Ναι, πιθανόν να μην ήξερα πως λειτουργεί η κατακράτηση υγρών...να είσαι καλά που εξήγησες πως λειτουργεί!Καραμελίτσα έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 23:39Εχμ, ξέρεις, εγώ μίλησα για κατακράτηση και εξήγησα πως λειτουργεί, αφού μάλλον δεν ξέρεις. Στο δικό σου σενάριο γιατί να απαντήσω; Εϊναι άσχετο με αυτό που είπα.SpoilerShowΛοξίας έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 23:26Στο δικό μου σενάριο, ανταπαντάς με άλλο...Καραμελίτσα έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 22:33
Τρως το φαγητό της εταιρίας, πίνεις ενάμιση λιτρο νερό και πας τουαλέτα. Πετάς μεγάλη απόσταση για να έχει νόημα. Κανονικά αποβάλεις όλο το νερό που ήπιες μέσα σε 12 ώρες, αλλά όταν έχεις κατακράτηση θα αποβάλλεις μόνο το ένα λίτρο.
Μήπως να υπολογίσουμε και ένα ταξίδι στον Άρη για να έχει μπόλικη κατακράτηση;
Ή να παίξουμε την κολοκυθιά για να έχει και γούστο;
Δεν υπάρχει περίπτωση να μεταβληθεί προς το χειρότερο το βάρος σου ΟΣΟ ΠΕΤΑΣ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ...
ΔΕΝ αυξάνεται το βάρος σου (ή η μάζα σου, αν θέλεις), επειδή πετάς με αεροπλάνο! (αν έτρεχε με ταχύτητα κοντά σε αυτήν του φωτός, αλλάζουν τα δεδομένα). Το τι θα γίνει όταν κατέβεις από το αεροπλάνο δεν έχει σημασία, διότι το ερώτημα ειναι ΟΣΟ ΠΕΤΑΣ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ.
Μπορώ να τα κάνω και μεγαλύτερα τα γράμματα...
Έλα, είπες κάτι τραβηγμένο...γιατί δεν μπορείς να το πάρεις πίσω;
Δεν είναι κακό...
Μην απαντάς στο δικό μου σενάριο, δεν είναι υποχρεωτικό. Μπορείς όμως να απαντήσεις, αν θέλεις βέβαια, στο ερώτημα του νήματος;
"Που έχουμε μεγαλύτερο βάρος; Όταν πετάμε με αεροπλάνο ή στην Γη;"
Όπως είναι φανερό, το ερώτημα αναφέρεται στο βάρος κατά το χρονικό παράθυρο της διάρκειας της πτήσης.
Όχι στο βάρος μετά την πτήση...
Συνεπώς, αν κάποιος που πριν μπει στο αεροπλάνο ζύγιζε 77,3 κιλά, πόσο θα ζυγίζει κατά την διάρκεια της πτήσης;
Είπαμε...αν θέλεις απαντάς.
Αν όχι, μπορείς να καταθέσεις μία εμπεριστατωμένη μελέτη για την υπαιτιότητα του χλωριούχου νατρίου στην δημιουργία οιδημάτων, ειδικά σε συνθήκες χαμηλής ατμοσφαρικής πίεσης, που συμβάλλουν στην αύξηση του σωματικού βάρους. Και να συστήσεις μια μικρή ποσότητα φουροσεμίδης, ώστα να κατουρο-ξαλαφρώσουμε και να απαλλαγούμε από το επί πλέον βάρος πριν κατεβούμε από το αεροπλάνο...
...οπότε θα είσαι και μέσα στο πνεύμα της ερώτησης.