για να το διαλύσουν; θα παρακαλάνε την αστυνομία που θα κάθεται να κοιτάει ακολουθώντας τις εντολές κούλη και νουδού; θα αρχίσουν μετά να κλαίγονται. Υπάρχει και περίπτωση βέβαια να επιλέξουν την αδιαφορία σε πρώτη φάση και αν έχει επιτυχία να το χτυπήσουν αλλες φορές Μόνο κόμμα τύπου ΧΑ με οργάνωση, νεολαία, μπορεί να αντισταθεί
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Θα αποτολμήσω την εικασία ότι δε γαμάς και πάρα πολύ.
Ναι βέβαια, αν μιλάμε για τις "γιορτές οικογένειας" και νιώθεις την ανάγκη να αναφέρεις το woke κίνημα νομίζω ότι συμφωνούμε για τους σκοπούς αυτών των "γιορτών".ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 11:39Πιστεύω ακριβώς αυτό που έγραψα στην αρχή.Αν δεν κατάλαβες τί εννοώ για το συγκεκριμένο και καρατσεκαρισμένο σύμπλεγμα, δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω.
- Καβαλάρης
- Phorum.gr user: Doc McCoy
Άσε ρε ταγάρι που σ' έπιασε η αγωνία. Το Σάββατο παρελαύνουν οι κίναιδοι στο Σύνταγμα. Τρέχα εκεί να μοιράσεις νερά.

Κι εγώ θα αποτολμήσω την εικασία ότι πάλι δεν πήρες τα χάπια σου.
Άμα βρεις ρε γίδι μια (1) δημοσίευσή μου, που να υποστηρίζω τα pride, οποιουδήποτε είδους pride, θα σε κεράσω μια τουλούμπα, να τη φας να τη φχαριστηθείς.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πρεπει να τις μπαγλαρώσουν για έκθεση βρέφους σε κίνδυνο. Αλλα πού αστυνομία να κανει σωστά τη δουλεια της.Ναύτης έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 11:35Τι πήξιμο γράφεις ρε σαχλαμάρα, στ' αρχίδια μου που θα μαζευτούν 50-100 καμένες ακροδεξιές για να κάνουν καρναβάλι, καπέλα λέω να πάρουν και κρύα νερά μην τις μαζεύουν, κι αυτές και τα παιδάκια, τ' ασθενοφόρα.Καβαλάρης έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 11:31(...)Πόσο πήξιμο πια...Ναύτης έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 11:25Εν τω μεταξύ, η διαδρομή που θέλουν να κάνουν, από το μνημείο πεσόντων αξιωματικών και πληρωμάτων υποβρυχίων στον Φλοίσβο, μέχρι τον ανδριάντα του Κων. ΙΑ' Παλαιολόγου στην Λεωφ. Ποσειδώνος, είναι συνολικά καμιά 750αριά μέτρα, στις 6/7 δίνει 35άρια με realfeel 38άρια και στις 19:00 έχει ακόμα ήλιο, οπότε βλέπω τις pride ελληνίδες μανούλες και τα ελληνόπουλα στα καρότσια με θερμοπληξία και διαταραχή ηλεκτρολυτών να ξεραίνονται στον δρόμο σαν τα κοτόπουλα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν θελει κανονικη, θελει με φλέβες.Ναύτης έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 11:55Άμα βρεις ρε γίδι μια (1) δημοσίευσή μου, που να υποστηρίζω τα pride, οποιουδήποτε είδους pride, θα σε κεράσω μια τουλούμπα, να τη φας να τη φχαριστηθείς.
Για να τον ενοχλουν αυτον τόσο πολύ τα πράιντ, καμια ντουλαπάτη θα ειναι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 125 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
15 Φεβ 2025, 21:43
-
- 13 Απαντήσεις
- 403 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
26 Σεπ 2024, 15:53
-
- 132 Απαντήσεις
- 2607 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bipsco
05 Οκτ 2024, 19:22
-
-
Νέα δημοσίευση Πετρετζικη πονας ?
από jackie Daniels » 26 Ιαν 2025, 15:51 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 4 Απαντήσεις
- 337 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mike Bassett
30 Ιαν 2025, 13:21
-