Υγιής επιχειρηματικότητα στο Ελλαδισταν.Σκρουτζομαγαζο τσεπωσε εκατομμύρια και εξαφανίστηκε.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Υδράργυρος
Re: Υγιής επιχειρηματικότητα στο Ελλαδισταν.Σκρουτζομαγαζο τσεπωσε εκατομμύρια και εξαφανίστηκε.
260 ευρω κλαει γνωστος μου. Το φθηνο το κρεας το τρωνε οι σκυλοι
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: Υγιής επιχειρηματικότητα στο Ελλαδισταν.Σκρουτζομαγαζο τσεπωσε εκατομμύρια και εξαφανίστηκε.
Άμα βλέπεις πολλές αρνητικές κριτικές μαγαζιού φεύγεις...
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
φιου..
έχω παραγγειλει πάνω απο 1000€ από το συγκεκριμένο...
και μένα μου έκανε εντυπωση η έδρα και σκεφτόμουν οτι θα δινουν κινητρα
ναι, είχε καλές κριτικές
ισχύει?
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Μπορεί να κάνει αμφισβητηση στην τράπεζα οτι δεν έλαβε το προϊόν και να πάρει πίσω τα λεφτά τουΥδράργυρος έγραψε: ↑30 Ιουν 2024, 13:26260 ευρω κλαει γνωστος μου. Το φθηνο το κρεας το τρωνε οι σκυλοι
-
ισχύει.είχα παραγγείλει από κάτι μυστήριους [μέσω σκρουτζ όχι απ ευθείας από το μαγαζί]που με δουλεύανε,επικοινώνησα με το σκρουτζ και μου βάλαν τα λεφτά την επόμενη μέρα
- Υδράργυρος
Απο ποιον θα παρει λεφτα πισω; απο μια χρεοκοπημενη ικε που εφαγε και ενα βαρυ προστιμο; αυτοι θα προριμησουν να δωσουν κατι για το προστιμο που εχει και προσωποκρατηση παρα στους εξαπατημενους πελατεςdna replication έγραψε: ↑30 Ιουν 2024, 13:56Μπορεί να κάνει αμφισβητηση στην τράπεζα οτι δεν έλαβε το προϊόν και να πάρει πίσω τα λεφτά τουΥδράργυρος έγραψε: ↑30 Ιουν 2024, 13:26260 ευρω κλαει γνωστος μου. Το φθηνο το κρεας το τρωνε οι σκυλοι
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Δίνει και bonus o Pootin (Poo-tin)? Εντύπωση μου κάνει τρολάκια ρωσοτσολιαδάκια να ξοδεύουν χιλιάρικα...dna replication έγραψε: ↑30 Ιουν 2024, 13:53φιου..
Κανονικά θα έπρεπε να σας έχουν μία ρώσικου τύπου αποθήκη am-way πυραμίδα
και να προμηθεύεστε με το κουπονάκι σας τα βασικά, χαρτί υγείας κάνα σαπούνι, καμιά κονσέρβα... τέτοια
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Υγιής επιχειρηματικότητα στο Ελλαδισταν - Πώς να γίνετε εκατομμυριούχος με λίγα κλίκ
από Unique » 30 Ιουν 2024, 12:30 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 195 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
30 Ιουν 2024, 13:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η παράνοια του ελλαδιστάν
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 07 Απρ 2025, 10:07 » σε Εσωτερική Πολιτική - 53 Απαντήσεις
- 811 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
08 Απρ 2025, 10:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κάποιοι ονειρεύονται...Ελλαδισταν θρησκευτικό.
από Frappezitis » 09 Νοέμ 2023, 10:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 33 Απαντήσεις
- 1947 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Νοέμ 2023, 19:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είδηση ΣΟΚ: ανέστησαν είδος λύκου που εξαφανίστηκε πριν από 10 χιλιετίες
από Antipnevma » 09 Απρ 2025, 21:54 » σε Οικολογία & Φύση - 2 Απαντήσεις
- 191 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antipnevma
16 Απρ 2025, 10:12
-