Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
enaon
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από enaon » 01 Ιούλ 2024, 20:21
Niki έγραψε: ↑01 Ιούλ 2024, 20:13
Περιμένω να δω πότε οι ΚΚΕ δες και οι Συριζαίοι ή οι Νδιτες θα πουλάνε ηθική στο νήμα λέγοντας οι μεν τους δε παιδόφιλους.
Πότε η "περπατημένη" 15 χρονη θα γίνει θέμα πολιτικής συζήτησης.
Τότε ως δια μαγείας θα εμφανιστεί η ηθική όλων και όλοι θα γίνουν πρότυπο πατεράδων.
ειναι διπλά εκνευριστικό το νημα, ειναι σαν να λέμε οτι δεν εχει σημασία που εμείς ειμαστε γεροι, 18 και μια μερα πρίν τα κορίτσια πρέπει να ειναι παρθένες παναγίες, και 18 και μια μερα μετά ειναι για να βγάζουμε γούστα όλοι.
Μια χαρά ειναι τα 15, αν ήμασταν και εμεις 15, τωρα και στα 25 τους παιδιά ειναι, όλα ειναι σχετικά
-
Airman68
- Phorum.gr user: Airman68
από Airman68 » 01 Ιούλ 2024, 20:22
Στύξ έγραψε: ↑01 Ιούλ 2024, 20:02
Airman68 έγραψε: ↑01 Ιούλ 2024, 19:55
Δεν υπάρχει "περπατημένη" 15χρονη, απλώς 15χρονη.
Και εκεί σταματάει η κουβέντα...
Δηλαδή Bίρνα τι εννοείς ; Δεν είναι πια παρθένα;
Τι εννοείς " απλώς" Βίρνα;
Εννοείς ότι η "περπατημένη" έχει διαφορά με την "απλή";
Σαν την βενζίνη με τη σούπερ αντί για την απλή Βίρνα;
Εννοώ ότι στα μάτια των μαντραχαλαίων που γράφουμε εδώ, η εικόνα μιας 15χρονης δεν θα πρέπει να προκαλεί προβληματισμό για το αν είναι "περπατημένη" ή όχι ώστε να πράξουμε αναλόγως.
Και αυτό πηγαίνει και στην απορία του γαμήκουλα νηματοθέτη
Μαδουραίος που φαντασιώνεται "βουρ στον πατσά"...
Yippie Kay Yay
-
Otto Weininger
από Otto Weininger » 01 Ιούλ 2024, 20:27
enaon έγραψε: ↑01 Ιούλ 2024, 20:11
Otto Weininger έγραψε: ↑01 Ιούλ 2024, 19:57
ποιος μίλησε για χαμηλό φωτισμό; σε σπίτι είμασταν.
το κινητό ήταν αυτό, μαζί τα είχαμε αγοράσει τότε σχεδόν όλη η παρέα

επίσης, δεν βγήκαν όλες οι φώτο με κινητό. οι ομαδικές ήταν με μηχανή
to iphone 3gs; Καλά ουτε αυτό εβγαζε φώτο σε χαμηλό φως, αλλα οκ, η νέα γενιά ισως έκανε παρτυ με τα φωτα όλα ανοικτά. Οπότε τελη 9 αρχές 10 λές. Εισαι λουλουδάκι που λεει και η νάιδα ε;
είπα 2008 ήταν.
επίσης δεν ξέρω τι σκάλωμα έχεις φάει με το χαμηλό φως

