Ποιοι μαλάκες τον ψήφισαν?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Ποιοι μαλάκες τον ψήφισαν?
Οχι, γιατι ειμαι ανθρωπος κι εγω και εχω το ανθρωπινο δικαίωμα να θελω δικαιωματα για τα ζώαGeorge_V έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 12:18Μα εχουν λιγοτερα απο εναν ενηλικα γιατι ακριβως δεν εχουν τη λογικη ακομα να κρινουν. Τα βρεφη ομως μεγαλωνοντας θα αποκτησουν λογικη και κριση αντιθετα με ενα ζωο.
Καταλαβες οτι ειπες μαλακια ετσι?

Εκτος αν ανθρωπινα δικαιωματα πρεπει να εχουν μονο οσοι πιστευουν σε φανταστικους φιλους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 13 Ιουν 2024, 12:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Εγώ θυμάμαι Ηλιού, Γέρο Παπανδρέου, Κανελλόπουλο, Φρύδια και κλαίω με την κατάντια μας.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Εγώ βλέπω ένα άνθρωπο λιτά ντυμένο , με τις εικόνες πίσω του να λέει ότι η πίστη του είναι τόσο μεγάλη που θεωρεί την εκκλησία πιο σημαντική από το σχολείο.
Πάμε τώρα στην πραγματικότητα.
Αν ένας χριστιανός πιστεύει πραγματικά τότε σίγουρα θα πιστεύει και αυτό που είπε ο συγκεκριμένος κύριος.
Αν ένας χριστιανός είναι απλά βαφτισμένος χριστιανός και πιστεύει απλά στον αφρό σίγουρα δεν πιστεύει αυτό που έγραψε ο συγκεκριμένος.
Τώρα γιατί το μένος δεν καταλαβαίνω είπε στα παιδιά του όχι στα δικά μου παιδιά.
Στα δικά του παιδιά.
Εδώ στην Αμερική οι Άμις ζούνε τόσα χρόνια με τον ιδιαίτερο τους τρόπο.
Γιατί τόσο μένος και τόσο βρισίδι δεν μπορώ να καταλάβω.
Αν ένας χριστιανός πιστεύει πραγματικά τότε σίγουρα θα πιστεύει και αυτό που είπε ο συγκεκριμένος κύριος.
Αν ένας χριστιανός είναι απλά βαφτισμένος χριστιανός και πιστεύει απλά στον αφρό σίγουρα δεν πιστεύει αυτό που έγραψε ο συγκεκριμένος.
Τώρα γιατί το μένος δεν καταλαβαίνω είπε στα παιδιά του όχι στα δικά μου παιδιά.
Στα δικά του παιδιά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Φυσικα και ο καθε ανθρωπος εχει δικαιωματα ενθεος, αθεος η οτιδηποτε αλλο.vantono έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 12:28Οχι, γιατι ειμαι ανθρωπος κι εγω και εχω το ανθρωπινο δικαίωμα να θελω δικαιωματα για τα ζώα
Εκτος αν ανθρωπινα δικαιωματα πρεπει να εχουν μονο οσο πιστευουν σε φανταστικους φιλους.
Αλλα ενα αλογο ον εχει και αυτο δικαιωματα περιορισμενα ομως. Οχι γιατι δεν θελουμε να του τα δωσουμε αλλα γιατι δεν μπορει να τα χρησιμοποιησει.
Ακριβως οπως ενα βρεφος. Εχει και αυτο δικαιωματα περιορισμενα γιατι δεν μπορει να τα χρησιμοποιησει.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ηθοποιός (μοντέλο, παρουσιαστής) αναβαπτισμένος μουλάς...συγγνώμη χριστιανός ήθελα να πω, ζηλωτής, 250άρης, τον ψήφισαν 46 χιλιάδες κάρβουνα κι εκλέχτηκε ευρωβουλευτής με την νίκη. Ζήτωσαν οι ευλαβείς συνιθαγενείς του ημέτερου ανθυποβιλαετιού.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
όχι δε συμφωνώ με αυτό που λέει, αλλά δε το θεωρώ σοβαρό πρόβλημα για να ασχοληθώ, ιδίως όταν προέρχεται από κάποιον που ανήκει σε κόμμα του 4%Nandros έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 11:53Εσύ συμφωνείς με το @ και σου φταίει ο κάλος μου?ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 11:49έχουν ψηφιστεί κατά καιρούς απατεώνες, ψεύτες, κλέφτες, ανίκανοί και πάει λέγοντας και ανοίγεις νήμα για κάποιον επειδή σου πάτησε το κάλο με τη θρησκείαNandros έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 11:03.
Νίκος Αναδιώτης: «Έχω πει στα παιδιά μου ότι η εκκλησία είναι πιο σημαντική από το σχολεiο»
https://www.athensmagazine.gr/article/g ... dioy-fyloy
Αυτό το τιτανοτεράστιο @ στείλατε ρε μαλάκες ταλιμπάνοι στην Ευρώπη.
Με τις υγείες μας.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
Το έκαψε κι αυτός από τα πολλά ντρογκια και βρήκε την σωτηρία στον Ιησού, υπάρχει κι αυτό από τις πολλές κραιπαλες να την βλέπεις μετά θεουσος, βλέπε και Σερβετάλης.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Άρα, αφού υπάρχουν οι Αμίς εμείς μπορούμε να επιστρέψουμε πίσω στον Μεσαίωνα, απλά λίγο πριν φτάσουμε στο επίπεδο των Αμίς.Niki έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 12:30Εγώ βλέπω ένα άνθρωπο λιτά ντυμένο , με τις εικόνες πίσω του να λέει ότι η πίστη του είναι τόσο μεγάλη που θεωρεί την εκκλησία πιο σημαντική από το σχολείο.
Στα δικά του παιδιά.
Τόσο καλά και χριστιανοταλιμπανικά.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Δεν είχα δει την ίδια αντίδραση για τον Γεωργούλη από τους προχωκάγκουρες πατσοκοιλιάδες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Είναι και κατά των προγαμιαίων σχέσεων ενώ μέχρι τα 40 γάμουσε ότι κινείται, έτσι ξέρω κι εγώ νικολακη, μην παίζεις με τον πόνο μας.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 12:39Το έκαψε κι αυτός από τα πολλά ντρογκια και βρήκε την σωτηρία στον Ιησού, υπάρχει κι αυτό από τις πολλές κραιπαλες να την βλέπεις μετά θεουσος, βλέπε και Σερβετάλης.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Η μανα μου ψηφισε με επιστολικη ψηφο.
Εψαχνε τα κομματα να δει τι θα ψηφισει.
Τη ΝΔ την απέρριψε. Τον ΣΥΡΙΖΑ τον απέρριψε λογω Κασελακη (too much gay she said). ΠΑΣΟΚ πηγε καλαθι αχρηστων. ΚΚΕ επισης. Τη Ζωη και τον Μπαρουφ ουτε ζωγραφιστους. Κατι αλλα κομματιδια κεντροαριστεροδεξια τον πουλο και αυτα. Καλα Βελο πεταχτηκε απο το παραθυρο μαζι με κηραλοιφες και επιστολες Ιησου.
Τελικα κατεληξε με τη ΝΙΚΗ αν και δεν πολυψηνοταν αλλα ηταν το μονο που της κολλαγε εστω και λιγο.
Μια φορα Αναδιωτη δεν ψηφισε καθως τον θεωρει ψιλομαλακα.
Ψηφισε τον σεισμολογο (ενα σταυρο εβαλε) καθως μας το ειχε ζητησει ο θειος μου που ειναι φιλος του και συμφοιτητης του.
Εψαχνε τα κομματα να δει τι θα ψηφισει.
Τη ΝΔ την απέρριψε. Τον ΣΥΡΙΖΑ τον απέρριψε λογω Κασελακη (too much gay she said). ΠΑΣΟΚ πηγε καλαθι αχρηστων. ΚΚΕ επισης. Τη Ζωη και τον Μπαρουφ ουτε ζωγραφιστους. Κατι αλλα κομματιδια κεντροαριστεροδεξια τον πουλο και αυτα. Καλα Βελο πεταχτηκε απο το παραθυρο μαζι με κηραλοιφες και επιστολες Ιησου.
Τελικα κατεληξε με τη ΝΙΚΗ αν και δεν πολυψηνοταν αλλα ηταν το μονο που της κολλαγε εστω και λιγο.
Μια φορα Αναδιωτη δεν ψηφισε καθως τον θεωρει ψιλομαλακα.
Ψηφισε τον σεισμολογο (ενα σταυρο εβαλε) καθως μας το ειχε ζητησει ο θειος μου που ειναι φιλος του και συμφοιτητης του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George_V την 13 Ιουν 2024, 12:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση 1% ψηφοφόροι της ΝΔ ψήφισαν ΚΚΕ
από Sol » 24 Μάιος 2023, 16:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 552 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης