Προσωπικά από γονείς και δασκάλους.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 17:30Από ποιον;nemo έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 17:28δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο και τι προμηνυεται απο την θηλυκοποιηση των αγοριων και της κοινωνιας
δεν υπρχει παιδι που δεν δοκιμασε να παιξει με την φλογα βαζοντας το δαχτυλο του
και με αυτον τον τροπο μαθαινουμε τα ορια μας ...
ειμαι υπερ της τιμωριας για πολλους λογους
Νηπιαγωγός κλείδωνε 3χρονα σε αποθήκη-αθώα στο πειθαρχικό
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Νηπιαγωγός κλείδωνε 3χρονα σε αποθήκη-αθώα στο πειθαρχικό
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Το διάβασα μωρέ, και;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 17:33Διάβαζε πιο προσεκτικά.
Σαφώς και το κάθε παιδί εκδηλώνει στο σχολείο συμπεριφορές που έχει μάθει από το οικογενειακό και κοινωνικό του περιβάλλον.
Επικοινώνησε με τους γονείς και το παιδί συνεχίζει μετά την επικοινωνία τα ίδια.
Occasio facit furem
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Και από πού προκύπτει ότι οι γονείς έχουν πάντα σαφή αντίληψη των δικών τους ευθυνών;vagabondo έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 17:34Προσωπικά από γονείς και δασκάλους.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 17:30Από ποιον;nemo έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 17:28δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο και τι προμηνυεται απο την θηλυκοποιηση των αγοριων και της κοινωνιας
δεν υπρχει παιδι που δεν δοκιμασε να παιξει με την φλογα βαζοντας το δαχτυλο του
Το ότι κάποιοι περιμένουν από τους δάσκαλους να λύσουν τα δικά τους γονεϊκά ψιλοθεματάκια είναι σαφώς μια βολική πεπατημένη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ληστοσυμμορίτης
επ΄πισης να την έχουν φορτώσει πάνω από 7 βρέφη να προσέχει με αποτέλεσμα να χρησιμοποιεί σε απάνθρωπες συνθήκες, απάνθρωπες μεθόδους.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 15:34Πάντως σκέφτομαι ότι μπορεί να μην είναι καν καταρτισμένη για να έχει τη φύλαξη βρεφών.Σενέκας έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 15:33προφανώς πρόκειται για παιδικό σταθμό του δήμου, οπότε το νηπιαγωγός εδώ είναι όρος ομπρέλαCecily Anne έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 15:31
Εγώ είμαι μπερδεμένη. Τρία και δυο είναι παιδικός και βρεφονηπιακός. Η νηπιαγωγός που κολλάει; Στα 6 δημοτικό, δασκάλα! Στα 4 προνήπιο και 5 νήπιο με νηπιαγωγό. Ή ισχύει κάτι άλλο;
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Ε, τότε ας το πάρουν οι γονείς από το σχολείο. Δική τους ευθύνη είναι η συμπεριφορά των παιδιών τους και όχι των δασκάλων.vagabondo έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 17:36Το διάβασα μωρέ, και;
Επικοινώνησε με τους γονείς και το παιδί συνεχίζει μετά την επικοινωνία τα ίδια.
Το αν για τον χ ή ψ λόγο πρέπει να νταντεύει το σύμπαν όλο ΚΑΙ τους προβληματικούς γονιούς, είναι άλλο θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εγω το '95 πηγα νηπιαγωγείο και επεσα σε νηπιαγωγό που με κακοποιούσε για να με κανει να γραψω με το δεξί. Οχι το '75, το '95 παρακαλω.Beria έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 16:38Μωρέ κι ο δικός μου ο διπλανός δικηγόρος έγινε. Αλλά έπρεπε να πλάνταξει στο κλάμα για το ξύλο που έτρωγε;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 16:31Δεν ήταν παντού έτσι ρε Beria. Έχω αριστερόχειρα πρωτοξάδελφο μεγαλύτερο από μένα που το είχε τόσο με τα μαθηματικά ώστε να γράφει τις ασκήσεις με το αριστερό και ταυτοχρόνως να τις λύνει με το δεξί στον πρασινοπίνακα.Ναι, μπήκε χαλαρά στο πολυτεχνείο. Ήταν και μάστερ στο σκάκι, γκραντ ή απλός δεν θυμάμαι. Η αδελφή του που ήταν πιο ποιητικός αλλά παντελώς άσχετος τύπος, μπήκε σε κάποια δημοτική υπαιρεσία, παντρεύτηκε έναν πασόκο δήμαρχο και ως οικογένεια είχαν μεγαλύτερα έσοδα.
Ακόμα δεν μπορεί να γράψει δυο γραμμές που να διαβάζονται, πάντως
Ο πατέρας μου ήταν καταπιεσμένος αριστερόχειρας (έμαθε να γράφει με το δεξί αναγκαστικά, έκανε όμως όλες τις δουλειές με το αριστερό) και ο γιός μου επίσης. Έχοντας την ανάμνηση του κακομοίρη του διπλανού μου στο σχολείο, όταν είδα ότι ο γιός είναι αριστερόχειρας με έπιασε άγχος. Όταν πρωτοπήγε όμως νηπιαγωγείο και είδαν ότι είναι αριστερόχειρας, οι δασκάλες τον έβαζαν να κάθεται αντικριστά με δεξιόχειρα παιδάκια ώστε να έχει οπτικά την εντύπωση ότι γράφουν όλα με το ίδιο χέρι (!)
Σύμφωνα με τον φίλο Μεταξοσκώληκα είναι κακό που προχώρησε η παιδαγωγική
Και με εβαζε και τιμωρια κτλ (με το ενα ποδι στην ακρη και τέτοια) οταν με εβλεπε να αρπαζω το μολυβι με το αριστερο.
Μια-δυο-τρεις, το λεω στους δικους μου, και αφου παει ο πατερας μου και την αρχίζει στα τριφασικά γαμωσπιτίδια, την απειλεί και με μηνύσεις, και έκτοτε μόνο που δεν με ξεσκάτιζε η "κυρία".
- Ληστοσυμμορίτης
ηλεία ή κάπου εκεί;vantono έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 17:50Εγω το '95 πηγα νηπιαγωγείο και επεσα σε νηπιαγωγό που με κακοποιούσε για να με κανει να γραψω με το δεξί. Οχι το '75, το '95 παρακαλω.Beria έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 16:38Μωρέ κι ο δικός μου ο διπλανός δικηγόρος έγινε. Αλλά έπρεπε να πλάνταξει στο κλάμα για το ξύλο που έτρωγε;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 16:31
Δεν ήταν παντού έτσι ρε Beria. Έχω αριστερόχειρα πρωτοξάδελφο μεγαλύτερο από μένα που το είχε τόσο με τα μαθηματικά ώστε να γράφει τις ασκήσεις με το αριστερό και ταυτοχρόνως να τις λύνει με το δεξί στον πρασινοπίνακα.Ναι, μπήκε χαλαρά στο πολυτεχνείο. Ήταν και μάστερ στο σκάκι, γκραντ ή απλός δεν θυμάμαι. Η αδελφή του που ήταν πιο ποιητικός αλλά παντελώς άσχετος τύπος, μπήκε σε κάποια δημοτική υπαιρεσία, παντρεύτηκε έναν πασόκο δήμαρχο και ως οικογένεια είχαν μεγαλύτερα έσοδα.
Ο πατέρας μου ήταν καταπιεσμένος αριστερόχειρας (έμαθε να γράφει με το δεξί αναγκαστικά, έκανε όμως όλες τις δουλειές με το αριστερό) και ο γιός μου επίσης. Έχοντας την ανάμνηση του κακομοίρη του διπλανού μου στο σχολείο, όταν είδα ότι ο γιός είναι αριστερόχειρας με έπιασε άγχος. Όταν πρωτοπήγε όμως νηπιαγωγείο και είδαν ότι είναι αριστερόχειρας, οι δασκάλες τον έβαζαν να κάθεται αντικριστά με δεξιόχειρα παιδάκια ώστε να έχει οπτικά την εντύπωση ότι γράφουν όλα με το ίδιο χέρι (!)
Και με εβαζε και τιμωρια κτλ (με το ενα ποδι στην ακρη και τέτοια) οταν με εβλεπε να αρπαζω το μολυβι με το αριστερο.
Μια-δυο-τρεις, το λεω στους δικους μου, και αφου παει ο πατερας μου και την αρχίζει στα τριφασικά γαμωσπιτίδια, την απειλεί και με μηνύσεις, και έκτοτε μόνο που δεν με ξεσκάτιζε η "κυρία".
Εδώ όμως , στην προκειμένη περίπτωση , μάλλον μιλάμε για προνηπιακό σταθμό του δήμου. Τι καθεστώς επικρατεί ,τι είδους υπάλληλοι και με τι προσόντα....άγνωστον.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 17:24Αν ένα παιδί εκδηλώνει προβληματική συμπεριφορά που μπορεί να είναι επικίνδυνη και για τα υπόλοιπα παιδιά της τάξης, δεν το κλείνεις στην αποθήκη, το πας στο γραφείο των δασκάλων/καθηγητών/διεύθυνσης και επικοινωνείς άμεσα με τους κηδεμόνες του.
Για 3χρονα, δεν τίθεται καν θέμα. Κλείνεις στην αποθήκη τον νηπιαγωγό.

- vantono
Αθηνάρα. Πετρούπολη. Εκεί μέναμε τότε. Αθήνα εχω γεννηθεί και μεγαλώσει.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 17:52ηλεία ή κάπου εκεί;vantono έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 17:50Εγω το '95 πηγα νηπιαγωγείο και επεσα σε νηπιαγωγό που με κακοποιούσε για να με κανει να γραψω με το δεξί. Οχι το '75, το '95 παρακαλω.Beria έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 16:38
Μωρέ κι ο δικός μου ο διπλανός δικηγόρος έγινε. Αλλά έπρεπε να πλάνταξει στο κλάμα για το ξύλο που έτρωγε;
- Ληστοσυμμορίτης
δεν εκδημοκράτησε η πασοκαρα την εκπαιδευση και αστυνομια;vantono έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 17:57Αθηνάρα. Πετρούπολη. Εκεί μέναμε τότε. Αθήνα εχω γεννηθεί και μεγαλώσει.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 17:52ηλεία ή κάπου εκεί;vantono έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 17:50
Εγω το '95 πηγα νηπιαγωγείο και επεσα σε νηπιαγωγό που με κακοποιούσε για να με κανει να γραψω με το δεξί. Οχι το '75, το '95 παρακαλω.
- vantono
Πρεπει να ηταν η νηπιαγωγός απο κανενα χωριό λογικά, Ηλεία-ξυλεία δεν ξερω, που ετυχε να διοριστει Αθηνα. Απ'τις λιγες αναμνήσεις που εχω, θυμαμαι μια ντεκαβλέ φιγουρα μονίμως μαυροντυμένη (άντε να εσπαγε τη μαυρίλα με κανενα navy blue που και που), μονιμως με παντελόνι (κι αυτο μαυρο) ή πολυ μακριά φούστα ακομα και μεσα στο κατακαλοκαιρο, και μονιμως άβαφη και γενικως απεριποίητη.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 17:58δεν εκδημοκράτησε η πασοκαρα την εκπαιδευση και αστυνομια;
Σημερα αν ζει, παιζει να ειναι σε κανενα μοναστήρι.
Και ποια ακριβώς θεωρείς ότι είναι η διαφορά μεταξύ του '95 και του 2024, από τη στιγμή που ο κάθε κηδεμών μπορεί να αρχίσει στα τριφασικά γαμωσπιτίδια τον κάθε νηπιαγωγό ή δάσκαλο, ακόμη και αν το παιδί του είναι όντως προβληματικό στοιχείο;vantono έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 17:50Εγω το '95 πηγα νηπιαγωγείο και επεσα σε νηπιαγωγό που με κακοποιούσε για να με κανει να γραψω με το δεξί. Οχι το '75, το '95 παρακαλω.Beria έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 16:38Μωρέ κι ο δικός μου ο διπλανός δικηγόρος έγινε. Αλλά έπρεπε να πλάνταξει στο κλάμα για το ξύλο που έτρωγε;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 16:31
Δεν ήταν παντού έτσι ρε Beria. Έχω αριστερόχειρα πρωτοξάδελφο μεγαλύτερο από μένα που το είχε τόσο με τα μαθηματικά ώστε να γράφει τις ασκήσεις με το αριστερό και ταυτοχρόνως να τις λύνει με το δεξί στον πρασινοπίνακα.Ναι, μπήκε χαλαρά στο πολυτεχνείο. Ήταν και μάστερ στο σκάκι, γκραντ ή απλός δεν θυμάμαι. Η αδελφή του που ήταν πιο ποιητικός αλλά παντελώς άσχετος τύπος, μπήκε σε κάποια δημοτική υπαιρεσία, παντρεύτηκε έναν πασόκο δήμαρχο και ως οικογένεια είχαν μεγαλύτερα έσοδα.
Είναι ή δεν είναι η... σωστή εκπαιδευτική γραμμή σήμερα, το πρόγραμμα να εναρμονίζεται βάσει των ευάλωτων στοιχείων της κάθε τάξης;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
εδω υπαρχει το προβλημα ..και οχι η τυχον τιμωρια που πρεπει να την εχουμε για να εχουμε πολιτεςΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 17:30Από ποιον;nemo έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 17:28δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο και τι προμηνυεται απο την θηλυκοποιηση των αγοριων και της κοινωνιας
γιατι τοτε εχουμε πιο σοβαρα προβληματα σαν κοινωνια απο τα ψυχολογικα που θα αποκτησουν
ενα μικρο μερος που ουτως ή αλλως θα το εχουν και απο αλλους λογους
- vantono
Για τα όντως προβληματικά στοιχεία, οι κηδεμόνες τους εχουν άδικο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 18:10Και ποια ακριβώς θεωρείς ότι είναι η διαφορά μεταξύ του '95 και του 2024, από τη στιγμή που ο κάθε κηδεμών μπορεί να αρχίσει στα τριφασικά γαμωσπιτίδια τον κάθε νηπιαγωγό ή δάσκαλο, ακόμη και αν το παιδί του είναι όντως προβληματικό στοιχείο;vantono έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 17:50Εγω το '95 πηγα νηπιαγωγείο και επεσα σε νηπιαγωγό που με κακοποιούσε για να με κανει να γραψω με το δεξί. Οχι το '75, το '95 παρακαλω.Beria έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 16:38
Μωρέ κι ο δικός μου ο διπλανός δικηγόρος έγινε. Αλλά έπρεπε να πλάνταξει στο κλάμα για το ξύλο που έτρωγε;
Είναι ή δεν είναι η... σωστή εκπαιδευτική γραμμή σήμερα, το πρόγραμμα να εναρμονίζεται βάσει των ευάλωτων στοιχείων της κάθε τάξης;
Στην περίπτωσή μου, ειχαν δίκιο. Απλά τα πραγματα.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πιστευετε οτι, ότι κανουμε στην ζωη μας καταγραφετε σε αποθηκη δεδομενων?
από Στρακαστρουκας » 23 Σεπ 2023, 21:16 » σε Θρησκειολογία - 4 Απαντήσεις
- 542 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
23 Σεπ 2023, 21:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κολωνάκι: Εντοπίστηκαν σε αποθήκη υποπολυβόλα, τουφέκια και χειροβομβίδες
από Philip Mortimer » 26 Σεπ 2023, 19:08 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 339 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
26 Σεπ 2023, 19:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το πόρισμα του ΕΜΠ διαψεύδει την κυβερνητική θεωρία για «αθώα» φονική έκρηξη στα Τέμπη
από Frappezitis » 20 Δεκ 2024, 21:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 497 Απαντήσεις
- 7701 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
05 Φεβ 2025, 12:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βρεφονηπιοκόμοι κατηγορούνται ότι κλείδωναν σε σκοτεινή αποθήκη και έδεναν σε καρέκλες τα νήπια
από Niki » 06 Απρ 2024, 21:00 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 277 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Niki
06 Απρ 2024, 21:00
-