Let them make the first mistake. We make the last move.
-
student
από student » 01 Ιούλ 2024, 20:30
Οργισμένος έγραψε: ↑01 Ιούλ 2024, 00:39
Ημουν γυρω στα 11 , καλοκαιρι , και ημουν στη γιαγια μονος για διακοπες. Ετυχε λοιπον να φιλοξενησει η γιαγια μου το ιδιο διαστημα μια μακρινη ανιψια της στα 15 και απο οσο θυμαμαι εντελως σχηματισμενη σωματικα. Αρκετα μεγαλα βυζια απο οτι θυμαμαι.
Αργοτερα ενθυμουμενος την περιεργη συμπεριφορα της καταλαβα οτι μου ειχε ψιλοεπιτεθει σεξουαλικα, με τυχαια αγγιγματα , αγκαλιες αλλα και τυχαιες αποκαλυψεις σωματος μπροστα μου, ρωγες, κοιλοτα κτλ. Εγω τοτε ως 11χρονος σκεπτομουν πως συμπεριφερεται περιεργα αλλα δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι , ωντας χανος. Και δεν ξερω τι αλλο εκανε οταν κοιμομουν διπλα της στρωματσαδα καθε βραδυ για 1 μηνα. Λογικα την εξιταρε πως ημουν εντελως αθωος και αδαης αλλα και του χεριου της.
Αντράκι μου εσύ είναι προφανές ότι τα κουβάλαγες από μικρός τα θέματα...δεν είναι έκπληξη τέτοιος χάνος στα 11 να εξελιχθεί σε αυτό που είσαι σήμερα.
Συνέχισε όμως, πες μας κι άλλα από τα παιδικά/εφηβικά σου χρόνια. Δεν θα σοκαριστεί κανείς...εκ του αποτελέσματος
-
enaon
από enaon » 01 Ιούλ 2024, 20:31
Otto Weininger έγραψε: ↑01 Ιούλ 2024, 20:27
είπα 2008 ήταν.
επίσης δεν ξέρω τι σκάλωμα έχεις φάει με το χαμηλό φως

μα εβαλες το 3gs, αυτο βγηκε το 9 βρε, το 8 υπήρχε το 3γ, εκείνο ειχε την κάμερα του γεν1, δεν εβγαζε φωτο αν δεν ειχες προβολέα στην μουρη με τιποτα. Τεσπα, σιγά.
Σορυ για το ασχετο, αλλα την εποχή που εσυ εβγαζες φωτο 15αχρονα εγω ημουν μεγάλος ανθρωπος και ασχολούμουν με τεχνολογία, αυτο που εγραψες για φωτο απο κινητό σε πάρτυ μου ακούστηκε περίεργο, απο περιέργεια ρώτησα.
-
Οργισμένος
από Οργισμένος » 01 Ιούλ 2024, 20:34
student έγραψε: ↑01 Ιούλ 2024, 20:30
Ημουν γυρω στα 11 , καλοκαιρι , και ημουν στη γιαγια μονος για διακοπες. Ετυχε λοιπον να φιλοξενησει η γιαγια μου το ιδιο διαστημα μια μακρινη ανιψια της στα 15 και απο οσο θυμαμαι εντελως σχηματισμενη σωματικα. Αρκετα μεγαλα βυζια απο οτι θυμαμαι.
Αργοτερα ενθυμουμενος την περιεργη συμπεριφορα της καταλαβα οτι μου ειχε ψιλοεπιτεθει σεξουαλικα, με τυχαια αγγιγματα , αγκαλιες αλλα και τυχαιες αποκαλυψεις σωματος μπροστα μου, ρωγες, κοιλοτα κτλ. Εγω τοτε ως 11χρονος σκεπτομουν πως συμπεριφερεται περιεργα αλλα δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι , ωντας χανος. Και δεν ξερω τι αλλο εκανε οταν κοιμομουν διπλα της στρωματσαδα καθε βραδυ για 1 μηνα. Λογικα την εξιταρε πως ημουν εντελως αθωος και αδαης αλλα και του χεριου της.
Αντράκι μου εσύ είναι προφανές ότι τα κουβάλαγες από μικρός τα θέματα...δεν είναι έκπληξη τέτοιος χάνος στα 11 να εξελιχθεί σε αυτό που είσαι σήμερα.
Συνέχισε όμως, πες μας κι άλλα από τα παιδικά/εφηβικά σου χρόνια. Δεν θα σοκαριστεί κανείς...εκ του αποτελέσματος
nai βοδαρε οτι πεις.
-
Στύξ
- Phorum.gr user: Πιτσαμπάλα
από Στύξ » 01 Ιούλ 2024, 20:38
Airman68 έγραψε: ↑01 Ιούλ 2024, 20:22
Airman68 έγραψε: ↑01 Ιούλ 2024, 19:55
Δεν υπάρχει "περπατημένη" 15χρονη, απλώς 15χρονη.
Και εκεί σταματάει η κουβέντα...
Εννοώ ότι στα μάτια των μαντραχαλαίων που γράφουμε εδώ, η εικόνα μιας 15χρονης δεν θα πρέπει να προκαλεί προβληματισμό για το αν είναι "περπατημένη" ή όχι ώστε να πράξουμε αναλόγως.
Θα του άρεσε του οποιοδήποτε να ήταν η κόρη του ή η αδερφή του 15χρονη και να την έλεγαν "περπατημένη";
Ας κάνουν ό,τι θέλουν οι κόρες μου ( είναι νήπια ακόμα) αργότερα ,αρκεί να μη ζω να τα δω.

-
student
από student » 01 Ιούλ 2024, 20:39
Οργισμένος έγραψε: ↑01 Ιούλ 2024, 20:34
student έγραψε: ↑01 Ιούλ 2024, 20:30
nai βοδαρε οτι πεις.
Μαλάκα μου ...ανεπανάληπτος. Έδωσες μόνος σου μέχρι και όνομά στον εαυτό σου για να κλείσει η τριάδα. Το κουνουπίδι, το μπρόκολο και ο ...
ΧΑΝΟΣ!!!

Άξιος

-
student
από student » 01 Ιούλ 2024, 20:40
Στύξ έγραψε: ↑01 Ιούλ 2024, 20:38
Airman68 έγραψε: ↑01 Ιούλ 2024, 20:22
Θα του άρεσε του οποιοδήποτε να ήταν η κόρη του ή η αδερφή του 15χρονη και να την έλεγαν "περπατημένη";
Ας κάνουν ό,τι θέλουν οι κόρες μου ( είναι νήπια ακόμα) αργότερα ,αρκεί να μη ζω να τα δω.

Καλά ρε φίλος, πόσο χρονών είσαι και έχεις κόρες νήπια?
-
Feindflug
από Feindflug » 01 Ιούλ 2024, 20:41
Κανείς άλλος τύπος ή τύπισσα να μας πει ρομαντικές ιστορίες από την εφηβεία του;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
GoBack
από GoBack » 01 Ιούλ 2024, 20:47
Feindflug έγραψε: ↑01 Ιούλ 2024, 20:41
Κανείς άλλος τύπος ή τύπισσα να μας πει ρομαντικές ιστορίες από την εφηβεία του;
Ειχα τραβηξει μια μισαωρη ρομαντικη τσοντα το 2005 με μετριο φωτισμο με ενα σαμσουνγκ γκρι με πορτακι.Δεν επιασε το τελος γιατι φουλαρε η μνημη.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
omg kai 3 lol
από omg kai 3 lol » 01 Ιούλ 2024, 20:50
Feindflug έγραψε: ↑01 Ιούλ 2024, 20:41
ολα κομπλε ολοι ειναι φυσιολογικοι εδω μεσα τους την επεφταν τα ανηλικα πιπινια και καναν σκιπ, δε μας ειπαν βεβαια τι θα εκαναν αν τους την επεφτε σημερα ενα παρανομο ενηλικο πιπινι αλλα φανταζομαι θα παρουσιαζαν την ιδια εγκρατεια που διδαχθηκαν οταν ηταν μικροι εσωκλειστοι στο Θιβετ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
omg kai 3 lol την 01 Ιούλ 2024, 20:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
enaon
από enaon » 01 Ιούλ 2024, 20:50
GoBack έγραψε: ↑01 Ιούλ 2024, 20:47
το 2005 με μετριο φωτισμο με ενα σαμσουνγκ γκρι με πορτακι
παραβλέπω τα ξενέρωτα, πες μοντέλο.

-
GoBack
από GoBack » 01 Ιούλ 2024, 20:56
enaon έγραψε: ↑01 Ιούλ 2024, 20:50
GoBack έγραψε: ↑01 Ιούλ 2024, 20:47
Ειχα τραβηξει μια μισαωρη ρομαντικη τσοντα το 2005 με μετριο φωτισμο με ενα σαμσουνγκ γκρι με πορτακι.Δεν επιασε το τελος γιατι φουλαρε η μνημη.
χμμ, με καύλωσες, 30 λεπτά ε; Για πες παραπάνω λεπτομέρειες, μην με αφήνεις ετσι. Μοντέλο κινητού;
Οκ υπερεβαλα λιγο στο μετριο φωτισμο,μεσημερι ηταν εμπαινε φως απ το παραθυρο.Φερε μου τα σαμσουνγκ του 2004-2005 να σου πω.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 607 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
03 Ιούλ 2024, 23:09
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 298 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
23 Νοέμ 2023, 00:40
-
-
- 76 Απαντήσεις
- 3504 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
15 Οκτ 2023, 20:05
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 544 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
13 Ιουν 2023, 19:46
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.