Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Blackdog

Re: Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog » 05 Ιούλ 2024, 14:00

Sid Vicious έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 13:50

Εσύ είσαι η ανακόλουθη και από την μια εκθειάζεις ως είδωλο σου έναν συλληφθέντα παιδόφιλο, τον έχεις και για άβαταρ σου μάλιστα, από την άλλη όμως κατηγορείς άλλους. Φαρισαισμός λέγεται αυτό.
Δεν θυμαμαι ο Jim να εχει καταδικαστει για παιδοφιλια. Θυμαμαι οτι καταδικαστηκε ειπειδη φλασαρε το πουλι του σε 20.000 θεατες( :lol: )

Επειδη ηταν καμποσοι ροκ σταρς της εποχης που ειχαν μπλεξει με ανηλικες, μηπως τον μπερδευεις με καποιον αλλο;

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 05 Ιούλ 2024, 14:01

hellegennes έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 13:40
Fata_Morgana έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 13:28
hellegennes έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 13:17

Του αρέσεις εσύ, που πνευματικά είσαι 10χρονο και αν. Σωματικά ό,τι ήσουν στα 15 ήσουν και στα 20, το ίδιο και στα 25. Μετά, απλά άρχισε να γερνάει το σώμα σου, όπως συμβαίνει σε κάθε άτομο του φύλου σου.

Κάποτε εκτός από λογική και καλό λόγο είχες και χιούμορ. Τι απέγιναν, ειλικρινά δε ξερω.
Και τα δυο είναι σε φουλ δράση σ' αυτό το νήμα. Αντιμετωπίζω με μπόλικο χιούμορ το γεγονός ότι θεωρείς πως η μέση 15χρονη δεν έχει την πνευματική συγκρότηση που έχεις εσύ για να κάνει σεξ με όποιον θέλει.
Ούτε καν πετυχημένα σοφίσματα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 05 Ιούλ 2024, 14:01

Sid Vicious έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 13:54
hellegennes έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 13:34
Sid Vicious έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 13:25

Btw βγάλε το άβαταρ με τον παιδόφιλο Jim Morrison παρακαλώ, o τύπος είχε συλληφθεί για σεξουαλική επίθεση σε 14χρονη
Εδώ ο άλλος έχει άβαταρ και nickname με έναν από τους διασημότερους παιδόφιλους ΒΙΑΣΤΕΣ.
Στο αβαταρ είναι ο Pound όχι ο Beria. Αν ήμουν αυτοκράτορας όποιος δεν αναγνώριζε την μορφή του Ezra Pound θα αντιμετώπιζε κυρώσεις.
Είχε άβαταρ του Μπέρια, γλωσσική παραδρομή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 05 Ιούλ 2024, 14:02

Sid Vicious έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 13:44
Sid Vicious έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 13:37

Στα ακούσματα σου δεν έκανα κουμάντο, το ότι έχεις για είδωλο σου έναν παιδόφιλο επισήμανα. Τοποθετήθηκα πως δεν διαφωνώ με τον Μπέρια, 15 όχι, 18 ναι. Και προστακτικές όχι σε μένα, ζήτα συγγνώμη και επειδή μεγαλόκαρδος είναι το δεύτερο μου όνομα είμαστε οκ
Έχεις πλάκα μαν. Επίσης να σου υπενθυμίσω και σένα πως δεν δέχομαι διαταγές από δικούς μου ανθρώπους, πολλώ δε μάλλον από έναν τυχαίο αλαζόνα σε ένα φόρουμ. Αντί να μένεις στα γραφόμενα, θεωρείς σωστό να μου την πέφτεις για το άβατάρ μου και τα ακούσματά μου. Αν πιστεύεις οτι οι μαλακίες που εσύ ακούς, είναι οκ σε ηθικό επίπεδο, από τραγουδοποιούς μέχρι συγκροτήματα, να το δούμε. Έλα σε παρακαλώ.
Εσύ είσαι η ανακόλουθη και από την μια εκθειάζεις ως είδωλο σου έναν συλληφθέντα παιδόφιλο, τον έχεις και για άβαταρ σου μάλιστα, από την άλλη όμως κατηγορείς άλλους. Φαρισαισμός λέγεται αυτό.
Καθόλου ανακόλουθη. Δεν απάντησες για το ηθικό επίπεδο όσων εσύ εκθειάζεις μουσικά. Ούτε το μπολνταρισμένο ειδες.Αυτο λέγεται εμπάθεια. Σε προσωπικό νιτερέσο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 05 Ιούλ 2024, 14:03

Fata_Morgana έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 14:01
hellegennes έγραψε:
Fata_Morgana έγραψε:

Κάποτε εκτός από λογική και καλό λόγο είχες και χιούμορ. Τι απέγιναν, ειλικρινά δε ξερω.
Και τα δυο είναι σε φουλ δράση σ' αυτό το νήμα. Αντιμετωπίζω με μπόλικο χιούμορ το γεγονός ότι θεωρείς πως η μέση 15χρονη δεν έχει την πνευματική συγκρότηση που έχεις εσύ για να κάνει σεξ με όποιον θέλει.
Σόφισμα είναι να λες ότι το 15χρονο είναι παιδί και με μαγεία μετατρέπεται σε ενήλικα στα 18 χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα, μόνο γιατί αυτή επιλέξαμε να είναι η ηλικία που είσαι νομικά υπεύθυνος για τις πράξεις σου αντί για τον κηδεμόνα σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 05 Ιούλ 2024, 14:04

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 13:52
Πασιφάη έγραψε:
Sid Vicious έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 13:37

Στα ακούσματα σου δεν έκανα κουμάντο, το ότι έχεις για είδωλο σου έναν παιδόφιλο επισήμανα. Τοποθετήθηκα πως δεν διαφωνώ με τον Μπέρια, 15 όχι, 18 ναι. Και προστακτικές όχι σε μένα, ζήτα συγγνώμη και επειδή μεγαλόκαρδος είναι το δεύτερο μου όνομα είμαστε οκ
Έχεις πλάκα μαν. Επίσης να σου υπενθυμίσω και σένα πως δεν δέχομαι διαταγές από δικούς μου ανθρώπους, πολλώ δε μάλλον από έναν τυχαίο αλαζόνα σε ένα φόρουμ. Αντί να μένεις στα γραφόμενα, θεωρείς σωστό να μου την πέφτεις για το άβατάρ μου και τα ακούσματά μου. Αν πιστεύεις οτι οι μαλακίες που εσύ ακούς, είναι οκ σε ηθικό επίπεδο, από τραγουδοποιούς μέχρι συγκροτήματα, να το δούμε. Έλα σε παρακαλώ.
Έλα, παραδεξου το. Έφαγες τάπα.
Εφημερία και βαριέσαι; :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 05 Ιούλ 2024, 14:04

Fata_Morgana έγραψε:
hellegennes έγραψε:
Fata_Morgana έγραψε:

Εδώ με τα κοπλιμάν έριξες γέφυρες συμφιλιωσης , αλλά ο Χελλης δεν καταλαβαίνει απ' αυτα, σκληρός σε δίκασε ξανά.

Αυτό ενδεχομένως να σε έφτιαξε κιόλας. Λέω γω.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 05 Ιούλ 2024, 14:05

Ναύτης έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 13:47
hellegennes έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 13:45
Ναύτης έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 13:39
Αγνοώντας τα κάθε λογής τσουτσέκια, έχω να πω τούτο.
15 χρονών είναι παιδάκια.
Όσοι δεν το καταλαβαίνετε, είτε είστε τέρμα μαλάκες είτε είστε τέρμα ανώμαλοι.-
15 χρονών μπορεί να είναι αναλογικά παιδάκια για σένα, αλλά είναι έφηβοι, δεν είναι παιδιά. Όπως η γάτα σου που πηδιέται μόλις μπει στην εφηβεία της και δεν ζητάει ταυτότητες από τις άλλες γάτες για να μην προσβάλλουν τα χρηστά σου ήθη.

Οι έννοιες δεν είναι από καουτσούκ για να τις κάνει λάστιχο. Παιδί είναι κάποιος πριν την εφηβεία του και για τον νόμο των περισσότερων χωρών είναι η ηλικία συναίνεσης γιατί αυτό λέει η επιστήμη.

Και ο 20χρονος παιδί είναι αναλογικά με εσένα. Δεν υπάρχει καμμιά ουσιώδης διαφορά μεταξύ 15χρονου και 20χρονου για το θέμα που συζητάμε.

Όσοι δεν το καταλαβαίνετε είστε τέρμα άρρωστοι.-
Είσαι του γιατρού βρε μαλάκα. Του γιατρού. Τράβα παραπέρα, σίχαμα. Ουστ.
Για γιατρό είναι όποιος λέει ότι 300 εκατομμύρια άνθρωποι είναι ανώμαλοι, όπως έχεις πει εσύ, γιατί δεν συμφωνούν με την άρρωστη ηθικολογία σου.

Σίχαμα είναι όποιος θεωρεί ότι του ανήκει το παιδί του. Εσύ δηλαδή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 05 Ιούλ 2024, 14:06

Blackdog έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 14:00
Sid Vicious έγραψε:

Δεν θυμαμαι ο Jim να εχει καταδικαστει για παιδοφιλια. Θυμαμαι οτι καταδικαστηκε ειπειδη φλασαρε το πουλι του σε 20.000 θεατες( :lol: )

Επειδη ηταν καμποσοι ροκ σταρς της εποχης που ειχαν μπλεξει με ανηλικες, μηπως τον μπερδευεις με καποιον αλλο;
https://faroutmagazine.co.uk/a-history- ... s-arrests/
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 05 Ιούλ 2024, 14:06

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 14:04
Fata_Morgana έγραψε:
hellegennes έγραψε:

Εδώ με τα κοπλιμάν έριξες γέφυρες συμφιλιωσης , αλλά ο Χελλης δεν καταλαβαίνει απ' αυτα, σκληρός σε δίκασε ξανά.

Αυτό ενδεχομένως να σε έφτιαξε κιόλας. Λέω γω.
Εγώ θα ένιωθα όντως παιδόφιλος αν με έφτιαχνε άτομο που σκέφτεται τόσο μπεμπεκίστικα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 05 Ιούλ 2024, 14:07

Tι γίνεται εδώ μέσα γαμώ τα τσίπουρα μου; :smt017

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 05 Ιούλ 2024, 14:08

Ναύτης έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 14:06
Michos has entered the chat.
Ευχαριστούμε για την πληροφορία, Μίχο. Τώρα βγες από τον λογαριασμό του Ιανού,
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 05 Ιούλ 2024, 14:08

Στύξ έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 14:07
Tι γίνεται εδώ μέσα γαμώ τα τσίπουρα μου; :smt017
Της ανωμαλίας. Αποκάλυψη.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 05 Ιούλ 2024, 14:11

Πασιφάη έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 14:02
Sid Vicious έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:

Καθόλου ανακόλουθη. Δεν απάντησες για το ηθικό επίπεδο όσων εσύ εκθειάζεις μουσικά. Ούτε το μπολνταρισμένο ειδες.Αυτο λέγεται εμπάθεια. Σε προσωπικό νιτερέσο.
Δεν με απασχολεί, δεν τους έχω για είδωλα, σε αντίθεση με σένα. Αντι να παραδεχτεις το λάθος συνεχίζεις να επιμένεις χμμμ, με κάνεις καμάκι ε;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών