Fata_Morgana έγραψε: ↑01 Ιούλ 2024, 00:24
Γυφτάκι έγραψε: ↑01 Ιούλ 2024, 00:03
Η 15χρονη παίζει, δοκιμάζει τη δύναμη της στα παιχνίδια ενηλίκων να δει αν μετράει σαν γυναίκα ,αν αρέσει κτλ κτλ.. Αν τσιμπήσεις έχασες ,τρως φόλα .
Αν τσιμπήσει στο 15χρονο πρέπει να τον δει ψυχίατρος. Κάποια παιδοφιλία κρυβεται στο μυαλό του.
Lol, τι λες ;
Έχω ξαναγράψει ότι σε πάρτυ κολλητού, είχε έρθει ξεμπαρκη φιλη φίλων κλπ μια κοπέλα.
Όταν το πάρτυ είχε σχεδόν τελειώσει γύρω στις 3, είχαμε μείνει εμείς και εμείς, αλλά και αυτή με την παρέα που είδε έρθει.
Ύψος 1,75 ίσως και κάτι ακόμα. Με τα τακούνια σχεδόν ένα μπόι με μένα. Φορούσε ένα τζιν στενό με σκισιματα, ένα πουκάμισο επισης στενό. Στήθος φουλ, κώλος φουλ, βαμμένη και στολισμένη. Και κούκλα.
Εμείς 22 ετών. Κάποια στιγμή, και ενώ έχω χυθεί στον καναπέ (ευτυχώς εντελώς νηφάλιος αφού δεν πίνω σχεδόν ποτέ αλκοόλ), έρχεται και κάθεται δίπλα μου, πιάνοντας μου την κουβέντα. Και ψηνόταν αγρίως.
Λέω "γίναμε". Κάποια στιγμή με ρωτάει τι σπουδάζω κλπ και αφού της λέω, την ρωτάω το ίδιο.
Και παίρνω απάντηση στο περίπου : "Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, αλλά έχω 2.5 χρόνια να δω".
Ρωτάω τι εννοεί και μου απαντάει ότι πάει πρώτη λυκείου, οπότε έχει ακόμα να αποφασίσει.
Σιγά σιγά και διακριτικά, άρχισα να αποκλιμακωνω την κουβέντα, ενώ έστειλα sms στον ένα κολλητό να μας τραβήξει φωτογραφίες με το κινητό όπως μιλάμε. Μετά το έφερα έτσι, και βγήκαμε μαζί της και άλλες φωτογραφίες δήθεν αναμνηστικές από το πάρτυ όλοι μαζί.*
Βρίσκοντας μετά δικαιολογία την έκανα. Λίγο αργότερα έφυγε και εκείνη με την παρέα της όπως έμαθα την επόμενη. Ζήτησε και το τηλέφωνο μου αλλά (ευτυχώς) δε με πήρε ποτέ πέρα από ένα μήνυμα που έστειλε και δεν απάντησα.
15χρονη που έμοιαζε από 20 έως 22, όσο είμασταν δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι στο πάρτυ (άντρες γυναίκες)
* οι φωτογραφίες ήταν για την περίπτωση που κάποιος την πατούσε και πήγαινε μαζί της. Αν τον έτρεχε και εμφανιζόταν σε κάνα δικαστήριο σαν κοριτσάκι με κοτσιδάκια (αν και δύσκολο με τέτοιο μπόι) θα πηγαίναμε ως μάρτυρες όλοι δείχνοντας πως ήταν στο πάρτυ και τι ηλικία φαινόταν.
Φυσικά, αυτοί που την έφεραν έφαγαν και τα ανάλογα καργιολικια από τον άλλο κολλητό.