Ποιοι μαλάκες τον ψήφισαν?

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Re: Ποιοι μαλάκες τον ψήφισαν?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 13 Ιουν 2024, 12:26

Ποιός είναι αυτός; τι μέρος του λόγου;
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 13 Ιουν 2024, 12:28

George_V έγραψε:
13 Ιουν 2024, 12:18
vantono έγραψε:
13 Ιουν 2024, 12:16
George_V έγραψε:
13 Ιουν 2024, 12:12

Λιγο δυσαναλογο παραδειγμα μιας και στη μια περιπτωση μιλαμε για δικαιωμα στον ανθρωπο και στην αλλη δικαιωμα σε ενα αλογο ον.

Με αυτη τη λογικη στις επομενες εκλογες βαλτε σκυλους και γάτες να ψηφισουν και να δουμε τα αποτελεσματα.
Άλογα όντα ειναι και τα βρέφη. Με τη λογική σου, να μην εχουν δικαιώματα ουτε και τα βρέφη (ή να εχουν λιγότερα απο τον συνειδητοποιημένο ένλογο άνθρωπο). :102:
Βάλ'τε και βρέφη να ψηφίσουν στις επομενες εκλογες και να δουμε τα αποτελεσματα :102:
Μα εχουν λιγοτερα απο εναν ενηλικα γιατι ακριβως δεν εχουν τη λογικη ακομα να κρινουν. Τα βρεφη ομως μεγαλωνοντας θα αποκτησουν λογικη και κριση αντιθετα με ενα ζωο.

Καταλαβες οτι ειπες μαλακια ετσι?
Οχι, γιατι ειμαι ανθρωπος κι εγω και εχω το ανθρωπινο δικαίωμα να θελω δικαιωματα για τα ζώα :102:
Εκτος αν ανθρωπινα δικαιωματα πρεπει να εχουν μονο οσοι πιστευουν σε φανταστικους φιλους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 13 Ιουν 2024, 12:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 13 Ιουν 2024, 12:28

Αλιόσα έγραψε:
13 Ιουν 2024, 12:11
Oι Ελληνες πολιτικοί προ 30 ετών μοιάζουνε τιτάνες μπροστά στα σημερινά σούργελα και τον κάθε γραφικό που ζητά ψήφο :lol:
Εγώ θυμάμαι Ηλιού, Γέρο Παπανδρέου, Κανελλόπουλο, Φρύδια και κλαίω με την κατάντια μας.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 13 Ιουν 2024, 12:30

Εγώ βλέπω ένα άνθρωπο λιτά ντυμένο , με τις εικόνες πίσω του να λέει ότι η πίστη του είναι τόσο μεγάλη που θεωρεί την εκκλησία πιο σημαντική από το σχολείο.
Πάμε τώρα στην πραγματικότητα.
Αν ένας χριστιανός πιστεύει πραγματικά τότε σίγουρα θα πιστεύει και αυτό που είπε ο συγκεκριμένος κύριος.
Αν ένας χριστιανός είναι απλά βαφτισμένος χριστιανός και πιστεύει απλά στον αφρό σίγουρα δεν πιστεύει αυτό που έγραψε ο συγκεκριμένος.

Τώρα γιατί το μένος δεν καταλαβαίνω είπε στα παιδιά του όχι στα δικά μου παιδιά.
Στα δικά του παιδιά.
Εδώ στην Αμερική οι Άμις ζούνε τόσα χρόνια με τον ιδιαίτερο τους τρόπο.
Γιατί τόσο μένος και τόσο βρισίδι δεν μπορώ να καταλάβω.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 13 Ιουν 2024, 12:30

vantono έγραψε:
13 Ιουν 2024, 12:28
George_V έγραψε:
13 Ιουν 2024, 12:18
vantono έγραψε:
13 Ιουν 2024, 12:16

Άλογα όντα ειναι και τα βρέφη. Με τη λογική σου, να μην εχουν δικαιώματα ουτε και τα βρέφη (ή να εχουν λιγότερα απο τον συνειδητοποιημένο ένλογο άνθρωπο). :102:
Βάλ'τε και βρέφη να ψηφίσουν στις επομενες εκλογες και να δουμε τα αποτελεσματα :102:
Μα εχουν λιγοτερα απο εναν ενηλικα γιατι ακριβως δεν εχουν τη λογικη ακομα να κρινουν. Τα βρεφη ομως μεγαλωνοντας θα αποκτησουν λογικη και κριση αντιθετα με ενα ζωο.

Καταλαβες οτι ειπες μαλακια ετσι?
Οχι, γιατι ειμαι ανθρωπος κι εγω και εχω το ανθρωπινο δικαίωμα να θελω δικαιωματα για τα ζώα :102:
Εκτος αν ανθρωπινα δικαιωματα πρεπει να εχουν μονο οσο πιστευουν σε φανταστικους φιλους.
Φυσικα και ο καθε ανθρωπος εχει δικαιωματα ενθεος, αθεος η οτιδηποτε αλλο.

Αλλα ενα αλογο ον εχει και αυτο δικαιωματα περιορισμενα ομως. Οχι γιατι δεν θελουμε να του τα δωσουμε αλλα γιατι δεν μπορει να τα χρησιμοποιησει.

Ακριβως οπως ενα βρεφος. Εχει και αυτο δικαιωματα περιορισμενα γιατι δεν μπορει να τα χρησιμοποιησει.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 13 Ιουν 2024, 12:31

Beria έγραψε:
13 Ιουν 2024, 12:26
Ηθοποιός (μοντέλο, παρουσιαστής) αναβαπτισμένος μουλάς...συγγνώμη χριστιανός ήθελα να πω, ζηλωτής, 250άρης, τον ψήφισαν 46 χιλιάδες κάρβουνα κι εκλέχτηκε ευρωβουλευτής με την νίκη. Ζήτωσαν οι ευλαβείς συνιθαγενείς του ημέτερου ανθυποβιλαετιού.

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 13 Ιουν 2024, 12:36

Nandros έγραψε:
13 Ιουν 2024, 11:53
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
13 Ιουν 2024, 11:49
Nandros έγραψε:
13 Ιουν 2024, 11:03
.
Νίκος Αναδιώτης: «Έχω πει στα παιδιά μου ότι η εκκλησία είναι πιο σημαντική από το σχολεiο»
https://www.athensmagazine.gr/article/g ... dioy-fyloy

Αυτό το τιτανοτεράστιο @ στείλατε ρε μαλάκες ταλιμπάνοι στην Ευρώπη.
Με τις υγείες μας.
έχουν ψηφιστεί κατά καιρούς απατεώνες, ψεύτες, κλέφτες, ανίκανοί και πάει λέγοντας και ανοίγεις νήμα για κάποιον επειδή σου πάτησε το κάλο με τη θρησκεία
Εσύ συμφωνείς με το @ και σου φταίει ο κάλος μου?
όχι δε συμφωνώ με αυτό που λέει, αλλά δε το θεωρώ σοβαρό πρόβλημα για να ασχοληθώ, ιδίως όταν προέρχεται από κάποιον που ανήκει σε κόμμα του 4%
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 13 Ιουν 2024, 12:38

Beria έγραψε:
13 Ιουν 2024, 12:26
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
:102:

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 13 Ιουν 2024, 12:39

Το έκαψε κι αυτός από τα πολλά ντρογκια και βρήκε την σωτηρία στον Ιησού, υπάρχει κι αυτό από τις πολλές κραιπαλες να την βλέπεις μετά θεουσος, βλέπε και Σερβετάλης.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 13 Ιουν 2024, 12:40

Niki έγραψε:
13 Ιουν 2024, 12:30
Εγώ βλέπω ένα άνθρωπο λιτά ντυμένο , με τις εικόνες πίσω του να λέει ότι η πίστη του είναι τόσο μεγάλη που θεωρεί την εκκλησία πιο σημαντική από το σχολείο.
Πάμε τώρα στην πραγματικότητα.
Αν ένας χριστιανός πιστεύει πραγματικά τότε σίγουρα θα πιστεύει και αυτό που είπε ο συγκεκριμένος κύριος.
Αν ένας χριστιανός είναι απλά βαφτισμένος χριστιανός και πιστεύει απλά στον αφρό σίγουρα δεν πιστεύει αυτό που έγραψε ο συγκεκριμένος.

Τώρα γιατί το μένος δεν καταλαβαίνω είπε στα παιδιά του όχι στα δικά μου παιδιά.
Στα δικά του παιδιά.
Εδώ στην Αμερική οι Άμις ζούνε τόσα χρόνια με τον ιδιαίτερο τους τρόπο.
Γιατί τόσο μένος και τόσο βρισίδι δεν μπορώ να καταλάβω.
Άρα, αφού υπάρχουν οι Αμίς εμείς μπορούμε να επιστρέψουμε πίσω στον Μεσαίωνα, απλά λίγο πριν φτάσουμε στο επίπεδο των Αμίς.
Τόσο καλά και χριστιανοταλιμπανικά.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 13 Ιουν 2024, 12:41

Δεν είχα δει την ίδια αντίδραση για τον Γεωργούλη από τους προχωκάγκουρες πατσοκοιλιάδες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 13 Ιουν 2024, 12:41

Είναι και κατά των προγαμιαίων σχέσεων ενώ μέχρι τα 40 γάμουσε ότι κινείται, έτσι ξέρω κι εγώ νικολακη, μην παίζεις με τον πόνο μας.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 13 Ιουν 2024, 12:43

Γελοίοι. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 13 Ιουν 2024, 12:43

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
13 Ιουν 2024, 12:39
Το έκαψε κι αυτός από τα πολλά ντρογκια και βρήκε την σωτηρία στον Ιησού, υπάρχει κι αυτό από τις πολλές κραιπαλες να την βλέπεις μετά θεουσος, βλέπε και Σερβετάλης.

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 13 Ιουν 2024, 12:43

Η μανα μου ψηφισε με επιστολικη ψηφο.

Εψαχνε τα κομματα να δει τι θα ψηφισει.

Τη ΝΔ την απέρριψε. Τον ΣΥΡΙΖΑ τον απέρριψε λογω Κασελακη (too much gay she said). ΠΑΣΟΚ πηγε καλαθι αχρηστων. ΚΚΕ επισης. Τη Ζωη και τον Μπαρουφ ουτε ζωγραφιστους. Κατι αλλα κομματιδια κεντροαριστεροδεξια τον πουλο και αυτα. Καλα Βελο πεταχτηκε απο το παραθυρο μαζι με κηραλοιφες και επιστολες Ιησου.

Τελικα κατεληξε με τη ΝΙΚΗ αν και δεν πολυψηνοταν αλλα ηταν το μονο που της κολλαγε εστω και λιγο.

Μια φορα Αναδιωτη δεν ψηφισε καθως τον θεωρει ψιλομαλακα.

Ψηφισε τον σεισμολογο (ενα σταυρο εβαλε) καθως μας το ειχε ζητησει ο θειος μου που ειναι φιλος του και συμφοιτητης του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George_V την 13 Ιουν 2024, 12:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών