Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 03 Ιούλ 2024, 12:13

Fata_Morgana έγραψε:
03 Ιούλ 2024, 00:23
hellegennes έγραψε:
03 Ιούλ 2024, 00:19
Fata_Morgana έγραψε:
03 Ιούλ 2024, 00:13

Και σου απάντησα στις χελιγινίστικες αηδίες σου με πηγή τι αφορούν τα δικαιώματα των παιδιών και ποιες ηλικίες θεωρούνται παιδιά και τους αφορούν τα δικαιώματα του παιδιού. Αν δε θέλεις να διαβάσεις το κατανοώ.
Δεν μου απάντησες με την ελληνική νομοθεσία, απάντησες με μια βλακεία που βρήκες στην Wikipedia που δεν λέει καν αυτό που λες. Η σύμβαση του ΟΗΕ για τα δικαιώματα του παιδιού, που είμαι 100% βέβαιος ότι δεν έχεις διαβάσει ποτέ, σε αντίθεση με εμένα, ορίζει μόνο για τα συγκεκριμένα άρθρα που αφορούν συγκεκριμένα δικαιώματα ότι παιδί είναι οποιοδήποτε άτομο κάτω των 18. ΜΟΝΟ για τα άρθρα της σύμβασης.

Να στείλεις εσύ επιστολή σε όλα τα κράτη και να τους πεις ότι νομίζεις πως είναι παιδιά όποιος είναι κάτω των 18 και δεν πρέπει να τους επιτρέπουν να παντρεύονται και να κάνουν σεξ. Θα γελάσουμε. :smt005::smt005::smt005:
Όχι να στείλεις εσύ επιστολή σε όλα τα κράτη να τους εξηγείς ότι στα 11 μπορεί ένα παιδί να είναι γυναίκα γιατί μπορεί να αναπαραχθει.
Ούτε είπα κάτι τέτοιο ούτε θέλω να πω κάτι τέτοιο. Αυτά είναι ναϊδομαλακίες γιατί δεν σ' αρέσει η πραγματικότητα και κάνεις σαν μωρό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 03 Ιούλ 2024, 12:14

nowhere έγραψε:
03 Ιούλ 2024, 00:29
hellegennes έγραψε:
Δεν μου απάντησες με την ελληνική νομοθεσία, απάντησες με μια βλακεία που βρήκες στην Wikipedia που δεν λέει καν αυτό που λες. Η σύμβαση του ΟΗΕ για τα δικαιώματα του παιδιού, που είμαι 100% βέβαιος ότι δεν έχεις διαβάσει ποτέ, σε αντίθεση με εμένα, ορίζει μόνο για τα συγκεκριμένα άρθρα που αφορούν συγκεκριμένα δικαιώματα ότι παιδί είναι οποιοδήποτε άτομο κάτω των 18. ΜΟΝΟ για τα άρθρα της σύμβασης.

Να στείλεις εσύ επιστολή σε όλα τα κράτη και να τους πεις ότι νομίζεις πως είναι παιδιά όποιος είναι κάτω των 18 και δεν πρέπει να τους επιτρέπουν να παντρεύονται και να κάνουν σεξ. Θα γελάσουμε. :smt005::smt005::smt005:
πολλά πράγματα δεν επιτρέπονται κάτω των 18 [όπως ο γάμος και να πίνεις μπύρα με 1% αλκοολ]
Πώς δεν επιτρέπεται ο γάμος;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 03 Ιούλ 2024, 12:21

Eπ' ευκαιρία, ποια είναι η θέση της λοατκι κοινότητας για την εφαρμοσμένη σεξουαλικότητα των ανηλίκων;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 03 Ιούλ 2024, 12:22

nowhere έγραψε:
03 Ιούλ 2024, 12:17
με ταλαιπωρεις.άρθρο 1350
Ναι, σ' αυτό το άρθρο είναι που γράφει ότι μπορείς να παντρευτείς πριν τα 18. Ίσως να το διαβάσεις;

Επίσης και να δουλέψεις μπορείς νόμιμα πριν τα 18. Έκπληξη, ε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 03 Ιούλ 2024, 12:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 03 Ιούλ 2024, 12:23

ΓΑΛΗ έγραψε:
03 Ιούλ 2024, 12:21
Eπ' ευκαιρία, ποια είναι η θέση της λοατκι κοινότητας για την εφαρμοσμένη σεξουαλικότητα των ανηλίκων;
η δικια σου θεση ποια ειναι;;;;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 03 Ιούλ 2024, 12:24

hellegennes έγραψε:
03 Ιούλ 2024, 12:22
nowhere έγραψε:
03 Ιούλ 2024, 12:17
με ταλαιπωρεις.άρθρο 1350
Ναι, σ' αυτό το άρθρο είναι που γράφει ότι μπορείς να παντρευτείς πριν τα 18. Ίσως να το διαβάσεις;

Επίσης και να δουλέψεις μπορείς νόμιμα πριν τα 18. Έκπληξη, ε;
Τον ταλαιπωρεις.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 03 Ιούλ 2024, 12:30

hellegennes έγραψε:
αν σου αρέσει να κάνεις τον βλάκα ποιος είμαι εγώ που θα σε εμποδίσω :102:
Οι μελλόνυμφοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας τους. Το δικαστήριο μπορεί, αφού ακούσει τους μελλονύμφους και τα πρόσωπα που ασκούν την επιμέλεια του ανηλίκου, να επιτρέψει το γάμο και πριν από τη συμπλήρωση αυτής της ηλικίας, αν η τέλεσή του επιβάλλεται από σπουδαίο λόγο.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 03 Ιούλ 2024, 12:31

Α, για να μην το ξεχάσω. Φυσικά και δεν απαγορεύεται να πίνεις αλκοολούχα σε οποιοδήποτε ποσοστό. Ίσως μπερδεύεται από την απαγόρευση πώλησης σε ανηλίκους και την απαγόρευση κατανάλωσης σε ΔΗΜΟΣΙΑ κέντρα, εστιατόρια και μπαρ.

ΔΕΝ απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ από ανηλίκους είτε ιδιωτικά είτε δημόσια σε ιδιωτικές εκδηλώσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 03 Ιούλ 2024, 12:38

Οργισμένος έγραψε:
03 Ιούλ 2024, 12:23
ΓΑΛΗ έγραψε:
Αν πάρω σαφή απάντηση, αναφορικά με τη διαχείριση της ανήλικης σεξουαλικότητας σε όλες τις ευάλωτες μειονότητες, δεν έχω κανένα πρόβλημα να την αναφέρω αναλυτικά.

Θεωρώ πάντως ένα στοιχείο καθοριστικό. Το να έχει σαφή γνώση ηλικίας της ανήλικης ο οποιοσδήποτε επιδιώξει περαιτέρω κονέ μαζί της.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 03 Ιούλ 2024, 12:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 03 Ιούλ 2024, 12:54

nowhere έγραψε:
03 Ιούλ 2024, 12:30
hellegennes έγραψε:
Οι μελλόνυμφοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας τους. Το δικαστήριο μπορεί, αφού ακούσει τους μελλονύμφους και τα πρόσωπα που ασκούν την επιμέλεια του ανηλίκου, να επιτρέψει το γάμο και πριν από τη συμπλήρωση αυτής της ηλικίας, αν η τέλεσή του επιβάλλεται από σπουδαίο λόγο.
Δυνατότητα ανάγνωσης έχεις ή έχεις κάψει κάθε εγκεφαλικό κύτταρο; Μια υπεύθυνη δήλωση υπογράφουν οι γονείς. Τίποτα άλλο. Υπάρχει θεωρητικά πλαίσιο ακροαματικής διαδικασίας, αλλά αν συναινούν οι γονείς είναι διαδικαστικό και μόνον.

Εδώ μόνο ένα έτος από τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τους ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ (με άδεια από το κράτος) γάμων ανηλίκων. Υπάρχουν στοιχεία ως το 2023.

Εικόνα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 03 Ιούλ 2024, 12:56

hellegennes έγραψε:
03 Ιούλ 2024, 12:13
Fata_Morgana έγραψε:
hellegennes έγραψε:

Όχι να στείλεις εσύ επιστολή σε όλα τα κράτη να τους εξηγείς ότι στα 11 μπορεί ένα παιδί να είναι γυναίκα γιατί μπορεί να αναπαραχθει.
Ούτε είπα κάτι τέτοιο ούτε θέλω να πω κάτι τέτοιο. Αυτά είναι ναϊδομαλακίες γιατί δεν σ' αρέσει η πραγματικότητα και κάνεις σαν μωρό.
Παπαριές καμαρωτές. Σου έδωσα λινκ για τη προστασία των δικαιωμάτων του παιδιού που μέσα σε αυτό ορίζει ποιες ηλικίες ορίζονται ως παιδιά. Αν δε μπορείς να κατανοήσεις, τι μπορώ να σου πω επιπλέον. Μπορείς εσύ αν θέλεις να μου φέρεις πηγή από τον ΟΗΕ για τα δικαιώματα του παιδιού που αναφέρουν τις ηλικίες που ορίζονται ως παιδιά βάσει της συναίνεσης στη σεξουαλική πράξη.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 03 Ιούλ 2024, 13:00

Fata_Morgana έγραψε:
03 Ιούλ 2024, 12:56
hellegennes έγραψε:
03 Ιούλ 2024, 12:13
Fata_Morgana έγραψε:

Παπαριές καμαρωτές. Σου έδωσα λινκ για τη προστασία των δικαιωμάτων του παιδιού που μέσα σε αυτό ορίζει ποιες ηλικίες ορίζονται ως παιδιά.
Όχι, δεν έφερες κανένα τέτοιο λινκ. Σου είπα ότι δεν έχεις ιδέα τι λέει η σύμβαση του ΟΗΕ και δεν γράφει αυτό το πράγμα που λέει το λινκ σου. Ο ΟΗΕ δεν θεωρεί παιδί κάθε άτομο κάτω των 18.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 03 Ιούλ 2024, 13:02

hellegennes έγραψε:
03 Ιούλ 2024, 12:54
nowhere έγραψε:
03 Ιούλ 2024, 12:30
hellegennes έγραψε:
Δυνατότητα ανάγνωσης έχεις ή έχεις κάψει κάθε εγκεφαλικό κύτταρο; Μια υπεύθυνη δήλωση υπογράφουν οι γονείς. Τίποτα άλλο. Υπάρχει θεωρητικά πλαίσιο ακροαματικής διαδικασίας, αλλά αν συναινούν οι γονείς είναι διαδικαστικό και μόνον.

Εδώ μόνο ένα έτος από τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τους ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ (με άδεια από το κράτος) γάμων ανηλίκων. Υπάρχουν στοιχεία ως το 2023.

Εικόνα
o nowhere αυτος ο βραχος ηθικης που δεν εχει προβλημα οταν 70αρηδες γλειφουν την γεννητικη περιοχη παιδιων κατω των 10...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 03 Ιούλ 2024, 13:03

ΓΑΛΗ έγραψε:
03 Ιούλ 2024, 12:38
Οργισμένος έγραψε:
03 Ιούλ 2024, 12:23
ΓΑΛΗ έγραψε:
Αν πάρω σαφή απάντηση, αναφορικά με τη διαχείριση της ανήλικης σεξουαλικότητας σε όλες τις ευάλωτες μειονότητες, δεν έχω κανένα πρόβλημα να την αναφέρω αναλυτικά.

Θεωρώ πάντως ένα στοιχείο καθοριστικό. Το να έχει σαφή γνώση ηλικίας της ανήλικης ο οποιοσδήποτε επιδιώξει περαιτέρω κονέ μαζί της.
φυσικα ειναι υπερ της εφαρμογης των νομων και της προστασιας των παιδιων. Η δικια σου η αποψη ποια ειναι;;;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών