Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Re: Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 04 Ιούλ 2024, 23:09

Ασέβαστος έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 22:23
Ναύτης έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 21:52
Bazoomba έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 21:48

Δεν το εγραψε ποτε αυτο. Ειτε λες ψεματα συνειδητά είτε απλώς έκανες λάθος, οπότε ζητάς συγνωμη και παμε παρακατω.
Δεν υπαρχει λογος να συκοφαντεις καποιον επειδη διαφωνεις μαζι του.
Να διαβάσεις καλύτερα τι ακριβώς έγραψα και τι ακριβώς απάντησε και σηκώνεις το δάχτυλο αργότερα.
η αλλιως, πως να αποδειξεις οτι εισαι ο ιανος χωρις να πεις οτι εισαι ο ιανος.
Έχεις εντρυφήσει κι εσύ στην ιανική βλέπω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 04 Ιούλ 2024, 23:10

Fata_Morgana έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 23:07
Ασέβαστε τι πας να μας πεις; ότι δεν έχεις ξεσκιστεί να υποστηρίζεις οτι δε θα πάθει και τίποτα το 15χρονο παιδί αν γαμηθεί με τον 50αρη; βγες και πες το βρε μάγκα στο φίλο σου που έχει ανήλικο παιδί στα 15 ,ότι δε θα πάθει και τίποτα ρε το παιδί σου άμα του ρίξω ένα πουτσο. Ή πες το και στο πατέρα/μάνα του φίλου του παιδιού σου. Έτσι χαλαρούλια όπως μας το λες εμάς εδώ. Ε; το λες;
Θα σου δώσω το τηλέφωνο της γειτόνισσας και φίλης μου να της πεις ότι ο άντρας της είναι παιδόφιλος. Να δούμε τι θα σου απαντήσει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 04 Ιούλ 2024, 23:12

ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 23:05

Εγώ άλλα πράγματα βλέπω Μοργκάνα μου. Ένα μόνιμο επιθετικό ξέσπασμα σε ένα σταθερό μοτίβο.

:smt005:
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 04 Ιούλ 2024, 23:13

hellegennes έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 23:04
Fata_Morgana έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 23:00
Άμα δεις εδώ ποιοι σκίζουν τα ιμάτια τους για το δικαίωμα του ενήλικα να τη πέφτει σε 15χρονα παιδιά 3ης γυμνασίου θα καταλάβεις ότι αυτές οι ηλικίες είναι στη πλειοψηφία τους οι υποψήφιοι.
Το δικαίωμα του 15χρονου να πάει με όποιον θέλει ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ο νόμος, ψευτρούλα.
Α μωρέ πες το έτσι. Νόμιζες πως μιλάμε για το δικαίωμα του παιδιού να έχει σεξουαλικές επαφές; όχι βρε. Μιλάμε για το πόσο φυσιολογικό είναι ένας ενήλικος να έλκεται σεξουαλικά από ένα παιδί 15χρονών. Πως μπερδευτήκαμε έτσι βρε καλό μου. Εγώ νόμιζα ότι σκίζεις τα βρακιά σου να τους υποστηρίξεις ότι είναι μια χαρά φυσιολογικό ο 50αρης να φλερτάρει το 15χρονο παιδί έξω από το σχολείο του,αφού το επιτρέπει ο νόμος.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 04 Ιούλ 2024, 23:14

hellegennes έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 23:10
Fata_Morgana έγραψε:
Ασέβαστε τι πας να μας πεις; ότι δεν έχεις ξεσκιστεί να υποστηρίζεις οτι δε θα πάθει και τίποτα το 15χρονο παιδί αν γαμηθεί με τον 50αρη; βγες και πες το βρε μάγκα στο φίλο σου που έχει ανήλικο παιδί στα 15 ,ότι δε θα πάθει και τίποτα ρε το παιδί σου άμα του ρίξω ένα πουτσο. Ή πες το και στο πατέρα/μάνα του φίλου του παιδιού σου. Έτσι χαλαρούλια όπως μας το λες εμάς εδώ. Ε; το λες;
Θα σου δώσω το τηλέφωνο της γειτόνισσας και φίλης μου να της πεις ότι ο άντρας της είναι παιδόφιλος. Να δούμε τι θα σου απαντήσει.
Ο άντρας της γουστάρει 15χρονα παιδιά και αυτή είναι χαλαρή; φίλη σου είπες είναι ε; ε εντάξει αν δε μοιάσεις δε συμπεθεριάζεις ε χελούκο;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Ιούλ 2024, 23:15

Το πραγματικά κωμικό στην όλη ιστορία είναι ότι όσοι και όσες διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για τις αναφορές σε ψυχολογικές διαταραχές, αποδίδουν στο χαλαρό όρους βαριάς ψυχοπαθολογίας. :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 04 Ιούλ 2024, 23:15

Ναύτης έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 23:09
Ασέβαστος έγραψε:
Ναύτης έγραψε:

Να διαβάσεις καλύτερα τι ακριβώς έγραψα και τι ακριβώς απάντησε και σηκώνεις το δάχτυλο αργότερα.
Από την στιγμή που το ξέρουν όλοι, υπάρχει κάποιος λόγος που κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου; Σου δόθηκε η δεύτερη ευκαιρία να ξεκινήσεις με clean slate και να προσποιηθούμε όλοι ότι δεν είσαι το ίδιο ανήθικο άτομο, τουλάχιστον ως προς την φορουμική συμπεριφορά σου, και να πούμε περασμένα-ξεχασμένα. Αλλά αυτό το ότι προσποιείσαι ότι όντως δεν είσαι αυτό το άτομο είναι εντελώς άλλο επίπεδο υποκρισίας. Αν προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι το ίδιο πρόσωπο, τα πας πολύ άσκημα. Επιδεικνύεις την ίδια υποκριτική, μικροπρεπή συμπεριφορά πάνω στην προσπάθειά σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 04 Ιούλ 2024, 23:17

Beria έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 22:56
Αγις έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 22:53
Fata_Morgana έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 22:48

Εστιάζεις στο παιδί και το τι θέλει. Το παιδί να θέλει ότι θέλει. Είναι παιδί. Οι γύρω είναι οι ενήλικες που οριοθετούν,συμβουλεύουν, διδάσκουν το παιδί να μπει στη κοινωνία ως ενήλικος.
Σε ρωτάω λοιπόν για τον ενήλικο που γουστάρει σεξουαλικά το 15χρονο παιδί του γυμνασίου που όπως λες είναι πολύ φυσιολογικό. Ο μεσήλικας να γουστάρει σεξουαλικά ένα παιδί 15χρονων. Και λέω εσύ γουστάρεις σεξουαλικά 15χρονα παιδιά; τους τη πεφτεις;
που το εγραψα αυτο ηλιθια σκατομαλακω ;
Όλο το νήμα είναι εμετουλης
Κανόνισε να φύγεις κι εσύ μαζί με το νήμα
ή θα έπρεπε να το στειλετε στο γεροδιάολο εδω και μέρες, ή να μπει και μια επιλογη ιγκνόρ στα νηματα, οπως υπαρχει και στους χρηστες.
Πάλι καλά που παρότι ποστάρουν με μισή ανάσα όλοι τους, μου εμφανίζεται πολύ σπάνια στην αρχικη μου και δεν το πολυ βλέπω. Αλλά όσο πάει χειροτερεύει.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 04 Ιούλ 2024, 23:18

Fata_Morgana έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 23:13
hellegennes έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 23:04
Fata_Morgana έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 23:00
Άμα δεις εδώ ποιοι σκίζουν τα ιμάτια τους για το δικαίωμα του ενήλικα να τη πέφτει σε 15χρονα παιδιά 3ης γυμνασίου θα καταλάβεις ότι αυτές οι ηλικίες είναι στη πλειοψηφία τους οι υποψήφιοι.
Το δικαίωμα του 15χρονου να πάει με όποιον θέλει ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ο νόμος, ψευτρούλα.
Α μωρέ πες το έτσι. Νόμιζες πως μιλάμε για το δικαίωμα του παιδιού να έχει σεξουαλικές επαφές; όχι βρε. Μιλάμε για το πόσο φυσιολογικό είναι ένας ενήλικος να έλκεται σεξουαλικά από ένα παιδί 15χρονών. Πως μπερδευτήκαμε έτσι βρε καλό μου. Εγώ νόμιζα ότι σκίζεις τα βρακιά σου να τους υποστηρίξεις ότι είναι μια χαρά φυσιολογικό ο 50αρης να φλερτάρει το 15χρονο παιδί έξω από το σχολείο του,αφού το επιτρέπει ο νόμος.
Το τι είναι "φυσιολογικό" είναι θέμα κοινωνικής ανάλυσης. Το τι είναι νόμιμο είναι αντικειμενική πραγματικότητα. Επίσης τι είναι παιδοφιλία για τον νόμο είναι αντικειμενική πραγματικότητα, την οποία συνεχίζεις να βιάζεις.

Το μόνο που σκίζω είναι η μπεμπεκίστικη, συντηρητική, θρησκόληπτη επιχειρηματολογία σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 04 Ιούλ 2024, 23:18

Fata_Morgana έγραψε:

οχι, δεν εχω ξεσκιστει να υποστηριζω κατι τετοιο.
εχω πει μονο, απο προσωπικη εμπειρια, οτι ενα αγορι δε θα παθει κατι, και προσπαθω να καταλαβω, ειλικρινα, τι θα παθει ενα κοριτσι, αλλα κανεις δε μου λεει. :102:

και βεβαια μια χαρα θα πω στον οποιονδηποτε που εχει ανηλικο, να το αφησει να φαει/ριξει πουτσο οπου γουσταρει το ιδιο, οχι βεβαια με μενα γιατι εγω δε γουσταρω.

κι αμα αυτο που γουσταρει ειναι "ανωμαλο", ο γονιος να σφιξει τα δοντια, να στεναχωρηθει, αλλα στην τελικη να το αποδεχθει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 04 Ιούλ 2024, 23:18

Πάντως όταν ο νομοθέτης (ο γιαραμπής να τονέ κάνει) έβαζε το όριο συναίνεσης στα 15, μάλλον είχε κατά νου δύο σχολιαρόπαιδα κι όχι ένα σχολιαρόπαιδο κι έναν ανώμαλο μπάρμπα. Λέω εγώ τώρα, αλλά να δούμε τι θα πει και η φωτεινή διανόηση του φόρουμ.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 04 Ιούλ 2024, 23:19

Ναύτης έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:
Ναύτης έγραψε:

ναι γεμιτζη.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 04 Ιούλ 2024, 23:20

hellegennes έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 23:15
Ναύτης έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:

Από την στιγμή που το ξέρουν όλοι, υπάρχει κάποιος λόγος που κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου; Σου δόθηκε η δεύτερη ευκαιρία να ξεκινήσεις με clean slate και να προσποιηθούμε όλοι ότι δεν είσαι το ίδιο ανήθικο άτομο, τουλάχιστον ως προς την φορουμική συμπεριφορά σου, και να πούμε περασμένα-ξεχασμένα. Αλλά αυτό το ότι προσποιείσαι ότι όντως δεν είσαι αυτό το άτομο είναι εντελώς άλλο επίπεδο υποκρισίας. Αν προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι το ίδιο πρόσωπο, τα πας πολύ άσκημα. Επιδεικνύεις την ίδια υποκριτική, μικροπρεπή συμπεριφορά πάνω στην προσπάθειά σου.
Εντάξει επιθεωρητά Ιαβέρη, είμαι ο Γιάννης Αγιάννης. Ηρέμησε τώρα.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 04 Ιούλ 2024, 23:21

Fata_Morgana έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 23:14
hellegennes έγραψε:
Fata_Morgana έγραψε:
Ο άντρας της γουστάρει 15χρονα παιδιά και αυτή είναι χαλαρή; φίλη σου είπες είναι ε; ε εντάξει αν δε μοιάσεις δε συμπεθεριάζεις ε χελούκο;
στειλε και ενα μειλ στον μακρον, να του πεις οτι η γυναικα του ειναι παιδοφιλη.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 04 Ιούλ 2024, 23:21

Fata_Morgana έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 23:14
hellegennes έγραψε:
Fata_Morgana έγραψε:
Το έγραψα πιο πίσω στο νήμα, ήταν δάσκαλός της στο δημοτικό και παντρεύτηκαν όταν εκείνη ήταν 16 και αυτός 34. Τα είχαν 1-2 χρόνια πριν παντρευτούν. Πάρε να της πεις ότι ο άντρας της, με τον οποίο είναι παντρεμένη 30 χρόνια, είναι παιδόφιλος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών