Άμα δε θέλει, θα βρούμε άλλον για το σιδέρωμα.
Γάμος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Γάμος
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Το πιο σωστό με τις δουλειές: Κάνεις δύο καταλόγους με όλες τις δουλειές που χρειάζεται το σπίτι σας: πλύσιμο, σιδέρωμα, να φέρεις τα ξύλα μέσα στο κρύο, πέταμα σκουπιδιών, όλες, ακόμα και τις έκτακτες. Κάθε κατάλογος θα έχει διαφορετικές δουλειές. Κάθε λίστα ο κατάλογος αλλάζει χέρια. Αν προκύψει μία έκτακτη ενώ ήταν στην δικιά σου βδομάδα και δεν την έχεις κάνει μέχρι να περάσει, τότε παραμένει δικιά σου ευθύνη.
Γραφικός έγραψε: ↑25 Νοέμ 2018, 21:25Το πιο σωστό με τις δουλειές: Κάνεις δύο καταλόγους με όλες τις δουλειές που χρειάζεται το σπίτι σας: πλύσιμο, σιδέρωμα, να φέρεις τα ξύλα μέσα στο κρύο, πέταμα σκουπιδιών, όλες, ακόμα και τις έκτακτες. Κάθε κατάλογος θα έχει διαφορετικές δουλειές. Κάθε λίστα ο κατάλογος αλλάζει χέρια. Αν προκύψει μία έκτακτη ενώ ήταν στην δικιά σου βδομάδα και δεν την έχεις κάνει μέχρι να περάσει, τότε παραμένει δικιά σου ευθύνη.
Και του τον δίνεις

Σοβαρά τώρα εγώ δε θέλω να κάνει δουλειές ο άντρας. Είμαι παραδοσιακά. Μου αρκεί να κάνει μπαλκόνι, παράθυρα, να κατεβάζει σκουπίδια(το απεχθάνομαι), να βάζει πλυντήρια και ν' απλώνει, να πλένει πιατα να φροντίζει ότι έχουμε από ζωάκια ,να πηγαίνει σούπερ μάρκετ ε και να με βοηθάει λίγο με τις δουλειές του σπιτιου. Δε μπορεί να τα περιμένει όλα από μένα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αντέ πενηνταευρω
Πέσιμο ή χεσιμο; 

- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Προτείνω να κάνουμε μια πολιτισμένη μονομαχία, αντάξια της χιλιόχρονης ντοπιας κουλτούρας μας, όχι ξιφασκίες, πιστόλια και λοιπές βαρβαρότητες. Να τους βγάλουμε και να τους μετρήσουμε.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Είπαμε: εσύ θα παντρευτείς τον Λέονα κι εμένα θα με καλείτε να τρώω.Naida έγραψε: ↑25 Νοέμ 2018, 21:32Γραφικός έγραψε: ↑25 Νοέμ 2018, 21:25Το πιο σωστό με τις δουλειές: Κάνεις δύο καταλόγους με όλες τις δουλειές που χρειάζεται το σπίτι σας: πλύσιμο, σιδέρωμα, να φέρεις τα ξύλα μέσα στο κρύο, πέταμα σκουπιδιών, όλες, ακόμα και τις έκτακτες. Κάθε κατάλογος θα έχει διαφορετικές δουλειές. Κάθε λίστα ο κατάλογος αλλάζει χέρια. Αν προκύψει μία έκτακτη ενώ ήταν στην δικιά σου βδομάδα και δεν την έχεις κάνει μέχρι να περάσει, τότε παραμένει δικιά σου ευθύνη.
Και του τον δίνεις
Σοβαρά τώρα εγώ δε θέλω να κάνει δουλειές ο άντρας. Είμαι παραδοσιακά. Μου αρκεί να κάνει μπαλκόνι, παράθυρα, να κατεβάζει σκουπίδια(το απεχθάνομαι), να βάζει πλυντήρια και ν' απλώνει, να πλένει πιατα να φροντίζει ότι έχουμε από ζωάκια ,να πηγαίνει σούπερ μάρκετ ε και να με βοηθάει λίγο με τις δουλειές του σπιτιου. Δε μπορεί να τα περιμένει όλα από μένα.
SpoilerShow
Όσο περισσότερο γκρινιάζει μια γυναίκα ότι "οι γυναίκες κάνουν όλες τις δουλειές στο σπίτι" τόσο περισσότερες ενστάσεις έχει με αυτή την λύση
Πολύ ώριμη σκέψη.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑25 Νοέμ 2018, 23:18Προτείνω να κάνουμε μια πολιτισμένη μονομαχία, αντάξια της χιλιόχρονης ντοπιας κουλτούρας μας, όχι ξιφασκίες, πιστόλια και λοιπές βαρβαρότητες. Να τους βγάλουμε και να τους μετρήσουμε.
Εύγε.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑25 Νοέμ 2018, 23:18Προτείνω να κάνουμε μια πολιτισμένη μονομαχία, αντάξια της χιλιόχρονης ντοπιας κουλτούρας μας, όχι ξιφασκίες, πιστόλια και λοιπές βαρβαρότητες. Να τους βγάλουμε και να τους μετρήσουμε.
Δέχομαι
Πέσιμο ή χεσιμο; 

μη επανδρωμένη σέλφι έγραψε: ↑26 Νοέμ 2018, 15:24Παρακαλείσθε όπως πραγματοποιησετε την διεξαγωγή της μέτρησης ενώπιον του αξιοτιμου κ. Σουβλατζή, εξεχοντα και εμπειρου πιστοποιητή μαλαπερδών.
Αυτος είναι ειδικός στην ροδέλα
Πέσιμο ή χεσιμο; 

- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Διαιτητής, λογικά, πρέπει να είναι το αφορούμενο πρόσωπο.
☦𓀢
☦𓀢
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν νομίζω να χρειάζεται μεζούρα. Το μάτι αρκεί. Εαν είναι αφίρροπο το αποτέλεσμα, μπορεί να κριθεί ο νικητής σε διάφορα σημεία δια της αφής.
☦𓀢
☦𓀢
Δεν είμαι καλή στις μετρήσεις με το μάτι. Θα σας ρίξω κι είναι άδικο Δια της αφής γίνονται άλλες μετρήσεις.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑26 Νοέμ 2018, 20:46Δεν νομίζω να χρειάζεται μεζούρα. Το μάτι αρκεί. Εαν είναι αφίρροπο το αποτέλεσμα, μπορεί να κριθεί ο νικητής σε διάφορα σημεία δια της αφής.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 553 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ
21 Μαρ 2024, 17:49