Θεωρια της εξελιξης: Μια ετοιμοθανατη θεωρια?

Παραφυσική, μεταφυσικά, ανεξήγητα φαινόμενα
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Re: Θεωρια της εξελιξης: Μια ετοιμοθανατη θεωρια?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 26 Νοέμ 2018, 15:57

Vassilis_1 έγραψε:
26 Νοέμ 2018, 15:34
Leporello έγραψε:
25 Νοέμ 2018, 21:35
Καμμία σχέση δεν έχει το επιχείρημα με την αρχή ύπαρξης τής Ανδρομέδας.
Κάνεις λάθος αγαπητέ.
Στην παράθεση ξεκάθαρα διατυπώνεται ότι το επιχείρημα έχει απόλυτη σχέση με την αρχή ύπαρξης της Ανδρομέδας.
Aσε τι λένε οι άλλοι και να απαντάς σε αυτά που ρωτάω εγώ. Σημασία δεν έχει καθόλου το πότε δημιουργήθηκε ένα άστρο, αν δηλαδή δημιουργήθηκε πριν από 1 διεκατομμύριο χρόνια ή πριν από 200 εκατομμύρια χρόνια, αλλά αν δημιουργήθηκε νωρίτερα από 7.500 χρόνια πριν. Και βέβαια, αν απέχει παραπάνω από 7.500 έτη φωτός (υπενθυμίζω ότι ένα έτος φωτός είναι η απόσταση που διανύει το φώς σε ένα χρόνο) και εν τούτοις βλέπουμε το φώς του, τότε προφανώς άρχισε να το εκπέμπει περισσότερο από 7.500 χρόνια πριν, αλλιώς δεν θα είχε προφθάσει να φθάσει στην Γή.
1.
hellegennes έγραψε:
13 Οκτ 2022, 21:35
Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 26 Νοέμ 2018, 16:02

chris έγραψε:
26 Νοέμ 2018, 12:56
:o
Αυτό δεν το ήξερα, είχα την εντύπωση ότι και η Ορθοδ. Εκκλησία είχε δεχθεί τελικά ότι ισχύει η θεωρία της εξέλιξης- ή την δέχονται αλλά μερικώς και "πετσοκομμένη"?
Δυστυχώς δεν είναι έτσι. Βέβαια, οι περισσότεροι ιεράρχες αποφεύγουν το θέμα. ορθά κατά την γνώμη μου με το σκεπτικό "τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ. Ομως η επίσημη θέση τους Πατριαρχείου Ιεροσολύμων αποτελεί κάρφον εν οφθαλμώ. Η Καθολική Εκκλησία είναι εκείνη που επισήμως έχει δεχθεί την θεωρία τής εξέλιξης.
1.
hellegennes έγραψε:
13 Οκτ 2022, 21:35
Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

jimdenin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jimdenin » 26 Νοέμ 2018, 18:48

Νομίζω ότι σχετίζεται με το θέμα: http://www.gazzetta.gr/plus/diethni/art ... anthropoys

Άβαταρ μέλους
OrderAndChaos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OrderAndChaos » 26 Νοέμ 2018, 18:52

jimdenin έγραψε:
26 Νοέμ 2018, 18:48
Νομίζω ότι σχετίζεται με το θέμα: http://www.gazzetta.gr/plus/diethni/art ... anthropoys
Clickbait τίτλος που παίζει τις τελευταίες μέρες.

Άβαταρ μέλους
Alphabet
Phorum.gr user: Alphabet

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Alphabet » 26 Νοέμ 2018, 18:54

Leporello έγραψε:
26 Νοέμ 2018, 16:02
chris έγραψε:
26 Νοέμ 2018, 12:56
:o
Αυτό δεν το ήξερα, είχα την εντύπωση ότι και η Ορθοδ. Εκκλησία είχε δεχθεί τελικά ότι ισχύει η θεωρία της εξέλιξης- ή την δέχονται αλλά μερικώς και "πετσοκομμένη"?
Δυστυχώς δεν είναι έτσι. Βέβαια, οι περισσότεροι ιεράρχες αποφεύγουν το θέμα. ορθά κατά την γνώμη μου με το σκεπτικό "τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ. Ομως η επίσημη θέση τους Πατριαρχείου Ιεροσολύμων αποτελεί κάρφον εν οφθαλμώ. Η Καθολική Εκκλησία είναι εκείνη που επισήμως έχει δεχθεί την θεωρία τής εξέλιξης.
Let sleeping dogs lie.
Γνωμη μου οτι δεν εχει να κανει με τα του Καισαρος.. αλλα με το φοβο οτι το φιλοχρηστο (αλλα σε μεγαλο βαθμο αμμορφωτο θεολογικα και κοινονικα) ποιμνιο θα αρχισει να μην πιστευει τους ιερεις πλεον. Δεν εξηγειται αλλοιως γιατι οταν ιερεις μιλουν σε πανεπιστημια ειναι υποστηρικτες της εξελιξης.
Η καταντια ειναι αν οντως η Ιερα Συνοδος δεν θελει να διδασκεται η εξελιξη στα σχολεια και οι πολιτικοι ταγοι μας το αποδεχονται για ψηφοθηρικους λογους. :wall:
Δυο πραγματα ειναι αχωριστα απο το ψεμα, οι πολλες υποσχεσεις και οι πολλες δικαιολογιες.

Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR
Phorum.gr user: DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR » 26 Νοέμ 2018, 19:18

Alphabet έγραψε:
26 Νοέμ 2018, 13:57

Κατ' αρχας ειμαι αγνωστικιστης, δεν ειμαι πιστος.
Ποτε ακριβως και που εχει αποδεχθει συνοδικα η Εκκλησια την εξελιξη του ανθρωπου;
Ποτε και που ακριβως εχει αποδεχθει συνοδικα η Εκκλησια οτι ο κοσμος δεν δημιουργηθηκε το 5508 π.χ.;
Τότε γιατί επιδεικνύεις χαρακτηριστικά ΠΙΣΤΟΥ ? ? Απαιτείς να δεις ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΩΝ ΗΛΩΝ ? ? Μήπως βαδίζεις στον δρόμο του Nandros που δηλώνει Άθεος αλλά τα ανακατεύει και τα κλώθει αφήνοντας υπόννοιες για τους Χριστιανούς του Phorum ότι είναι αμόρφωτοι και χαζοί ?

Αν είσαι αγνωστικιστής αυτό σημαίνει " Δεν με ενδιαφέρει η ύπαρξη Θεού, αφήστε με στην ησυχία μου με τα επιχειρήματά σας και τα αντι-επιχειρήματά σας" !

Επί του θέματος τώρα ! Η Συνοδική αποδοχή της Εκκλησίας έγκειται στο "Η Εκκλησία σέβεται την ανεξαρτησία της Επιστήμης και δεν μπαίνει στα πόδια της παρά μόνο για Κοινωνικά θέματα Βιοηθικής και μόνο συμβουλευτικά!" Το έργο της Εκκλησίας είναι Πνευματικό και καμία σχέση δεν πρέπει να έχει με την διερεύνηση της φύσης, θα ήταν δε αυτό ΗΛΙΘΙΟ εκ μέρους της !

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί εσείς οι αγνωστικιστές και οι Άθεοι ενδιαφέρεστε τόσο πολύ για την "αποδοχή ή όχι" των επιστημονικών θεωριών από την Εκκλησία ενώ το καταγγέλετε εξ αρχής σαν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ?

Τα παιδικά τραύματα από την επιβολή της ελληνοχριστιανικής παιδείας δια ροπάλου είναι μεν μια καλή αφορμή καταγγελίας της Πολιτικής αυτής ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ που πρέπει να εκλείψει, αλλά επουδενί δεν δικαιολογεί το ΜΕΝΟΣ κατά των Χριστιανών και της Εκκλησιαστικής θέσης πάνω σε άσχετα θέματα όπως είναι τα της γεννέσεως του Κόσμου !

Με την συνεχή σας αυτή επίθεση, όταν φυσικά είναι απρόκλητη, ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ και τον εαυτό σας και την ιδιότητά σας σαν Αγνωστικιστές ή Άθεοι !

Φυσικά όταν σας προκαλούν όπως καλή ώρα ο φίλος Βασίλης εε εκεί ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ παρόλο που είμαι Χριστιανός !

Την ανάμιξη φανταστικών θεωριών για να δικαιολογήσει κάποιος τα αδικαιολόγητα ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ούτε ο Θεός ! !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DIOMEDESGR την 26 Νοέμ 2018, 20:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.

Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR » 26 Νοέμ 2018, 19:32

Nandros έγραψε:
26 Νοέμ 2018, 13:14
Μήπως τα έχεις μπερδέψει κάπως;
Εγώ τελείωσα τις σπουδές μου επί χούντας. Δεν έχω παιδιά και δεν γνωρίζω τί έπαιζε αργότερα.
Βλέπω όμως το ποστ του Alphabet εδώ Alphabet @ Θεωρια της εξελιξης: Μια ετοιμοθανατη θεωρια?, όπου φαίνεται ο πόλεμος που υπέστη ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ (αυτούς που εσύ τους επιτίθεσαι) Κακλαμάνης από τους φανατικούς του ιερατείου και πιστούς.
Κάπταιν ΔΕΝ καταλαβαίνεις τι θέλω να πω !

Η παιδεία αυτή που συγχέει εκ του πονηρού και σκόπιμα την Πίστη με το Κράτος είναι APRIORI Σοσιαλιστική είτε στην εξουσία βρίσκεται ο Παπαδόπουλος είτε ο Τσίπρας ! Σε ένα Φιλελεύθερο κράτος που η Παιδεία αφήνεται στα χέρια των ιδιωτών και των καταναλωτών δεν υπάρχει περίπτωση να έχει λόγο οποιαδήποτε "ιερατείο" για το τι μαθαίνουν τα παιδιά !

Αυτά με τον Κακλαμάνη δεν τα έχω διαβάσει αλλά δεν χρειάζεται κάποιος πολύ μυαλό για να καταλάβει ότι η κόντρα "σοσιαλιστών" πολιτικών προσώπων με ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΥΣ στον Καισαροπαπισμό Ιερωμένους δεν αποτελεί ΚΛΑΣΙΚΟ πόλεμο υγειών δυνάμεων έναντι σκοταδιστικής αντίληψης αλλά ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΑΥΓΑ μεταξύ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ Πολιτικών και των ως άνω κακομαθημένων ιερωμένων που μαγειρεύουν ψήφους και παραπλανούν τον λαό για ΙΔΙΟΝ ΩΦΕΛΟΣ !

Εμένα η ματιά μου είναι ΠΛΗΡΩΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ με πλήρη διαχωρισμό της Εκκλησίας από το αυστηρά ουδέτερο Κράτος ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ όχι μόνο στα Πνευματικά που είναι και τα πιο ασήμαντα αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω! :wink:wink

Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR » 26 Νοέμ 2018, 19:40

Alphabet έγραψε:
26 Νοέμ 2018, 18:54
Let sleeping dogs lie.
Γνωμη μου οτι δεν εχει να κανει με τα του Καισαρος.. αλλα με το φοβο οτι το φιλοχρηστο (αλλα σε μεγαλο βαθμο αμμορφωτο θεολογικα και κοινονικα) ποιμνιο θα αρχισει να μην πιστευει τους ιερεις πλεον. Δεν εξηγειται αλλοιως γιατι οταν ιερεις μιλουν σε πανεπιστημια ειναι υποστηρικτες της εξελιξης.
Η καταντια ειναι αν οντως η Ιερα Συνοδος δεν θελει να διδασκεται η εξελιξη στα σχολεια και οι πολιτικοι ταγοι μας το αποδεχονται για ψηφοθηρικους λογους. :wall:
Θεωρώ ότι το πρώτο σου moto πάει πρωτίστως στους Πολιτικούς και τον αμόρφωτο συρφετό που αυτοί σέρνουν πίσω τους και δευτερευόντως στους Ιερωμένους !

Οι Ιερωμένοι είναι ΟΙ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΙ δεν μπορείτε να το δείτε αυτό ? ? Και όσοι επιμένετε στην καταγγελίας τους για θέματα όπως "η Αγία Γραφή είναι ένα παραμυθάκι" γιατί δεν το λένε στους πιστούς, ομοιάζετε με τον Δον Κιχώτη και το Σάντσο Πάντσα !

Τους Πολιτικούς, αυτούς πρέπει να ΚΑΤΑΧΕΡΙΑΣΕΤΕ για αυτό το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ καθεστώς της "σιαμαίας" Πολιτείας-Εκκλησίας ! !

Ααα και στο τελευταίο κομμάτι για την κατάντια, έτσι είναι, ΦΥΣΙΚΑ συμφωνώ μαζί σου !

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 26 Νοέμ 2018, 19:47

DIOMEDESGR έγραψε:
26 Νοέμ 2018, 19:32
Nandros έγραψε:
26 Νοέμ 2018, 13:14
Μήπως τα έχεις μπερδέψει κάπως;
Εγώ τελείωσα τις σπουδές μου επί χούντας. Δεν έχω παιδιά και δεν γνωρίζω τί έπαιζε αργότερα.
Βλέπω όμως το ποστ του Alphabet εδώ Alphabet @ Θεωρια της εξελιξης: Μια ετοιμοθανατη θεωρια?, όπου φαίνεται ο πόλεμος που υπέστη ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ (αυτούς που εσύ τους επιτίθεσαι) Κακλαμάνης από τους φανατικούς του ιερατείου και πιστούς.
Κάπταιν ΔΕΝ καταλαβαίνεις τι θέλω να πω !

Η παιδεία αυτή που συγχέει εκ του πονηρού και σκόπιμα την Πίστη με το Κράτος είναι APRIORI Σοσιαλιστική είτε στην εξουσία βρίσκεται ο Παπαδόπουλος είτε ο Τσίπρας ! Σε ένα Φιλελεύθερο κράτος που η Παιδεία αφήνεται στα χέρια των ιδιωτών και των καταναλωτών δεν υπάρχει περίπτωση να έχει λόγο οποιαδήποτε "ιερατείο" για το τι μαθαίνουν τα παιδιά !

Αυτά με τον Κακλαμάνη δεν τα έχω διαβάσει αλλά δεν χρειάζεται κάποιος πολύ μυαλό για να καταλάβει ότι η κόντρα "σοσιαλιστών" πολιτικών προσώπων με ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΥΣ στον Καισαροπαπισμό Ιερωμένους δεν αποτελεί ΚΛΑΣΙΚΟ πόλεμο υγειών δυνάμεων έναντι σκοταδιστικής αντίληψης αλλά ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΑΥΓΑ μεταξύ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ Πολιτικών και των ως άνω κακομαθημένων ιερωμένων που μαγειρεύουν ψήφους και παραπλανούν τον λαό για ΙΔΙΟΝ ΩΦΕΛΟΣ !

Εμένα η ματιά μου είναι ΠΛΗΡΩΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ με πλήρη διαχωρισμό της Εκκλησίας από το αυστηρά ουδέτερο Κράτος ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ όχι μόνο στα Πνευματικά που είναι και τα πιο ασήμαντα αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω! :wink:wink
Μην παραχρησιμοποιείς το "σοσιαλιστική" και παράγωγα της, γιατί μας μπερδεύεις.
Στα υπόλοιπα δεν θα πολυδιαφωνήσω.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR » 26 Νοέμ 2018, 19:49

Leporello έγραψε:
26 Νοέμ 2018, 16:02
Θάθελα κάποιο link πάνω σ'αυτό φίλε Leporello αν υπάρχει, γιατί κι εγώ το ψάχνω αλλά επειδή δεν είμαι θεολόγος δεν έχω πρόσβαση σε Ρωμαιοκαθολικά ιντερνετικά πρακτορεία !

Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR » 26 Νοέμ 2018, 19:53

Nandros έγραψε:
26 Νοέμ 2018, 19:47

Μην παραχρησιμοποιείς το "σοσιαλιστική" και παράγωγα της, γιατί μας μπερδεύεις.
Στα υπόλοιπα δεν θα πολυδιαφωνήσω.
.
Θάθελα να συζητήσουμε κάποια στιγμή το "σοσιαλιστικη" και το τι σε μπερδεύει, αλλά εδώ δεν είναι και το κατάλληλο νήμα ! Με ενδιαφέρει πολύ η ματιά σου σαν αρχαιότερο κοινωνό της "ημετέρας" παιδείας και όλες αυτές τις Εθνο-Σοσιαλιστικές ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ που μας πέρασαν μέσα από το σχολείο !

Ελπίζω να την κάνουμε σε κάποιο άλλο νήμα !

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 26 Νοέμ 2018, 20:10

DIOMEDESGR έγραψε:
26 Νοέμ 2018, 19:18
Alphabet έγραψε:
26 Νοέμ 2018, 13:57

Κατ' αρχας ειμαι αγνωστικιστης, δεν ειμαι πιστος.
Ποτε ακριβως και που εχει αποδεχθει συνοδικα η Εκκλησια την εξελιξη του ανθρωπου;
Ποτε και που ακριβως εχει αποδεχθει συνοδικα η Εκκλησια οτι ο κοσμος δεν δημιουργηθηκε το 5508 π.χ.;
Τότε γιατί επιδεικνύεις χαρακτηριστικά ΠΙΣΤΟΥ ? ? Απαιτείς να δεις ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΩΝ ΗΛΩΝ ? ? Μήπως βαδίζεις στον δρόμο του Nandros που δηλώνει Άθεος αλλά τα ανακατεύει και τα κλώθει για να βγάλει τους Χριστιανούς ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΜΩΡΟΠΙΣΤΟΥΣ ΧΑΖΟΎΣ ? ?

Αν είσαι αγνωστικιστής αυτό σημαίνει " Δεν με ενδιαφέρει η ύπαρξη Θεού, αφήστε με στην ησυχία μου με τα επιχειρήματά σας και τα αντι-επιχειρήματά σας" !

Επί του θέματος τώρα ! Η Συνοδική αποδοχή της Εκκλησίας έγκειται στο "Η Εκκλησία σέβεται την ανεξαρτησία της Επιστήμης και δεν μπαίνει στα πόδια της παρά μόνο για Κοινωνικά θέματα Βιοηθικής και μόνο συμβουλευτικά!" Το έργο της Εκκλησίας είναι Πνευματικό και καμία σχέση δεν πρέπει να έχει με την διερεύνηση της φύσης, θα ήταν δε αυτό ΗΛΙΘΙΟ εκ μέρους της !

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί εσείς οι αγνωστικιστές και οι Άθεοι ενδιαφέρεστε τόσο πολύ για την "αποδοχή ή όχι" των επιστημονικών θεωριών από την Εκκλησία ενώ το καταγγέλετε εξ αρχής σαν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ?

Τα παιδικά τραύματα από την επιβολή της ελληνοχριστιανικής παιδείας δια ροπάλου είναι μεν μια καλή αφορμή καταγγελίας της Πολιτικής αυτής ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ που πρέπει να εκλείψει, αλλά επουδενί δεν δικαιολογεί το ΜΕΝΟΣ κατά των Χριστιανών και της Εκκλησιαστικής θέσης πάνω σε άσχετα θέματα όπως είναι τα της γεννέσεως του Κόσμου !

Με την συνεχή σας αυτή επίθεση, όταν φυσικά είναι απρόκλητη, ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ και τον εαυτό σας και την ιδιότητά σας σαν Αγνωστικιστές ή Άθεοι !

Φυσικά όταν σας προκαλούν όπως καλή ώρα ο φίλος Βασίλης εε εκεί ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ παρόλο που είμαι Χριστιανός !

Την ανάμιξη φανταστικών θεωριών για να δικαιολογήσει κάποιος τα αδικαιολόγητα ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ούτε ο Θεός ! !
Ο συγγενικός/φιλικός/κοινωνικός κύκλος μου αποτελείται από χριστιανούς κατά πλειοψηφία του τύπου Ανάσταση/γάμος/βαφτίσια/κηδεία και κανένα σταυρό πότε-πότε. ΔΕΝ τους θεωρώ αμόρφωτους/μωρόπιστους/χαζούς.
ΑΠΑΙΤΩ λοιπόν να ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ το μπλε κείμενο, που προσβάλει εμένα και τον κύκλο μου, αλλιώς θα γίνουμε κώλος εδώ μέσα!

Όσο για τα υπόλοιπα, ΔΕΝ έχω δει τα φανατικά χριστιανά εδώ μέσα να προγκάνε ομαδικά τον Βασίλη, που ξεφτιλίζει την θρησκεία σας.
Σου λένε κοντράρει με τους αθέους, καλά κάνει και το βουλώνουν!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)

Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR » 26 Νοέμ 2018, 20:24

Nandros έγραψε:
26 Νοέμ 2018, 20:10

Ο συγγενικός/φιλικός/κοινωνικός κύκλος μου αποτελείται από χριστιανούς κατά πλειοψηφία του τύπου Ανάσταση/γάμος/βαφτίσια/κηδεία και κανένα σταυρό πότε-πότε. ΔΕΝ τους θεωρώ αμόρφωτους/μωρόπιστους/χαζούς.
ΑΠΑΙΤΩ λοιπόν να ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ το μπλε κείμενο, που προσβάλει εμένα και τον κύκλο μου, αλλιώς θα γίνουμε κώλος εδώ μέσα!

Όσο για τα υπόλοιπα, ΔΕΝ έχω δει τα φανατικά χριστιανά εδώ μέσα να προγκάνε ομαδικά τον Βασίλη, που ξεφτιλίζει την θρησκεία σας.
.
Ρε συ ΕΣΥ δεν μας έχεις γράψει 100 φορές, και εδώ, πως πηγαίνεις στους γάμους και γελάς από μέσα σου για τα "αγαθά του Ισσακ και του Αβρααμ" και πως τα απέκτησαν ? Με ποιούς γελάς ? Με τους παρισταμένους δεν γελάς? Δεν είναι αυτό υποτιμιτικό και δεν δίνει λαβή για το μπλε κείμενο ? Κάνω λάθος? Τι άλλο θα έπρεπε να κάνεις για να σε συνδέσω με τέτοιες ενέργειες ? Να τους ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ? ?
Θεωρώ ότι ΥΠΕΡΕΒΑΛΑ στο μπλε κείμενο αλλά ότι αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ! Αν διαφωνείς, εξήγησε μου το γιατί και θα το αλλάξω ! Όχι όμως για τον στενό σου κύκλο ! Αυτόν πάντα όλοι μας δεν τον βάζουμε μέσα στον εσμό των άλλων, οπότε δεν βλέπω και τον τρόπο που τους προσβάλει το κείμενό μου ?
Όσο για την "κόντρα' του Βασίλη με τους άθεους δεν νομίζεις ότι δίνετε μεγαλύτερη σημασία μερικοί Άθεοι σε μικρά πράγματα? Τι να αντιδικίσουμε? Τ αυτονόητα ?

EDIT: Συγνώμη αλλά παρακολουθώ και το ματς ταυτόχρονα και γιαυτό αργώ να απαντήσω !

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 26 Νοέμ 2018, 20:33

DIOMEDESGR έγραψε:
26 Νοέμ 2018, 20:24
Nandros έγραψε:
26 Νοέμ 2018, 20:10

.
Ρε συ ΕΣΥ δεν μας έχεις γράψει 100 φορές, και εδώ, πως πηγαίνεις στους γάμους και γελάς από μέσα σου για τα "αγαθά του Ισσακ και του Αβρααμ" και πως τα απέκτησαν ? Με ποιούς γελάς ? Με τους παρισταμένους δεν γελάς? Δεν είναι αυτό υποτιμιτικό και δεν δίνει λαβή για το μπλε κείμενο ? Κάνω λάθος? Τι άλλο θα έπρεπε να κάνεις για να σε συνδέσω με τέτοιες ενέργειες ? Να τους ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ? ?
Θεωρώ ότι ΥΠΕΡΕΒΑΛΑ στο μπλε κείμενο αλλά ότι αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ! Αν διαφωνείς, εξήγησε μου το γιατί και θα το αλλάξω ! Όχι όμως για τον στενό σου κύκλο ! Αυτόν πάντα όλοι μας δεν τον βάζουμε μέσα στον εσμό των άλλων, οπότε δεν βλέπω και τον τρόπο που τους προσβάλει το κείμενό μου ?
Όσο για την "κόντρα' του Βασίλη με τους άθεους δεν νομίζεις ότι δίνετε μεγαλύτερη σημασία μερικοί Άθεοι σε μικρά πράγματα? Τι να αντιδικίσουμε? Τ αυτονόητα ?

EDIT: Συγνώμη αλλά παρακολουθώ και το ματς ταυτόχρονα και γιαυτό αργώ να απαντήσω !
Γελάω με τον τράγο και τις ευχές του στους νεόνυμφους. Στους πραγματικά δικούς μου έχω αποκαλύψει την μέθοδο απόκτησης πλούτου και γελάμε μαζί!

Για τις προσβολές, θα σου απαντήσω πως ο κύκλος σου είναι η οικογένεια σου. Πως θα σου φανεί αν την πιάσω στο στόμα μου και αρχίσω τα μπινελίκια;

Πιο σεμνά λοιπόν όταν ασχολείσαι με μένα!
.

Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR » 26 Νοέμ 2018, 20:43

Nandros έγραψε:
26 Νοέμ 2018, 20:33

Γελάω με τον τράγο και τις ευχές του στους νεόνυμφους. Στους πραγματικά δικούς μου έχω αποκαλύψει την μέθοδο απόκτησης πλούτου και γελάμε μαζί!

Για τις προσβολές, θα σου απαντήσω πως ο κύκλος σου είναι η οικογένεια σου. Πως θα σου φανεί αν την πιάσω στο στόμα μου και αρχίσω τα μπινελίκια;

Πιο σεμνά λοιπόν όταν ασχολείσαι με μένα!
.
Αυτό κατάλαβα κι εγώ, ότι ο κύκλος σου είναι η οικογένειά σου, ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ δεν καταλαβαίνω που προσβάλονται αυτοί από το "μπλε κειμενο" ? Όταν κάνεις εσύ κριτική στους Χριστιανούς του phorum συμπεριλαμβάνεις και τους συγγενείς σου μαζί ? ?

Εγώ γιατί να το κάνω? Κάπταιν μην μπερδεύεσαι και μην φουντώνεις άδικα ! ! Ούτε να σε προσβάλω θέλω, γιατί να το κάνω άλλωστε, ούτε να αφήσω υπονοούμενα για την οικογένεια ΚΑΝΕΝΟΣ !

Δεν υπάρχει λόγος γι'αυτό ! Αν θεωρείς ότι έβαλα εγώ τον στενό σου κύκλο μέσα στο μπλε κείμενο, τότε θα κάνω την διευκρίνηση, αλλά σε διαβεβαιώ ότι ούτε καν το σκέφτηκα ! Βλέπεις ότι πουθενά δεν σου έχω κακομιλήσει ούτε στο παλιό ούτε στο τωρινό, δεν καταλαβαίνω γιατί ξαφνικά να θιχτείς ?

Τέλος πάντων το αναδιατυπώνω ! Αλλά να ξέρεις ότι ΕΣΥ ΑΔΙΚΕΙΣ ΕΜΕΝΑ τώρα !
Τότε γιατί επιδεικνύεις χαρακτηριστικά ΠΙΣΤΟΥ ? ? Απαιτείς να δεις ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΩΝ ΗΛΩΝ ? ? Μήπως βαδίζεις στον δρόμο του Nandros που δηλώνει Άθεος αλλά τα ανακατεύει και τα κλώθει αφήνοντας υπόννοιες για τους Χριστιανούς του Phorum ότι είναι αμόρφωτοι και χαζοί ?

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εναλλακτικές επιστήμες”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών