Bazoomba έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 22:20
decadent έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 22:12
Bazoomba έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 22:02
Ω, θέλετε να μιλάμε στον πληθυντικό δεσποινίς;
Συνέδεσα πουθενά την """λογική βάση""" με την έννοια της κοινωνικής νόρμας ή ήθελες απλά να αναφέρεις το προφανές;
Οι παππούδες μας που παντρεύονταν 15χρονες ήταν κλινικές περιπτώσεις;
αρχικά θα ήθελα να μπορείς να κανείς διάλογο και να μην θεωρείς την ειρωνεία επιχείρημα
δεύτερον ήθελα να αποσαφηνίσω γιατί αυτό το ήξεις αφίξεις υφάκι γραφής δεν μου ταιριάζει
και ναι οι παππούδες που παντρεύονταν 15χρονες χωρίς ίχνος ντροπής σίγουρα δεν ήταν υγιείς περιπτώσεις όσο κι αν το επιτάσσει η κοινωνία, γιατί ακόμα και σήμερα όπου συμβαίνει αυτό βαθιά μέσα τους όσοι το κάνουν ξέρουν ότι είναι λάθος
Αν εσύ θες να κάνεις διάλογο, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου με ποιον τον κάνεις. Το να παραθέτεις ένα άτομο και να γράφεις σε πολλούς δεν προδιαθέτει τον άλλο για διάλογο.
Ούτε οι ad hominem υποθέσεις για το γνωσιακό υπόβαθρο του "απέναντι". Τις υποδείξεις σου πρέπει να τις εμπεδώσεις η ίδια αρχικά. Επικουρικά συνιστώ ψώνια στα Ζάρα με φυσική παρουσία , μπανάκι στην θάλασσα άφοβα και γιαουρτάκι μετέπειτα σε περίπτωση που σε κάψει ο ήλιος.
ΥΓ: Τα λοιπά περί του χαρακτηρισμού ως ψυχιατρικών περιπτώσεων των ανδρών μιας ολόκληρης εποχής γιατί η ηθική τους διέφερε από την δική μας τα αφήνω ασχολίαστα...
Καλό σας βράδυ δεσποινίς.
εξήγησα επακριβώς τη θέση μου, αν δεν είναι κάτι ξεκάθαρο ευχαρίστως να το ξεκαθαρίσω, αυτό το "παρέθεσες έναν και μιλάς για πολλούς" δεν είναι επιχείρημα
δεν είναι ad hominem επίθεση όταν είναι πραγματικότητα, αν σας ενοχλεί να προσπαθήσετε να μιλάτε με τόση σιγουριά για πράγματα που ξέρετε
τις σεξιστικές σου προτάσεις τύπου "οι γυναίκες στην κουζίνα" εκεί που σε παίρνει
και καλώς τα αφήνεις ασχολίαστα αν δεν έχεις επιχειρήματα να στηρίξεις την τοποθέτηση σου
Ασέβαστος έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 22:21
decadent έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 22:12
Ασέβαστος έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 22:05
ναι, ακριβως επειδη ειμαι αντρας και δεν ξερω, ρωταω.
τι θα παθει λοιπον, ο ψυχισμος. με απλα λογια αν μπορεις.
δεν κοροιδευω, δεν γραφω για να πω οτι ελα μωρε δε θα παθει τιποτα, ειλικρινα ρωταω.
δεν κοροϊδεύεις αλλά μιλάς για γεροντοφιλη 15χρονη αγνοώντας την δυναμική στην σχέση μεταξύ ανηλίκου με ενήλικα και την διαφορά στην αντίληψη και στην κριτική ικανότητα, εκτός αν θεωρείς πως λειτουργούν στις ίδιες βάσεις όποτε μάντεψε ποιος έχει πρόβλημα
να σου εξηγήσω τι λοιπόν;
η ιστορια του τοπικ ξεκινα με πεσιμο της μικρης, οποτε δεν εχει προυπαρξει σχεση, για να εχει δυναμικη, ουτε αναγνωριση αντιληψης και κριτικης ικανοτητας.
ξεκινα με το οτι η μικρη γουσταρει τον γερο, πριν φτασουμε στο πως ανταποκρινεται αυτος.
ειναι ομαλη συμπεριφορα αυτη απο την πιτσιρικα;
ξαναλεω, ειλικρινα ρωταω.
όταν λέω σχέση δεν εννοώ ότι προϋπάρχει δεσμός, σχέση είναι η ύπαρξη επαφής, η επικοινωνία, σχέση χαρακτηρίζεται πχ ανάμεσα σε αφεντικό και υπάλληλο και η δυναμική είναι συγκεκριμένη,
αυτό ακριβώς ισχύει και ανάμεσα σε ένα 15χρονο και έναν ενήλικα, που όπως πρωειπα θα έπρεπε να έχει την αντίληψη και την κριτική ικανότητα να το συνειδητοποιήσει
όποτε κι εγώ ειλικρινά ξαναρωταω: τι ακριβώς να σου εξηγήσω; τα αυτονόητα;