Αν λες για σουβλατζη συμφωνώ, όλο παπαριες πετάει και με τουπέ
Έχετε πάρει πίπα ποτέ?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Re: Έχετε πάρει πίπα ποτέ?
Αν λες για σουβλατζη συμφωνώ, όλο παπαριες πετάει και με τουπέ
- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
https://www.reddit.com /r/Tgifs/comments/6w7a75/does_anyone_know_who_she_is/GoBack έγραψε: ↑26 Νοέμ 2018, 01:50Δεν βλεπω να φουσκωνει τιποτα παντως.I would proceed with caution.Souvlatzis έγραψε: ↑26 Νοέμ 2018, 01:07βρε βρε βρε
Έλειπα όλη μέρα και τώρα που γύρισα τι να δω? Όλες οι ομοφοβικές κρυφο-πουστάρες μπήκαν στο θρεντ μου και άρχισαν να κοροϊδεύουν...παω στοίχημα ότι ΟΛΟΙ σας θα πληρώνατε για να πάρετε πίπα από αυτον εδώ τον άντρα (ο οποιος είναι πολύ πιο όμορφος από το 99.9% των Ελληνίδων)
not safe for work
Αν δεν πατησω στο λινκ θα μεινει για παντα γενους θηλυκου.Τον ηπιες.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Σουβλατζη και εσύ σαν αυτό το μωρακι είσαι ;
- Souvlatzis
Χαχαχα οκ, οτι σε κανει να νιώσεις καλύτερα
Να ξέρεις όμως ότι έλκεσαι από τρανς γυναίκες, όπως σχεδόν όλοι οι άντρες
Σας αρέσει δεν σας αρέσει, σχεδόν κανείς δεν είναι 100% straight
Να ξέρεις όμως ότι έλκεσαι από τρανς γυναίκες, όπως σχεδόν όλοι οι άντρες
-
Νομίζεις.Souvlatzis έγραψε: ↑26 Νοέμ 2018, 02:03
Μιλάω με ενα μαγκιορικο μωρο με πμ, πολυ ξηγημενο να ουμε
- Souvlatzis
Οτι και καλα θα σε χάλαγε να μίλαγες με το τραβελάκι που πόσταρα πιο πάνωμη επανδρωμένη σέλφι έγραψε: ↑26 Νοέμ 2018, 02:10Νομίζεις.Souvlatzis έγραψε: ↑26 Νοέμ 2018, 02:03
Μιλάω με ενα μαγκιορικο μωρο με πμ, πολυ ξηγημενο να ουμε
-
Μα εχει το ίδιο μειονέκτημα με το μαγκιορικο μωρο ρε
Ειναι πλήρης απο άκρα
Ειναι πλήρης απο άκρα
-
Σούπα με τριβελακι, αυτος εισαι, λύθηκε το τι θα μαγειρέψω αύριο
Ε αυτό με τα αγγλικά κόφτε το, έχει παραγίνει.GoBack έγραψε: ↑26 Νοέμ 2018, 01:50Δεν βλεπω να φουσκωνει τιποτα παντως.I would proceed with caution.Souvlatzis έγραψε: ↑26 Νοέμ 2018, 01:07βρε βρε βρε
Έλειπα όλη μέρα και τώρα που γύρισα τι να δω? Όλες οι ομοφοβικές κρυφο-πουστάρες μπήκαν στο θρεντ μου και άρχισαν να κοροϊδεύουν...παω στοίχημα ότι ΟΛΟΙ σας θα πληρώνατε για να πάρετε πίπα από αυτον εδώ τον άντρα (ο οποιος είναι πολύ πιο όμορφος από το 99.9% των Ελληνίδων)
Ηνάφ. εξάλλου τι είμαστε εμείς; μαλάκες που ακολουθάμε τους κανόνες;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Τζούλια να σε ρωτήσω ρε μλκ κάτι.
Αν έλεγες ξέρω γω πχ σήμερα τον έπαιξα μόνη μου με τι θα εννοούσες ότι έπαιξες, με την σφουγγαρίστρα για με τον κουβά; ρωτάω από ομοφοβικό ενδιαφέρον κυρίως σήμερα, γάμησε την την έρευνα.
Αν έλεγες ξέρω γω πχ σήμερα τον έπαιξα μόνη μου με τι θα εννοούσες ότι έπαιξες, με την σφουγγαρίστρα για με τον κουβά; ρωτάω από ομοφοβικό ενδιαφέρον κυρίως σήμερα, γάμησε την την έρευνα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Souvlatzis
Και δεν βρίσκεις βαρετή τη ζωή χωρίς αιδοιολειξία;Gherschaagk έγραψε: ↑25 Νοέμ 2018, 21:56Δεν με νοιάζει που απευθύνεται η ερώτηση, εννοείται πως δεν έχω πάρει ΠΟΤΕ πίπα γιατί είμαι κομπλεξική, ξενέρωτη, ανοργασμική κλπ κλπ κλπ.
Δεν πιστεύω να απαιτείς κάτι τέτοιο από τις σχέσεις σου, ε;
- Souvlatzis
Κλασσική ξενέρωτη γκόμενα που "ευνουχίζει" τον σύντροφο της, και άμα φαει κέρατο κλαίει πως όλοι οι άντρες είναι γουρούνιαGherschaagk έγραψε: ↑25 Νοέμ 2018, 21:56Δεν με νοιάζει που απευθύνεται η ερώτηση, εννοείται πως δεν έχω πάρει ΠΟΤΕ πίπα γιατί είμαι κομπλεξική, ξενέρωτη, ανοργασμική κλπ κλπ κλπ.

- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
εσυ παιδι μου εχεις φαει κερατο?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση έχετε πάρει βιάγκρα ?
από jackie Daniels » 30 Ιαν 2025, 14:30 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 27 Απαντήσεις
- 689 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
07 Φεβ 2025, 01:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε πάρει ψεύτικη αναρρωτική επειδή κουραστηκατε ή να πάτε διακοπές ή κάτι άλλο;
από Μαδουραίος » 27 Ιούλ 2024, 20:22 » σε Κοινωνικά θέματα - 11 Απαντήσεις
- 431 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
28 Ιούλ 2024, 18:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τον 20ο αιώνα ήταν η τάση οι αρίστεροι διανοούμενοι να καπνίζουν ναυτική πίπα;
από έργο_μακέτο » 22 Οκτ 2024, 22:42 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 219 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
22 Οκτ 2024, 22:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε καυλώσει ποτέ με φωτογραφίες συγγραφέα βιβλίου που έχετε διαβάσει;
από Εκτωρ » 31 Ιούλ 2023, 23:10 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 1886 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
31 Ιούλ 2023, 23:31
-