Πες μου κάτι, παίζει ανοχή απ'τον συντονισμό στην πάρτη σου ρε ''γίγαντα''; Να ξέρουμε, μπας και ακουμπήσαμε VIP κοπρόσκυλο.Otto Weininger έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 02:23Πασιφάη έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 02:15Απειλείς κόσμο με ξυλίκι; Και γράφεις ακόμη εδώ μέσα με την ανοχή του συντονισμού; Να το δούμε αυτό. Βασικά θα το δω προσωπικά.Otto Weininger έγραψε: ↑17 Ιουν 2024, 22:58
ο μόνος λόγος για να μαζευτω είναι γιατί ετοιμάζω μπλοκ και απερκατ στο κατωσαγωνο
Ξεφτιλίκι.
φοβερή απειλή
Πιες κάνα χαμομήλι και πέσε κοιμήσου που ήρθες για παραλήρημα νυχτιάτικα.
Ποιος ειναι ο ποιο εριστικος φορουμιτης
Re: Ποιος ειναι ο ποιο εριστικος φορουμιτης
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Otto Weininger
.Πασιφάη έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 02:26Πες μου κάτι, παίζει ανοχή απ'τον συντονισμό στην πάρτη σου ρε ''γίγαντα''; Να ξέρουμε, μπας και ακουμπήσαμε VIP κοπρόσκυλο.Otto Weininger έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 02:23
φοβερή απειλή
Καμία ανοχή. Κοίτα γύρω σου εδώ μεσα λίγο τι υπάρχει και μετά ασχολήσου (ή και όχι καλύτερα) μαζί μου.
Απλά ξυνεσαι για καυγά. Νομίζεις ότι μπορείς να λες "βούλωστε το μην αρχίσω τα καργιολικια" και οι άλλοι να σταματάνε.
Ε, αλλού αυτά.
Στο είπα και τη άλλη φορά; Θες να βρίσεις; Κάνε το. Θες να γράψεις κάτι για μένα;
Κάνε το.
Αλλά μη μου τα ζαλίζεις, όπως δε στα ζαλίζω και εγώ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Εγώ σε έγραψα στα αποτέτοια μου, όταν τσακωθήκαμε. Δεν ασχολήθηκα πάλι. Εσύ σήμερα το ''άνοιξες'' πάλι το τροπάρι. Μαζέψου, ''παίξε'' εκεί που σε παίρνει.Με μένα δεν κολατσίζεις. Και εννοείται πως για τύπους σαν την πάρτη σου, δεν υπάρχει επίσης ανοχή απο μεριάς μου. Ουστ. Κομματόσκυλο.Otto Weininger έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 02:33.Πασιφάη έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 02:26Πες μου κάτι, παίζει ανοχή απ'τον συντονισμό στην πάρτη σου ρε ''γίγαντα''; Να ξέρουμε, μπας και ακουμπήσαμε VIP κοπρόσκυλο.Otto Weininger έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 02:23
φοβερή απειλή
Καμία ανοχή. Κοίτα γύρω σου εδώ μεσα λίγο τι υπάρχει και μετά ασχολήσου (ή και όχι καλύτερα) μαζί μου.
Απλά ξυνεσαι για καυγά. Νομίζεις ότι μπορείς να λες "βούλωστε το μην αρχίσω τα καργιολικια" και οι άλλοι να σταματάνε.
Ε, αλλού αυτά.
Στο είπα και τη άλλη φορά; Θες να βρίσεις; Κάνε το. Θες να γράψεις κάτι για μένα;
Κάνε το.
- Otto Weininger
Σε αποκάλεσε "παναγία του φόρουμ". Είναι τόσο ηλίθιο αυτό όσο ηλίθιο θα ήταν να αποκαλούσε και μένα έτσι. Αυτό σχολίασα, δεν ήξερα ότι ήθελες τέτοιο τίτλο.Πασιφάη έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 02:38Εγώ σε έγραψα στα αποτέτοια μου, όταν τσακωθήκαμε. Δεν ασχολήθηκα πάλι. Εσύ σήμερα το ''άνοιξες'' πάλι το τροπάρι. Μαζέψου, ''παίξε'' εκεί που σε παίρνει.Με μένα δεν κολατσίζεις. Και εννοείται πως για τύπους σαν την πάρτη σου, δεν υπάρχει επίσης ανοχή απο μεριάς μου. Ουστ. Κομματόσκυλο.Otto Weininger έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 02:33.
Ε, αλλού αυτά.
Κάνε το.
Τώρα τα υπόλοιπα περί "κολατσίσματος" δεν ξέρω τι σημαίνουν και φοβάμαι να ρωτήσω για να είμαι ειλικρινής.
Γενικά, επειδή βλέπω ότι τρώγεσαι, θα σου πω μερικά πράγματα για πρώτη και τελευταία φορά.
Δω μέσα, οι περισσότεροι είμαστε παρέα και γνωστοί κοντά 18 χρόνια. Με εξόδους, συναντήσεις, προσωπική επικοινωνία. Και υπάρχουν και οι υπόλοιποι.
Εγώ μπαίνω εδώ, καθημερινά έχω μερικά καργιολάκια να με αποκαλούν εμμέσως πλην σαφώς παιδεραστή και δολοφόνο επειδή είμαι...Νεοδημοκράτης, έχω ακυρους να πετιούνται σαν πορδές και να μου λένε "μαζέψου" ή να με βρίζουν χωρίς καν να τους μιλάω, έχω διάφορους που ρίχνουν καλυμμένες πούστικα "κατάρες" για την οικογένεια ή το παιδί μου κλπ.
Πράγματα που εγώ δεν έχω κάνει ποτέ.
Άλλοτε δεν ασχολούμαι, άλλοτε τρολαρω και άλλοτε τους βρίζω.
Ενίοτε, τους λέω ότι στη πραγματική ζωή θα τις άρπαζαν αν ξεστομιζαν κάποια από αυτά που γράφουν εδώ face to face. Όχι φυσικά ότι θα τολμούσαν.
Τώρα αν εσύ στραβώνεις με μένα για τους δικούς σου λόγους ή παίρνεις σοβαρά τρολαρίσματα ή θεωρείς ότι έχω ασυλία, πραγματικά δεν βρίσκω λέξεις για να σου περιγράψω πόσο αδιάφορο με αφήνει αυτό.
Αν θες να με τριγκάρεις λέγοντας μου ατάκες του στυλ "κάνε αυτό αλλιώς θα γίνει εκείνο", κάνε το και ανάλογα τις ορέξεις μου θα ανταποκριθώ ή όχι.
Αλλά να χαρείς, θα εκτιμούσα ιδιαίτερα αν δεν μου ξανάπευθύνεις το λόγο ποτέ.
Το να λες οτι αρκετοί είστε παρεάκι και υπάρχουμε κι ''εμείς οι υπόλοιποι'', δείχνει ένα πράγμα. Οτι θεωρείς το μαγαζί ''τσιφλίκι'' σου και μπαίνεις να το παίξεις δερβέναγας. Στυλ ''τι να μας πείς κι εσύ τώρα, έγώ που είμαι εδώ μέσα τόσα χρόνια''κλπ κλπOtto Weininger έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 02:53Σε αποκάλεσε "παναγία του φόρουμ". Είναι τόσο ηλίθιο αυτό όσο ηλίθιο θα ήταν να αποκαλούσε και μένα έτσι. Αυτό σχολίασα, δεν ήξερα ότι ήθελες τέτοιο τίτλο.Πασιφάη έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 02:38Εγώ σε έγραψα στα αποτέτοια μου, όταν τσακωθήκαμε. Δεν ασχολήθηκα πάλι. Εσύ σήμερα το ''άνοιξες'' πάλι το τροπάρι. Μαζέψου, ''παίξε'' εκεί που σε παίρνει.Με μένα δεν κολατσίζεις. Και εννοείται πως για τύπους σαν την πάρτη σου, δεν υπάρχει επίσης ανοχή απο μεριάς μου. Ουστ. Κομματόσκυλο.Otto Weininger έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 02:33.
Ε, αλλού αυτά.
Κάνε το.
Τώρα τα υπόλοιπα περί "κολατσίσματος" δεν ξέρω τι σημαίνουν και φοβάμαι να ρωτήσω για να είμαι ειλικρινής.
Γενικά, επειδή βλέπω ότι τρώγεσαι, θα σου πω μερικά πράγματα για πρώτη και τελευταία φορά.
Δω μέσα, οι περισσότεροι είμαστε παρέα και γνωστοί κοντά 18 χρόνια. Με εξόδους, συναντήσεις, προσωπική επικοινωνία. Και υπάρχουν και οι υπόλοιποι.
Εγώ μπαίνω εδώ, καθημερινά έχω μερικά καργιολάκια να με αποκαλούν εμμέσως πλην σαφώς παιδεραστή και δολοφόνο επειδή είμαι...Νεοδημοκράτης, έχω ακυρους να πετιούνται σαν πορδές και να μου λένε "μαζέψου" ή να με βρίζουν χωρίς καν να τους μιλάω, έχω διάφορους που ρίχνουν καλυμμένες πούστικα "κατάρες" για την οικογένεια ή το παιδί μου κλπ.
Πράγματα που εγώ δεν έχω κάνει ποτέ.
Άλλοτε δεν ασχολούμαι, άλλοτε τρολαρω και άλλοτε τους βρίζω.
Ενίοτε, τους λέω ότι στη πραγματική ζωή θα τις άρπαζαν αν ξεστομιζαν κάποια από αυτά που γράφουν εδώ face to face. Όχι φυσικά ότι θα τολμούσαν.
Τώρα αν εσύ στραβώνεις με μένα για τους δικούς σου λόγους ή παίρνεις σοβαρά τρολαρίσματα ή θεωρείς ότι έχω ασυλία, πραγματικά δεν βρίσκω λέξεις για να σου περιγράψω πόσο αδιάφορο με αφήνει αυτό.
Αν θες να με τριγκάρεις λέγοντας μου ατάκες του στυλ "κάνε αυτό αλλιώς θα γίνει εκείνο", κάνε το και ανάλογα τις ορέξεις μου θα ανταποκριθώ ή όχι.
Αλλά να χαρείς, θα εκτιμούσα ιδιαίτερα αν δεν μου ξανάπευθύνεις το λόγο ποτέ.
Επίσης, ακριβώς επειδή το θεωρείς τσιφλίκι σου νομίζεις οτι μπορείς να βρίσεις ασύδοτα τον άλλον και αυτός να σου πει κι ευχαριστώ. Δεν πάει έτσι φίλε. Κι δεν το αντιλαμβάνεσαι, να το κοιτάξεις λίγο.Δεν βλάπτει.
Είσαι ξεκάθαρα λυσσασμένος οπαδός του κόμματός σου και περιφέρεσαι εδώ μέσα σαν εκπρόσωπος χειρίστου είδους.
Τεσπα. Δεν ξέρω τι ζόρια τραβάνε κάποιοι άλλοι που βρίζουν οικογένειες και παιδιά, ή καταριούνται. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ, διότι έχω αξιοπρέπεια και μπέσα σαν άνθρωπος.
Όπως και να'χει θα σε παρακαλέσω κι εγώ να μην μου ξανα απευθύνεις το λόγο, ούτε καν να διανοηθείς να σχολιάσεις ο,τι με αφορά.
Καταλαβαινόμαστε νομίζω.
Kαλά ρε σεις ,εγώ πίνω τσίπουρα ( χωρίς γλυκάνισο πλέον, να σημειωθεί),εσείς μεθάτε; 

- Otto Weininger
Αυτό με το τσιφλίκι είναι δική σου θεωρία. Όπως και το ότι περιμένω ότι θα βρίσω ασύδοτα και θα μου πουν ευχαριστώ.
Αλλά οκ, ο,τι και όσο αντιλαμβάνεται ο καθένας.
Το πρόβλημα σου όμως είναι το boldαρισμένο. Πάλι μου δίνεις οδηγίες/εντολές. Πρέπει να το σταματήσεις αυτό, φέρνει αντίθετα αποτελέσματα.
Ωρε εγώ μια χαρά καταλαβαίνω. Δεν είμαι απ'το χωριό του μαλάκα. Επίσης σε ό,τι αφορά την πάρτη μου, (για το μπολνταρισμένο λέω..), πάρτο όπως γουστάρεις. Αλλά έτσι θα γίνει. Δεν γουστάρω παρτίδες. Φχαριστιόμαστε.Otto Weininger έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 09:13Αυτό με το τσιφλίκι είναι δική σου θεωρία. Όπως και το ότι περιμένω ότι θα βρίσω ασύδοτα και θα μου πουν ευχαριστώ.
Αλλά οκ, ο,τι και όσο αντιλαμβάνεται ο καθένας.
Το πρόβλημα σου όμως είναι το boldαρισμένο. Πάλι μου δίνεις οδηγίες/εντολές. Πρέπει να το σταματήσεις αυτό, φέρνει αντίθετα αποτελέσματα.
Όλα καλά μάνα μου.

- Otto Weininger
Δεν έχουμε να δούμε τίποτα. Απλά πράγματα. Κανένα νιτερέσο.

άλλα σου ρε .....μαμααααα
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
H Πασιφάη αν δεν την πειράξεις δεν θα σου πει τίποτα. Είναι πολύ ήσυχη χρήστης. Η φίλη σου καλό είναι να μαζευτεί πρώτα από όλα για τη δική της εικόνα.Otto Weininger έγραψε: ↑17 Ιουν 2024, 23:29Ντάξει, είσαι περιορισμένης ευθύνης.southern έγραψε: ↑17 Ιουν 2024, 23:14Δεν της εχει γράψει τέτοιο πράγμα ο τοξοβολος. Η τύπισσα έχει τσακωθεί ακόμα και με το Σενέκα και τη Πασιφάη που είναι παναγιες στο πχόρουμOtto Weininger έγραψε: ↑17 Ιουν 2024, 23:03
Να σου πω αγορίνα, αν σου γράψω ότι "θα στο βάλω στο στομα και θα σε πνίξω με τα χυσια μου, τι θα πεις ;"
Γιατί κάτι τετοια και πολλά άλλα γράφει η πουστρα που χασκογελας μαζί της επειδή λέει "γρια" την ΓΑΛΗ.
Το ότι ακόμα δεν τα έχει πει σε σένα, δεν λέει κάτι.
Μάθε να μην είσαι αφρατοκώλης. Αν είναι κάτι σοβαρό, να παραπονεθείς ή να πράξεις τα δέοντα.
Αλλά όταν μπαίνεις στον χορό από μόνος σου, κοίτα να χορέψεις.
Όλα καλά.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
- Cecily Anne
Ρε παλικάρια , δε διορθώνετε αυτό το ποιο, μας έχει βγάλει τα μάτια ;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος ειναι ο πιο ερωτικος φορουμίτης
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 13 Ιουν 2024, 14:49 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 110 Απαντήσεις
- 2946 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
11 Ιαν 2025, 16:06
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 148 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
25 Ιαν 2025, 17:15
-
-
Νέα δημοσίευση ΣΟΚ! Πασίγνωστος φορουμιτης βγαίνει σε τηλεοπτική εκπομπή
από Beria » 12 Φεβ 2025, 19:18 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 28 Απαντήσεις
- 1361 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
14 Φεβ 2025, 18:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος θα ειναι ο επομενος?
από Στρακαστρουκας » 16 Φεβ 2024, 13:37 » σε Διεθνής πολιτική - 48 Απαντήσεις
- 1954 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
14 Μαρ 2024, 09:07
-