Family Pride: Μαδουραίε πονάς;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Family Pride: Μαδουραίε πονάς;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 13 Ιουν 2024, 11:31

Είμαι εναντίον στο να χρησιμοποιούνται τα παιδιά για ακτιβιστικούς λόγους, είτε πρόκειται για δημόσιο θηλασμό, είτε για ανάγνωση παραμυθιού από ντραγκ κουίν, είτε -στη συγκεκριμένη περίπτωση- για παρελάσεις ή ό,τι είναι.

Λόγω της ηλικίας τους, δεν έχουν τη δυνατότητα να συναινέσουν σε αυτές τις εκδηλώσεις, επομένως χρησιμοποιούνται σαν ντεκόρ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης
Phorum.gr user: Doc McCoy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης » 13 Ιουν 2024, 11:31

Echelon έγραψε:
13 Ιουν 2024, 11:19
Σαν να χαλάστηκαν κάπως οι <<υπέρμαχοι της ελεύθερης έκφρασης>>,
Όχι απλά χαλάστηκαν. Ξεβρακώθηκαν.

Ο ένας ψυχοπαθής μας είπε πόσο σιχαμένη και διεστραμμένη κατηγορία είναι οι Ελληνίδες μάνες (δεν ξέρω αν συμπεριέλαβε και την δική του) συγκρίνοντας με χοντρές που χέζουν και χοντρές που καπνίζουν.

Ο άλλος ψυχοπαθής αναρωτιέται πόσο θα τραυματιστούν τα παιδάκια επειδή θα βγουν βόλτα όλα μαζί με τους γονείς τους.

Και αυτοί οι τύποι δηλώνουν αντιρατσιστές, προοδευτικοί, ανεκτικοί, και του κώλου τα εννιάμερα.
Ναύτης έγραψε:
13 Ιουν 2024, 11:25
Εν τω μεταξύ, η διαδρομή που θέλουν να κάνουν, από το μνημείο πεσόντων αξιωματικών και πληρωμάτων υποβρυχίων στον Φλοίσβο, μέχρι τον ανδριάντα του Κων. ΙΑ' Παλαιολόγου στην Λεωφ. Ποσειδώνος, είναι συνολικά καμιά 750αριά μέτρα, στις 6/7 δίνει 35άρια με realfeel 38άρια και στις 19:00 έχει ακόμα ήλιο, οπότε βλέπω τις pride ελληνίδες μανούλες και τα ελληνόπουλα στα καρότσια με θερμοπληξία και διαταραχή ηλεκτρολυτών να ξεραίνονται στον δρόμο σαν τα κοτόπουλα.
Πόσο πήξιμο πια... :smt005:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 13 Ιουν 2024, 11:32

Κατά τα άλλα, ειλικρινά απολαμβάνω τις μηχανιστικές αντιδράσεις που προκαλούν κάτι τέτοιες δράσεις, ακόμη και στους προχωκάγκουρες που υποστηρίζουν σε άλλα θέματα ότι τα ελτζιμπιτούδια θα μας τρελλάνουν.

Aλλά είπαμε, αριστερά είναι αυτή.

Πότε βούδες, πότε κούδες, πότε woke κυρπαντελήδες.

Το ζητούμενο είναι να μείνουν σταθερές οι ιδέες. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 13 Ιουν 2024, 11:35

Καβαλάρης έγραψε:
13 Ιουν 2024, 11:31
(...)
Ναύτης έγραψε:
Εν τω μεταξύ, η διαδρομή που θέλουν να κάνουν, από το μνημείο πεσόντων αξιωματικών και πληρωμάτων υποβρυχίων στον Φλοίσβο, μέχρι τον ανδριάντα του Κων. ΙΑ' Παλαιολόγου στην Λεωφ. Ποσειδώνος, είναι συνολικά καμιά 750αριά μέτρα, στις 6/7 δίνει 35άρια με realfeel 38άρια και στις 19:00 έχει ακόμα ήλιο, οπότε βλέπω τις pride ελληνίδες μανούλες και τα ελληνόπουλα στα καρότσια με θερμοπληξία και διαταραχή ηλεκτρολυτών να ξεραίνονται στον δρόμο σαν τα κοτόπουλα.
Τι πήξιμο γράφεις ρε σαχλαμάρα, στ' αρχίδια μου που θα μαζευτούν 50-100 καμένες ακροδεξιές για να κάνουν καρναβάλι, καπέλα λέω να πάρουν και κρύα νερά μην τις μαζεύουν, κι αυτές και τα παιδάκια, τ' ασθενοφόρα.

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 13 Ιουν 2024, 11:35

ΓΑΛΗ έγραψε:
13 Ιουν 2024, 11:28
gassim έγραψε:
13 Ιουν 2024, 11:20
ΓΑΛΗ έγραψε:
13 Ιουν 2024, 10:46

Για πες. :)

Δεν θα χρησιμοποιήσω πρώτο πληθυντικό αλλά πρώτο ενικό.

Πού ακριβώς βρίσκεις το πρόβλημα στη συγκεκριμένη δράση;

Χωρίς γενικότητες, έτσι; Στεπ μπάι στεπ. Κοπυπεστάδικες αναφορές, ομολογώ ότι δεν τις αντέχω.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το να κάνει ο καθένας ότι γουστάρει στα πλαίσια του νόμου.
Απλά έχω μια διαφωνία με τον καβαλάρη σχετικά με τα κίνητρα της συγκεκριμένης δράσης, εγώ πιστεύω ότι πρόκειται για μια προσπάθεια (περί)ορισμού της οικογένειας αποκλειστικά και μόνο στην φόρμα που έχουν υιοθετήσει οι ίδιοι και ο καβαλάρης τοποθετεί το ζήτημα στο αν έχω τελειώσει δημοτικό.
Κάτι περισσότερο από την προσωπική σου κόντρα με τον Καβαλάρη, παίζει;
Απάντα εσύ αν θες, σε φόρουμ είμαστε. Πιστεύεις ότι η δράση αυτή έχει κάποιο άλλο σκοπό από αυτόν που λέω;
Απλά προσπάθησε αν μπορείς να απαντήσεις χωρίς πολύ στόμφο γιατί είναι κάπως εκνευριστικός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 13 Ιουν 2024, 11:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 13 Ιουν 2024, 11:36

Και μια και ανέφερα τις ιδέες, παραθέτω και μια περαιτέρω επιμόρφωση για τις σημαίες.

Όλες οι σημαίες υπερηφάνειας και οι σημασίες τους

https://www.lifo.gr/lgbtqi/oles-oi-sima ... asies-toys

Έτσι, για να μη σας πιάνουν αδιάβαστους οι ομοϊδεάτες. :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 13 Ιουν 2024, 11:39

gassim έγραψε:
13 Ιουν 2024, 11:35
ΓΑΛΗ έγραψε:
gassim έγραψε:
13 Ιουν 2024, 11:20

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το να κάνει ο καθένας ότι γουστάρει στα πλαίσια του νόμου.
Απλά έχω μια διαφωνία με τον καβαλάρη σχετικά με τα κίνητρα της συγκεκριμένης δράσης, εγώ πιστεύω ότι πρόκειται για μια προσπάθεια (περί)ορισμού της οικογένειας αποκλειστικά και μόνο στην φόρμα που έχουν υιοθετήσει οι ίδιοι και ο καβαλάρης τοποθετεί το ζήτημα στο αν έχω τελειώσει δημοτικό.
Απάντα εσύ αν θες, σε φόρουμ είμαστε. Πιστεύεις ότι η δράση αυτή έχει κάποιο άλλο σκοπό από αυτόν που λέω;
Απλά προσπάθησε αν μπορείς να απαντήσεις χωρίς πολύ στόμφο γιατί είναι κάπως εκνευριστικός.
Πιστεύω ακριβώς αυτό που έγραψα στην αρχή.
ΓΑΛΗ έγραψε:
13 Ιουν 2024, 09:27
Κατά τα φαινόμενα, η βασική κινητήριος δύναμη του woke κινήματος στην Ελλάδα, δεν ήταν η τόσο η διεθνής συνωμοσία αλλά ο φόβος του κάθε νεοέλληνα μην τυχόν και του κολλήσουν το ταμπελάκι της γραφικότητας...
Αν δεν κατάλαβες τί εννοώ για το συγκεκριμένο και καρατσεκαρισμένο σύμπλεγμα, δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 13 Ιουν 2024, 11:43

AlienWay έγραψε:
Είμαι εναντίον στο να χρησιμοποιούνται τα παιδιά για ακτιβιστικούς λόγους, είτε πρόκειται για δημόσιο θηλασμό, είτε για ανάγνωση παραμυθιού από ντραγκ κουίν, είτε -στη συγκεκριμένη περίπτωση- για παρελάσεις ή ό,τι είναι.

Λόγω της ηλικίας τους, δεν έχουν τη δυνατότητα να συναινέσουν σε αυτές τις εκδηλώσεις, επομένως χρησιμοποιούνται σαν ντεκόρ.
Βέβαια από την άλλη τα παιδιά δεν έχουν την δυνατότητα να συναινέσουν σε τίποτα, οι γονείς αποφασίζουν για τα πάντα και παίρνουν και την ευθύνη για τα πάντα.
Δεν θα πει κανείς ότι τα παιδάκια είναι ομοφοβικά μαλακιστήρια, για τις μανουλες τους θα το πει.

Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian » 13 Ιουν 2024, 11:43

Ποιος το οργανώνει; εχει προβλέψει τι θα κάνει αν αποφασίσουν οι πραγματικά οργανωμένοι και επιδοτούμενοι αναρχικοί κ.ά να επιτεθούν για να το διαλύσουν; θα παρακαλάνε την αστυνομία που θα κάθεται να κοιτάει ακολουθώντας τις εντολές κούλη και νουδού; θα αρχίσουν μετά να κλαίγονται. Υπάρχει και περίπτωση βέβαια να επιλέξουν την αδιαφορία σε πρώτη φάση και αν έχει επιτυχία να το χτυπήσουν αλλες φορές Μόνο κόμμα τύπου ΧΑ με οργάνωση, νεολαία, μπορεί να αντισταθεί
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 13 Ιουν 2024, 11:45

Καβαλάρης έγραψε:
Echelon έγραψε:
13 Ιουν 2024, 11:19
Σαν να χαλάστηκαν κάπως οι <<υπέρμαχοι της ελεύθερης έκφρασης>>,
Όχι απλά χαλάστηκαν. Ξεβρακώθηκαν.

Ο ένας ψυχοπαθής μας είπε πόσο σιχαμένη και διεστραμμένη κατηγορία είναι οι Ελληνίδες μάνες (δεν ξέρω αν συμπεριέλαβε και την δική του) συγκρίνοντας με χοντρές που χέζουν και χοντρές που καπνίζουν.
Θα αποτολμήσω την εικασία ότι δε γαμάς και πάρα πολύ.

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 13 Ιουν 2024, 11:47

ΓΑΛΗ έγραψε:
13 Ιουν 2024, 11:39
gassim έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Πιστεύω ακριβώς αυτό που έγραψα στην αρχή.
ΓΑΛΗ έγραψε:
13 Ιουν 2024, 09:27
Κατά τα φαινόμενα, η βασική κινητήριος δύναμη του woke κινήματος στην Ελλάδα, δεν ήταν η τόσο η διεθνής συνωμοσία αλλά ο φόβος του κάθε νεοέλληνα μην τυχόν και του κολλήσουν το ταμπελάκι της γραφικότητας...
Αν δεν κατάλαβες τί εννοώ για το συγκεκριμένο και καρατσεκαρισμένο σύμπλεγμα, δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω.
Ναι βέβαια, αν μιλάμε για τις "γιορτές οικογένειας" και νιώθεις την ανάγκη να αναφέρεις το woke κίνημα νομίζω ότι συμφωνούμε για τους σκοπούς αυτών των "γιορτών".

Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης
Phorum.gr user: Doc McCoy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης » 13 Ιουν 2024, 11:48

Ναύτης έγραψε:
Τι πήξιμο γράφεις ρε σαχλαμάρα, στ' αρχίδια μου που θα μαζευτούν 50-100 καμένες ακροδεξιές για να κάνουν καρναβάλι, καπέλα λέω να πάρουν και κρύα νερά μην τις μαζεύουν, κι αυτές και τα παιδάκια, τ' ασθενοφόρα.
Άσε ρε ταγάρι που σ' έπιασε η αγωνία. Το Σάββατο παρελαύνουν οι κίναιδοι στο Σύνταγμα. Τρέχα εκεί να μοιράσεις νερά. :smt005:
foscilis έγραψε:
13 Ιουν 2024, 11:45
Θα αποτολμήσω την εικασία ότι δε γαμάς και πάρα πολύ.
Κι εγώ θα αποτολμήσω την εικασία ότι πάλι δεν πήρες τα χάπια σου.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 13 Ιουν 2024, 11:55

Καβαλάρης έγραψε:
13 Ιουν 2024, 11:48
Ναύτης έγραψε:
Άσε ρε ταγάρι που σ' έπιασε η αγωνία. Το Σάββατο παρελαύνουν οι κίναιδοι στο Σύνταγμα. Τρέχα εκεί να μοιράσεις νερά. :smt005:
(...)
Άμα βρεις ρε γίδι μια (1) δημοσίευσή μου, που να υποστηρίζω τα pride, οποιουδήποτε είδους pride, θα σε κεράσω μια τουλούμπα, να τη φας να τη φχαριστηθείς.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 13 Ιουν 2024, 11:55

Ναύτης έγραψε:
Καβαλάρης έγραψε:
(...)
Ναύτης έγραψε:
Πρεπει να τις μπαγλαρώσουν για έκθεση βρέφους σε κίνδυνο. Αλλα πού αστυνομία να κανει σωστά τη δουλεια της.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 13 Ιουν 2024, 11:56

Ναύτης έγραψε:
13 Ιουν 2024, 11:55
Καβαλάρης έγραψε:
13 Ιουν 2024, 11:48
Ναύτης έγραψε:
(...)
Άμα βρεις ρε γίδι μια (1) δημοσίευσή μου, που να υποστηρίζω τα pride, οποιουδήποτε είδους pride, θα σε κεράσω μια τουλούμπα, να τη φας να τη φχαριστηθείς.
Δεν θελει κανονικη, θελει με φλέβες.
Για να τον ενοχλουν αυτον τόσο πολύ τα πράιντ, καμια ντουλαπάτη θα ειναι.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών